Villa

Alrunevej 35
2900 Hellerup

  • Kontantpris 7.475.000 kr.
  • Ejerudgift 5.773 kr.
  • Boligareal 109 m²
  • Grundareal 353 m²
  • Rum 5
  • Energimærke
Villa

Alrunevej 35
2900 Hellerup

  • 7.475.000 kr. 109 m² 5 rum

218 etagemeter til hele familien

Denne charmerende villa byder på en ideel ramme for hele familien, der rummer rigeligt med plads til store som små. Underetagen tilføjer en ekstra dimension til ejendommen, med sin gode loftshøjde, badeværelse, og 2 værelser – og hermed er der mulighed for at skabe en perfekt teenagerafdeling. 
 
Beliggenhed: Ejendommen har en skøn beliggenhed for enden af en lukket vej i det eftertragtede Dyssegård. Med Dyssegårdskolen blot få hundrede meter væk og beliggenheden i et stort villakvarter med masser af legekammerater, tilbyder dette hjem de ideelle betingelser for en tryg og familiær hverdag. Offentlig transport og indkøbsmuligheder er også let tilgængelige, med kun 300 meter til Dyssegård station. 
 
Ejendommen: Bygget i 1963, byder huset velkommen med sin klassiske arkitektur og gule mursten. Opvarmning sker via fjernvarme. Haven er anlagt med omtanke, og terrassen kommer direkte i forlængelse fra stuen – her kan solens stråler nydes til det sidste under markisen, og skaber en privat oase. En carport er også til rådighed. 
 
Indretning: Stueplan byder velkommen med en entré og fordelingsgang, hvorfra der er adgang til 3 soveværelser. Et flot istandsat badeværelse findes også på denne etage. Stuen åbner sig storslået, og køkkenet ligger i naturlig forlængelse. Dette giver mulighed for at skabe et åbent køkkenalrum, hvis det er familiens ønske. En trappe fra entreen fører ned til underetagen, der tilbyder to store, disponible rum – ideelle som teenageværelser, hobbyrum eller lignende. Her er også et huset andet badeværelse, samt et bryggers med vaskefaciliteter og teknikrum. (Bemærk: Kælderen er ikke godkendt til beboelse) 
 
Denne charmerende villa er den perfekte familiebolig med plads til alle familiemedlemmer. Med sin ideelle beliggenhed nær skole, offentlig transport og indkøbsmuligheder, samt det ekstra rum i underetagen, tilbyder ejendommen et fantastisk potentiale for en familie, der ønsker et behageligt og funktionelt hjem. Velkommen til.
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke D
Varmekilde Fjernvarme/blokvarme
Byggeår 1963
Rum 5
Bad 2
Toilet 2
Boligareal 109 m²
Kælder 109 m²
Carport 12 m²
Grundareal 353 m²
Økonomi
Kontantpris 7.475.000 kr.
Ejerudgift 5.773 kr.
Finansiering
Udbetaling 375.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 45.571 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 36.389 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Skal vi også sælge din bolig?

Find ud af, hvad din bolig er værd

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 75.033
Skatteprocent 24,34%
Grundskyld 5,1‰
Kirkeskat 0,4%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Dyssegård

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Dyssegård
Godt for børnefamilier
Godt naboskab
Fred og ro
Film
Her slapper vi af

"Gentofte og Dyssegård har jo dejlige rekreative område såsom Dyssegårdsparken, Hellerup strand, Dyrehaven og ikke mindst Bernstorffsparken som hvis man er hundeejer, jo bare er det bedste sted at slippe sin hund løs i. Gentofte Sø er en løbetur værd, ligesom en tur langs med Renden kan anbefales. Men vi besluttede meget tidligt, at vores egen grund, der på papiret er ret lille, skulle tjene det formål at den netop ikke skulle kræve noget videre vedligehold, og i stedet omdannes til en lille frodig gårdhave. Så vi anlagde en stor stenterrasse i syd-vest, hvor vi nærmest lever i sommerhalvåret. Det er svært at beskrive vores oase, så den kræver nok, at man ser den selv på en solskinsdag. Sidste sommer skiftede vi den gamle markise ud med en ny, så om det er duggen der falder eller en lille sommerbyge, så er en kop varm kaffe eller te med fødderne trukket op i et havemøbel jo det sted vi er allergladest for at slappe af, og så gør det jo slet ikke noget, hvis børnene laver et snobrød eller to på bålfadet i den anden ende af terrassen. "

Derfor flyttede vi hertil

"Vores flytning til Alrunevej 35 for 13 år siden var ikke den helt store flytning af slagsen siden den ene af os havde boet et andet sted på Alrunevej siden 1992, så det var blot et spørgsmål om at vores lille lejlighed blev alt for lille med to små børn. Huset her var lige præcis et godt sted for os at starte, da det var lidt træt i koderne og kælderen var stort set uudnyttet og kedelig. Men huset var sundt og vi kunne de første år få rettet op på det og i den grad udnytte kælderen, så den i dag er en af de helt store værdier i huset. Med 109 m2 lyder det jo ikke som et stort hus, men da kælderen ligeledes er 109 m2 med både gæsteværelse/hobbyrum, ekstra stor tv/lege-stue samt badeværelse, vaskerum, viktualierum og værksted, så er huset et meget anvendeligt 200+ m2 hus. Huset har igennem vores tid gennemgået en del projekter, så vi har sikret os, at huset miljømæssigt og ikke mindst økonomisk er en god klimainvestering med, nye 3 lags termoruder, lækker brændeovn, hulmursisolering og nyligt indlagt fjernvarme. Sidst men ikke mindst er det heller ikke en hemmelighed, at Dyssegård også er et attraktivt område, at lægge sine penge i, og vi er sikker på, at de nye ejere, lige som vi selv har oplevet det, vil få del i områdets udvikling."

Sådan er kvarteret

"Alrunevej og de nærmeste veje, er et lille afslappet hjørne af Dyssegård med både børnefamilier og det grå guld. Der er roligt og trygt, og når stilheden en sjælden gang løftes en lørdag aften, af en fest i nærheden, så kan du være sikker på, at der forud, er gået en pæn advarsel ud på den lokale Facebook gruppe. Hvad angår lyd, så ligger Alrunevej nede i en dal, og selv om man på et kort vil tænke over, om der er vejstøj fra Lyngbyvejen så er det tæt på umuligt at høre den, men kig forbi og prøv selv at lytte efter. Hvis I er en familie med børn små som store, så har vi selv nydt godt af Dyssegårdsskolen der ligger lige nede af den nærmeste villavej og ellers er der også Kildegård Privat Skole. Jeres umiddelbare naboer og genboer omkring jer er selvsagt altid klar med et smil og en snak, når hunden skal luftes morgen og aften. Hertil er Gentofte renden et oplagt og naturskønt valg. Logistisk er det supernemt, da bus 184 til Lyngby og Nørreport gør holdt på Kildegårdsplads og Farum linjen der bringer dig til København på 20 minutter stopper på Dyssegård Station. I bil er du på motorvejsnettet på 5 minutter, så centralt og nemt er nøgleord."

Det viser vi vores gæster

"Om det er familien fra Jylland eller gæster fra USA der har boet i vores kælder på ferier eller kortere weekendophold så er vi jo huset i ”København”, for det er omsonst at forklare en amerikaner, at vi ikke er i København, når Rådhuspladsen ligger 8,5 kilometer væk. Vi tager typisk gæster rundt i København men også Dyrehaven kalder ofte på besøg, ligesom Ordrupgaard og Charlottenlund Strandpark er yndede udflugtsmål."

Her handler vi

"Vi har typisk benyttet os af Lyngbyvej/Tuborgvejens Netto i det daglige til fødevarer, mens Gentoftegade kan dække dig ind med Brugsen, Føtex food, slagter, bager, grønthandler, apotek m.m. Skal vi på shopping tur, så er Lyngby storcenter blot 10 minutter væk i bil og Søborg Hovedgade endnu tættere på med bl.a. Ismageriet. Inden for 10 minutter i alle retninger er der et bredt udvalg af restauranter og spisesteder, hvilket er rart i en travl hverdag."

Hvorfor flytter vi herfra

"Ja hvorfor flytter vi, hvis det er så fantastisk. Svaret er at vi heller ikke selv troede, at vi nogensinde skulle herfra. Men for tre år siden købte vi en skovriddergård fra 1799 på Langeland. Den er nu restaureret, så der kommer vi til at bruge det meste af vores tid. Børnene er- eller på vej til, at flytte hjemmefra, så nu skal hverdagen leves i en mindre lejlighed og i sommerhuset i weekender og ferier. Men vi kommer til at savne området og vores søde naboer."

Har du råd til denne bolig? Med en gratis vurdering kender du bedre dine muligheder.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Har du fundet din drømmebolig?

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme.

4 lignende villaer i nærheden til 6.400.000-8.600.000 kr. på omkring 109 m2

Opret søgeagent Se lignende boliger
LAV EJERUDGIFT!
Åbent hus 12. maj 14:00 - 14:30
Villa
Nyhed!

Knabstrupvej 13, 2700 Brønshøj

6.995.000 kr. 117 m² 4 rum
Villa
Nyhed!

Daltoftevej 53, 2860 Søborg

7.495.000 kr. 96 m² 4 rum
Villa

Skovbrynet 24, 2880 Bagsværd

6.495.000 kr. 112 m² 4 rum
Familievilla i Lyngby med moderne design
Åbent hus 12. maj 12:40 - 13:10
Villa

Triumfvej 32, 2800 Lyngby

7.995.000 kr. 127 m² 5 rum
Opret søgeagent Se lignende boliger Se flere villaer i Dyssegård

Seneste solgte boliger i danbolig Hellerup

Solgt april 2024
Villa
Solgt

Bernstorffsvej 98B, 2900 Hellerup

112 m² 3 rum
Solgt april 2024
Lejlighed
Solgt

Solvænget 5, st.. tv., 2100 København Ø

129 m² 4 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Grants Alle 44, 2900 Hellerup

168 m² 6 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Hagens Alle 16, 2900 Hellerup

128 m² 6 rum