0

Find købere

Tjek salgsprisen

Ejendomsmæglere & Valuar Ole & Martin W. Kok-Hansen

Nørregade 6
3700 Rønne
56 95 19 95
roenne@danbolig.dk

Martin W. Kok-Hansen
Martin W. Kok-Hansen
Ejendomsmægler MDE

danbolig Bornholm er den mest sælgende ejendomsmæglervirksomhed på Bornholm - med en markedsandel pænt over 30 %(*) på det samlede bornholmske marked. Med vores 2 butikker i Rønne og Nexø dækker vi hele øen (*kilde: Boligsiden.dk)

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3700-3790)
Kilde: Boligsiden
Villa: 42%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos Ejendomsmæglere & Valuar Ole & Martin W. Kok-Hansen
Kilde: danbolig.dk
61

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos Ejendomsmæglere & Valuar Ole & Martin W. Kok-Hansen

Velkommen hos danbolig Rønne

Vi er en del af danbolig Bornholm – som er Bornholms ældste og største ejendomsfirma, grundlagt i 1976. Vores medarbejdere bor alle i lokalområdet, og mange af os er født her, så vi kender hvert eneste hjørne som vores egen bukselomme. Samtidig har vi mange års erfaring på boligmarkedet og kan derfor give dig den bedste service.

Skal du sælge din bolig, er det vigtigt at vælge den RIGTIGE ejendomsmægler fra starten.

Sådan markedsfører vi din bolig
Den rigtige markedsføring er nøglen til et effektivt boligsalg. Hos os bliver din bolig flot præsenteret på danbolig.dk med store indbydende billeder, mastefotos, plantegning, mulighed for dronebilleder/–film og meget mere. Derudover bliver din bolig præsenteret på boligsiden.dk, boliga.dk samt på danbolig’s egen facebookside – gerne med åbent hus. Derudover kan du gennem danboligs online markedsføringsværktøj, Clevr, nå ud til relevante købere via bannere, som vi placerer på de hjemmesider, køber besøger mest. Vi har endvidere et meget omfangsrigt køberkartotek, og ofte finder vi køberen her, inden vi når at annoncere boligen til salg. Du får også indsigt i aktiviteten på din side, som vi sammen bruger til at optimere salgsindsatsen løbende.

Vi har adresse midt i Rønne centrum, så når din boligpræsentation hænger i vinduet, vil den blive set af rigtig mange mennesker hver dag. Desuden sikrer vores samarbejde med Nordea, at din præsentation bliver udstillet i deres butiksvinduer, hvor rigtig mange mennesker passerer hver dag. Derudover annoncerer vi naturligvis din bolig i BoligAvisen Bornholm samt i de bornholmske avismedier.

Alle medarbejdere samarbejder om at få din bolig solgt
Vi sætter ikke kun en ære i at give vores kunder en professionel betjening, men også en personlig betjening. Bolighandel er en kompliceret størrelse. Der er meget på spil - både økonomisk og følelsesmæssigt - og mange detaljer skal falde på plads. Når du betror os at sælge din bolig, gør vi os umage for at indfri tilliden og skabe en god oplevelse for dig, så du altid føler dig i trygge hænder.

Vores kunders tilfredshed
Vi gør alt for at være den bedste ejendomsmægler - en ejendomsmægler, du vil komme tilbage til. Vi har en meget høj kundetilfredshed – og langt de fleste af vores kunder kommer gerne tilbage til os. Vi sætter en realistisk pris på din bolig fra begyndelsen. Vi "overvurderer" ikke salgsprisen bare for at få ejendommen til salg, for så senere at give køberne et stort prisnedslag - og sælger en skuffelse på grund af forkerte forventninger. Vi tager i stedet en ærlig snak om den realistiske pris fra begyndelsen – det er alle bedst tjent med.

danbolig Bornholm er erhvervspartner for Røde Kors, vi støtter Kræftens bekæmpelse, det lokale idrætsliv, Destination Bornholm og mange flere gode formål.

Kig forbi os, hvis du har behov for en uforpligtende boligsnak om køb og salg – eller hvis du blot har lyst til at møde os.

Lige nu har vi 61 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 1
anden butik

Se vores butik

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt

  Søndre Landevej 74

  Frank Dick-Nielsen har gjort en stor indsats for at sælge boligen, og det gav pote. Vi fik besked i god tid inden fremvisning, hvilket gjorde at vi kunne planlægge efter det. Vi vil gerne takke for den gode behandling, og håber meget at vi på et senere tidspunkt kan arbejde sammen igen, evt. ved huskøb.

 • Solgt

  Birkene 2

  De er rigtig gode alle sammen. Ringede når der var fremvisning, ringede bagefter, sagde hvordan det var gået. Kan kun anbefale Danbolig Rønne. Var positive ang. salg det kan vi godt sælge. De er bare gode flinke og rare. Vh. Britta

 • Solgt

  Bredgade 3

  Alle i Danbolig har været til meget stor hjælp. Alt er foregået meget professionelt og behageligt, venligt og let forstående. Hvis alle var lige gode til at orientere deres kunder som danbolig, så ville alle være lykkelige. Jeg vil aldrig være i tvivl om, at det er danbolig der skal anbefales, når resten af min familie på Bornholm skal sælge deres bolig. Så en stor TAK her fra mig.

 • Solgt

  Søndre Villavej 1

  "Grunden til vi valgte DanBolig og ikke spurgte andre mæglere, var at prisen var rigtig i forhold til boligmarkedet og ejendommens stand, samt at vi har gode erfaringer fra tidligere handler med DanBolig. Det var overraskende hvor hurtigt det gik med salget - og så blev det solgt til prisen. Hele forløbet var virkelig professionelt og i en dejlig rolig atmosfære. Jeg var nervøs for alt det jeg skulle igennem, men er positivt overrasket, for I tog Jer jo af det hele. Ejendommen blev solgt på 5 dage - helt fantastisk og vi vil helt klart anbefale DanBolig til kommende sælgere/købere. Jeg håber vi kan blive boende her på vores dejlige ejendom i mange år, men vi ved hvor vi skal henvende os, når vi en dag skal sælge." Vibeke Kofoed

 • Solgt

  Almegade 22B

  Solgt på 3 dage  "Liggetid, hvad er det? Jeg satte mit hus til salg hos Jan Haagensen, DanBolig, mandag, det var på Bornholm.nu tirsdag - og onsdag var det solgt ...... til prisen" Det er det der sker, når rådgivning, salgsstrategi og pris går op i en højere enhed." Peter Hviid

 • Solgt

  Nordskovvej 9A

  Grundige og imødekommende "DanBolig har været meget imødekommende og informative vedr. mit huskøb, men også m.h.t. mit eget hussalg. DanBoligs fremvisning var grundig og med en venlig og imødekommende fremtoning, så jeg følte mig tryg hele vejen igennem, både ved køb og salg". Kirsten Ethelberg

Forretningsoplysninger

Ejendomsmæglere & Valuar Ole & Martin W. Kok-Hansen
Nørregade 6
3700 Rønne
CVR: 27503802

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg/Willis/Bhs. Brand/Frida Forsikring

Bornholms Tidende

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.