0

Find købere

Tjek salgsprisen

Ejendomsmæglere & Valuar Ole & Martin W. Kok-Hansen

Nørregade 6
3700 Rønne
56 95 19 95
roenne@danbolig.dk

Ole W. Kok-Hansen
Ole W. Kok-Hansen
Ejendomsmægler MDE

danbolig Bornholm er den mest sælgende ejendomsmæglervirksomhed på Bornholm - med en markedsandel pænt over 30 % på alle ejendomstyper – og endnu større når der er tale om helårshuse/villaer. Med vores 2 butikker i Rønne og Nexø med i alt 14 medarbejdere dækker vi hele øen.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3700-3790)
Kilde: Boligsiden
Villa: 54%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos Ejendomsmæglere & Valuar Ole & Martin W. Kok-Hansen
Kilde: danbolig.dk
63

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos Ejendomsmæglere & Valuar Ole & Martin W. Kok-Hansen

Velkommen hos danbolig Rønne

Vi er en del af danbolig Bornholm – som er Bornholms ældste og største ejendomsfirma, grundlagt i 1976. Vores medarbejdere bor alle i lokalområdet, og mange af os er født her, så vi kender hvert eneste hjørne som vores egen bukselomme. Samtidig har vi mange års erfaring på boligmarkedet og kan derfor give dig den bedste service.

Skal du sælge din bolig, er det vigtigt at vælge den RIGTIGE ejendomsmægler fra starten.

Sådan markedsfører vi din bolig
Den rigtige markedsføring er nøglen til et effektivt boligsalg. Hos os bliver din bolig flot præsenteret på danbolig.dk med store indbydende billeder, mastefotos, plantegning, mulighed for dronebilleder/–film og meget mere. Derudover bliver din bolig præsenteret på boligsiden.dk, boliga.dk samt på danbolig’s egen facebookside – gerne med åbent hus. Derudover kan du gennem danboligs online markedsføringsværktøj, Clevr, nå ud til relevante købere via bannere, som vi placerer på de hjemmesider, køber besøger mest. Vi har endvidere et meget omfangsrigt køberkartotek, og ofte finder vi køberen her, inden vi når at annoncere boligen til salg. Du får også indsigt i aktiviteten på din side, som vi sammen bruger til at optimere salgsindsatsen løbende.

Vi har adresse midt i Rønne centrum, så når din boligpræsentation hænger i vinduet, vil den blive set af rigtig mange mennesker hver dag. Desuden sikrer vores samarbejde med Nordea, at din præsentation bliver udstilles i deres butiksvinduer, hvor rigtig mange mennesker passerer hver dag. Derudover annoncerer vi naturligvis din bolig i BoligAvisen Bornholm samt i de bornholmske avismedier.

Alle medarbejdere samarbejder om at få din bolig solgt
Vi sætter ikke kun en ære i at give vores kunder en professionel betjening, men også en personlig betjening. Bolighandel er en kompliceret størrelse. Der er meget på spil - både økonomisk og følelsesmæssigt - og mange detaljer skal falde på plads. Når du betror os at sælge din bolig, gør vi os umage for at indfri tilliden og skabe en god oplevelse for dig, så du altid føler dig i trygge hænder.

Vores kunders tilfredshed
Vi gør alt for at være den bedste ejendomsmægler - en ejendomsmægler, du vil komme tilbage til. Vi har en meget høj kundetilfredshed – og langt de fleste af vores kunder kommer gerne tilbage til os. Vi sætter en realistisk pris på din bolig fra begyndelsen. Vi "overvurderer" ikke salgsprisen bare for at få ejendommen til salg, for så senere give køberne et stort prisnedslag - og sælger en skuffelse på grund af forkerte forventninger. Vi tager i stedet en ærlig snak om den realistiske pris fra begyndelsen – det er alle bedst tjent med.

danbolig Bornholm er erhvervspartner for Røde Kors, vi støtter Kræftens bekæmpelse, det lokale idrætsliv, Destination Bornholm og mange flere gode formål.

Kig forbi os, hvis du har behov for en uforpligtende boligsnak om køb og salg – eller hvis du blot har lyst til at møde os.

Lige nu har vi 63 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 1
anden butik

Se vores butik

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt

  Frødingsvej 8

  Vi har følt os meget trygge "Vi har både købt og solgt vores hus gennem DanBolig og har været meget tilfredse med hele sagsforløbet. Mægleren var overordentlig omhyggelig med rådgivningen og håndteringen af både vores eget salg og vores køb af nyt hus. Vi har følt os meget trygge under hele forhandlingsforløbet". Lone Thrane

 • Solgt

  Søndre Villavej 1

  "Grunden til vi valgte DanBolig og ikke spurgte andre mæglere, var at prisen var rigtig i forhold til boligmarkedet og ejendommens stand, samt at vi har gode erfaringer fra tidligere handler med DanBolig. Det var overraskende hvor hurtigt det gik med salget - og så blev det solgt til prisen. Hele forløbet var virkelig professionelt og i en dejlig rolig atmosfære. Jeg var nervøs for alt det jeg skulle igennem, men er positivt overrasket, for I tog Jer jo af det hele. Ejendommen blev solgt på 5 dage - helt fantastisk og vi vil helt klart anbefale DanBolig til kommende sælgere/købere. Jeg håber vi kan blive boende her på vores dejlige ejendom i mange år, men vi ved hvor vi skal henvende os, når vi en dag skal sælge." Vibeke Kofoed

 • Solgt

  Kirkestræde 16

  "Vi har været utrolig glade og tilfredse med DanBolig. Martin har været utrolig informativ og hele tiden givet os tilbagemeldinger om hvad der nu skulle ske og hvad der var sket efter fremvisningerne (man er jo spændt som sælger, om hvordan det går og hvad de mulige købere siger om ejendommen). Ejendommen blev præsenteret på bedste måde med billeder taget af professionel fotograf. Der gik heller ikke lang tid før Martin kunne fortælle at ejendommen var solgt – faktisk kun en lille uge og endda til prisen. Vi takker for det gode samarbejde og kan kun anbefale DanBolig Rønnes salgsmetoder." Ole & Lizzie Christiansen

 • Solgt

  Strandvejen 117

  Der har været tale om en utrolig imødekommende indsats fra danboligs side lige fra mægleren til øvrige ansatte på kontoret. Det tog kun nogle få dage at få huset solgt, så vi kan kun være tilfredse, da det er svært at tiltrække købere i det bornholmske boligmarked i dag. Vi er godt tilfredse med hele forløbet og udgangen. Vi takker!

 • Solgt

  Lille Madsegade 13

  Tak for en god indsats fra alle de involverede. Vil klart bruge jer hvis jeg kommer i samme situation. Martin Kofod

 • Solgt

  Stengade 40

  110% tilfreds med DanBolig "Da jeg skulle flytte til øen fandt jeg min bolig via internettet - og kom i denne forbindelse i kontakt med Martin, som var meget behjælpelig og tog mig med ud og se på ejendomme. Martin er en meget rar og venlig person, når han fremviser ejendomme - og snakker i et sprog vi alle kan forstå. Martin var behjælpelig med alle spørgsmål om boligen, lige til hvilke håndværkere som kunne udbedre fejl og mangler. Alle aftaler blev overholdt og ved alle møderne var der kaffe på kanden. Jeg har haft en 110% god oplevelse og skulle jeg købe eller sælge hus igen ville jeg vælge DanBolig" Kent Sonne

Forretningsoplysninger

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg/Willis/Bhs. Brand/Frida Forsikring

Bornholms Tidende

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig