0

Find købere

Tjek salgsprisen

Ejendomsmæglere & Valuar Ole & Martin W. Kok-Hansen

Torvet 13
3730 Nexø
56 49 12 95
nexoe@danbolig.dk

Peter Jensen
Peter Jensen
Ejendomsmægler MDE

danbolig Bornholm er den mest sælgende ejendomsmæglervirksomhed på Bornholm - med en markedsandel pænt over 30 % på alle ejendomstyper – og endnu større når der er tale om helårshuse/villaer. Med vores 2 butikker i Rønne og Nexø med i alt 14 medarbejdere dækker vi hele øen.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3720-3760)
Kilde: Boligsiden
Villa: 55%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos Ejendomsmæglere & Valuar Ole & Martin W. Kok-Hansen
Kilde: danbolig.dk
72

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos Ejendomsmæglere & Valuar Ole & Martin W. Kok-Hansen

Velkommen hos danbolig Nexø.

Vi er en del af danbolig Bornholm – som er Bornholms ældste og største ejendomsfirma, grundlagt i 1976. Vores medarbejdere bor alle i lokalområdet, og mange af os er født her, så vi kender hvert eneste hjørne som vores egen bukselomme. Samtidig har vi mange års erfaring på boligmarkedet og kan derfor give dig den bedste service.

Skal du sælge din bolig, er det vigtigt at vælge den RIGTIGE ejendomsmægler fra starten.

Sådan markedsfører vi din bolig:
Den rigtige markedsføring er nøglen til et effektivt boligsalg. Hos os bliver din bolig flot præsenteret på danbolig.dk med store indbydende billeder, mastefotos, plantegning, mulighed for dronebilleder/–film og meget mere. Derudover bliver din bolig præsenteret på boligsiden.dk, boliga.dk samt på danbolig’s egen facebookside – gerne med åbent hus. Derudover kan du gennem danboligs online markedsføringsværktøj, Clevr, nå ud til relevante købere via bannere, som vi placerer på de hjemmesider, køber besøger mest. Vi har endvidere et meget omfangsrigt køberkartotek, og ofte finder vi køberen her, inden vi når at annoncere boligen til salg. Du får også indsigt i aktiviteten på din side, som vi sammen bruger til at optimere salgsindsatsen løbende.

Vi har adresse midt i Nexøs centrum, så når din boligpræsentation hænger i vinduet, vil den blive set af rigtig mange mennesker hver dag. Derudover annoncerer vi naturligvis din bolig i BoligAvisen Bornholm samt i de bornholmske avismedier.

Alle medarbejdere samarbejder om at få din bolig solgt:
Vi sætter ikke kun en ære i at give vores kunder en professionel betjening, men også en personlig betjening. Bolighandel er en kompliceret størrelse. Der er meget på spil - både økonomisk og følelsesmæssigt - og mange detaljer skal falde på plads. Når du betror os at sælge din bolig, gør vi os umage for at indfri tilliden og skabe en god oplevelse for dig, så du altid føler dig i trygge hænder.

Vores kunders tilfredshed:
Vi gør alt for at være den bedste ejendomsmægler - en ejendomsmægler, du vil komme tilbage til. Vi har en meget høj kundetilfredshed – og langt de fleste af vores kunder kommer gerne tilbage til os. Vi sætter en realistisk pris på din bolig fra begyndelsen. Vi "overvurderer" ikke salgsprisen bare for at få ejendommen til salg, for så senere give køberne et stort prisnedslag - og sælger en skuffelse på grund af forkerte forventninger. Vi tager i stedet en ærlig snak om den realistiske pris fra begyndelsen – det er alle bedst tjent med.

danbolig Bornholm er erhvervspartner for Røde Kors, vi støtter Kræftens bekæmpelse, det lokale idrætsliv, Destination Bornholm og mange flere gode formål.

Kig forbi os, hvis du har behov for en uforpligtende boligsnak om køb og salg – eller hvis du blot har lyst til at møde os.

Lige nu har vi 72 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 1
anden butik

Se vores butik

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt

  Nybyvej 4

  DanBolig var det rigtige valg!!  Jeg vil sige jer tak i Danbolig for salget af min mors hus og det store arbejde I har lagt i det. Tak for det gode samarbejde og jeg er glad for at jeg valgte jer som ejendomsmæglere. Jeg vil anbefale jer til alle jeg kender. De bedste hilsner fra Ally Nielsen

 • Solgt

  Trommerebakken 4, Sømarken

   Solgt på 1 uge.  Jeg har været glad og tilfreds med min handel med DanBolig. Ejendommen blev solgt på 1 uge til prisen - men det er også et godt hus.Anne Bertolt

 • Solgt

  Købmagergade 29

  Professionel ejendomsmægler  Vi nåede at se 5 huse både i Gudhjem og i Nexø med forskellige ejendomsmæglere men vi faldt for et hus i Nexø. Og hvorfor lige netop Nexø og det gamle hus som trængte til en kærlig hånd?- fordi vi mødte en engageret, entusiastisk, og meget professionel ejendomsmægler, som ikke lovede mere end han kunne holde- og hele vejen igennem var han ærlig uden en skjult agenda. Ligeledes var hans personale på kontoret mega serviceminded og altid klar til at hjælpe os.  Tak til Martin W. Kok-Hansen for den professionelle behandling af vores sag, og vi vil også anbefale ham til vores venner på Sjælland når det en dag bliver aktuelt. De bedste hilsner  fra Rosanna G. B. Olsen og Søren G. K. Henriksen  

 • Solgt

  Østre Strandvej 6, Dueodde

    Solgt til prisen ! "Jeg var yderst glad for den seriøse behandling jeg fik hos Danbolig - fra vi satte os ned og fandt den rigtige pris til sommerhuset blev det solgt på under 3 måneder. Danbolig stiller ikke luftkasteller op men fastsætte den realistiske markedspris." Jens Bjørklund

 • Solgt

  Hjortestræde 7

  Professionelt team DanBolig Nexø er et professionelt team som gør deres arbejde godt. DanBolig har især været gode til at melde tilbage efter fremvisninger og har holdt mig orienteret om salgsbestræbelserne hele tiden. Tak for et godt samarbejde, Jes Furbo

 • Solgt

  Aasen 40

  Hurtig handel  Vi vil sige tak til Danbolig Nexø for en god og hurtig handel. Vi synes at det var en god og levende beskrivelse af boligen og der var taget nogle super fotos. Vi fik en god information om hele forløbet og Peter virkede velforberedt og imødekommende. Engagementet har været helt i top og Peter solgte boligen til en, som Peter på eget initiativ opfordrede til at se vores bolig, da han mente at det var lige det hus han skulle have. Tusind tak. Tommy Olsen

Forretningsoplysninger

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg/Willis/Bhs Brand/Frida Forsikring

Bornholms Tidende

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig