0

Find købere

Tjek salgsprisen

Ejendomsmæglere & Valuar Ole & Martin W. Kok-Hansen

Torvet 13
3730 Nexø
56 49 12 95
nexoe@danbolig.dk

Peter Jensen
Peter Jensen
Ejendomsmægler MDE

danbolig Bornholm er den mest sælgende ejendomsmæglervirksomhed på Bornholm med en markedsandel pænt over 30 % (*) på det samlede bornholmske marked. Med vores 2 butikker i Rønne og Nexø dækker vi hele øen. (*kilde: Boligsiden.dk)

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3720-3760)
Kilde: Boligsiden
Villa: 44%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos Ejendomsmæglere & Valuar Ole & Martin W. Kok-Hansen
Kilde: danbolig.dk
70

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos Ejendomsmæglere & Valuar Ole & Martin W. Kok-Hansen

Velkommen hos danbolig Nexø.

Vi er en del af danbolig Bornholm – som er Bornholms ældste og største ejendomsfirma, grundlagt i 1976. Vores medarbejdere bor alle i lokalområdet, og mange af os er født her, så vi kender hvert eneste hjørne som vores egen bukselomme. Samtidig har vi mange års erfaring på boligmarkedet og kan derfor give dig den bedste service.

Skal du sælge din bolig, er det vigtigt at vælge den RIGTIGE ejendomsmægler fra starten.

Sådan markedsfører vi din bolig:
Den rigtige markedsføring er nøglen til et effektivt boligsalg. Hos os bliver din bolig flot præsenteret på danbolig.dk med store indbydende billeder, mastefotos, plantegning, mulighed for dronebilleder/–film og meget mere. Derudover bliver din bolig præsenteret på boligsiden.dk, boliga.dk samt på danbolig’s egen facebookside – gerne med åbent hus. Derudover kan du gennem danboligs online markedsføringsværktøj, danbolig Clevr, nå ud til relevante købere via bannere, som vi placerer på de hjemmesider, køber besøger mest. Vi har endvidere et meget omfangsrigt køberkartotek, og ofte finder vi køberen her, inden vi når at annoncere at boligen er til salg. Du får også indsigt i aktiviteten på din side, som vi sammen bruger til at optimere salgsindsatsen løbende.

Vi har adresse midt i Nexøs centrum, så når din boligpræsentation hænger i vinduet, vil den blive set af rigtig mange mennesker hver dag. Derudover
annoncerer vi naturligvis din bolig i BoligAvisen Bornholm samt i de bornholmske avismedier.

Alle medarbejdere samarbejder om at få din bolig solgt:
Vi sætter ikke kun en ære i at give vores kunder en professionel betjening, men også en personlig betjening. Bolighandel er en kompliceret størrelse. Der er meget på spil - både økonomisk og følelsesmæssigt - og mange detaljer skal falde på plads. Når du betror os at sælge din bolig, gør vi os umage for at indfri tilliden og skabe en god oplevelse for dig, så du altid føler dig i trygge hænder.

Vores kunders tilfredshed:
Vi gør alt for at være den bedste ejendomsmægler - en ejendomsmægler, du vil komme tilbage til. Vi har en meget høj kundetilfredshed – og langt de fleste af vores kunder kommer gerne tilbage til os. Vi sætter en realistisk pris på din bolig fra begyndelsen. Vi "overvurderer" ikke salgsprisen bare for at få ejendommen til salg, for så senere give køberne et stort prisnedslag - og sælger en skuffelse på grund af forkerte forventninger. Vi tager i stedet en ærlig snak om den realistiske pris fra begyndelsen – det er alle bedst tjent med.

danbolig Bornholm er erhvervspartner for Røde Kors, vi støtter Kræftens bekæmpelse, det lokale idrætsliv, Destination Bornholm og mange flere gode formål.

Kig forbi os, hvis du har behov for en uforpligtende boligsnak om køb og salg – eller hvis du blot har lyst til at møde os.

Lige nu har vi 70 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 1
anden butik

Se vores butik

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt

  Magænget 10

  Solgt til prisen DanBolig har været hurtige! Jeg satte ejendommen til salg den 7. januar og allerede den 21. januar havde Martin solgt boligen til prisen. Tusinde tak til DanBolig Nexø. Rigmor Ericson

 • Solgt

  Gudhjemvej 81

  Vores ejendomsmægler Martin var så god hele vejen igennem har kun gode anbefalinger til ham, vil helt klart bruge ham igen hvis det skulle blive aktuelt. Vi følte hele vejen igennem, at vi var i gode hænder og han handlede på vores veje.

 • Solgt

  Nybyvej 4

  DanBolig var det rigtige valg!!  Jeg vil sige jer tak i Danbolig for salget af min mors hus og det store arbejde I har lagt i det. Tak for det gode samarbejde og jeg er glad for at jeg valgte jer som ejendomsmæglere. Jeg vil anbefale jer til alle jeg kender. De bedste hilsner fra Ally Nielsen

 • Solgt

  Sortspættevej 4

  Fantastisk mægler, meget vidende og hjælpsom. Ikke for pressende for salget, men lyttende efter hvad vi ledte efter og fremviste boliger der passede hver gang. God til at hjælpe med rådgivning omkring hvad der skal gøres ved salg, samt meget velvidende omkring de forskellige områder på øen.

 • Solgt

  Th Kofoedsvej 3

  Efter lang tids overvejelse valgte vi at sætte vores sommerhus til salg og fik hurtigt lavet en aftale med Peter. Peter var rimelig optimistisk mht. vores salgsmuligheder da han mente at sommerhuset havde en rigtig god beliggenhed. Vi blev alligevel overrasket da der meget hurtigt meldte sig en køber på banen. Sommerhuset blev handlet og vi blev en god oplevelse med Danbolig, rigere. Kim Mertz

 • Solgt

  Købmagergade 29

  Professionel ejendomsmægler  Vi nåede at se 5 huse både i Gudhjem og i Nexø med forskellige ejendomsmæglere men vi faldt for et hus i Nexø. Og hvorfor lige netop Nexø og det gamle hus som trængte til en kærlig hånd?- fordi vi mødte en engageret, entusiastisk, og meget professionel ejendomsmægler, som ikke lovede mere end han kunne holde- og hele vejen igennem var han ærlig uden en skjult agenda. Ligeledes var hans personale på kontoret mega serviceminded og altid klar til at hjælpe os.  Tak til Martin W. Kok-Hansen for den professionelle behandling af vores sag, og vi vil også anbefale ham til vores venner på Sjælland når det en dag bliver aktuelt. De bedste hilsner  fra Rosanna G. B. Olsen og Søren G. K. Henriksen  

Forretningsoplysninger

Ejendomsmæglere & Valuar Ole & Martin W. Kok-Hansen
Torvet 13
3730 Nexø
CVR: 27503802

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg/Willis/Bhs Brand/Frida Forsikring

Bornholms Tidende

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig