0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Maribo

Torvet 6
4930 Maribo
54 78 40 90
maribo@danbolig.dk

Dennis Frederiksen
Dennis Frederiksen
Ejendomsmægler, Indehaver

Vi har travlt, og markedet er inde i en rigtig god gænge. Den lave rente og den store købelyst gør, at vi mangler boliger til salg!!

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 4895-4970)
Kilde: Boligsiden
Villa: 55%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Maribo
Kilde: danbolig.dk
73

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Maribo

Velkommen til danbolig Maribo
Når du skal sælge din bolig, så bør du vælge en ejendomsmægler, som kender dit lokalområde og kan give en realistisk vurdering af din bolig - på den måde bliver salgstiden nemlig kortere og fortjenesten større.
Med over 30 års erfaring fra lokalområdet har vi en indgående viden om boligmarkederne i såvel Maribo, Holeby, Rødby, Rødbyhavn, Bandholm, Nørreballe, Stokkemarke, Hunseby, Errindlev, Skelstrup og Askø. Vi kender købernes præferencer og områdernes kvaliteter. Du kan derfor trygt bestille en gratis og uforpligtende salgsvurdering allerede i dag, og dermed få et indblik i, hvor meget du kan få for din bolig, og hvordan vi kan få den til at fremstå attraktiv for køberne.

Din personlige ejendomsmægler – med nærvær og professionalisme
Hos danbolig Maribo ønsker vi at være din personlige ejendomsmægler. Vi går ikke på kompromis med vores professionelle opgave, når vi vurderer din bolig eller rådgiver dig om, hvad der er det rette. Men samtidigt så ønsker vi heller ikke, at du blot er ”endnu en kunde”. Vi ønsker et personligt og nært forhold til alle vores kunder, og det vægter højt på vores skala, at du føler dig godt tilrette, at der er den rette kemi og tillid i mellem os, og at du får den rigtige, professionelle rådgivning, som en bolighandel skal indeholde!

Din lokale ejendomsmægler - med det rette digitale udblik
Den rette markedsføring for din bolig er essentiel. Derfor markedsfører vi aktivt din bolig gennem 5 kanaler:
- Du får en smuk boligpræsentation på danbolig.dk, hvor din bolig præsenteres med store, indbydende billeder
- Vi er den mægler i Maribo, som annoncerer mest i de fysiske aviser, og gennem os får du annoncer i bl.a. Folketidende og Lollands Posten
- Vores unikke markedsføringsværktøj, danbolig Clevr, giver os en god mulighed for, at relevante købere ser din bolig via bannere, som vi placerer på de 133 mest besøgte danske hjemmesider
- Vi har i mange år arbejdet effektivt med Facebook, og dermed giver vi dig muligheden for, at få mest muligt ud af markedsføringen gennem dette sociale medie
- danbolig Maribo ligger midt på Maribos smukke torv, og uanset om det er i forbindelse med markedsdage, Maribo Jazz eller blot på ruten mellem bilen og bageren, så ses vores vinduer af rigtige mange – hver dag!

Alle medarbejdere samarbejder om at få solgt din bolig
Sælger du din bolig hos os, får du din egen personlige ejendomsmægler – men alle vores medarbejdere kender til detaljerne om din bolig og din salgsproces. På den måde kan vi nemlig alle sammen henvise til din bolig, når vi er i kontakt med potentielle købere – og det gør salgsprocessen kortere

Vi vil være den bedste ejendomsmægler på Midtlolland
Hos danbolig Maribo gør vi altid vores ypperste for at være den bedste lokale ejendomsmægler – en som du er tryg ved, og som du vil bruge igen. Hos os er jordens mest naturlige spørgsmål: Hvad kan vi gøre for dig?

Lige nu har vi 73 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 8
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Bispevænget 8

  Jeg er utrolig glad for, at jeg valgte danbolig til at sælge min bolig. Forløbet har hele vejen været meget professionelt, og mæglerens salgsplan lykkedes på blot 16 dage. Jeg kan varmt anbefale danbolig til andre som overvejer at sælge deres bolig

 • Solgt
  Solgt

  Hybenvej 9

  ja

 • Solgt
  Solgt

  Bekkasinvej 11

  Danbolig Maribo, skal have stor ros for den kompetente rådgivning vi fik i forbindelse med salget af vores hus. At I formåede at få solgt et hus så hurtigt, i et (ifølge medierne) ellers stagneret boligmarked, især i vores landsdel, vidner i høj grad om jeres store engagement. Vi følte i hvert fald at der blev taget rigtig godt og seriøst hånd om netop vores salg, og er virkelig glade for det samarbejde vi havde hele processen igennem. Derudover følte vi også rigtig godt hjulpet på vej til at finde vores nye hjem.

 • Solgt
  Solgt

  Vesterbrogade 55H, st.

  Gennem salg af andelslejlighed har Danbolig været en trofast og hjælpsom samarbejdspartner. De har ydet god rådgivning og service, og har været opmærksom på hvilke skridt der skulle tages for at få salget gennemført. Danbolig har udvist stor professionalisme omkring markedsføring, juridisk overblik samt kundesupport. Med Danbolig kan man som forbruger føle sig sikker og tryg med en dygtig ejendomsmægler-virksomhed i ryggen.

 • Solgt
  Solgt

  Søndre Boulevard 111M

  Står du og skal sælge eller bytte Enten det er slot, villa eller hytte Gør som jeg og undgå stress Kig ind til Danbolig og bliv tilfreds Da jeg valgte at sælge min bolig gennem Danbolig, gav mægleren en grundig vejledning, inden jeg gav mit tilsagn. Ved interesserede købers besøg eller åbent hus, blev jeg orienteret dagen efter. Under hele forløbet og ved salget havde Danbolig og jeg perfekt samarbejde, hvilket gav mig tryghed.

Forretningsoplysninger

danbolig Maribo
Torvet 6
4930 Maribo
CVR: 30569431

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordeakredit A/S

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring og Dansk Boligforsikring

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg Forsikring og Dansk Boligforsikring

Folketidende Gruppen A/S

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig