Ejendomsmægler Lyngby - Få gratis salgsvurdering hos danbolig

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Lyngby

Lyngby Torv 2 A
2800 Lyngby
45 93 54 00
lyngby@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2800-2800)
Kilde: Boligsiden
Ejerlejlighed: 41%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Lyngby
Kilde: danbolig.dk
44

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Lyngby

Velkommen hos danbolig Lyngby
I mere end tyve år har vi hos danbolig Lyngby formidlet alt fra de helt små andels- og ejerlejligheder til storslåede villaer med mindst ligeså storslåede udsigter. Vi dækker nemlig både de smukke naturområder omkring Dyrehaven, Digterkvarteret ved Lyngby Sø, de hyggelige gader omkring Mølleåen i Brede - og alt derimellem.

Vi er en af de ejendomsmæglere, der sælger allerflest boliger inden for vores postnummer, og går du selv i salgstanker, laver vi gerne en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig. Kontakt os allerede i dag, eller læg vejen forbi vores kontor på Lyngby Torv 2A lige i hjertet af byen.

Et stærkt team af specialister i lokallivet
Ligesom butikken har en lang historie i lokalområdet, er vi også flere medarbejdere, der har været her meget længe. De fleste af os bor nemlig i kommunen, og derfor ved vi virkelig, hvad vi snakker om, når vi guider de potentielle købere af din bolig.

Vi har selv børn i de lokale skoler og dyrker foreningslivet, så vores føling med hele atmosfæren i nærmiljøet strækker sig til langt ud over arbejdstiden, og den viden det giver os, er vi glade for at kunne omsætte til en effektiv salgsproces for dig.

Samarbejder på tværs
På kontoret vil du møde et stærkt hold på i alt fem mæglere og to sagsbehandlere med et aldersspænd på hele 50 år – fra starten af 20’erne til starten af 70’erne. Vores sammensatte hold giver os en bred vifte af kompetencer og erfaringer at trække på, og da vi arbejder tæt sammen, får du og dit boligsalg glæde af dem alle. Ikke nok med det, så arbejder vi også tæt sammen med danbolig Virum samt yderligere fire danbolig-kontorer i Gentofte kommune.

Synlige både i bybilledet og på nettet
Der er skruet godt op for vores synlighed i bybilledet: Siden 2007 har vi haft adresse lige midt i Lyngby, vi sponserer den lokale superligaklub, Lyngby Boldklub, og så har vi boligannoncer i den lokale avis. Din bolig har med andre ord rigtig gode chancer for at blive spottet af potentielle købere i lokalområdet.

På nettet er vi også godt med, når det kommer til annoncering, da vi ved, at mange købere bruger netop det online univers til at indkredse drømmeboligen. For at lette deres søgen benytter vi os for eksempel af danbolig clevr, som målretter bannerannoncer direkte til potentielle købere, der tidligere har vist interesse for lignende boliger. Vi er naturligvis også aktive på Facebook, hvor vi sørger for at opdatere vores side med vigtige nyheder fra det lokale boligmarked.

Kunne du tænke dig at vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig, når det gælder en effektiv salgsproces? Så tøv ikke med at kontakte os eller lægge vejen forbi til en snak – vi glæder os til at hjælpe dig videre med dine boligplaner.

Lige nu har vi 44 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 5
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Hummeltoften 36

  Vi havde allerede efter første møde fået et utrolig godt indtryk og stor tillid til Danbolig, Lyngby. Vi fik indenfor 14 dage solgt vores skønne hus - vi havde håbet på et hurtigt salg - men at det blev indenfor 14 dage havde vi kun kunne drømme om - og specielt i et marked som nu. Vi fik hos Danbolig, Lyngby en utrolig sød og professionel behandling - ligegyldig hvilken medarbejder vi havde kontakt med, havde vi en fornemmelse at professionalisme og personlighed. Vi kan til enhver tid anbefale Danbolig, Lyngby - og har allerede anbefalet dem til flere. Mange hilsner fra Arne og Pernille Winther, Hummeltoften 36, 2830 Virum "    

 • Solgt
  Solgt

  Einarsvej 34

  Da beslutningen om at sælge huset var taget, faldt valget efter anbefaling på Danbolig Lyngby som mægler, et rigtig godt valg, skulle det vise sig. Hele salgsforløbet har været en positiv oplevelse lige fra det første møde med Brian Johansen fra Danbolig Lyngby. Takket være Brians imødekommende engagement og yderst kompetente håndtering af hussalget med løbende hurtig og grundig orientering har vi følt os helt trygge gennem salgsproces-sen. Knap 2 uger efter huset blev annonceret til salg, var det solgt til en rigtig god pris, endda højere end udbudt. Samarbejdet med Brian har været yderst behageligt. Det er dejligt at opleve en ejendomsmægler som Brian, som i den grad kan kombinere professionalisme med fin personlig kontakt, indlevelse og humor. Vores gode erfaring i forbindelse med hussalget får os til varmt at anbefale Brian Johansen som ejendomsmægler for kommende sælgere. Sælger af Einarsvej 34, Kongens Lyngby

 • Solgt
  Solgt

  Nørgaardsvej 22e, 1.tv

    Da jeg skulle sælge min lejlighed var valget enkelt - Carsten Engelborg fra Danbolig i Lyngby virkede simpelthen mere professionel end konkurrenterne og så viste jeg, at det er Danbolig der har solgt de fleste  lejligheder i ejerforeningen. Lejligheden var solgt hurtigt og til den aftalte pris og hele forløbet har bare været super godt - ville ønske alle ejendomsmæglere var som dem i Danbolig Lyngby, som jeg på det varmeste kan anbefale.   Poul Hansen,  sælger af Nørgaardsvej 22e, 1.tv

 • Solgt
  Solgt

  Frederiksdalsvej 204

  I forbindelse med salg af vores hus tog vi kontakt med flere ejendomsmæglerfirmaer. Martin Lyngby fra danbolig har vi oplevet høj grad af professionalisme mht. rådgivning, aftaler, fremvisninger og tilbagemeldinger. Vi valgte Martin fra Danbolig Lyngby. Det var vigtigt for os, at vælge en mægler som kunne forstå vores situation, give os en realistisk pris og ikke mindst en mægler som vi kunne bruge som sparring i den krævende proces det er at sælge sin bolig. Vi valgte mægler ud fra nogle meget personlige oplevelser, og har været super tilfredse med forløbet. Som noget helt særligt har vi oplevet en lydhørhed og menneskelig kontakt som for os har været meget centralt i forløbet. Tak for en meget professionel indsats.

 • Solgt
  Solgt

  Klokkerbakken 8

  Da vi skulle sælge vores hus pga. pladsmangel kontaktede vi flere lokale mæglere, heriblandt DanBolig i Lyngby. Valget faldt på DanBolig Lyngby, dels pga. DanBoligs gode salgsresultater i området og dels fordi at mægleren og hele set uppet virkede meget professionelt. Det at sælge hus var, for os, en stor ting. Vi må sige at vi har været yderst tilfredse med DanBoligs arbejde hele vejen igennem. Alt har virket professionelt og vi har følt og i trygge hænder igennem hele salgsforløbet. Vi kan med god samvittighed anbefale jer at kontakte DanBolig Lyngby, hvis I skal sælges jeres bolig. Venlig hilsen sælger af Klokkerbakken 8   

 • Solgt
  Solgt

  Gammel Bagsværdvej 24A, 1. TH.

  Det er svært nok at sælge en lejlighed når man bor i Danmark, det er noget helt andet når man som jeg bor i England. Morten Vallenhof fra danbolig var helt fortræffelig, kunne ikke have været mere professionel. Lejligheden blev solgt i løbet af en uge, og til den fulde pris. Danbolig og Morten Vallenhof tog alt besværet fra mig, vi har ikke engang mødt hinanden. Det hele blev fortaget på e-mail og et par telefon samtaler. Hvis jeg nogensinde flytter tilbage til Denmark så bliver Morten Vallenhof fra danbolig den første jeg ringer til hvis jeg skal finde noget at købe. Jeg vil stærkt anbefale Ham.

Forretningsoplysninger

danbolig Lyngby
Lyngby Torv 2 A
2800 Lyngby
CVR: 31176131
Boligcenter Lyngby ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

Tryg, Willis Forsikring

Berlingske, Det Grønne Område, Børsen, Advodan Lyngby, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Bank

Tryg, Willis Forsikring

Berlingske, Det Grønne Område, Børsen

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.