0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Hvidovre

Hvidovrevej 59 B
2650 Hvidovre
36 35 00 00
hvidovre@danbolig.dk

Jimmy Jensen
Jimmy Jensen
Daglig leder - Ejendomsmægler, MDE

Hos danbolig Hvidovre står vi klar til at hjælpe dig effektivt igennem dit boligsalg. Det betyder blandt andet, at du kan ringe til os fra kl. 8 til kl. 22 alle ugens syv dage, og at vi er meget fleksible med vores arbejdstider, så vi kan tilpasse os dine ønsker og behov.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2650-2650)
Kilde: Boligsiden
Villa: 65%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Hvidovre
Kilde: danbolig.dk
29

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Hvidovre

Et dedikeret team med en solid viden om Hvidovres mange skønne områder, tilbud og potentialer - det er, hvad du kan forvente at møde på kontoret hos danbolig Hvidovre. Vi er din lokale ejendomsmægler, og vi sælger en bred vifte af forskellige boliger såsom villaer, rækkehuse, dobbelthuse, ejerlejligheder, villalejligheder, ideelle anparter, andelsboliger og kolonihaver.

Overvejer du at sælge din bolig, må du derfor ikke tøve med at kontakte os, for vi laver gerne en gratis og uforpligtende vurdering og uddyber, hvordan vi kan hjælpe dig igennem salgsprocessen på den mest effektive måde.

Kom forbi til en snak i butikken på Hvidovrevej 59B, eller ring til os, når det passer dig – vi tænder telefonen kl. 8 hver morgen, og slukker den først igen kl. 22.

Dine ønsker og behov i centrum
At give en god helhedsoplevelse til både vores købere og sælgere er det allervigtigste i vores arbejde. Vi er et yngre og meget dynamisk team.

Vi er stolte af vores fag, og det betyder, at vi lægger stor vægt på såvel det at prissætte din bolig præcist fra start som at finde helt ind til kernen af dine ønsker og behov igennem processen. Vi tror nemlig på, at det hele skal spille perfekt sammen, for at vi kan lykkes med vores egne høje målsætninger om altid at formidle boliger, så det bliver en succes for både sælger og køber.

Vi kender hverdagen i Hvidovre
En af de allerbedste anbefalinger vi kan give de potentielle købere af din bolig i Hvidovre er, at vi selv har en stærk tilknytning til området, så vi kender alle de gode smutveje til byens skoler, villakvarterene og de mange skønne naturområder.

Mange købere tiltrækkes af Hvidovres store grønne arealer, som for eksempel Vigerslevparken og Lodsparken med den velbesøgte lokale badestrand og det hyggelige havnemiljø. Områdets gode netværk af offentlige transportforbindelser mod Indre By giver ligeledes mange glade tilflyttere, da de giver mulighed for at opfylde drømmen om at arbejde i København og samtidig hurtigt kunne komme hjem og nyde fritiden i de indbydende rammer vi har i Hvidovre.

Annoncering hvor køberne er
Vi satser primært på det digitale univers i vores markedsføring, og derfor kan du være sikker på, at din bolig bliver vist til flest mulige, der hvor købere i høj grad lægger indsatsen i boligjagten i dag: på nettet.

Når du vælger os som din ejendomsmægler, får din bolig sin egen side under danbolig.dk, ligesom vi benytter os af den intelligente markedsføringsplatform danbolig clevr, der målretter bannerreklamer til købere, som tidligere har vist interesse for samme boligtype som din. Vi benytter os også af bannerreklamer på boliga.dk, og dertil er vi – naturligvis – til stede på de sociale medier.

Annonceringen på Facebook og Instagram administreres af vores professionelle administrator, som sørger for, at din bolig når ud til flest mulige brugere med en profil, der matcher målgruppen af købere til din boligtype.

Velkommen hos danbolig Hvidovre

Lige nu har vi 29 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 8
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt

  Avedøregårdsvej 12

  Vi har som sælgere oplevet danbolig som en meget proaktiv og kompetent samarbejdspartner gennem hele salgsfasen. Vi føler at danbolig har forstået hvad vores bolig har af særlige kvaliteter og sikret at dette var formidlet internt og til potentielle købere. Tilbagemeldingerne i forbindelse med salgsaktiviteterne har været meget præcise og detaljerede, således at vi hele tiden var ajour med hvordan fremdriften var. Hilsen Annette og Egon

 • Solgt

  Pagteroldvej 7, 1.

  Hos danbolig Hvidovre har jeg oplevet en professionalisme, super dygtige og kompetente mæglere og øvrige ansatte. Alle der har været inde over salget, har gjort oplevelsen af salg af min bolig, til en super oplevelse. Hilsen Bettina

 • Solgt

  Enghøjen 23

  Alt i alt har vi fået en meget fin behandling hele vejen igennem salget, og kan varmt anbefale danbolig Hvidovre til andre.

Forretningsoplysninger

danbolig Hvidovre
Hvidovrevej 59 B
2650 Hvidovre
CVR: 21759341

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank

Tryg, Willis

danbolig a/s, E-soft, Realkreditnettet, Lokalavisen, Berlingske Tidende, Adv. Peter Skrøder, DE, Ret&Råd, Boligmarkedet, C&B

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg, Willis

Lokalavisen, Berligske Tidende, Boligmarkedet

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.