0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Herning A/S

Østergade 28
7400 Herning
96 26 17 00
herning@danbolig.dk

Henrik Ladegaard
Henrik Ladegaard
Ejendomsmægler MDE og valuar

Velkommen til danbolig Herning - spørg altid os inden du vælger ejendomsmægler. Vi sælger cirka hver 3. villa i Herning og omegn, så vi ved, hvad der skal til. Bestil en gratis salgsvurdering i dag - så sikrer vi det hurtigste salg til den bedste pris.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 6933-7451)
Kilde: Boligsiden
Villa: 62%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Herning A/S
Kilde: danbolig.dk
142

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Herning A/S

Velkommen til danbolig Herning.
danbolig Herning formidler salg af villaer, rækkehuse, fritidshuse og nedlagte landejendomme (boliglandbrug), og det har vi gjort siden 1972. Vi er 6 mæglere, 3 sagskoordinatorer og 1 trainee på kontoret, og alle bor i lokalområdet og har gjort det i mange år. De fleste af os er opvokset her på egnen, så vi kender Herning som vores egen bukselomme. Vi er et særdeles erfarent team på alle fronter, og vi sætter troværdighed, empati, kompetance og dynamik i højsædet.

Med masser af kræfter, masser af lokalkendskab og masser af erfaring er det ikke så mærkeligt, at vi har et ry som pålidelige, stabile og grundige. At vores kunder er glade for os og sætter pris på en ordentlig handel, kan vi se, fordi de vender tilbage til os. Ofte møder vi vores kunder gennem flere generationer, og det sætter vi virkelig pris på. Det betyder også, at mange har vi handlet bolig med flere gange, og det betragter vi som vores adelsmærke.

Vi sørger konsekvent for, at alle mæglere besigtiger alle ejendomme. Det betyder, at det bliver langt hurtigere for os at finde den rigtige køber, fordi vi alle sammen er godt klædt på til at svare på de spørgsmål, der altid er ved en bolighandel.

Vi inviterer løbende vores sælgere til statusmøder, hvor vi drøfter salgsforløbet, markedsføring - ja, optimering af salget i det hele taget.

Vores butik ligger godt placeret for enden af gågaden, lige over for Herning Folkeblad/DGI huset og nær kongrescentret - med masser af forbipasserende. Derudover har vi en udstillingsbutik centralt placeret i Kibæk by.

Her er vi

 • Solgt

  Østertorp 25B

  "Vi er begge enige om at forløbet har været tæt på perfekt. I har gennemført denne handel meget professionelt og hele tiden fulgt op på de ting vi har aftalt og været meget effektive. Specielt i forbindelse med "slutløbet" hvor det pludselig gik lidt hurtigt, var vi meget imponeret over jeres effektivitet samt jeres gode behandling af både os som sælger og de endelige købere og de andre potentielle købere." Keld & Yvonne Nielsen

 • Solgt

  Gl. Ørskovvej 6

  "Jeg fik al den information jeg kunne ønske mig. Jeg følte at mæglerne gjorde alt for at sælge mit rækkehus, så vi kunne få vores drømmehus. Danbolig er kendt i området, har ry for at være kompetent, har gode erfaringer fra tidligere handler. Kan varmt anbefale danbolig." Solveig Andersen

 • Solgt

  Gl. Landevej 86

  "Kontruktiv, tillidsfuld og seriøs og ikke mægler med "store armbevægelser"." Lone 

 • Solgt

  Sønderbakken 10

  "Mægleren var let at komme i kontakt med, og der blev altid ringet tilbage, hvis jeg ikke kunne få kontakt med det samme. Ekstremt professionelt arbejde, kunne ikke have været håndteret bedre!"

 • Solgt

  Bavnehøjen 121

  "Positiv oplevelse, meget professionelle." Søren Peder Sandfeld

 • Solgt

  Sunds Hovedgade 44

  "Meget professionel organiseret, så man som sælger føler man kan stole på jer. Så føler man også at mulige købere føler sig mere sikker ved at handle gennem jer. Det var denne sikkerhed der gjorde at jeg valgte danbolig Herning. Endvidere var huset solgt på kun 2 dage, så jeg kan kun være tilfreds!" Kristian Bøgesgaard

Forretningsoplysninger

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

Tryg, Willis/Dansk Boligforsikring

Herning Folkeblad, Esoft,Ugeposten,boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg, Willis/Dansk Boligforsikring

Herning Folkeblad, Ugeposten

Waoo

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig