Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Herning

Østergade 28
7400 Herning
96 26 17 00
herning@danbolig.dk

Henrik Ladegaard
Henrik Ladegaard
Ejendomsmægler MDE og valuar

Velkommen til danbolig Herning - spørg altid os inden du vælger ejendomsmægler. Vi sælger cirka hver 4. bolig* i Herning og omegn - vi ved, hvad der skal til. Bestil en gratis salgsvurdering i dag - danbolig Herning - vi får flest boligsalg til at ske! * Boligsiden 02.12.19

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 6933-7451)
Kilde: Boligsiden
Villa: 76%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Herning
Kilde: danbolig.dk
121

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Herning

Velkommen til danbolig Herning.
danbolig Herning formidler salg af villaer, rækkehuse, fritidshuse og nedlagte landejendomme (boliglandbrug), og det har vi gjort siden 1972. Vi er et solidt, erfarent team på 7 mæglere, 3 sagskoordinatorer, 1 elev og 1 trainee i forretningen, og alle bor i lokalområdet og har gjort det i mange år. De fleste af os er opvokset her på egnen, så vi kender Herning som vores egen bukselomme. Vi er et særdeles erfarent team på alle fronter, og vi sætter troværdighed, empati, kompetance og dynamik i højsædet.

Med masser af kræfter, masser af lokalkendskab og masser af erfaring er det ikke så mærkeligt, at vi har et ry som pålidelige, stabile og grundige. At vores kunder er glade for os og sætter pris på en ordentlig handel, kan vi se, fordi de vender tilbage til os. Ofte møder vi vores kunder gennem flere generationer, og det sætter vi virkelig pris på. Det betyder også, at mange har vi handlet bolig med flere gange, og det betragter vi som vores adelsmærke.

Vi sørger konsekvent for, at alle mæglere besigtiger alle ejendomme. Det betyder, at det bliver langt hurtigere for os at finde den rigtige køber, fordi vi alle sammen er godt klædt på til at svare på de spørgsmål, der altid er ved en bolighandel.

Vi inviterer løbende vores sælgere til statusmøder, hvor vi drøfter salgsforløbet, markedsføring - ja, optimering af salget i det hele taget.

Vores butik ligger godt placeret for enden af gågaden, lige over for Herning Folkeblad/DGI huset og nær kongrescentret - med masser af forbipasserende. Derudover har vi en udstillingsbutik centralt placeret i Kibæk by.

danbolig Herning - vi får flest boligsalg til at ske!

*Kilde: Boligsiden.dk, find mægler, d. 02.12.2019

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Bjødstrupvej 28

  Vi har været yderst tilfredse med danboligs arbejde i forbindelse med ejendomshandlen på Bjødstrupvej 28. Vi har ikke den store erfaring med at handle fast ejendom, men vi fornemmer, at handlen fik et meget hurtigt og dermed lidt usædvanligt forløb. Der var stor interesse for huset og mange fremvisninger, hvilket vi på det korte forløb følte os godt orienteret om, selv om det var svært ind i mellem at følge fremvisningerne. Rådgivningen i forbindelse med at tage bestemmelse om handlen var også i orden. – med den store interesse var der jo flere muligheder, men handlen blev lukket hurtigt og til en pris, der var højere end udbudsprisen. Alt i alt finder vi, at danboligs indsats og rådgivning har været kompetent og tilfredsstillende.

 • Solgt
  Solgt

  Benediktesvej 12

  "Jeg har været meget tilfreds med hele forløbet. Alle aftaler der har været er blevet overholdt. Super engageret mæglerteam - har virkelig følt, at det var vores "mand". Fantastisk rådgivning i forbindelse med salget. Vil til enhver tid anbefale Danbolig Herning. Et stort tak herfra til Poul og Michael - hvor er i dygtige." Charlotte Miles

 • Solgt
  Solgt

  Sandfeldparken 27

  "Utrolig fin fremvisning, meget imødekommende og god til at svare på eventuelle spørgsmål. Vi er fuldt ud tilfredse med forløbet, og føler virkelig vi har haft et super godt samarbejde med jer. I er altid imødekommende, venlige og har smil på læben" Karina Borbjerg

 • Solgt
  Solgt

  Sønderbakken 10

  "Mægleren var let at komme i kontakt med, og der blev altid ringet tilbage, hvis jeg ikke kunne få kontakt med det samme. Ekstremt professionelt arbejde, kunne ikke have været håndteret bedre!"

 • Solgt
  Solgt

  Agerskovvej 7A st,

  "Anne Mogensen virker meget seriøs og professionel i sit arbejde og vi har nydt samarbejdet." Preben Fløe

 • Solgt
  Solgt

  Indertoften 74

  ” Jeg er glad for - og lettet over, at have fået solgt mit hus. Tak for hjælpen :-) Jer, der er ansat hos danbolig har været meget venlige og imødekommende, såvel når vi har talt i telefon sammen, som når I har været her på Indertoften. Tak for det!” Mange venlige hilsner fra Bente Nielsen, sælger af Indertoften 74

Forretningsoplysninger

danbolig Herning
Østergade 28
7400 Herning
CVR: 31166500
DB-Herning A/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

Tryg, Willis/Dansk Boligforsikring

Herning Folkeblad, Esoft,Ugeposten,boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg, Willis/Dansk Boligforsikring

Herning Folkeblad, Ugeposten

Waoo

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.