Ejendomsmægler Give - Få gratis salgsvurdering hos danbolig

Er din bolig steget i værdi?

Få svaret til Vurderingsweekend d. 21.-22. sep.

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Give

Torvegade 5-7
7323 Give
75 73 99 00
give@danbolig.dk

Susanne Sandholm Hansen
Susanne Sandholm Hansen
Ejendomsmægler og valuar MDE. Køberrådgiver

Med Give som bopælsområde møder du et udbygget motorvejsnet hvor Vejle, Herning, Billund m.m. ligger indenfor 30 minutter. Boligpriserne er attraktive og stadig flere har fået øjnene op for vores dejlige område.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 7160-7361)
Kilde: Boligsiden
Villa: 57%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Give
Kilde: danbolig.dk
116

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Give

Din personlige og lokale ejendomsmægler i Give.
At sælge eller købe bolig er ikke noget, som sker mange gange i ens liv. Derfor er det vigtigt at vælge en ejendomsmægler, som har et stort og bredt lokalkendskab og som kan give dig et overblik med en realistisk vurdering, salgstid, muligheder m.m.
Vi hjælper med at sælge din bolig og er du køber, så er vi flere i butikken, som er specielt uddannet til at rådgive dig om dit boligkøb.

danbolig Give er startet i 1995 og har mere end 20 års erfaring indenfor bolighandler. Vi arbejder med de fleste type ejendomme og dækker hele området omkring Give, Jelling og omegn, Billund / Grindsted og omegn, Tørring / Uldum og omegn, Ejstrupholm og Nr. Snede m.m.
Vi har udstilling hos Nordea i Grindsted.

Uanset hvor du bor i vores område så start med en gratis og uforpligtende salgsvurdering.
Vi har åbent mandag til fredag fra kl. 10.00 til kl. 16.00 og vi er altid klar med et godt gratis råd. Kommer du ikke forbi - så ring til os.

Vi har fokus på, at der ikke er to bolighandler, som er ens. Det handler om tillid og samarbejde og vi sætter en ære i at give dig en professionel, kreativ og personlig behandling - det giver tilfredse og glade kunder.

danbolig Give er super godt beliggende lige midt i Give by og vi har en fantastisk udstillingsplads. Ejendommen på Torvegade 5-7 er en af byens ældre kendte bygninger og med en placering i bymidten har vi meget lokalt liv og rigtig mange forbipasserende. Det betyder at vores vinduesudstilling bliver flittigt studeret og dette til gavn for din bolighandel.

Vores markedsføring er bred og målrettet og din bolig præsenteres på bedste vis på danbolig.dk og boligsiden.dk. Vi har digitale muligheder med vores online værktøj danbolig Clevr, facebook m.m.

Vi arbejder også med erhvervssager og her er vi de lokale mæglere samtidig med at vi samarbejder med vores erhvervsafdeling som dækker hele syd og Sønderjylland. Det er din sikkerhed for, at vi når længst muligt omkring og det kræver kun et telefonopkald fra dig.

Vi vil være din foretrukne rådgiver, når du køber bolig uanset hvor i Danmark, du bor. Blot må vi ikke rådgive købere i sager, hvor vi er mægler for sælger.
Vi tilrettelægger vores køberrådgivning udfra dine specifikke behov.

Vi glæder os til at høre fra dig - Kontakt os på tlf. 75739900 eller give@danbolig.dk.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Rådyrvej 1

  Fin og sober fremvisning. Vi fik svar på alle spørgsmål. Rigtig fin gennemgang af købsaftalen - vi manglede bare kagen :):) Altid hurtig tilbagemelding og aftaler overholdt. Tillidsfuld mægler.

 • Solgt
  Solgt

  Hyldevang 141

  Jeg har haft mit hus til salg hos danbolig Give. Det er min vurdering, at firmaet er ærligt og seriøst arbejdende. Jeg var ikke i tvivl om mit valg af danbolig Give, og det viser resultatet også. Det tog kun 45 dage, at sælge huset. danbolig Give er et hæderkronet firma, med en lang og lokal baggrund, og jeg vil til en hver tid anbefale danbolig Give. - Udtaler en glad og tilfreds sælger af Hyldevang 141, Erik Sauermilch

 • Solgt
  Solgt

  Ringivevej 8

  Vi har været meget tilfreds af mæglernes hjælp i alle tilfælde, hvor vi havde bruge for rådgivning eller havde bare nogen spørgsmål. Hans tilgængelighed. Vi har været i god kontakt med mægler, modtaget hurtige svar fra ham, og hele proces af at købe hus ved hjælp af danbolig, var god og professionel. At låne nøgler til huset ved vores mæglers tillid til os, havde også større betydning for os, fordi vi skulle ordne mange ting, ved fx kontakte håndværker som skulle kigge på huset, og planlægge alt bedre, da vi skulle går i gang med renovering efter overtagelsen af huset.

 • Solgt
  Solgt

  Sundvej 18C, Stue.

  Rigtig godt tilfreds og super dialog med kontoret i Give. Stor villighed til at sælge boligen og få handlen på plads. Super god service.

 • Solgt
  Solgt

  Vestre Alle 6

  Vi har været meget tilfredse,vi har haft en anden mægler på i et år hvor der ikke var aktivitet og hvor man ikke følte at der blev arbejdet aktivt for et salg af boligen , d.v.s at boligen skulle sælge sig selv, det blev ændret da vi skiftede til danbolig i Give de var bedre til at anoncere og gjorde det de rigtige steder.

 • Solgt
  Solgt

  Pilevænget 7

  De glad og altid hjælpene ansatte, Anette stod for salget, men kollegaerne kendte i et vis omfang til forløbet, så de altid kunne hjælpe. Men det positive humør har været alt afgørende.

Forretningsoplysninger

danbolig Give
Torvegade 5-7
7323 Give
CVR: 32673449
DB Give ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark

Tryg / Dansk Boligforsikrimg / Frida forsikring

Give Avis/Lokalavisen Vejle Vest/Tørring Folkeblad/E-soft

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg / Dansk Boligforsikring/ Frida forsikring

Give Avis/Lokalavisen Vejle Vest/Tørring Folkeblad

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Er din bolig steget i værdi?

Få svaret til Vurderingsweekend d. 21.-22. sep.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.