Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig City

Store Kongensgade 53-55
1264 København K
32 83 06 00
city@danbolig.dk

Mikkel Heinemann
Mikkel Heinemann
Daglig leder, Ejendomsmægler MDE

Priserne i København har aldrig været så høje som de er nu - så går du med salgstanker, har du netop nu, muligheden for, at få en super god pris på din lejlighed!
Efterspørgslen er i øjeblikket, enorm stor på 2-3 værelsers lejligheder, da studiestart er lige om hjørnet!

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 1000-1473)
Kilde: Boligsiden
Ejerlejlighed: 87%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig City
Kilde: danbolig.dk
29

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig City

Gratis salgsvurdering
danbolig City har vurderet boliger i København K samt på Christianshavn i mere end femten år, hvorfor der ikke er en gade eller et stræde, som vi ikke kender. Det giver os et afsæt, som er nødvendigt for at vurdere boliger med stor præcision.

Du er altid velkommen til at bestille en uforpligtende vurdering af dit hus eller lejlighed. Hos danbolig City, får du vores professionelle vurdering af, hvor meget du kan forvente at få for din ejendom. Vi gennemgår din bolig og rådgiver dig om, hvordan du får mest muligt ud af en evt. kommende bolighandel.

Salg af bolig
Hos danbolig City måler vi vores succes på andelen af tilfredse kunder. Det betyder, at vi hver dag har fokus på vores kunders ønsker og behov. Denne arbejdsgang er nødvendig, hvis vi også fremover skal være et naturligt valg, når boligen skal sælges.

Når danbolig City står for salget af din bolig, har vi altid flere mæglere ude og besigtige ejendommen. På den måde er du sikret et stort team af medarbejdere, der samarbejder om at sælge din bolig samt er velforberedte, når interesserede købere ønsker at vide mere om netop din bolig.

Udover butikken i Store Kongensgade har vi yderligere 12 velplacerede boligbutikker samt en projektsalgs- og erhvervsafdeling - alle under samme ejer, Niels Hald. Dette giver os et ekstraordinært stort netværk, hvorigennem vi ofte nemt og hurtigt kan matche køberønsker med de huse og lejligheder vi får til salg.

Vi forstår at markedsføre din bolig, så relevante købere i markedet ser din bolig. Sælger du gennem os, kan du ved hjælp af vores attraktive markedsføringspakker, som bl.a. består af digitalvisning på vores prisvindende website, online annoncering, fremhævning på boligsiden.dk og helt eksklusivt Boliga-topbanner, få eksponeret din ejendom både lokalt og landsdækkende.

Følg vores dynamiske og engagerede team på Facebook og se samtidig det nyeste udbud af alt fra projektlejligheder, liebhaver lejligheder, penthouse lejligheder til byhuse og byggeforeningshuse.

Køb af bolig
Leder du efter den helt rigtige bolig i København, så har du muligheden for at komme et skridt foran i boligjagten med en profil på danbolig.dk. Med danbolig Matchmaker får du meget mere end et køberkartotek.

Vi ved, at køb af bolig er en stor økonomisk beslutning for mange. I en forstående købsproces kan det derfor være rart at have en rådgiver ved sin side, der har erfaring med køb af bolig. Ved at vælge danbolig som din køberrådgiver, tilvælger du kompetente rådgivere, der udelukkende varetager dine interesser. Vi har DE´s tryghedsmærke (Dansk Ejendomsmæglerforening), hvilket er din sikkerhed for en høj faglig standard samt forsikringsdækning.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Amaliegade 9, 1.

  At finde den rigtige bolig er bestemt ikke nemt, men der var på processen da jeg startede dialogen op med Tommas Bitsch. Der mødte jeg en stærk impati for hvad det egentlig var jeg ledte efter. Vi så en på en del som jeg blev frarådet. Frarådet af den årsag at det ikke passede på hvad jeg oprindeligt søgte. Tommas kunne godt mærke at jeg blev panisk, men holdte mig fast på sporet. Der har jeg sgu aldrig oplevet før. Det gav en masse tryghed i selve købet, da den rigtige endelig var fundet. Og dt gør naturligvis at jeg til alle tider vil anbefale Tommas. Jeg er utrolig glad for min nye lejlighed og for samarbejdet med Tomas og hans bagland. Faktisk fik han mig til at bruge flere penge end jeg havde regnet med, men til gengæld var den "spot on".

 • Solgt
  Solgt

  Adelgade 113, st.

  Jeg valgte at sætte min lejlighed til salg hos danbolig indre by, grundet deres lokalkendskab tiil nærmiljøet. jeg ville have en ejendomsmægler der kendte lokalområdet og som kunne formidle relevante oplysninger til potentielle købere af min lejlighed. Danbolig er hurtigere, de er effektive og de har et super team af ansatte. Der har fra starten af været en effektiv korrespondace med de ansatte hos danbolig, jeg er blevet løbende underrettet undervejs i henhold til procedurer, salg, mv. Billederne som blev taget til boligpræsentation af lejligheden var superflotte, fotografen havde sans for detaljer, hvilket også er danboligs varemærke - at få fremhævet "det unikke" omkring lejligheden. Der var booket flere fremvisninger af min lejlighed, den første fremvisning kom dagen efter at billederne var kommet på nettet. og solgt selvsamme dag.

 • Solgt
  Solgt

  Johan Semps Gade 11, 5.

  Jeg havde flere mæglere ude for at se på min lejlighed. Tommas Bitsch fra Danbolig City var helt klart den bedste! Han så alt det positive i min lejlighed. Var ikke bange for at prøve med en god pris. Tommas var meget informativ om forløbet og alt det praktiske. Han har også sørget for løbende at følge op på hvad status var, med potentielle købere. Jeg kan 100% anbefales Danbolig City og Tommas Bitsch!

 • Solgt
  Solgt

  Andreas Bjørns Gade 2, 2. TH.

  Kære danbolig Vi havde en rigtig god oplevelse med mægleren Michael Stausholm. Lige fra første gang vi mødte ham var han meget hjælpsom, og yderst fleksibel i tidspunkter for fremvisning af boligen/boliger. Vi har gennem vores søgning af bolig mødt et utal af virkelig dårlige sælgere, med meget lidt styr på hvad de solgte. Det modsatte kan siges om Michael. Vi har været rigtig glade vores omgang med danbolig. Det eneste negative er at i er måske er for gode til at få en god pris for sælger, men vi ved derfor også allerede nu hvem der i fremtiden kommer til at videresælge vores bolig. Det er altid svært at få en tilfreds køber prismæssigt, for prisen er altid for høj:) Vi kan kun pointere igen hvor tilfredse vi har været med Michaels arbejde, og vi håber at han vil være i branchen mange år fremover, så vi kan benytte hans talenter en dag. MVh Caroline Baldwin og Christian Hammeken

 • Solgt
  Solgt

  Christianshavns Voldgade 13, 3. tv.

  Hvad der ikke lykkedes for en anden ejendomsmæglerkæde lykkedes så fuldstændigt med Danbolig. Da lejligheden havde stået til salg i ca. syv måneder hos en anden mægler uden succes, synes vi det var tid at prøve noget nyt. Vi kontaktede derfor Christian Guldhammer hos Danbolig City, som kom og vurderede boligen. Christian havde et par ændringsforslag til indretningen, som kunne klares med en lille omrokering af møblementet. Det var præcis sådanne råd vi gerne ville have – og som vi ikke fik af den anden mægler– en fagperson der engageret gik ind i salget og som brugte hans viden i forhold til hvad folk ser efter, og som kunne se værdien i de ændringer. Og hvilken effekt det havde: Selvom lejligheden var udbudt i samme pris som hos den forrige ejendomsmægler, blev lejligheden solgt på én uge (!) - og til en pris vi var glade for. Da salget blev en realitet efter få blot et åbent, var der en del papirarbejde efterfølgende som skulle på plads, men vi blev hele tiden opdaterede og var løbende i kontakt med mægler, som sagligt holdt os orienterede om processen indtil alt var klart. Vi er meget tilfredse, og kan varmt anbefale Christian Guldhammer og Danbolig City – den professionalisme var alle pengene værd. Mvh sælger af Chr.Havns Voldgade 13, 3. tv.

 • Solgt
  Solgt

  Gothersgade 159 3. tv

  DanBolig City genoprettede min tillid til ejendomsmæglere og viste mig, at der stadig findes dybt professionelle folk, der kan levere varen. Jeg fik lynhurtigt tillid til at DanBolig City ville varetage mine bedste interesser. Det tog knap 40 dage at sælge lejligheden og gennem den tid oplevede jeg et velfungerende team, der havde styr på min sag, og som var i stand til at holde mig løbende informeret med relevant og konkret information. Hvilken befrielse!.

Forretningsoplysninger

danbolig City
Store Kongensgade 53-55
1264 København K
CVR: 28884869
Ejendomsmægler Niels Hald Østerbro A/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring

Esoft

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg forsikring

Diverse bladhuse herunder Børsen, Berlingske Officin og Østerbro Avis

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.