Vurdering

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm

Hovedgaden 39
3460 Birkerød
45 81 45 81
birkeroed@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3460-3460)
Kilde: Boligsiden
Villa: 61%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm
Kilde: danbolig.dk
60

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm

danbolig Birkerød er markedsførende i lokalområdet. Vi sælger ca. hver anden bolig i Birkerød*. Vi er ikke de bedste, fordi vi er de største - vi er de største, fordi vi er de bedste!

Vi lever af tilfredse kunder, og dem har vi heldigvis rigtig mange af 9 ud af 10 vil anbefale danbolig til deres familie og venner*.

Vi er byens mest erfarne ejendomsmægler, og vil altid sætte fokus på netop din bolighandel.

Du får tilknyttet din personlige ejendomsmægler, som gennem hele salgsforløbet holder dig orienteret om salget. I holder løbende statusmøder, hvor salgsplaner drøftes, hvilket giver ro og overblik. Samtidig arbejder fire mæglere på at sælge din bolig – alle mæglere ser samtlige boliger, der er til salg, så vi alle kan yde den bedst mulige service.

Som nævnt har vi rigtig mange tilfredse kunder, fordi vi leverer varen: Vi får solgt boligerne hurtigt og til en god gennemsnitlig kvadratmeterpris.

Vi lægger vægt på at være seriøse i alle led af vores arbejde, og det betyder blandt andet, at vi ikke lover en højere pris, end markedet kan bære.

Vores butik ligger midt på gågaden, og det har den gjort i 27 år. Vi annoncerer på bagsiden af Rudersdal Avis i begge ugentlige udgaver - så både købere og sælgere ved, hvor de kan finde os.

* kilde Boligsiden 01.11.2017

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Birkerød Parkvej 32, 2. TV.

  Da vi skulle sælge vores lejlighed havde vi flere mæglere ude og vurdere, men vi valgte DanBolig i Birkerød til at håndtere salget. De virkede professionelle, havde stort lokalt kendskab og kunne med det samme se charmen og mulighederne i vores lejlighed. Ikke mindst blev vi mødt at en iver for at sælge vores lejlighed og samtidig varetage vores interesser. Allerede efter 1 uge og én fremvisning var lejligheden solgt og vi blev under hele processen holdt opdateret fra Lis. Indledningsvis fik vi en grundig introdukion til papirgang, salgsproces og havde generelt en god forventningsafstemning. Under hele forløbet er vi blevet mødt med smil, dedikation og hjælpsomhed. Vi har været meget tilfredse med at lade DanBolig håndtere vores salg og vi er kommet ud på den anden side med en god handel og en god oplevelse i baglommen. Christina og Dan

 • Solgt
  Solgt

  Bistrupgårdsvej 5B

  Hej Til dig/jer der lige nu sidder og overvejer om Sarah Dragsdahl fra Danbolig er den rette person til at sælge lige netop dit hus. Du sidder overfor en engageret, kompetent og dedikeret person, som er konsistent, vedholdende, ærlig og kreativ. I sit bagland har hun et ligeså kompetent team, der ikke lægger skjul på deres idealisme; alt for kunden. Sarah giver sig tid, tid til at forstå historien i netop dit hus, hun ser muligheder overalt og er enormt god til konkret at udpege fordele ved dit hus, fordele som du måske ikke engang selv havde bemærket. Hun ved at dit hus er noget særligt for dig, og at det ikke er en hverdagsforseelse for dig at sælge dit hus. Husets særlige fordele og historie bliver formidlet videre til kunden, forelagt præcis som kunden gerne vil høre det -- du/I sidder overfor et enormt opmærksomt menneske, der på bedste vis afstemmer sin kommunikation efter omstændighederne og modtageren. Det har været en fantastisk behagelig oplevelse at overlade sit kæreste eje til en person, der i den grad sætter en ære og glæde i at udføre sit arbejde på ypperste vis. Det har selvfølgelig en pris -- et salær, men jeg ved, at jeg har gjort den bedste forretning ved ikke at vælge den billigste ejendomsmægler, som havde et lavere salær, men også satte en langt billigere pris på mit hus -- som de var sikker på var den rigtige og Sarahs pris, var i deres øjne, ikke realiserbar. Derfor er Sarah lige præcis den bedste ejendomsmægler du har mødt. Efter ca. en måned, uden et nævneværdigt nedslag, solgte hun mit hus til en pris der var 175 000 kr. højre end forventet! Det har været en ubetinget behagelig oplevelse at blive serviceret af Sarah og hendes team, højt informationsniveau og hensyn til særlige ønsker -- jeg blev båret igennem og oplevede hele tiden en professionel, der konstant var ét skridt foran og kunne svare på alle spørgsmål og håndtere alle uforudsigelige situationer. Sarah Dragsdahl levede i overmål op til mine høje forventninger og krav. Jeg kan kun give hende mine varmeste anbefalinger -- du/I er i de absolut bedste hænder. Håber inderligt du/I vælger Sarah som jeres mægler -- det er det kloge og rigtige valg! De ærligste og bedste intentioner Casper Thye-Petersen

 • Solgt
  Solgt

  Bregnerødvej 59, 1. tv.

  Vi er et ægtepar i 70`erne, der har mange ejendomshandler bag os. Alle har været gode handler, men denne handel viste sig alligevel at skille sig ud fra vore øvrige oplevelser med ejendomsmæglere. Det er jo de samme ting der skal foregå ved en handel, men måden, det bliver gjort på, er ene og alene afhængig af den personlige betjening der gives, og her har vi haft vores bedste oplevelse. Helt utroligt, flot gennemført handel. Søde og meget dygtige - de kan deres kram, og vi vil give dem vores bedste anbefalinger. Tak til alle på hele kontoret.

 • Solgt
  Solgt

  Rudesøvej 5A

  Sarah har været meget professionel. Jeg havde hele tiden følelsen af at hun havde 100% styr på handlen og at hun var et skridt foran. Ærlig og direkte på en tillidsskabende måde og så kunne hun tænke selvstændigt hvilket er et stort plus i min bog. Kan kun give hende min varmeste anbefalinger.

 • Solgt
  Solgt

  Brandts Vænge 18

  Hvad kunne danbolig Birkerød have gjort bedre? Ikke noget, det hele forløb glimrende. Hvad har du været mest tilfreds med hos danbolig Birkerød? At salget skete relativt hurtigt, hvilket jeg tror skyldes, at Danbolig har en stor del af salg i Birkerød og derfor henvendelse fra mange potentielle købere.

 • Solgt
  Solgt

  Bakkevænget 2

  Kære Sarah Endnu en gang tak for din store indsats ved salget af rækkehuset på Bakkevænget! Vi fik to lokale ejendomskæder til at komme med et prisforslag og vi satsede rigtigt med at vælge Danbolig i Birkerød. Den anden kæde foreslog en pris et godt stykke under det som huset blev solgt for, så vi valgte rigtigt ved at vælge dig! Din taktik holdt hvad betræffer prissætning (der skal være plads til købers nedslag i prisen) og du lykkedes fastholde køber til trods for deres problemer med at blive godkendt af banken. Huset ligger i et dejligt område, med en god størrelse og rumfordeling i et plan...men der skal laves en del for at blive optimalt. Det vil den unge familie der købte huset nu gå i krig med og jeg håber at de bliver rigtigt glade for deres rækkehus. Med venlig hilsen Benedicte Leyssac

Forretningsoplysninger

danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm
Hovedgaden 39
3460 Birkerød
CVR: 35231633
DB BIRKERØD P/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring og Willis

Esoft, Dansikring

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg Forsikring og Willis

Rudersdal Avis, Berlingske, Børsen, Boligmarkedet

Dansikring

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig