Ejendomsmægler Birkerød - Få gratis salgsvurdering hos danbolig

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm

Hovedgaden 39
3460 Birkerød
45 81 45 81
birkeroed@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3460-3460)
Kilde: Boligsiden
Villa: 59%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm
Kilde: danbolig.dk
49

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm

danbolig Birkerød er markedsførende i lokalområdet. Vi sælger ca. hver anden bolig i Birkerød*. Vi er ikke de bedste, fordi vi er de største - vi er de største, fordi vi er de bedste!

Vi lever af tilfredse kunder, og dem har vi heldigvis rigtig mange af 9 ud af 10 vil anbefale danbolig til deres familie og venner*.

Vi er byens mest erfarne ejendomsmægler, og vil altid sætte fokus på netop din bolighandel.

Du får tilknyttet din personlige ejendomsmægler, som gennem hele salgsforløbet holder dig orienteret om salget. I holder løbende statusmøder, hvor salgsplaner drøftes, hvilket giver ro og overblik. Samtidig arbejder fire mæglere på at sælge din bolig – alle mæglere ser samtlige boliger, der er til salg, så vi alle kan yde den bedst mulige service.

Som nævnt har vi rigtig mange tilfredse kunder, fordi vi leverer varen: Vi får solgt boligerne hurtigt og til en god gennemsnitlig kvadratmeterpris.

Vi lægger vægt på at være seriøse i alle led af vores arbejde, og det betyder blandt andet, at vi ikke lover en højere pris, end markedet kan bære.

Vores butik ligger midt på gågaden, og det har den gjort i 27 år. Vi annoncerer på bagsiden af Rudersdal Avis i begge ugentlige udgaver - så både købere og sælgere ved, hvor de kan finde os.

* kilde Boligsiden 01.11.2017

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Grøndalsvej 35

  Kære Sarah. Jeg ville faktisk bare sige dig tak for et fint forløb og et forbilledligt samarbejde. Jeg havde købt før jeg fik solgt - hvad alle betegner som utrolig dumt. Og selv- følgelig gav det lidt mere spænding undervejs. Men du var altid imødekommende, parat til at snakke med mig, opmuntrende og forstående. Samtidig er det helt klart for mig, at du rent professionelt gjorde en stor indsats for at få solgt mit hus - hvilket jo også er lykkedes på bedst mulige betingelser. Så hermed fra mig til dig: TAK ! Mange hilsner, Jette.

 • Solgt
  Solgt

  Furesøparkalle 22

  Vi valgte at gå med Sarah Dragsdahl, som var den første mægler vi havde på besøg. Kemi og professionalisme gjorde, at vi ikke havde behov for flere at vælge imellem. En anbefaling – hvad skal vi sige - Huset blev solgt på 5 dage - til den aftale pris. Papirarbejdet har kørt uden problemer, og vi fik kyndig vejleding i forbindelse med en opstået forsikringsskade. I hele processen er har vi kun mødt professionel og behagelig rådgivning - mere har vi ikke at sige

 • Solgt
  Solgt

  Grøndalsvænge 8

  Efter forgæves at have haft mit hus til salg i 9 måneder hos en anden mægler kontaktede jeg Sarah Dragsdahl hos Danbolig i Birkerød. 3 uger efter var huset solgt. Fra det første møde har jeg følt, at jeg var i trygge hænder. Ikke alene blev sagen håndteret top professionelt med en meget effektiv markedsføring, men Sarah og hendes kolleger udviste stor imødekommenhed og lydhørhed over for, hvad jeg måtte have af spørgsmål undervejs. Der blev reageret prompte på mine henvendelser, og jeg blev altid mødt med en ukommerciel venlighed - og en god portion humor - hvilket er velgørende i en, i hvert fald for mig, stressprovokerende situation. Birkerød, den 27. Juli 2015 Birthe Saaby Pedersen

 • Solgt
  Solgt

  Pilebakken 6

  Kære Sarah, Jeg vil gerne sige dig tak for en meget effektiv og behagelig håndtering af min mors boligsalg. At du kendte dit kundekartotek så godt, at du allerede da du besigtigede huset kunne fortælle hvem du mente skulle købe huset, var imponerende. Og at du efterfølgende have fremvisning 2 dage senere - endda før vores commissionsaftale var på plads - var flot. Men allerbedst var det selvfølgelig at du havde ret - de ville gerne have huset - og en uge efter var aftalen så indgået. Alt i alt kunne det bare ikke være bedre, og vi er meget taknemmelige for den enkle og hurtige handel. Dit bagland med Trine m. fl. har også fungeret hurtigt og effektivt, så en stor tak til dem også. Du er velkommen til at bruge mig som reference hvis det kan være en hjælp. Hilsen sælger af Pilebakken 6

 • Solgt
  Solgt

  Bakkevænget 2

  Kære Sarah Endnu en gang tak for din store indsats ved salget af rækkehuset på Bakkevænget! Vi fik to lokale ejendomskæder til at komme med et prisforslag og vi satsede rigtigt med at vælge Danbolig i Birkerød. Den anden kæde foreslog en pris et godt stykke under det som huset blev solgt for, så vi valgte rigtigt ved at vælge dig! Din taktik holdt hvad betræffer prissætning (der skal være plads til købers nedslag i prisen) og du lykkedes fastholde køber til trods for deres problemer med at blive godkendt af banken. Huset ligger i et dejligt område, med en god størrelse og rumfordeling i et plan...men der skal laves en del for at blive optimalt. Det vil den unge familie der købte huset nu gå i krig med og jeg håber at de bliver rigtigt glade for deres rækkehus. Med venlig hilsen Benedicte Leyssac

 • Solgt
  Solgt

  Kajerødvej 41

  Jeg har været yderst tilfreds med Sarah Dragsdahl, som meget kompetent satte en realistisk salgspris baseret på mit ønske og den gængse efterspørgsel på markedet. Fra jeg satte huset til salg, gik der kun en dag til første fremvisning, og allerede 14 dage efter huset var online blev det solgt. For hver eneste fremvisning var der rigtig hurtig feedback enten telefonisk eller over mail. Spørgsmål og henvendelser fra køber blev håndteret meget profesionelt. Hurtigt respons fra alle medarbejdere ved tvivlsspørgsmål gjorde salgsprocessen meget strømlinet.

Forretningsoplysninger

danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm
Hovedgaden 39
3460 Birkerød
CVR: 35231633
DB BIRKERØD P/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring og Willis

Esoft, Dansikring

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg Forsikring og Willis

Rudersdal Avis, Berlingske, Børsen, Boligmarkedet

Dansikring

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.