Ejendomsmægler Birkerød - Få gratis salgsvurdering hos danbolig

Tjek din boligs værdi på et øjeblik

Prøv BoligSkøn

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm

Hovedgaden 39
3460 Birkerød
45 81 45 81
birkeroed@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3460-3460)
Kilde: Boligsiden
Villa: 57%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm
Kilde: danbolig.dk
63

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm

danbolig Birkerød er markedsførende i lokalområdet. Vi sælger ca. hver anden bolig i Birkerød*. Vi er ikke de bedste, fordi vi er de største - vi er de største, fordi vi er de bedste!

Vi lever af tilfredse kunder, og dem har vi heldigvis rigtig mange af 9 ud af 10 vil anbefale danbolig til deres familie og venner*.

Vi er byens mest erfarne ejendomsmægler, og vil altid sætte fokus på netop din bolighandel.

Du får tilknyttet din personlige ejendomsmægler, som gennem hele salgsforløbet holder dig orienteret om salget. I holder løbende statusmøder, hvor salgsplaner drøftes, hvilket giver ro og overblik. Samtidig arbejder fire mæglere på at sælge din bolig – alle mæglere ser samtlige boliger, der er til salg, så vi alle kan yde den bedst mulige service.

Som nævnt har vi rigtig mange tilfredse kunder, fordi vi leverer varen: Vi får solgt boligerne hurtigt og til en god gennemsnitlig kvadratmeterpris.

Vi lægger vægt på at være seriøse i alle led af vores arbejde, og det betyder blandt andet, at vi ikke lover en højere pris, end markedet kan bære.

Vores butik ligger midt på gågaden, og det har den gjort i 27 år. Vi annoncerer på bagsiden af Rudersdal Avis i begge ugentlige udgaver - så både købere og sælgere ved, hvor de kan finde os.

* kilde Boligsiden 01.11.2017

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Kajerødvej 41

  Jeg har været yderst tilfreds med Sarah Dragsdahl, som meget kompetent satte en realistisk salgspris baseret på mit ønske og den gængse efterspørgsel på markedet. Fra jeg satte huset til salg, gik der kun en dag til første fremvisning, og allerede 14 dage efter huset var online blev det solgt. For hver eneste fremvisning var der rigtig hurtig feedback enten telefonisk eller over mail. Spørgsmål og henvendelser fra køber blev håndteret meget profesionelt. Hurtigt respons fra alle medarbejdere ved tvivlsspørgsmål gjorde salgsprocessen meget strømlinet.

 • Solgt
  Solgt

  Bakkevænget 2

  Kære Sarah Endnu en gang tak for din store indsats ved salget af rækkehuset på Bakkevænget! Vi fik to lokale ejendomskæder til at komme med et prisforslag og vi satsede rigtigt med at vælge Danbolig i Birkerød. Den anden kæde foreslog en pris et godt stykke under det som huset blev solgt for, så vi valgte rigtigt ved at vælge dig! Din taktik holdt hvad betræffer prissætning (der skal være plads til købers nedslag i prisen) og du lykkedes fastholde køber til trods for deres problemer med at blive godkendt af banken. Huset ligger i et dejligt område, med en god størrelse og rumfordeling i et plan...men der skal laves en del for at blive optimalt. Det vil den unge familie der købte huset nu gå i krig med og jeg håber at de bliver rigtigt glade for deres rækkehus. Med venlig hilsen Benedicte Leyssac

 • Solgt
  Solgt

  Skolevej 7

  Vi har solgt vores hus gennem danbolig Birkerød. Fra starten blev vi tilknyttet Sarah som sælger. Efter åbne huse og fremvisninger var Sarah lynhurtig til at give os tilbagemeldnger. Vi fik grundig indsigt i hvad der blev sagt om huset og var på den måde godt orienteret om sagens gang. Sarah er en åben og yderst lyttende mængler hvilket var med til at gøre salgsprocessen meget behagelig. Vores hus blev solgt på 44 dage! Sagsbehandlingen blev varetaget af Trine. Fra Trine modtog vi løbebde information så vi hele tiden vidste hvor i processen vi var. Vi vil derfor klart anbefale danbolig til andre pga. højt service- og informationsniveau hos såvel sælger og sagsbehandler. Mange hilsner Allan og Kirsten

 • Solgt
  Solgt

  Ravnsnæsvej 13

  Jeg har vᅢᆭret ovenud tilfreds med den overordnede rᅢᆬdgivning og support, jeg har fᅢᆬet af Lis, det engagement og den vedholdenhed Dan har vist ifm. mᅢᄌderne i mit hus med kᅢᄌberne og den hjᅢᆭlpsomhed og tᅢᆬlmodighed Tina har lagt for dagen ifm. den administrative arbejde. Jeg er kontinuerligt blevet holdt orienteret om slagets gang, og ved al kontakt med ejendomsmᅢᆭglerkontoret i Birkerᅢᄌd er jeg blevet rigtig godt behandlet. Et helt igennem godt og meget betryggende forlᅢᄌb - og sᅢᆬ blev mit hus solgt pᅢᆬ 14 dage !!! Jeg giver Lis & Co. mine varmeste anbefalinger. Mvh. Sanne Lindhardt

 • Solgt
  Solgt

  Birkerød Kongevej 142

  Kære danbolig Birkerød, I forbindelse med køb af hus har vi kun ros til jer! Fremvisningen, som skete dagen efter henvendelse, fik os til at føle os i trygge hænder - her var der en ejendomsmægler, som havde styr på huset og detaljerne. Vi blev mødt at Lis, som smilende og charmerende viste os rundt i huset - samtidig med at hun kunne besvare alle vores spørgsmål havde hun overskud til at joke en smule med os. Resten af teamet har ligeledes gjort et rigtig godt indtryk på os, da vores henvendelser prompte er blevet besvaret. Desuden har teamet leveret et godt overblik over salgsforløbet - hvilket som førstegangskøber godt kan være uoverskueligt. Vi kan således kun give ros til jer samt anbefale jer til andre købere. Venlig hilsen Maria Luise og Rune Salomon Kristensen

 • Solgt
  Solgt

  Furesøparkalle 22

  Vi valgte at gå med Sarah Dragsdahl, som var den første mægler vi havde på besøg. Kemi og professionalisme gjorde, at vi ikke havde behov for flere at vælge imellem. En anbefaling – hvad skal vi sige - Huset blev solgt på 5 dage - til den aftale pris. Papirarbejdet har kørt uden problemer, og vi fik kyndig vejleding i forbindelse med en opstået forsikringsskade. I hele processen er har vi kun mødt professionel og behagelig rådgivning - mere har vi ikke at sige

Forretningsoplysninger

danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm
Hovedgaden 39
3460 Birkerød
CVR: 35231633
DB BIRKERØD P/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring og Willis

Esoft, Dansikring

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg Forsikring og Willis

Rudersdal Avis, Berlingske, Børsen, Boligmarkedet

Dansikring

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Tjek din boligs værdi på et øjeblik

Prøv BoligSkøn

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.