Vurdering

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm

Hovedgaden 39
3460 Birkerød
45 81 45 81
birkeroed@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3460-3460)
Kilde: Boligsiden
Villa: 62%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm
Kilde: danbolig.dk
48

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm

danbolig Birkerød er markedsførende i lokalområdet. Vi sælger ca. hver anden bolig i Birkerød*. Vi er ikke de bedste, fordi vi er de største - vi er de største, fordi vi er de bedste!

Vi lever af tilfredse kunder, og dem har vi heldigvis rigtig mange af 9 ud af 10 vil anbefale danbolig til deres familie og venner*.

Vi er byens mest erfarne ejendomsmægler, og vil altid sætte fokus på netop din bolighandel.

Du får tilknyttet din personlige ejendomsmægler, som gennem hele salgsforløbet holder dig orienteret om salget. I holder løbende statusmøder, hvor salgsplaner drøftes, hvilket giver ro og overblik. Samtidig arbejder fire mæglere på at sælge din bolig – alle mæglere ser samtlige boliger, der er til salg, så vi alle kan yde den bedst mulige service.

Som nævnt har vi rigtig mange tilfredse kunder, fordi vi leverer varen: Vi får solgt boligerne hurtigt og til en god gennemsnitlig kvadratmeterpris.

Vi lægger vægt på at være seriøse i alle led af vores arbejde, og det betyder blandt andet, at vi ikke lover en højere pris, end markedet kan bære.

Vores butik ligger midt på gågaden, og det har den gjort i 27 år. Vi annoncerer på bagsiden af Rudersdal Avis i begge ugentlige udgaver - så både købere og sælgere ved, hvor de kan finde os.

* kilde Boligsiden 01.11.2017

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Ravnsnæsvej 13

  Jeg har vᅢᆭret ovenud tilfreds med den overordnede rᅢᆬdgivning og support, jeg har fᅢᆬet af Lis, det engagement og den vedholdenhed Dan har vist ifm. mᅢᄌderne i mit hus med kᅢᄌberne og den hjᅢᆭlpsomhed og tᅢᆬlmodighed Tina har lagt for dagen ifm. den administrative arbejde. Jeg er kontinuerligt blevet holdt orienteret om slagets gang, og ved al kontakt med ejendomsmᅢᆭglerkontoret i Birkerᅢᄌd er jeg blevet rigtig godt behandlet. Et helt igennem godt og meget betryggende forlᅢᄌb - og sᅢᆬ blev mit hus solgt pᅢᆬ 14 dage !!! Jeg giver Lis & Co. mine varmeste anbefalinger. Mvh. Sanne Lindhardt

 • Solgt
  Solgt

  Byagervej 93, ST. TH.

  Hej Sarah Som lovet et par positive ord herfra: Jeg er fra første kontakt til Danbolig Birkerød blevet mødt med en meget professionel og personlig tilgang til mit lejlighedssalg. Der er udvist stor forståelse for lige præcis min situation og Danbolig har formået at tilpasse mine personlige præferencer til deres måde at drive forretning på. Alle i butikken har involveret og engageret sig, så jeg har følt, at mit salg har været i trygge hænder fra start til slut. I har på kun 1 uge formået at skabe succes for alle tre parter i handelen, det er fantastisk.

 • Solgt
  Solgt

  Lærkebakken 34

  I forbindelse med dødsfald i familien skulle vi sælge et ældre tomt hus i Bistrup. Vi inviterede 2 mæglere til at give deres bud på en salgsstrategi og et prisniveau. Allerede ved gennemgangen af huset skilte Sarah sig ud, ved at komme med realistiske ombygningsforslag til et fornuftigt budget for køber! Vi valgt DanBolig og Sarah som mægler på huset, da strategi, pris og Sarahs personlige service skilte sig markant ud. I forløbet har Sarah holdt os orienteret langt ud over hvad vi havde forventet og på hendes professionelle og charmerende måde fået løst opgaven hurtigt. Huset blev solgt til stor tilfredshed for alle og vi anbefaler i dag Sarah som mægler til alle i vores omgangskreds.

 • Solgt
  Solgt

  Stenhøjgårdsvej 36

  Jeg vil gerne sige TAK til jer alle for jeres store indsats i forbindelse med salget af min mors hus. Hvor har I bare håndteret det professionelt og hele tiden været på forkant med forløbet. Jeg er godt klar over, at det har været udfordrende og krævet det yderste af alle. Takket være jeres tilgang faldt det hele endeligt på plads på trods af, at det har været op ad bakke både at finde en køber og så endeligt at få handlen på plads. Det er en stor lettelse for især min mor, men bestemt også for os andre i familien, at hun nu kan komme videre og at det hele flaskede sig med salg og køb af ny bolig. Tusind tak.

 • Solgt
  Solgt

  Kajerødvej 41

  Jeg har været yderst tilfreds med Sarah Dragsdahl, som meget kompetent satte en realistisk salgspris baseret på mit ønske og den gængse efterspørgsel på markedet. Fra jeg satte huset til salg, gik der kun en dag til første fremvisning, og allerede 14 dage efter huset var online blev det solgt. For hver eneste fremvisning var der rigtig hurtig feedback enten telefonisk eller over mail. Spørgsmål og henvendelser fra køber blev håndteret meget profesionelt. Hurtigt respons fra alle medarbejdere ved tvivlsspørgsmål gjorde salgsprocessen meget strømlinet.

 • Solgt
  Solgt

  Banevænget 28, st.

  I forbindelse med salget af vores afdøde fars lejlighed på Banevænget, kontaktede vi Danbolig, der havde solgt de sidste lejligheder i bebyggelsen. Sarah Dragsdahl blev ansvarlig for salget, og hjalp os helt fra starten med at al det praktiske – fra det med papirerne til hvordan vi kunne præsentere lejligheden bedst mulig for interesserede købere. Efter lejligheden var sat til salg, gik der mindre end 3 uger før de konkrete forhandlinger omkring et salg gik i gang. Også her var Sarah på banen, og sikrede og en problemfri handel uden vi behøvede bruge tid på at samle enderne – det klarede hun (samtidig med vi blev løbende informeret) Vi er meget tilfredse med forløbet og kan kun anbefale Danbolig i Brikerød – og ikke mindste Sarah Dragsdahl for en hurtig og yderst professionel behandling af vores salg. Med venlig hilsen Morten B Jensen

Forretningsoplysninger

danbolig Birkerød - Rasmussen & Holm
Hovedgaden 39
3460 Birkerød
CVR: 35231633
DB BIRKERØD P/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring og Willis

Esoft, Dansikring

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg Forsikring og Willis

Rudersdal Avis, Berlingske, Børsen, Boligmarkedet

Dansikring

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig