Vurdering

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Himmerland - Aars

Himmerlandsgade 102
9600 Aars
98 62 44 44
vesthimmerland@danbolig.dk

Thomas Rask Glerup
Thomas Rask Glerup
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE

Med udgangspunkt i Aars sælger vi boliger i hele Vesthimmerland. Så uanset om du skal købe eller sælge, står vi klar til at give dig den bedste oplevelse. Kontakt os i dag og oplev forskellen.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 9500-9681)
Kilde: Boligsiden
Villa: 65%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Himmerland - Aars
Kilde: danbolig.dk
69

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Himmerland - Aars

Lokalkendskab til fingerspidserne og ejendomsmæglerservice helt i top - det er kort sagt de vigtigste grunde til, at du skal vælge os som din ejendomsmægler, hvis du står og skal sælge din bolig. For med os i spidsen for dit boligsalg skal du ikke tænke på noget. Vi har nemlig tjek på alt fra start til slut i processen, og dét er med til at give dig tryghed hele vejen.

Vi sælger huse i hele Vesthimmerland med udgangspunkt i Aars og vi dækker naturligvis også andre byer som Aalestrup samt Farsø, Gedsted og oplandet. Vi er også stærkt repræsenteret i sommerhussalget langs Limfjordskysten, hvor Hvalpsund, Ertebølle og Trend er blandt de områder, som vi dækker og kender godt.

Ud over fritidshuse sælger vi mange villaer og landejendomme, men uanset boligtype skal du ikke tøve med at kontakte os for et uforpligtende tilbud. For ud over den gode service lægger vi også vægt på at ramme den helt rigtige pris.

Fokus på dine behov
Siden butikkens opstart i 2010 er vi vokset støt og roligt og i dag har vi et supergodt ungt og nytænkende hold med mange uddannede ejendomsmæglere. Vi kan derfor tage hånd om alt papirarbejdet og det praktiske i forløbet. Vi sikrer ekspertisen, så der ikke opstår problemer med det juridiske og vi har ressourcer til at følge op og gå i dybden til gavn for dig uanset om du skal sælge eller købe en bolig.

Vi lægger vægt på at møde dig med empati og tilpasse forløbet efter dine behov. Vi ved, at det er en stor beslutning at sælge en bolig og vi gør vores til, at processen bliver en go oplevelse. Vi tager os tid til at høre historien og tilpasser salgsarbejdet efter behov. Nogle har brug for, at det går hurtigt, andre ønsker måske helst et skuffesalg. Med løbende opdateringer og statusmøder ved du også hele tiden, hvor vi er i processen.

Markedsføring online
Et hussalg foregår i høj grad online i dag, så vi bruger selvfølgelig Facebook. Vi er også meget tilfredse med markedsføringsværktøjet danbolig clevr, der viser din boligannonce lige dér, hvor køberne befinder sig på nettet.

Vi tror på, at vi har fat i den lange ende med vores måde at sælge huse på. På boligsiden.dk har vi fået mange meget positive tilbagemeldinger og den ros bestræber vi os på at leve op til hver dag.

Har du brug for hjælp til det juridiske i forhold til at købe en bolig, bistår vi også gerne med det. Vi kan hjælpe dig, uanset om det er et af ”vores” huse, eller om det er en bolig hos en anden mægler, du har fattet interesse for.

Kontakt os for uforpligtende rådgivning og salgsvurdering.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Dronningholmvej 40

  Tusinde tak til danbolig for det hurtige og professionelle salg af vores hus, samt den personlige interesse om vores videre liv. Det eneste vi skal koncentrere os om, er at få pakket. Kan kun anbefales danbolig til dem, der skal sælge bolig.

 • Solgt
  Solgt

  Risrækken 3

  Vi valgte danbolig, da vi havde en oprigtig fornemmelse af, at ejendomsmægleren kunne lide vores hus, som vi synes er en forudsætning for at kunne videreformidle er hjem. danbolig fik solgt vores hus på ca. en uge grundet en skarp prissætning, ligesom de hurtigt og effektivt fik lavet de nødvendige fremvisninger. danbolig har i salgsprocessen fremstået med ærlig og direkte vejledning, som gør det lettere at være sælger. Vi kan derfor kun give danbolig vores bedste anbefalinger.

 • Solgt
  Solgt

  Kong Christians Vej 2

  Som køber har vi været rigtig tilfredse med danbolig. Lige fra første hus vi var ude og se, og så til vi endte med at købe har Thomas Glerup været utrolig professionel og imødekommende. Han har været rigtig god til at lytte til os og de ønsker vi havde, hvilket også resulterede i at Thomas fandt vores drømmehus. Thomas var også rigtig god til at formidle informationer mellem køber og sælger, så vi har følt os trygge gennem hele forløbet. Vi kan varmt anbefale danbolig som køber.

 • Solgt
  Solgt

  Keldgårdvej 68

  Jeg vil anbefale Thomas Larsen som en dygtig sælger af mit hus. Han har haft en professionel tilgang til opgaven og holdt mig velinformeret om salget.

 • Solgt
  Solgt

  Mølhøjvangen 40

  Vi kan på det varmeste anbefale Danbolig Vesthimmerland, som solgte vores funkisvilla i Haverslev på 10 dage. Et professionelt og effektivt stykke mæglerarbejde, som fra start til slut var præget af en god og behagelig dialog samt et højt informationsniveau.

 • Solgt
  Solgt

  Dronningholmvej 3

  Vi valgte Danbolig til at sælge vores bolig Dronningholmvej 3, da vi gerne ville købe Spurvevej 8, og det må siges at være en god beslutning. Vi fik solgt på 3 dage, og det gik helt problemfrit. Stor ros til Thomas Larsen for det meget professionelle arbejde i forhold til begge handler. Vi vil gerne give Danbolig Aars vores varmeste anbefalinger.

Forretningsoplysninger

danbolig Himmerland - Aars
Himmerlandsgade 102
9600 Aars
CVR: 33159854

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank

Tryg, Willis forsikringsservice, Frida

Esoft, Aars Avis, Boligmarkedet, Folkebladet, Storm Advokatfirma

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg, Willis forsikringsservice, Frida

Esoft

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Er din bolig steget i værdi? Få svaret til Vurderingsweekend d. 2.-3. marts.