0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Vesthimmerland

Himmerlandsgade 102
9600 Aars
98 62 44 44
vesthimmerland@danbolig.dk

Thomas Rask Glerup
Thomas Rask Glerup
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE

Vi bestræber os på at få de mest tilfredse kunder og vores høje rangering på boligsiden fortæller os, at vi gør det rigtigt. Så hvis du lægger vægt på god og personlig service og kompetent rådgivning, er vi det rigtige mæglerteam for dig.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 9500-9681)
Kilde: Boligsiden
Villa: 57%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Vesthimmerland
Kilde: danbolig.dk
76

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Vesthimmerland

Lokalkendskab til fingerspidserne og ejendomsmæglerservice helt i top - det er kort sagt de vigtigste grunde til, at du skal vælge os som din ejendomsmægler, hvis du står og skal sælge din bolig. For med os i spidsen for dit boligsalg skal du ikke tænke på noget. Vi har nemlig tjek på alt fra start til slut i processen, og dét er med til at give dig tryghed hele vejen.

Vi sælger huse i hele Vesthimmerland med udgangspunkt i Aars og vi dækker naturligvis også andre byer som Aalestrup samt Farsø, Gedsted og oplandet. Vi er også stærkt repræsenteret i sommerhussalget langs Limfjordskysten, hvor Hvalpsund, Ertebølle og Trend er blandt de områder, som vi dækker og kender godt.

Ud over fritidshuse sælger vi mange villaer og landejendomme, men uanset boligtype skal du ikke tøve med at kontakte os for et uforpligtende tilbud. For ud over den gode service lægger vi også vægt på at ramme den helt rigtige pris.

Fokus på dine behov
Siden butikkens opstart i 2010 er vi vokset støt og roligt og i dag har vi et supergodt ungt og nytænkende hold med mange uddannede ejendomsmæglere. Vi kan derfor tage hånd om alt papirarbejdet og det praktiske i forløbet. Vi sikrer ekspertisen, så der ikke opstår problemer med det juridiske og vi har ressourcer til at følge op og gå i dybden til gavn for dig uanset om du skal sælge eller købe en bolig.

Vi lægger vægt på at møde dig med empati og tilpasse forløbet efter dine behov. Vi ved, at det er en stor beslutning at sælge en bolig og vi gør vores til, at processen bliver en go oplevelse. Vi tager os tid til at høre historien og tilpasser salgsarbejdet efter behov. Nogle har brug for, at det går hurtigt, andre ønsker måske helst et skuffesalg. Med løbende opdateringer og statusmøder ved du også hele tiden, hvor vi er i processen.

Markedsføring online
Et hussalg foregår i høj grad online i dag, så vi bruger selvfølgelig Facebook. Vi er også meget tilfredse med markedsføringsværktøjet danbolig clevr, der viser din boligannonce lige dér, hvor køberne befinder sig på nettet.

Vi tror på, at vi har fat i den lange ende med vores måde at sælge huse på. På boligsiden.dk har vi fået mange meget positive tilbagemeldinger og den ros bestræber vi os på at leve op til hver dag.

Har du brug for hjælp til det juridiske i forhold til at købe en bolig, bistår vi også gerne med det. Vi kan hjælpe dig, uanset om det er et af ”vores” huse, eller om det er en bolig hos en anden mægler, du har fattet interesse for.

Kontakt os for uforpligtende rådgivning og salgsvurdering.

Her er vi

 • Solgt

  Tyttebærvej 13

  Danbolig Aars har været en uvurderlig støtte i salget af vores hus. Vi har altid følt, vi var i gode hænder , blevet velinformeret og inddraget i diverse tiltag for salget. De har givet os en professionel behandling. Personalet har gennem hele forløbet været særdeles aktive, imødekommende og venlige. Danbolig Aars skal have vore varmeste anbefalinger.

 • Solgt

  Oasen 96

  Vi kan på det varmeste anbefale DanBolig Vesthimmerland ift. handel af ejendom. Vi har fået professionel og kompetent rådgivning gennem hele forløbet i forbindelse med salg af vores sommerhus. Thomas Larsen formåede at sælge sommerhuset efter blot 2 dage. 5 stjerner herfra mvh. Merete og Kim

 • Solgt

  Bogfinkevej 3

  At sælge hus er en tillidssag. Hvad er den rigtige pris? Hvor lang tid vil det tage? Hvor mange fremvisninger skal der til? Vi må sige, at Thomas Larsen og danbolig har levet op til vores forventninger. Det har været et super samarbejde fra den indledende samtale og til vi havde solgt huset. Selv da Thomas skulle holde ferie overtog hans kollega på bedste vis. Vi håber ikke, at vi skal sælge hus de næste mange år, men hvis vi skal, vil det helt sikkert blive gennem danbolig igen.

 • Solgt

  Risrækken 3

  Vi valgte danbolig, da vi havde en oprigtig fornemmelse af, at ejendomsmægleren kunne lide vores hus, som vi synes er en forudsætning for at kunne videreformidle er hjem. danbolig fik solgt vores hus på ca. en uge grundet en skarp prissætning, ligesom de hurtigt og effektivt fik lavet de nødvendige fremvisninger. danbolig har i salgsprocessen fremstået med ærlig og direkte vejledning, som gør det lettere at være sælger. Vi kan derfor kun give danbolig vores bedste anbefalinger.

 • Solgt

  Enghavevej 19

  Da min mor skulle sælge sit hus, valgte vi at tale med flere ejendomsmæglere. Thomas Larsen fra danbolig var i særklasse den bedst forberedte og meget troværdig – og derfor valgte vi danbolig Aars. Det har vi ikke fortrudt – tværtimod. Huset blev solgt på under 2 måneder. Under hele forløbet har der været tæt dialog med danbolig, der har håndteret salget særdeles professionelt. Jeg anbefaler danbolig. Jesper Kristensen

 • Solgt

  Rørsangervej 8

  Lige fra første gang jeg kom ind i butikken har jeg mødt engagerede medarbejdere, der yder en god rådgivning, uanset om man vil købe eller sælge. Så jeg kan varmt anbefale at handle med Danbolig i Aars. De solgte mit hus på kun 4 uger til den pris vi var enige om.

Forretningsoplysninger

danbolig Vesthimmerland
Himmerlandsgade 102
9600 Aars
CVR: 33159854

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank

Tryg, Willis forsikringsservice, Frida

Esoft, Aars Avis, Boligmarkedet, Folkebladet, Storm Advokatfirma

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg, Willis forsikringsservice, Frida

Esoft

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig