Lejlighed

Havneøen 9, st.. tv.
7100 Vejle

  • Kontantpris 8.500.000 kr.
  • Ejerudgift 8.804 kr.
  • Boligareal 217 m²
  • Rum 4
  • Energimærke
Lejlighed

Havneøen 9, st.. tv.
7100 Vejle

  • 8.500.000 kr. 217 m² 4 rum

Eksklusiv lejlighed i to plan lige ud til vandet på Havneøen

Her får I en utrolig god og attraktiv beliggenhed lige ud til vandet, så I kan sidde på terrassen og betragte lystbådehavnen med Vejlefjordbroen og skoven i baggrunden. Den moderne lejlighed fra 2018 er indrettet med fokus på komfort og æstetik, og den er i to plan med en stue, køkken/alrum, walk-in-closet, to badeværelser, to værelser og samlet tre altaner. Der er også parkeringsanlæg.   
 
Der er skabt en rød tråd med uno form og Vola i boligen, og selve køkkenet er opstillet med en smart ø i det lyse alrum med udsigt til lystbådehavnen gennem markante vinduer. På varme dage slås skydedøren op og rummet går i ét med altanen. I underetagen har stuen samme løsning med en skøn terrasse samt et afsnit med åbent op til overetagen.   
 
I badeværelset på første plan er der tilføjet en skabsvæg fra HTH, ligesom her er et walk-in-closet, så I får godt med opbevaringsplads. Det er også lækkert med endnu et badeværelse ovenpå, hvor kvaliteten går igen, mens to lyse værelser giver alverdens muligheder. Endda har det ene værelse en vestvendt altan tilknyttet.   
 
I får nogle lækre altaner, hvoraf de to vender mod øst, så I kan nyde morgenkaffen, mens I betragter vandet. I har også en vestvendt altan til de lune aftener. Endelig er der nogle utroligt flotte fællesarealer med træningsmaskiner og beplantning, som skaber en dejlig stemning. Ejendommen har gode parkeringsforhold med elevator direkte fra kælderen, hvor I også får et rum til opbevaring.   
 
Havneøen i Vejle ligger ud til Vejle Fjord, hvorfor I er sikret en fantastisk udsigt og et nærmiljø udover det sædvanlige. Her er I tæt på byens tilbud, men samtidig giver orienteringen mod vandet med kig til skoven en dejlig ro. I er heller ikke langt fra Dyrehaven og stranden, mens området også har flere gode spisesteder, legeplads og kort afstand til indkøbsmuligheder og banegården.
Boligfakta
Type Lejlighed
Udbudsform Salg
Energimærke A2010
Varmekilde Fjernvarme
Byggeår 2018
Etage st.
Rum 4
Bad 2
Toilet 2
Boligareal 217 m²
Grundareal 1.364 m²
Økonomi
Kontantpris 8.500.000 kr.
Ejerudgift 8.804 kr.

Skal vi også sælge din bolig?

Find ud af, hvad din bolig er værd

Eksklusivt nærområde

Havneøen i Vejle ligger ud til Vejle Fjord, hvorfor I er sikret en fantastisk udsigt og et nærmiljø udover det sædvanlige. Her er I tæt på byens tilbud, men samtidig giver orienteringen mod vandet med kig til skoven en dejlig ro. I er heller ikke langt fra Dyrehaven og stranden, mens området også har flere gode spisesteder og kort afstand til indkøbsmuligheder og banegården.

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 121.696
Skatteprocent 23,4%
Grundskyld 10,5‰
Kirkeskat 0,89%
Kilde: Boligsiden og Geomatic
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Har du råd til denne bolig? Med en gratis vurdering kender du bedre dine muligheder.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Har du fundet din drømmebolig?

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme.

Seneste solgte boliger i danbolig Vejle

Solgt april 2024
Villa
Solgt

Knabberupvej 117, 7100 Vejle

75 m² 7 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

A C Pedersens Vej 21, Vinding, 7100 Vejle

138 m² 4 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Junker Stranges Vej 22, Vinding, 7100 Vejle

200 m² 6 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Skovkrogen 36, Mølholm, 7100 Vejle

207 m² 6 rum