Rigeligt plads til 'dine, mine og vores'
Villa

Østparken 114, Fraugde
5220 Odense SØ

  • Kontantpris 3.295.000 kr.
  • Ejerudgift 2.590 kr.
  • Boligareal 212 m²
  • Grundareal 844 m²
  • Rum 8
  • Energimærke
Villa

Østparken 114, Fraugde
5220 Odense SØ

  • 3.295.000 kr. 212 m² 8 rum

Stor villa i Odense SØ, få minutter fra alt.

danbolig Hjallese har nu den udsøgte fornøjelse at udbyde dette charmerende og alsidige hus, der har gennemgået betydningsfulde opgraderinger, så du i princippet bare skal pakke flyttekasserne og flytte ind. Taget blev udskiftet i 2009, og i 2017 fik køkkenet en omfattende makeover, der bringer det op til moderne standarder. Husets to badeværelser blev ligeledes renoveret i 2012, hvilket tilføjer et mere moderne touch til disse essentielle rum. Velkommen til Østparken 114.
 
Stueetagen byder velkommen med ikke mindre end 5 velplacerede og rummelige værelser, der giver plads til hele familien, om det er mange boende, eller blot den store familie - huset kan det hele. Du får både mange brugbare store værelser, samt flere store stuer, hvor børnene og legekammeraterne kan trække sig, og hygge på værelserne, eller optage en stue til gyserfilm, imens du i den anden stue vil fordybe dig i en af de nye serier Netflix har at tilbyde. Lofterne er høje, hvilket giver en fornemmelse af rummelighed, men det stopper ikke der - kælderen er også en skat af ekstra plads. Med 4 disponible rum i god stand og en imponerende lofthøjde er der mulighed for at udnytte dette område til forskellige formål. Skab et hjemmekontor, en legestue eller en hobby-workshop - valget er dit! Her er også seperat indgang til bryggers i kælderen.
 
Dette hus er ikke kun ideelt til den store familie, det præsenterer også en spændende mulighed for at skabe flere boliger hvis man ønsker at bo flere generationer. Der huset excellerer er dog med sin alsidighed der gør huset ideelt i forhold til dine, mine og vores, samt muligheden for også at huse legekammeraterne, gæsterne mv., til perfektion. Med sin fleksible indretning åbner det op for en række muligheder hvis man ønsker at udnytte pladsen anderledes.
 
Beliggenheden i Østparken tilføjer yderligere værdi til denne ejendom. Med nærhed til faciliteter, grønne områder og let adgang til transport, bliver dette hjem det ideelle fundament for et behageligt liv. Du er placeret i bunden af et lukket vænge, med direkte adgang til skoven. Fraugde byder ligeledes på skole, institutioner, handlemuligheder og en nærhed til Odense, samt motorvejsnettet. Nyt OUH, SDU, Bilka, Rosengårdscentret og letbanen kan nås indenfor omkring 10 minutter.
 
Book en fremvisning.
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke C
Varmekilde Fjernvarme/blokvarme
Byggeår 1972
Rum 8
Bad 2
Toilet 2
Plan 2
Boligareal 212 m²
Kælder 67 m²
Udhus 38 m²
Carport 29 m²
Udhus 6 m²
Grundareal 844 m²
Økonomi
Kontantpris 3.295.000 kr.
Ejerudgift 2.590 kr.
Finansiering
Udbetaling 165.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 19.085 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 15.234 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Skal vi også sælge din bolig?

Find ud af, hvad din bolig er værd

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 209.078
Skatteprocent 25,5%
Grundskyld 5,7‰
Kirkeskat 0,68%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Fraugde Kærby, Fraugde og Birkum

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Fraugde Kærby, Fraugde og Birkum
Godt for børnefamilier
Masser af sportsaktiviteter
Godt naboskab
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Derfor flyttede vi hertil

"Vi kom fra et lille hus, og manglede plads til de 4 børn. Vi ønskede at bo et sted hvor børnene frit kunne bevæge sig rundt, nemt komme til skole og fritidsaktiviteter og venner - også på egen hånd. Plads til samling af en stor familie stod også højt på ønskelisten."

Sådan er kvarteret

"Det er et fantastisk vænge, hvor naboerne kender hinanden og der er mulighed for at mødes socialt. Vi holder øje og hjælper hinanden med stor og småt. Vi flager for hinanden på fødselsdage - store som smås. Beliggenheden i bunde af et vænge har været fantastisk rolig."

Det viser vi vores gæster

"Stierne bag vænget, ned mod Birkummose og Fraugdegård samt ud over Birkum og Davinde til grusgravene. Grusgravene danner rammen om cykel, løb, svømning og gåture. Sanderumgård tilbyder en smuk have. "

Her handler vi

"Støtter Fraugde Brugsen, så vi bliver ved med at have en lokal købmand, men eller er hele området ved Bilka/Rosengårdcentret klar til at opfylde alt."

Her slapper vi af

"I haven eller de fantastiske områder ved Davinde eller Ibjerg sø."

Hvorfor flytter vi herfra

"De store børn er flyttet hjemme fra og inden for nogle få år, så sker det samme for de næste to, og så er det et stort hus til én. Huset fortjener mere liv i dagligdagen, men er klart et sted vi vil tænke godt tilbage på."

Har du råd til denne bolig? Med en gratis vurdering kender du bedre dine muligheder.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Har du fundet din drømmebolig?

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme.

Seneste solgte boliger i danbolig Hjallese

Solgt maj 2024
Rækkehus
Solgt

Blåbærvej 190, Hjallese, 5260 Odense S

86 m² 3 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Sneglehatten 13, Tornbjerg, 5220 Odense SØ

96 m² 3 rum
Solgt april 2024
Rækkehus
Solgt

Guldøjevænget 78, Hjallese, 5260 Odense S

83 m² 4 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Alléparken 72, 5290 Marslev

129 m² 4 rum