Unik lejlighed!
Lejlighed

Dronningensgade 2B, 1. tv.
5000 Odense C

  • Kontantpris 3.745.000 kr.
  • Ejerudgift 3.685 kr.
  • Boligareal 120 m²
  • Rum 3
  • Energimærke
Lejlighed

Dronningensgade 2B, 1. tv.
5000 Odense C

  • 3.745.000 kr. 120 m² 3 rum

Nu med mulighed for at etablere et ekstra værelse!

MULIGHED FOR ET VÆRELSE MERE!
 
Unik renoveret herskabslejlighed som er gennemgribende renoveret i 2021 med fantastisk lysindfald, højt til loftet, stuk i alle rum og gennemgående sildebensparketgulv. Her får du en lejlighed hvor der ikke er sparet på noget. Lejligheden fremstår fortsat helt indflytningsklar, hvor det blandt andet kan nævnes, at alle vægge er beklædt med filt, alle lofter er fuldspartlede gips lofter, samt der er installeret app-styrede indbygningsspots i køkkenet og badeværelset. Den herskabelige stil er gennemført med høje paneler i lejlighedens køkken samt stue og der er virkelig kræset for detaljerne, med gennemgående messing detaljer på alle greb, armaturer samt dørhåndtaget der er fra Arne Jacobsen, blot for at tilføje det sidste finish.
 
Indretning: 
Det første der møder dig, er entre og køkken, hvor entreen er fint skærmet af med plads til både overtøj samt fodtøj. Køkkenet er fra 2021 i en smuk mørkegrøn farve der passer perfekt til messingarmaturet i håndvasken, hvor der er installeret både isvand, kogende vand, danskvand samt normale kold- og varmtvands funktioner. Ligeledes er der lys i alle skuffer samt vitrineskabe og komplet nye hårde hvidevarer i hele køkkenet af god kvalitet. Fra køkkenet bevæger du dig ind i en stor og rummelig spise- samt opholdsstue, hvor der er plads til alle. Her vil du ligeledes opleve rummelighed og det kan nævnes at ejer endnu ikke har hængt et søm i væggen, da lejligheden kun har været beboet ca. 1 år efter renoveringen.  Fra stuen bevæger du dig først ud i det renoverede badeværelse fra 2021, hvor der er kræset for detaljen med store, hvide marmor fliser på gulvet og i brusenichen. Der er på badeværelset lagt vandbåren gulvvarme og her finder du ligeledes, som en af de eneste lejligheder i ejendommen, en kombineret vaskemaskine og tørretumbler, der gør hverdagen nemmere, hvis du ikke ønsker at benytte ejendommens fælles vaskerum på stueetagen. Videre herfra er lejlighedens to identiske værelser, der som resten af lejligheden er komplet renoverede i 2021. Lejligheden byder ligeledes på en renoveret og vedligeholdelsesfri 9 kvm. stor altan, der ligger perfekt vendt, med sol hele dagen og udsigt ud over Odenses tage, hvilket er unik for ejendommen. Det kan nævnes, at det er den eneste lejlighed i ejendommen med altan. Altanen er stor nok til at rumme både grill samt siddepladser til gæster. 
 
Område: 
Dronningensgade er kendt for at have det hele: de smukke farveriger facader, de årlige loppemarkeder,  de stille omgivelser med de ensrettede veje men stadig få meter væk fra gågadenettet. Uanset behovet, dækker denne adresse det! man bliver heller ikke snydt, hvis man vil til grønne områder og vand, da du nemt både kan komme til bl.a. Ansgar Anlæg, Odense Havns mange faciliteter eller gratis torsdags koncerter i Kongens Have om sommeren. Offentlig transport er også kun blevet lettere med åbningen af letbanen som har stoppested på Vestre Stationsvej og på Banegården. Denne beliggenhed er for dig/jer som gerne vil bo centralt i Odense centrum, men også have muligheden for at pendle, da banegården ligger i gåafstand fra lejligheden. 
 
Ejendommen:
Ejendommen er med dørtelefon samt gitterport, således at der ikke er adgang for alle, beliggende 2 minutters gang fra Odenses gågader. Ejerforeningen har en sund økonomi og administreres af professionel administrator. Der er ansat vicevært til daglig vedligeholdelse af ejendommen, således at hverdagen er gjort nem og bekvemmelig for dig. Desuden er der til ejendommen tilknyttet fælles gårdhave, hvor der er mulighed for parkering. Til lejligheden hører ligeledes et depotrum til opbevaring som ligger direkte i forlængelse af lejligheden. 
 
MULIGHED FOR ET VÆRELSE MERE:
Ejerforeningen har invilliget i at sælge depotrummet som befinder sig bagved lejlighedens soveværelse. Dermed bliver der nu mulighed for at etablere et værelse mere til lejligheden. Dette er endnu ikke tilkøbt. Men ejerforeningen har ved generalforsamling stemt ja til at en evt. køber af lejligheden kan få lov til at tilkøbe det. Dette er illustreret ved en alternativ plantegning, samt billeder på sagen. 
 
For nærmere info:
 
Kontakt danbolig Odense - Lejlighedsbutikken på tlf. 78 78 90 59.
Vi glæder os til at fremvise boligen!
Boligfakta
Type Lejlighed
Udbudsform Salg
Energimærke D
Varmekilde Fjernvarme
Byggeår 1916
Etage 1.
Rum 3
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 120 m²
Grundareal 659 m²
Faciliteter
  • Altan
Økonomi
Kontantpris 3.745.000 kr.
Ejerudgift 3.685 kr.
Finansiering
Udbetaling 190.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 21.518 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 17.176 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Skal vi også sælge din bolig?

Find ud af, hvad din bolig er værd

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 209.078
Skatteprocent 25,5%
Grundskyld 5,7‰
Kirkeskat 0,68%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Sankt Knuds

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Sankt Knuds
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Kunst og kultur
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Har du råd til denne bolig? Med en gratis vurdering kender du bedre dine muligheder.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Har du fundet din drømmebolig?

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme.

3 lignende lejligheder i nærheden til 3.200.000-4.300.000 kr. på omkring 120 m2

Opret søgeagent Se lignende boliger
Fantastisk udsigt fra alle vinduer
Åbent hus 25. maj 15:00, kræver tilmelding
Lejlighed

Klostervej 23, 4. th., 5000 Odense C

3.395.000 kr. 129 m² 3 rum
Bolig i 2 plan!
Åbent hus 26. maj 10:00, kræver tilmelding
Lejlighed

Kochsgade 76, 1. tv., 5000 Odense C

3.295.000 kr. 114 m² 3 rum
BILLIG Ejerudgift, god altan samt fælles parkering
Åbent hus 25. maj 12:30, kræver tilmelding
Lejlighed

Pantheonsgade 8, 3. tv., 5000 Odense C

3.695.000 kr. 119 m² 4 rum
Opret søgeagent Se lignende boliger Se flere lejligheder i Sankt Knuds

Seneste solgte boliger i danbolig Odense - Lejlighedsbutikken

Solgt maj 2024
Andelsbolig
Solgt

Blommegrenen 155, 5220 Odense SØ

66 m² 2 rum
Solgt april 2024
Lejlighed
Solgt

Dalumvej 68, 1., Dalum, 5250 Odense SV

70 m² 2 rum
Solgt april 2024
Lejlighed
Solgt

Nyvangsvej 36B, 5000 Odense C

50 m² 2 rum
Solgt april 2024
Lejlighed
Solgt

Østervænget 2, 2., 5000 Odense C

66 m² 2 rum