Fritidsbolig

Sommerbyen 7
5800 Nyborg

  • Kontantpris 3.495.000 kr.
  • Ejerudgift 2.181 kr.
  • Boligareal 75 m²
  • Grundareal 285 m²
  • Rum 3
Fritidsbolig

Sommerbyen 7
5800 Nyborg

  • 3.495.000 kr. 75 m² 3 rum

ARKITEKTTEGNET SOMMERHUS FRA 2004 MED UDSIGT TIL STOREBÆLT OG MED KÆLDER

Pak weekendtasken og drag mod jeres åndehul i Nyborg, hvor havet, skoven og havnelivet forkæler jer med fantastiske ferieminder. Det samme gør jeres kommende sommerhus, der blev opført i 2004 og har et fint, klassisk ydre, suppleret af en moderne og lys indretning. Huset er arkitekttegnet og rummer mange velovervejede kvalitetsdetaljer.Huset er bygget på en høj sokkel hvilket betyder at der er en flot udsigt over Storebælt fra stuen og fra terrassen. Huset ligger på en blind vej og har 2 minutters gang fra en af Fyns bedste badestrande. Her er også mulighed for vandsport og fiskeri. Huset rummer to værelser, et åbentopholdsmiljø og et badeværelse, og derudover kan I se frem til en kælder og en hems. Grunden er lige til at overskue, så I skal ikke bekymre jer en masse om vedligehold. I stedet kan I læne jer mageligt tilbage på terrassen og bare nyde solens stråler, mens I læser en god bog. Børnene eller børnebørnene suser måske rundt med vandpistolen eller sætter gang i stangtennis, inden I slutter dagen af med at samles om en grillmiddag. Det bliver også en fornøjelse at besøge jeres oase i vinterhalvåret, for det åbne opholdsmiljø kalder på samvær. Der er loft til kip, og med det store vinduesparti i gavlen er atmosfæren bestemt både lys og luftig. Tænd op i den knitrende brændeovn, og gør klar til brætspil, mens de hjemmebagte boller lige får de sidste minutter i ovnen i det flotte, stilrene køkken. I kan se frem til to gode værelser, hvoraf det ene tilmed har en terrassedør, så der kan slippes friske briser ind på de varme sommernætter. Der er også mulighed for udluftning via ovenlysvinduer i kip. Det er i samme område, at I har badeværelset med bruseniche. Glæd jer også til at se mulighederne i både hemsen og kælderen, der lige gør sommerhuset til noget ekstra særligt. Ejendommen ligger så tæt på vandet, at I faktisk får udsigt til Storebælt. Det afslører samtidig, at I på kort tid kan slentre til stranden og bruge sommerdagene på vandleg og solbadning. Får I brug for afveksling, kan I tage mod skoven og Sct. Knuds Golfklub, og på cyklerne er der under ti minutter til centrum. Her finder I caféer, butikker og en masse kulturoplevelser.
Boligfakta
Type Fritidsbolig
Udbudsform Salg
Varmekilde Elvarme / luft til luft varmepumpe
Byggeår 2004
Rum 3
Bad 1
Toilet 1
Plan 2
Boligareal 75 m²
Kælder 28 m²
Grundareal 285 m²
Økonomi
Kontantpris 3.495.000 kr.
Ejerudgift 2.181 kr.
Finansiering
Udbetaling 175.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 20.678 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 16.250 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Skal vi også sælge din bolig?

Find ud af, hvad din bolig er værd

Kombinationen af by og natur

Ejendommen ligger så tæt på vandet, at I faktisk får udsigt til Storebælt. Det afslører samtidig, at I på kort tid kan slentre til stranden og bruge sommerdagene på vandleg og solbadning. Får I brug for afveksling, kan I tage mod skoven og Sct. Knuds Golfklub, og på cyklerne er der under ti minutter til centrum. Her finder I caféer, butikker og en masse kulturoplevelser.

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 32.193
Skatteprocent 26,3%
Grundskyld 12,8‰
Kirkeskat 1%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Nyborg

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Nyborg
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Historiske bygninger
Film
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Har du råd til denne bolig? Med en gratis vurdering kender du bedre dine muligheder.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Har du fundet din drømmebolig?

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme.

Seneste solgte boliger i danbolig Nyborg

Solgt april 2024
Fritidsbolig
Solgt

Grønningen 5, 5871 Frørup

120 m² 4 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Hesselgade 6, 5800 Nyborg

140 m² 4 rum
Solgt april 2024
Rækkehus
Solgt

Hjortevænget 19, 5800 Nyborg

135 m² 5 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Kjærsvej 23, Kogsbølle, 5800 Nyborg

131 m² 4 rum