Villa

Bokærsvej 15
5485 Skamby

  • Kontantpris 1.095.000 kr.
  • Ejerudgift 1.292 kr.
  • Boligareal 129 m²
  • Grundareal 810 m²
  • Rum 4
  • Energimærke
Villa

Bokærsvej 15
5485 Skamby

  • 1.095.000 kr. 129 m² 4 rum

Charmerende naturskøn villa i Skamby

Velkommen til denne bolig i Skamby, der forener komfort med en naturskøn beliggenhed og praktisk indretning.   Med 129 m2 boligareal og en rummelig garage/skur på 39 m2 byder dette hjem på masser af plads til hele familien og mere til. Med en grund på 810 m2 og for enden af et lukket vænge, giver det ekstra privatliv og sikkerhed - helt perfekt til børneleg og afslapning.   Ved hovedindgangen møder du et praktisk bryggers, ideelt til opbevaring af sko, overtøj og andre praktiske fornødenheder. Herfra åbner døren sig til hjertet af hjemmet: et køkkenalrum. Køkkenet er flot vedligeholdt og med masser af opbevaringsplads. Fra køkken er der direkte adgang til den rummelige stue, der ligeledes nyder godt af masser af naturligt lys og plads til et stort spisebord og hygge i sofaen – og man kan selvfølgelig tænde op i en hyggelig pejs. Stuen er det perfekte sted til afslapning og samvær, og den åbner op til en hyggelig fliseterrasse, hvor du kan nyde solen det meste af dagen, samt med lidt udsigt til de omkringliggende marker.   Boligen byder desuden på 3 gode værelser – 2 der er perfekte til børneværelser og så et soveværelse. Der er også etableret et praktisk kontor i den gamle entre, perfekt til hjemmearbejde eller hobbyaktiviteter – på sigt kunne man blænde døren og lave det til et permanent kontor eller gendanne entreen. Badeværelset er udstyret med bruseniche og gulvvarme. Udenfor venter den nemme græsplæne, som er perfekt til leg og afslapning, og de omkringliggende træer tilføjer ekstra charme og privatliv.   Alt i alt byder denne bolig i Skamby på en ideel kombination af rummelighed, komfort og naturskøn beliggenhed, og den vil være det perfekte hjem for enhver familie eller enkeltperson, der søger det bedste af både landlig idyl og moderne bekvemmeligheder.
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke D
Varmekilde Centralvarme med én fyringsenhed
Byggeår 1976
Rum 4
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 129 m²
Garage 39 m²
Grundareal 810 m²
Økonomi
Kontantpris 1.095.000 kr.
Ejerudgift 1.292 kr.
Finansiering
Udbetaling 55.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 6.394 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 5.058 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Skal vi også sælge din bolig?

Find ud af, hvad din bolig er værd

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 29.610
Skatteprocent 26%
Grundskyld 15,1‰
Kirkeskat 1,04%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Skamby

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Skamby
Skøn natur
Masser af sportsaktiviteter
Rigt foreningsliv
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Derfor flyttede vi hertil

"Skamby er en dejlig lille by, centralt i kommunen og kun 15 minutter fra Odense C, 15 minutter fra strand og vand og 15 minutter fra motorvejen. Det har været vigtigt fordi vi har pendlet meget til arbejde. Der er også mange børn i byen og et godt foreningsliv."

Sådan er kvarteret

"Da vi flyttede ind, var det et typisk sølvbryllupskvarter, men i den tid vi har boet her, har vi set foryngelsen omkring os. Det er et perfekt kvarter for førstegangskøbere med små børn, så vi har set flere og flere børnefamilier flytte ind omkring os. Men der er stadig ro og fred."

Det viser vi vores gæster

"Den lokale stolthed er Glavendruplunden med den store vikingeskibssætning og runestenen. Der er også den obligatoriske tur rundt om Dallund Sø med det lille smukke Dallund Slot. Men ellers er det mest skov, mark og strand. Specielt ved flyvesandet er der utroligt smukt hele året rundt."

Her handler vi

"Der er rigtigt gode mulighed for at handle lige her midt imellem kommunens tre hovedbyer. Der er 4 supermarkeder fem minutter væk i Søndersø. Men der er fantastiske specialbutikker med ordentlig betjening i Bogense, Søndersø og Otterup. Men vi er kun 20 minutter fra IKEA/Bilka."

Her slapper vi af

"Vi har en båd i Bogense Marina som vi kan nå til på et kvarters tid. Her slapper vi meget af i båden og på stranden. Men haven er selvfølgeligt også dejlig med vores havepavillon og de to træer der er plantet i perfekt hængekøjeafstand."

Hvorfor flytter vi herfra

""Far" har pendlet på arbejde i mange år. Men de 2,5 - 3 timers daglig pendling til Billund er ved at være træls. Nu vil vi tættere på "fars" arbejde så vi kan få lidt mere tid sammen som familie."

Har du råd til denne bolig? Med en gratis vurdering kender du bedre dine muligheder.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Har du fundet din drømmebolig?

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme.

1 lignende villa i nærheden til 900.000-1.300.000 kr. på omkring 129 m2

Opret søgeagent Se lignende boliger
Åbent hus 12. maj 10:00, kræver tilmelding
Villa

Melbyvej 91, Melby, 5471 Søndersø

1.295.000 kr. 134 m² 4 rum
Opret søgeagent Se lignende boliger Se flere villaer i Skamby

Seneste solgte boliger i danbolig Tarup / Næsby

Solgt maj 2024
Rækkehus
Solgt

Ananasvænget 16, Søhus, 5270 Odense N

85 m² 3 rum
Solgt maj 2024
Villa
Solgt

Agerhønevænget 13, Kirkendrup, 5270 Odense N

148 m² 5 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Tarupvej 132, Snestrup, 5210 Odense NV

132 m² 3 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Åbakkevænget 82, 5462 Morud

188 m² 6 rum