Villa

Frederiksborgvej 187
2400 København NV

  • Kontantpris 9.995.000 kr.
  • Ejerudgift 9.219 kr.
  • Boligareal 220 m²
  • Grundareal 583 m²
  • Rum 10
  • Energimærke
Villa

Frederiksborgvej 187
2400 København NV

  • 9.995.000 kr. 220 m² 10 rum

Sjældent udbudt flere generations hus på 249 etagemeter. Skøn stille privat have. Tæt på mosen og byen.

Alle 384 etagemeter er i pæn og velholdt stand, med en suveræn rumfordeling, der tillader en varieret disponering af stuer og værelser. Boligen rummer uanede muligheder, kan let tilpasses den store familie, flere generationer, eller til den særdeles pladskrævende familie, der ønsker ekstra plads til gæsteværelse, erhverv/hjemmekontor under samme tag, da villaen i dag har to-familiestatus.Huset er besat af god stemning
 
Boligen. Veldisponeret familiebolig fordelt over tre etager, er en af de ikoniske Emdrupvillaer med egen fredfyldt have og gårdhave, samt private parkeringspladser, i hjertet af Emdrup, tæt på den naturskønne Utterslev Mose, og med eftertragtede skole, sportsinstitutioner samt fritidstilbud af enhver art. En sjælden skøn oase i nærheden af Bispebjerg Kirkegård med kirsebær alleérne og udstrakte grønne områder. Gode transportmuligheder via S-tog fra Emdrup Station, samt flere busforbindelser ved Emdrup Torv. Søborgs hyggelige bykerne med gode forretninger, caféer og spisesteder, ligger lige om hjørnet og med kort køreafstand til centrum af København. Ejendommen er opført i 1921 og fremstå , markant som en af de fineste historiske huse i Emdrup, og har gennem tiderne været en del af Frederiksborgvejs aktive handelsstrøg, der strakte sig fra Søborg til Grundtvigskirken, hvor boligernes stueetager kan indrettes til butikker, liberalt erhverv, undervisning, samt håndværksvirksomheder mm.
Villaen er gennemgribende istandsat, med nypudsede facader, understrøget og efterisoleret tag, nye ovenlys vinduer og i øvrigt nænsomt renoveret, for at bevare de karakteristiske træk og villaens oprindelige sjæl. Boligen har adgang til flere udeområder med terrasser, aflukket sydvendt gårdhave, værksted/skur til opbevaring, cykelhalvtag/carport, private parkeringspladser og et veludnyttet anneks. Bygningerne er løbende istandsat og fremstår i dag, som en fin forening af datidens byggeskik og moderne boligkomfort. Haven er opdelt i forskellige afsnit og er orienteret mod syd og vest med et europæisk romantisk udtryk.
 
Indretning: Fra hoveddøren træder man direkte ind i en smuk, klassisk entre med trappe til de øvrige etager. Stueplan er på 124 m2 og indeholder et fint badeværelse, køkken med mindre spiseplads, stort rummeligt soveværelse, to stuer en suite, den ene med brændeovn og en spisestue med direkte udgang til haven.
1.sal er på 85m2 indeholder et badeværelse med mindre kar, stort effektivt køkken, to gode stuer en suite med sildebensparket, den ene med en lille hyggelig brændeovn, den anden med lille sydvendt altan, og et soveværelse.
2. sal er på 40m2 og her er der tre værelser, alle med fritlagte hanebånd. Mulighed for etablering af et lille thekøkken i fordelingsgangen.
 
I den 95 m2 store kælder, er der i dag indrettet stort vaskerum, fitnessrum, toilet, viktualier/vinrum, hobbyrum og opbevaringsrum.
Den 44 m2 store anneksbygning er oprindelige opført som børneskos fabrik, og er for et par år siden, blevet renoveret og transformeret til en veldisponeret brugbar, opvarmet bygning med mini køkken, der kan anvendes fra haven, alrum, disponibel lounge og værksted.  
.
 
Holberg skole ligger ved Emdrup Torv i København NV, har 583 elever og en klassekvotient på 21,6 elever. Skolen ligger rigtig flot i forhold til de faglige resultater ved afgangsprøverne, hvilket skolen også har været kendt for i mange år.
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke C
Varmekilde Fjernvarme/blokvarme
Byggeår 1921
Rum 10
Bad 2
Toilet 3
Plan 4
Boligareal 220 m²
Kælder 95 m²
Erhverv 29 m²
Carport 32 m²
Udhus 5 m²
Udhus 44 m²
Grundareal 583 m²
Økonomi
Kontantpris 9.995.000 kr.
Ejerudgift 9.219 kr.
Finansiering
Udbetaling 500.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 60.765 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 48.556 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Skal vi også sælge din bolig?

Find ud af, hvad din bolig er værd

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 659.350
Skatteprocent 23,6%
Grundskyld 5,1‰
Kirkeskat 0,8%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Emdrup

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Emdrup
Godt for børnefamilier
Fred og ro
Skøn natur
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Har du råd til denne bolig? Med en gratis vurdering kender du bedre dine muligheder.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Har du fundet din drømmebolig?

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme.

Seneste solgte boliger i danbolig Nordvest/Emdrup - Brdr. Bjørn Bredo & Partnere

Solgt april 2024
Lejlighed
Solgt

Skaffervej 11, st.. th., 2400 København NV

56 m² 2 rum
Solgt april 2024
Lejlighed
Solgt

Bisiddervej 10, 2. tv., 2400 København NV

70 m² 3 rum
Solgt april 2024
Lejlighed
Solgt

Brofogedvej 14A, st.. tv., 2400 København NV

64 m² 3 rum
Solgt april 2024
Lejlighed
Solgt

Borups Allé 217C, st.. tv., 2400 København NV

78 m² 3 rum