En sand perle i Hovedgård
Villa

Skolebakken 2
8732 Hovedgård

  • Kontantpris 3.995.000 kr.
  • Ejerudgift 2.644 kr.
  • Boligareal 220 m²
  • Grundareal 1.831 m²
  • Rum 7
  • Energimærke
Villa

Skolebakken 2
8732 Hovedgård

  • 3.995.000 kr. 220 m² 7 rum
Velkommen til Skolebakken 2 - En sand Perle i Hovedgård  
 
Denne imponerende murermestervilla har gennemgået en omfattende totalrenovering i løbet af de seneste år, med både nyt tag i 2022, køkken og badeværelser skiftet så Denne imponerende murermestervilla har gennemgået en omfattende totalrenovering i løbet af de seneste år, med både nyt tag i 2022, køkken og badeværelser skiftet så alt fremstår i høj klasse og med moderne komfort. Beliggende i det idylliske Hovedgård, byder denne ejendom på en livsstil ud over det sædvanlige Beliggende i det idylliske Hovedgård, byder denne ejendom på en livsstil ud over det sædvanlige. Lad os tage en nærmere kig på, hvad denne villa har at tilbyde: I 2021 blev køkkenet opgraderet til det ypperste inden for moderne design og funktionalitet. Det er udstyret med Gaggenau hvidevarer, som er kendt for deres uovertrufne kvalitet og innovative teknologi. Den flotte granitbordplade og det elegante stengulv fremhæver køkkenets luksuriøse karakter, og det er det perfekte sted for enhver madelsker at udfolde sig. Der er lavet en rigtig hyggelig spisekrog hvor man kan sidde og hygge.  Både bryggerset og begge badeværelser i denne villa er blevet totalrenoveret med de bedste materialer og omhu for detaljer.
 
Denne villa har ikke kun et smukt køkken og badeværelser, den byder også på en hyggelig dagligstue samt en stor spisestue, der er perfekt til store familier og underholdning. Vinrummet under trappen til første sal er en ekstra bonus, der giver dig mulighed for at nyde fine vine med dine nærmeste.   På første sal finder du hele 4 store værelser samt en rummelig repo. De mange værelser giver dig mulighed for at tilpasse rummene efter dine behov - om det er som soveværelser, hjemmekontor eller noget helt tredje. Ejendommen inkluderer også en udgravet kælder, der åbner op for utallige muligheder. Brug den som en slyngelstue, et vinrum eller en kreativ oase - valget er dit. Dette er det ideelle sted for familie aktiviteter og hobbyprojekter.
 
Den velanlagte have omkring huset er en oase af ro og skønhed. Flere hyggelige terrasser giver dig mulighed for at nyde solen og omgivelserne i alle retninger. Denne ejendom giver dig det perfekte sted at slappe af og nyde udendørslivet. Med en imponerende værksted/garage på hele 165 m2 har du plads til alle dine hobbyer og erhvervsmæssige projekter. Dette er et ekstra plus for dem, der værdsætter plads og alsidighed.
 
Fra villaen har du kun få minutter til skolen, børnehaven, dagpleje, indkøb, skoven, idrætshallen og svømmehallen, hvilket gør hverdagen nem og uden stress. En perle midt i Hovedgård, der venter på sin nye ejer. Kontakt danbolig Horsens allerede i dag for en fremvisning
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke C
Varmekilde Fjernvarme
Byggeår 1900
Ombygget 2013
Rum 7
Bad 2
Toilet 2
Plan 2
Boligareal 220 m²
Kælder 60 m²
Garage 165 m²
Grundareal 1.831 m²
Økonomi
Kontantpris 3.995.000 kr.
Ejerudgift 2.644 kr.
Finansiering
Udbetaling 200.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 22.857 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 18.243 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Skal vi også sælge din bolig?

Find ud af, hvad din bolig er værd

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 97.392
Skatteprocent 25,69%
Grundskyld 8,7‰
Kirkeskat 0,79%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Hovedgård og Tvingstrup

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Hovedgård og Tvingstrup
Godt for børnefamilier
Skøn natur
Masser af sportsaktiviteter
Film

Har du råd til denne bolig? Med en gratis vurdering kender du bedre dine muligheder.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Har du fundet din drømmebolig?

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme.

Seneste solgte boliger i danbolig Horsens

Solgt april 2024
Villa
Solgt

Kantatealle 7, Torsted, 8700 Horsens

99 m² 3 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Hindbærhegnet 12, 8700 Horsens

190 m² 5 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Ærtevej 4, 8700 Horsens

179 m² 5 rum
Solgt april 2024
Villa
Solgt

Husoddebakken 4, Stensballe, 8700 Horsens

231 m² 7 rum