Villa

Skovridervænget 35
3220 Tisvildeleje

  • Kontantpris 3.300.000 kr.
  • Ejerudgift 2.895 kr.
  • Boligareal 119 m²
  • Grundareal 832 m²
  • Rum 5
  • Energimærke
Villa

Skovridervænget 35
3220 Tisvildeleje

  • 3.300.000 kr. 119 m² 5 rum

Dejlig villa tæt på skov og strand i Tisvildeleje

NYE EJENDOMSSKATTER 2024 ER CIRKA kr. 6.000,- MNDRE END I 2023. Tæt på strand, skov og herlig sommerstemning står denne charmerende villa i Tisvildeleje klar til nye ejere. Boligen fordeler sig over halvandet plan, hvor I får et åbent opholdsmiljø med køkken-alrum og stue samt to værelser, et disponibelt rum og et badeværelse. Dertil kommer et anneks med et disponibelt rum og et toilet foruden to redskabsskure. Udenfor har I en dejlig have med terrasse. Velkommen.
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke C
Varmekilde Varmepumpe luft til luft
Byggeår 1980
Rum 5
Bad 2
Toilet 2
Plan 2
Boligareal 119 m²
Carport 20 m²
Grundareal 832 m²
Økonomi
Kontantpris 3.300.000 kr.
Ejerudgift 2.895 kr.
Finansiering
Udbetaling 165.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 20.179 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 15.832 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Skal vi også sælge din bolig?

Find ud af, hvad din bolig er værd

Tæt på strand og by

I bosætter jer på en rolig, familievenlig vej tæt på skole, Tisvide Hegn, Godhavn Station og idrætsfaciliteter. Der ligger en købmand knap halvanden kilometer væk, mens større indkøb foretages i Vejby efter tre kilometer. Glæd jer også til at kunne cykle til stranden på under ti minutter, ligesom I har nemt til byliv med caféer og spisesteder.

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 41.920
Skatteprocent 25,4%
Grundskyld 11,1‰
Kirkeskat 0,85%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Tibirke

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Tibirke
Skøn natur
Fred og ro
Godt for børnefamilier
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Her slapper vi af

"Det er helt klart i vores have, at vi slapper meget af. De forskellige steder i haven er indrettet, så der er steder med sol og ro og grønt for øjet hele dagen. Haven er dejligt lukket med vilde og plantede blomster mange steder. Luft, vind og vidder får vi på stranden både i sol og sommerstemning, men også en dag når vinden raser og bølgerne bruser. Og i skoven kobler vi af og lader op i alle sæsoner. "

Derfor flyttede vi hertil

"Vi havde brug for luft, og plads til vores børn kunne komme ud i naturen og få masser af plads omkring sig. Her er en lille lokal skoleafdeling, der bygger på sunde og stolte traditioner, som morgensang hver morgen, og har et stabil og erfaren lærer- og pædagogstab. Her er det trygt og godt for børn at vokse op og her er gode forbindelser, når ungerne er blevet større og skal rundt på egen hånd. Vi flyttede tættere på familie og har ikke fortrudt det ét sekund. Om sommeren er der feriestemning i byen og mange forskellige steder at hygge sig og nyde mad og kolde drikke. Når du går en tur i byen udenfor sæsonen, kan du mærke den rolighed, der hersker. Som medlem i den hyggeligste Vinterbadeklub kan du efter et koldt dyp i havet og en varm sauna svinge indenom den bedste bager og købe et varmt brød med til kaffen derhjemme. "

Sådan er kvarteret

"Vi bor i et roligt kvarter på Tisvildes bedste villavej, med masser af børnefamilier. Vejen er en lukket vej helt tæt på skole, daginstitution og station. Desuden ligger tennis- og padelbaner, fodboldbaner sammen med verdens bedste købmand lige i nærheden. På vejen bor alle slags familier, og hvis I flytter hertil, får I nogle dejlige naboer og genboer. Vi er meget glade for huset og med løsningen i stuen med stor terrassedør, kan I lukke naturen helt ind i huset på de varmere dage. Her er ro og fred og samtidig kan man lige cykle ned og mærke byens puls og nyde sommerlivet eller en kop varm kaffe om vinteren. "

Det viser vi vores gæster

"Der er mange muligheder for aktiviteter i vores nær- og lokalområde og ud over stranden, Troldeskoven og de grønne områder, så er der mange hyggelige, sunde og økologiske cafeer indenfor kort afstand og ellers er en madkurv med på cykel i skoven også et hit. "

Her handler vi

"Thomas Købmand, gode lokale butikker, Kødsnedkeren i Ørby,Tisvilde Brød og vin og dagligvarer i butikkerne i lokalområdet. Vi er en del af det lokale Fødevarefællesskab, hvor vi køber lokalt dyrket grønt hver uge. "

Hvorfor flytter vi herfra

"Vi flytter ikke fra Tisvilde, men vores børn er blevet større og vi har nogle andre behov, som vi ønsker at finde i en anden bolig i Tisvilde. "

Har du råd til denne bolig? Med en gratis vurdering kender du bedre dine muligheder.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Har du fundet din drømmebolig?

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme.

Seneste solgte boliger i danbolig Tisvildeleje

Solgt april 2024
Rækkehus
Solgt

Kælderbjerg Park 6B, 3210 Vejby

76 m² 3 rum
Solgt april 2024
Fritidsbolig
Solgt

Vejby Strandvej 20, 3210 Vejby

50 m² 3 rum
Solgt marts 2024
Fritidsbolig
Solgt

Rågevangsvej 19, 3210 Vejby

57 m² 4 rum
Solgt marts 2024
Villa
Solgt

Bymosen 5, 3220 Tisvildeleje

179 m² 6 rum