Smukt renoveret herskabsejendom
Rækkehus

Rungstedvej 24
8000 Aarhus C

  • Kontantpris 12.995.000 kr.
  • Ejerudgift 6.893 kr.
  • Boligareal 164 m²
  • Rum 5
  • Energimærke
Rækkehus

Rungstedvej 24
8000 Aarhus C

  • 12.995.000 kr. 164 m² 5 rum

Bedste beliggenhed i Marseliskvarteret

Med en forrygende og absolut attraktiv beliggenhed i Marseliskvarteret i Aarhus C ligger denne imponerende og gennemrenoverede ejendom, der byder på et væld af smukke og gennemførte detaljer samt masser af muligheder.  I kan se frem til 250 etagemeter samt udnyttet loftsareal, der fordeler sig over 3 plan og en kælder, og udenfor finder I en fantastisk have, hvor I dagen lang kan nyde solens stråler. I kommer til at bo i et roligt og attraktivt kvarter med kort afstand til midtbyen, Marselisborg skoven og kysten. Desuden finder I Forældreskolen, idrætsfaciliteter og Frederiksbjergs dagtilbud indenfor gåafstand.Dette halve dobbelthus er opført i 1930 med rød murstensfacade, der flot akkompagneres af et rødt tegltag. I 2021 gennemgik boligen en større renovering, hvor der blandt andet blev etableret nyt køkken, nye badeværelser samt en gennemgribende renovering af 2. salen og kælderen. I kan derfor glæde jer til en indflytningsklar ejendom, der emmer af en høj kvalitetsbevidsthed med udsøgte designløsninger og herskabelige undertoner, der går igen gennem hele huset. Alle ændringer og forbedringer i huset er lavet med den største respekt for husets stil og alder.
 
Man bydes velkommen i huset i en præsentabel entré, hvor man straks fornemmer husets klasse og gode atmosfære. Bemærk det smukke trappeforløb, som følger alle husets etager. Stueetagen rummer et værelse og 2 højloftede stuer en suite i åben forbindelse med køkkenet. Køkkenet er fra Svane og veludstyret med gode hårde hvidevarer. Fra stuerne er der direkte udgang til den flotte træterrasse, som fører én videre ud i den skønne have. På 1. salen er der 2 gode store værelser, et stort walk-in værelse samt et lækkert badeværelse med utrolig mange flotte detaljer såsom elementer i egetræ, armaturer og diverse i messing samt smukke lyse terrazzofliser. Fra badeværelset kan du nyde udsigten til haven. På både værelser og i walk-in er der fine speciallavede skabsløsninger - ligeledes fra Svane.2. salen er ét stort lyst rum, hvor der er åbent til kip og masser af lysindfald fra de mange ovenlysvinduer. Huset byder yderligere på en virkelig god og veludnyttet fuld kælder. Her er 3 disponible rum, som blandt andet benyttes til et godt værelse, træningsrum og et stort funktionelt bryggers med arbejdsplads og vaskefaciliteter.I kælderen er desuden lavet et lækkert badeværelse i samme stil, som husets andet badeværelse. Her er ligeledes elementer i eg, messingdetaljer og armaturer samt separat bruseniche. 
 
Hele oplevelsen fuldendes af den velholdte og hyggelige have. Her er frugttræer, græsplæne, smuk træterrasse - og som en ekstra bonus, er der bygget et fint og isoleret anneks - med rigtig mange anvendelsesmuligheder. Leder du efter en unik herskabsvilla med atmosfære, sjæl og attraktiv beliggenhed - er dette en ejendom, du bør se.
Boligfakta
Type Rækkehus
Udbudsform Salg
Energimærke D
Varmekilde Fjernvarme
Byggeår 1930
Rum 5
Bad 2
Toilet 2
Plan 4
Boligareal 164 m²
Kælder 85 m²
Grundareal 480 m²
Økonomi
Kontantpris 12.995.000 kr.
Ejerudgift 6.893 kr.
Finansiering
Udbetaling 650.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 74.755 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 60.220 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Skal vi også sælge din bolig?

Find ud af, hvad din bolig er værd

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 367.095
Skatteprocent 24,52%
Grundskyld 6‰
Kirkeskat 0,74%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Sankt Lukas

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Sankt Lukas
Gode indkøbsmuligheder
Skøn natur
Fred og ro
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning

Har du råd til denne bolig? Med en gratis vurdering kender du bedre dine muligheder.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Har du fundet din drømmebolig?

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme.

Seneste solgte boliger i danbolig Aarhus City

Solgt april 2024
Lejlighed
Solgt

Helga Pedersens Gade 79, 4. 3., 8000 Aarhus C

66 m² 2 rum
Solgt april 2024
Lejlighed
Solgt

Vestergade 15C, 3. tv., 8000 Aarhus C

71 m² 2 rum
Solgt april 2024
Lejlighed
Solgt

Nordborggade 3, 1. tv., 8000 Aarhus C

61 m² 2 rum
Solgt april 2024
Lejlighed
Solgt

Vestre Ringgade 50, 2. tv., 8000 Aarhus C

64 m² 2 rum