0

Find købere

Tjek salgsprisen

 • video
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
 • boligpresentationsbillede
Se billeder mm.

Central House
2300 København S

Type 13 Lejligheder
Udbudsform Projektsalg
Kontant 4.550.000 - 7.695.000

Central House

Flyt i ny og lækker lejlighed midt i København

Central House har den perfekte storbybeliggenhed. Et smut over Langebro og du befinder dig i Hovedstadens absolutte centrum. Det kan næsten ikke betale sig andet end at gå eller cykle, uanset om du vil i biografen, teatret eller ud at spise i indre by. Hele København ligger åbent med det trendy Vesterbro ”til venstre” og den gamle midtby ”til højre”. Shopping, cafeer, barer, klubber, gastronomi, kunst, kultur og underholdning. Alt er i gåafstand, og du kan spare taxien hjem, hvis du har været en tur i byen. Når du skal længere væk, er der mange offentlige transportmuligheder at vælge imellem. Central House betjenes af hele to Metro-stationer, Amagerbro og Christianshavn.

FACILITETER I CENTRAL HOUSE

P-kælder med 74 pladser - Elevator til alle etager - Cykelparkering i kælder og på terræn - Privat depot til hver bolig

Hovedparten af boligerne har en altan, der har udsigt til den grønne gård. Altanerne er syd/vestvendte, så solen er med dig det meste af dagen. Hver stuelejlighed har privat terrasse – helt nede på jorden og ud til det fælles miljø. Terrasserne er afskærmede, med masser af plads og muligheder for at plante egne blomster og krydderurter. Nogle af de øverste boliger har desuden en unik tagterrasse, som udgør en helt lille have på toppen af København.

I Central House kan du vælge imellem boliger på 2-5 velindrettede værelser – og alle er skræddersyede ud fra et krav om funktionalitet, luft og masser af lys. Især er lys et vigtigt fokuspunkt i den nordiske boligtradition, som Central House er inspireret af. Skandinaviens mørkere måneder kalder netop på en effektiv udnyttelse af lyset – hele dagen og i alle rum. I Central House er dette løst ved at disponere hver enkelt bolig optimalt i forhold til solens gang på himlen. Dertil kommer de store gulv-til-loft-vinduer, der pryder de fleste rum. Uanset boligens størrelse, er omdrejningspunktet et stort lækkert køkkenalrum. Her kan du f.eks. vælge enten at lade køkkenet eller opholdstuen spille hovedrollen. Helt afhængig af livsstil og antal munde, der skal mættes. Alt i boligen er indrettet med materialer, der afspejler den gode kvalitet og det eksklusive skandinaviske design.

Her oplever du en helt særlig stemning i et bymiljø, der har rigtig meget til fælles med ”naboerne”: Islands Brygge og Christianshavn. Kvarteret er præget af smukke huse fra 1800-tallet, små gader med hyggelige vejtræer samt torve og pladser, hvor cafeerne flytter serveringen ud om sommeren. Samtidig er det et levende og ungt miljø, hvor man bl.a. støder på de studerende ovre fra KUs Humanistiske Fakultet, IT-Universitet og de andre uddannelsesinstitutioner, der har slået sig ned i området. Nærområdet byder også på mange muligheder, hvad angår shopping og ikke mindst de daglige indkøb. Nærmest ligger Amager Centret og indkøbsstrøget, Amagerbrogade. I den modsatte retning har man Fisketorvet, der næsten er lige så tæt på, hvis man tager cyklen over Bryggebroen. Og alternativt er der bare tre Metro-stop mellem dig og Field’s.

I Central House har du by til alle sider – og det er oven i købet den grønneste del af byen. Her er der kæmpe friluftsarealer i nærheden, som giver dig mulighed for at kombinere storbylivet med det aktive liv under åben himmel. Det får man ikke, hvis man f.eks. bor på Nørrebro. Lige på den anden side af vejen ligger Stadsgraven, som er en del af Københavns gamle voldanlæg. Det er ikke bare en af byens smukkeste parker, men også et af københavnernes yndlingssteder at jogge og løbetræne. Men de grønne områder er ikke kun friserede parker, men tværtimod rigtig vild natur, som f.eks. henne på Fælleden. Amager Fælled strækker sig over 2000 hektar skov og eng med et dyreliv, man ellers skal langt ud på landet for at se. Om sommeren, når det bliver varmt, længes de fleste efter det blå og våde element. Så kan du gå hen til Islands Brygge og hoppe i Havnebadet. Alternativt tager det ikke mere end 10 minutter at cykle ned til Amager Strandpark, hvis man vil have kilometervis af hvidt sand og rigtigt havvand at bade i.

Det er visionen at skabe et moderne boligbyggeri, som tager afsæt i den pulserende storby og den skandinaviske sjæl. Det er Vilhelm Lauritzen Arkitekter, der har tegnet Central House – og stilmæssigt vedkender arkitekturen sig den smukke, enkle nordiske designtradition. Dette er en stil, der på én gang formår at være tidløs og trendy. Det nye nordiske byggeri er kendetegnet ved elegante, rene linjer og ikke mindst en rigtig god kvalitet. Som det primære facademateriale benyttes tegl med et afdæmpet spil i mørke nuancer. De murstensbeklædte flader brydes af store glaspartier og naturlige træpaneler, der bidrager med et udtryk af liv og varme.

Der kan forekomme ændringer undervejs i projektet, hvorfor materialet er med forbehold. Billeder af bygningen, interiør og udsigt er 3D-arkitektvisualiseringer med forbehold for ændringer.

Få salgsopstillingen på e-mail

Salgsopstilling for denne bolig er ikke tilgængeligt online

Vi arbejder på sagen, så prøv igen senere.

Hvornår ønsker du en fremvisning?

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt, så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

Kontakt mægler

 • Få salgsopstilling mm.

  Salgsopstilling for denne bolig er ikke tilgængeligt online

  Vi arbejder på sagen, så prøv igen senere.

 • Bestil fremvisning

  Hvornår ønsker du en fremvisning?

  Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt, så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

 • Kontakt mægler
 • lokalområdet

  Amager dækker Københavns, Tårnby og Dragør kommune. Amager er på én gang det rekreative og dynamiske bindeled mellem hovedstadens blomstrende kulturliv og den svenske del af Øresundsregionen. Nu om dage nyder omkring 150.000 mennesker godt af Amagers lyksaligheder, og der findes i alt 8.000 virksomheder lige fra den lille servicebutik til lufthavnen og Bella Centret med de mange ansatte. Her findes en enestående kombination af let og hurtig adgang til storbyens mange fristelser og Amagers forskelligartede rekreative tilbud.

 • lokalområdet

  I nær forbindelse med de mange grønne områder byder øen på en række idrætsanlæg lige fra Kløvermarkens Idrætsanlæg i nord over Sundby Idrætspark til idrætsanlæggene i Kastrup, og helt sydpå har vi boldbanerne i Dragør - og ikke at forglemme den meget smukt placerede golfbane. For "søens folk" i alle aldre er der havnefaciliteter langs hele østkysten fra Christianshavn til Dragør. Alle 3 kommuner er velforsynede med svømme- og sportshaller. For strandløver og havnymfer udgør stranden med de blå flag på østsiden af Amager den perfekte ramme for sommerlige udfoldelser.

 • lokalområdet

  Ørestad på Amager er fortsat i rivende udvikling, med blandt andet DR byen og Københavns Universitet. Med broen til Sverige er Ørestad desuden et dynamisk midtpunkt i et vækstområde omkring Østersøen med ca. 3 millioner indbyggere. Metroens to linier til Amager bringer på kort tid passagerer frem og tilbage mellem City og lufthavnen, og mellem Frederiksberg og Vestamager.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

danbolig Amager
Sundbyvester Plads 2
2300 København S
3259 1407

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig