0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Tisvildeleje

Tennisvej 2
3220 Tisvildeleje
48 70 10 45
tisvildeleje@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3200-3220)
Kilde: Boligsiden
Fritidsbolig: 49%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Tisvildeleje
Kilde: danbolig.dk
49

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Tisvildeleje

danbolig Tisvildeleje ligger på hjørnet af Hovedgaden og Tennisvej, lige midt i sommerlandet.

Vi er en rigtig sommerhusbutik, og derfor holder vi åbent hver eneste dag i sommerperioden, så besøgende i området har mulighed for at kigge ind.

Vi har rigtig mange huse til salg – for enhver smag og i ethvert område og prisleje, og det er en fordel, fordi vi hurtigt og nemt kan vise folk en hel håndfuld huse i et bestemt område eller af en bestemt type. Derfor lykkes det os meget ofte at finde det helt rigtige hus til køberen, uanset ønsker og drømme.

Vores adelsmærke er vores fleksibilitet og høje serviceniveau. Vi gør, hvad vi kan, for at hjælpe både købere og sælgere, uanset om det drejer sig om at have tålmodighed i en lang beslutningsproces, eller om vi skal hjælpe en sælger med et praktisk problem, der opstår en dag, hvor sælger har svært ved selv at komme frem til sit hus i en fart.

Vi strækker os langt for vores kunder og det vil du mærke, hvis du kigger forbi hos os på Tennisvej 2, 3220 Tisvildeleje

Lige nu har vi 49 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 3
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt

  Engvej 1

  Sælger udtaler: "I foråret 2013, lige før den store weekend omkring påsken, kontaktede vi jeres kontor for at få vort sommerhus i Tisvildeleje sat til salg. Vi havde allerede i 2 år forsøgt at komme af med det til anden side, men du og Danbolig tog straks godt og grundigt fat i opgaven. Med gode nye billeder, og alle andre salgsfremmende midler taget i brug, kom der endelig gang i fremvisninger, og de førte så til en vellykket handel. Efterfølgende var alle forhold omkring handlens afslutning i de bedste hænder, og informations niveauet højt og korrekt. Tak for jeres indsats, som sikkert er kommet køber ligeså godt til gavn."

 • Solgt

  Bækkebrovej 19

  Sælger udtaler: "De er venlige, åbne, friske og ret inspirerede. Når enden er god, er alting godt. Derfor er denne undersøgelse ikke balanceret med mindre man også undersøger relationen til ikke solgte ejendomme. Havde vi ikke været så heldige, at der på det træge marked kom en god køber, der var dedikeret til denne ejendom, var ovenstående bedømmelse jo også blevet mere moderat. På den anden side kan mæglerne jo ikke tale et dødt marked levende."

 • Solgt

  Hyremandsvej 8

  Sælger udtaler: "Et perfekt forløb - hurtigt og proffesionelt med et resultat over vores forventninger. Vi er meget tilfredse med Danboilg."

 • Solgt

  Birkestien 6

  Sælger udtaler: "Mægleren, der var ude og præsentere Danbolig´s "salgspakke" var meget tillidsvækkende og grundig. Dette gjorde, at vi ikke var i tvivl om, at det var Danbolig Tisvildeleje, der skulle have sommerhuset til salg."

 • Solgt

  Krejbjergvej 13

  Sælger udtaler: "Vi valgte danbolig Tisvildeleje efter nogle gode og behagelige indledende samtaler. De levede fuldt op til vores forventninger. En virkelig god præsentations video. Nydelig salgsopstilling med gode billeder. Frem for alt et hurtigt salg. Alt i alt en professionel håndtering. De får vores varmeste anbefalinger."

 • Solgt

  Lærkevænget 6

  Sælger udtaler: "Super effektivt. Hjælpsomme, søde og rare - MEGET servicemindede Og tak for en god oplevelse :-)"

Forretningsoplysninger

danbolig Tisvildeleje
Tennisvej 2
3220 Tisvildeleje
CVR: 26479169

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring

Berlingske Media, Børsen, Esoft Systems A/S, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg

Berlingske Media

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig