0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Tisvildeleje

Tennisvej 2
3220 Tisvildeleje
48 70 10 45
tisvildeleje@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3200-3220)
Kilde: Boligsiden
Fritidsbolig: 51%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Tisvildeleje
Kilde: danbolig.dk
63

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Tisvildeleje

danbolig Tisvildeleje ligger på hjørnet af Hovedgaden og Tennisvej, lige midt i sommerlandet.

Vi er en rigtig sommerhusbutik, og derfor holder vi åbent hver eneste dag i sommerperioden, så besøgende i området har mulighed for at kigge ind.

Vi har rigtig mange huse til salg – for enhver smag og i ethvert område og prisleje, og det er en fordel, fordi vi hurtigt og nemt kan vise folk en hel håndfuld huse i et bestemt område eller af en bestemt type. Derfor lykkes det os meget ofte at finde det helt rigtige hus til køberen, uanset ønsker og drømme.

Vores adelsmærke er vores fleksibilitet og høje serviceniveau. Vi gør, hvad vi kan, for at hjælpe både købere og sælgere, uanset om det drejer sig om at have tålmodighed i en lang beslutningsproces, eller om vi skal hjælpe en sælger med et praktisk problem, der opstår en dag, hvor sælger har svært ved selv at komme frem til sit hus i en fart.

Vi strækker os langt for vores kunder og det vil du mærke, hvis du kigger forbi hos os på Tennisvej 2, 3220 Tisvildeleje

Lige nu har vi 63 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 3
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt

  Store Orebjergvej 81

  Vi taler ofte om hvor godt et arbejde I har præsteret - og ikke mindst jeres engagement, som er positivt at opleve. Mange tak! De bedste hilsner.

 • Solgt

  Rådyrvej 9

  Sælger udtaler: "Det var en super flot internetpræsentation, den kunne ikke laves smukkere! Der er udvist stor tålmodighed og forståelse fra mægler, tak for hjælpen."

 • Solgt

  Rydevej 5

  Sælger udtaler: "Hermed en stor tak for jeres håndtering og salg af mit sommerhus i Tisvildeleje. Jeg var næsten sikker på, at jeg var i gode hænder, når jeg valgte jer, men at I fik det solgt så hurtigt, og næsten til det beløb, som jeg havde håbet på, var meget flot." Endnu engang tak Lars Aksel Møller

 • Solgt

  Nordre Strandvej 14

  Sælger udtaler: "Man møder altid et ualmindeligt frisk, effektivt og positivt team hos Danbolig i Tisvildeleje - de forstår at skabe en god kultur på deres kontor - De bedste hilsner Ole"

 • Solgt

  Odinsvej 12

  Sælger udtaler: "Jeg kan kun give teamet hos danbolig Tisvildeleje mine varmeste anbefalinger. De har igennem hele salgsforløbet været super profesionelle og engageret. De har været søde til at give en tilbagemelding ved fremvisninger. Eftersagsbehandlingen har været rigtig god og det er dejligt at man bliver vejledt så godt fra start til slut"

 • Solgt

  Sydskrænten 5

  Sælger udtaler "Kære Danbolig i Tisvilde. Vi vil gerne sige tak for god behandling til Jannik, lille Mads , store Mads og hele personalet i Tisvilde Og Helsinge. I har altid været venlige og imødekommende. Vores hus blev solgt på ca 3 mdr. Og allerede nu er der afregnet og papirerne i orden. Det kan da ikke gøres meget bedre, vi er Meget tilfredse og kan kun anbefale Danbolig. Med venlig hilsen Hanne og Kristian."

Forretningsoplysninger

danbolig Tisvildeleje
Tennisvej 2
3220 Tisvildeleje
CVR: 26479169

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring

Berlingske Media, Børsen, Esoft Systems A/S, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg

Berlingske Media

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.