0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Tisvildeleje

Tennisvej 2
3220 Tisvildeleje
48 70 10 45
tisvildeleje@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3200-3220)
Kilde: Boligsiden
Villa: 42%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Tisvildeleje
Kilde: danbolig.dk
42

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Tisvildeleje

danbolig Tisvildeleje ligger på hjørnet af Hovedgaden og Tennisvej, lige midt i sommerlandet.

Vi er en rigtig sommerhusbutik, og derfor holder vi åbent hver eneste dag i sommerperioden, så besøgende i området har mulighed for at kigge ind.

Vi har rigtig mange huse til salg – for enhver smag og i ethvert område og prisleje, og det er en fordel, fordi vi hurtigt og nemt kan vise folk en hel håndfuld huse i et bestemt område eller af en bestemt type. Derfor lykkes det os meget ofte at finde det helt rigtige hus til køberen, uanset ønsker og drømme.

Vores adelsmærke er vores fleksibilitet og høje serviceniveau. Vi gør, hvad vi kan, for at hjælpe både købere og sælgere, uanset om det drejer sig om at have tålmodighed i en lang beslutningsproces, eller om vi skal hjælpe en sælger med et praktisk problem, der opstår en dag, hvor sælger har svært ved selv at komme frem til sit hus i en fart.

Vi strækker os langt for vores kunder og det vil du mærke, hvis du kigger forbi hos os på Tennisvej 2, 3220 Tisvildeleje

Lige nu har vi 42 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 3
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt

  Lundeskrænten 3

  Sælger udtaler: "Da vi besluttede at sælge vores sommerhus i Tisvildelund, kontaktede vi danbolig i Tisvildeleje, simpelthen udfra vores tanker om en lokal ejendomsmægler med et godt ry og med den største markedsandel, måtte være det rigtige valg. Vi er meget tilfredse med hele forløbet, som har været særdeles kort, og det er lige fra første kontakt til et meget hurtigt salg efter kun 11 dage. Det er en seriøs og meget professionel ejendommægler vi har mødt og vi er sikre på, at køberen af vores sommerhus henvendte sig til danbolig i Tisvildeleje udfra præcis de samme overvejelser vi havde som sælgere. Derfor blev det er perfekt og hurtigt match takket være danbolig og en meget kompetent ejendomsmægler."

 • Solgt

  Nannasvej 5

  Sælger udtaler: "Det har været en fornøjelse at være kunde hos danbolig i Tisvildeleje. Salget af mit sommerhus har været kompetent og hurtigt. Jeg har været meget glad for Jannik's store tjenstvillighed og venlighed. Derfor vil jeg gerne anbefale Jannik Nørgaard hos danbolig i Tisvildeleje.

 • Solgt

  Møllegårdsvej 3

  Sælger udtaler: "Vi havde regnet den danske sommer ud i år, så vi blev på landet i Vejby. Godt nok havde vi sat huset til salg hos Danbolig, Tisvildeleje i slutningen af juni 13, men det skulle vel ikke forhindre os i at have familien-venner-samt andet godtfolk på besøg som vi plejer hen over sommeren. Men der tog vi fejl. Allerede samme aften som salgsannoncen kom på nettet havde vi folk på besøg både udenfor haven og indenfor. Det kan man da kalde interesse! Vi ved ikke hvor mange fremvisninger der var, men vi blev ringet op i god tid og kørte så en lille tur i området. (3 gange på en dag), det er svært at skælde Jannik ud når det som her udmøntede sig i et salg på ca. 30-32 dage. Som jyderne siger "ikke så ringe endda" i forhold til antal til salgskilte i området. Så danbolig, Tisvilde især Jannik, - tak for hjælpen-det var sku' hurtigt, men nu må vi så rejse sydpå for at få den sommerferie vi næsten blev snydt for."

 • Solgt

  Store Orebjergvej 81

  Vi taler ofte om hvor godt et arbejde I har præsteret - og ikke mindst jeres engagement, som er positivt at opleve. Mange tak! De bedste hilsner.

 • Solgt

  Odinsvej 12

  Sælger udtaler: "Jeg kan kun give teamet hos danbolig Tisvildeleje mine varmeste anbefalinger. De har igennem hele salgsforløbet været super profesionelle og engageret. De har været søde til at give en tilbagemelding ved fremvisninger. Eftersagsbehandlingen har været rigtig god og det er dejligt at man bliver vejledt så godt fra start til slut"

 • Solgt

  Krejbjergvej 13

  Sælger udtaler: "Vi valgte danbolig Tisvildeleje efter nogle gode og behagelige indledende samtaler. De levede fuldt op til vores forventninger. En virkelig god præsentations video. Nydelig salgsopstilling med gode billeder. Frem for alt et hurtigt salg. Alt i alt en professionel håndtering. De får vores varmeste anbefalinger."

Forretningsoplysninger

danbolig Tisvildeleje
Tennisvej 2
3220 Tisvildeleje
CVR: 26479169

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring

Berlingske Media, Børsen, Esoft Systems A/S, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg

Berlingske Media

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig