0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Roskilde - Københavnsvej

Københavnsvej 28
4000 Roskilde
46 33 20 20
roskilde-koebenhavnsvej@danbolig.dk

Tommy Behrendt Sørensen
Tommy Behrendt Sørensen
Daglig leder, Ejendomsmægler, MDE

Nysgerrig på hvad der gemmer sig af skønne steder i dit nye nabolag?

Unikt for danbolig har vi lanceret Vores Nabolag, når du leder efter bolig, så kender du de lokales favoritsteder fra starten.
Udforsk dit lokalområde på danbolig.dk/nabolag

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 4000-4330)
Kilde: Boligsiden
Villa: 59%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Roskilde - Københavnsvej
Kilde: danbolig.dk
40

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Roskilde - Københavnsvej

Gratis salgsvurdering
Bestil en gratis salgsvurdering hos din lokale ejendomsmægler i Roskilde og bliv klogere på værdien af din bolig.
I butikken på Københavnsvej er vi et team af ambitiøse medarbejdere, der kender boligmarkedet og ikke mindst dit lokalområde. Det giver os et afsæt, som er nødvendigt for at vurdere boliger med stor præcision, hvorfor vores kunder kan opnå et optimalt og hurtigt boligsalg.
Du er altid velkommen til at bestille en uforpligtende vurdering af dit hus eller lejlighed. Vi dækker både 4000 Roskilde, 4320 Lejre, 4060 Kirke Såby, 4070 Kirke Hyllinge og 4330 Hvalsø, så er din bolig beliggende i en af disse områder, har vi ekspertisen til at stå for vurderingen.

Salg af bolig
Vores virksomhed har eksisteret siden 1973, hvorfor vi har mange års erfaring med formidling af fast ejendom. Hvad enten du skal sælge din ejerlejlighed, andelsbolig, villa, rækkehus, sommerhus eller nedlagte landbrug, så har vi ekspertisen til at varetage boligsalget.
Foruden danbolig Roskilde Københavnsvej har vi yderligere 11 boligbutikker samt en projektsalgs- og erhvervsafdeling under samme ejer, Niels Hald. Herved er du sikret et stort team af medarbejdere, der samarbejder på tværs af vores butikker om at sælge dit hus eller lejlighed.
Ydermere har vi sammen et ekstraordinært stort køberkartotek, hvor vi nemt kan matche køberønsker med de boliger vi får til salg samt muligheden for at foretage krydssalg.

Vi prioriterer at rådgive vores kunder igennem hele bolighandlen, fra første møde til salget af boligen er en realitet. Som sælger hos os, kan du være med til at tilrettelægge det endelig salgsforløb, da vi er fleksible i forhold til dine individuelle ønsker og behov. Vi gennemgår tillige hele salgsprocessen, så du ikke er det mindste i tvivl om forløbet.

Under salget får du feedback efter hver eneste fremvisning samt muligheden for at følge dit boligsalg på danbolig.dk, hvor vi har samlet alle relevante nøgletal, såsom antal hentede salgsopstillinger, antal besøg på boligpræsentationen og meget mere.

Køb af bolig
Kom godt gennem købet af din drømmebolig. Med danbolig Niels Hald som din køberrådgiver, er du i trygge hænder. Vi er certificerede med DE’s (Dansk Ejendomsmæglerforening) tryghedsmærke. Det er din garanti for kompetent og ajourført rådgivning gennem købsprocessen. En køberrådgiver varetager udelukkende dine interesser over for sælger og sælgers rådgiver.
Har du endnu ikke fundet drømmeboligen, kan vi også være behjælpelige med at finde dén bolig, der matcher dine behov og interesser.

Lige nu har vi 40 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 14
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt

  Kærvej 27

  For nogle måneder siden gik vi forbi et hus i Vindinge med et til salg skilt fra danbolig Roskilde Københavnsvej. Vi besluttede os for at bestille en fremvisning hos Jess Høeg. Da vi var førstegangskøbere og ikke havde planlagt at købe hus, havde vi brug for at se huset en del gange. Vi havde generelt mange spørgsmål – både til huset og hele forløbet omkring det at købe hus. Jess Høeg og hele danbolig teamet har hele vejen igennem været enormt hjælpsomme og altid været lette at komme i kontakt med. Vi har følt os i meget trygge hænder gennem hele forløbet hos danbolig og kan sagtens anbefale danbolig Roskilde Københavnsvej til andre. Hilsen Jonas & Sabine, købere af Kærvej 27, 4000 Roskilde

 • Solgt

  Ringstedvej 71A st

  Vi havde brug for et hurtigt salg "Efter som vi havde fået mulighed for at overtage et hus efter et familiemedlem, havde vi brug for et hurtigt salg og en realistisk vurderigspris. Vi havde fra første mødet et godt indtryk af DanBolig Roskilde Københavnsvej og var ikke i tvivl om, at det var dem der skulle varetage opgaven. Sammen med DanBolig lagde vi en plan for, hvordan huset skulle sælges. Der blev planlagt opfølgningsmøder med vores ejendomsmægler, så der hele tiden var fokus på vores hussalg. Efter hver fremvisning og åbent hus fik vi tilbagemeldning med det samme. Allerede efter 1½ måned, havde Simone Dalsgaard køberen til vores ejendom - og vi fik næsten prisen for den. Vi har hele vejen igennem følt os i trygge hænder hos DanBolig og har fået en god og professionel rådgivning. Vi tøver ikke med, at anbefale alle der skal sælge deres bolig, til at bruge DanBolig Roskilde Københavnsvej. Jeppe og Stine   Jeg har igennem hele processen været super tilfreds med DanBolig "Som førstegangskøber har det været vigtigt for mig, at jeg følte mig tryg og at tingene ikke gik for hurtigt. Simone har været meget imødekommende, hjælpsom og tålmodig, god til at møde mig lige præcis der hvor jeg var i processen, uanset hvor mange gange jeg spurgte om de samme ting. Jeg havde brug for at se huset flere gange undervejs og hun var altid parat til at træde til. Jeg har været i gode hænder - det hele er gået super hurtigt og smertefrit, ingen tvivl og uro. Tænk at det ku' være så let at blive husejer." Dorthe 

 • Solgt

  Hyrdehøj Bygade 8

  Alle ansatte ser alle ejendommene "Det vil sige, at alle indgår i salgsarbejdet. Dette oplever vi som sælger, som et meget stort PLUS." - Jette og Mogens Hartmann

 • Solgt

  Bøgevej 44

  ”Det er vigtigt, at man vælger den rigtige mægler fra starten af, til at sælge ens hus. Vi valgte den forkerte mægler og der var 2 fremvisninger på åbent hus i det halve år som boligen var kommet i kommision. Efter et halvt år valgte vi en ny mægler - danbolig Københavnsvej - og her kom der skred i sagen med over 30 fremvisninger og åbne huse og boligen blev solgt. ”

 • Solgt

  Lindevej 44

  Solgt til prisen på 21 dage! "Vi besluttede os for at få en mindre bolig og kontaktede derfor nogle ejendomsmæglere med henblik på vurdering og salg af vores hus. Vurderingen af vores hus var ens hos de forskellige mæglere, men hos DanBolig Københavnsvej mødte vi en stille, men meget troværdig og tillidsfuld mæglerstil der tiltalte os, og derfor valgte vi DanBolig Københavnsvej.Netop troværdigheden i at fastsætte et realistisk niveau, og gennemføre et salg på bare 21 dage til den fastsatte pris, taler for en attraktiv ejendom, men også et professionelt team, der i alle henseender har holdt, hvad de lovede. Vi er glade for, at der igen kommer børn og liv i huset og ønsker den nye familie alt godt." Marianne & Keld

 • Solgt

  Bellisvej 36

  IMØDEKOMMENDE OG PROFESSIONELLE! ”Vi har netop solgt vores hus i Roskilde igennem danbolig Københavnsvej, og vi har været meget tilfredse med hele forløbet. De varetog i højeste grad vores interesser, og fik enderne til at mødes til alles tilfredshed. Vi kan kun varmt anbefale danbolig Roskilde Københavnsvej”

Forretningsoplysninger

danbolig Roskilde - Københavnsvej
Københavnsvej 28
4000 Roskilde
CVR: 27554946

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark

Tryg Forsikring

esoft system A/S, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Diverse pantebrevsselskaber

Tryg Forsikring

Diverse bladhuse herunder Børsen, Berlingske

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig