0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Østerbro/Nordhavn

Nygårdsvej 2
2100 København Ø
38 41 70 00
nordhavn@danbolig.dk

Søren Severinsen
Søren Severinsen
Daglig Leder

Boligmarkedet på Østerbro og Nordhavn er i rivende udvikling. Vi kan gennem vores lokalkendskab, erfaring og professionelle medarbejdere sikre dig et trygt salgs- og købsforløb hos danbolig. Du er altid velkommen til en uforpligtende snak med os på Nygårdsvej 2.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2100-2150)
Kilde: Boligsiden
Ejerlejlighed: 83%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Østerbro/Nordhavn
Kilde: danbolig.dk
27

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Østerbro/Nordhavn

Gratis salgsvurdering
Hos danbolig Østerbro/Nordhavn ved vi, at et godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af dit hus eller lejlighed. Vores kendskab til boligmarkedet på Østerbro og Nordhavn er med til at sikre dig en kvalificeret vurdering af din bolig.

Når du bestiller en uforpligtende salgsvurdering, foretager vi en grundig gennemgang af din bolig. Kombineret med bl.a. kendskabet til hvilke købere der er i markedet samt hvilke lignende ejendomme, der er solgt i området, prisfastsættes din ejendom. Samtidig rådgiver vi dig om, hvordan du opnår et optimalt boligsalg, samt hvad potentielle købere til netop din bolig vægter højt.

Salg af bolig
Når danbolig Østerbro/Nordhavn står for salget af din bolig, har vi altid flere mæglere tilkoblet handlen. På den måde er du sikret et stort team af medarbejdere, der arbejder på at finde den helt rigtige køber til din ejendom.

danbolig Østerbro/Nordhavn består af et nøje sammensat team. Vores medarbejdere besidder hver deres kernekompetencer, hvilket skaber det bedste fundament for at gennemføre favorable bolighandler. Gennem sparring og samarbejde opnår vi således nogle gode resultater for vores kunder, hvad enten det drejer sig om salg af ejerlejligheder, andelslejligheder, villaer, rækkehuse, byggeforeningshuse, ideelle anparter eller projektboliger.

danbolig Østerbro/Nordhavn dækker hele 2100 København Ø samt 2150 Nordhavn. Så hvad enten du ønsker at sælge din ejendom i eksempelvis Komponistkvarteret, Lyngbyvejskvarteret, Drejøgården, Strandvejsgården, Vibekevang eller Nordhavnen, så har vi kapaciteten til at varetage salget.

I butikken på Nygårdsvej 2 rådgiver vi dig igennem hele bolighandlen, fra første møde til salget af din bolig er en realitet. Det endelige salgsforløb kan du, som sælger hos os, være med til at tilrettelægge, da vi prioriterer at være fleksible i forhold til individuelle ønsker og behov.
Så leder du efter en mægler, som måler sin succes på antallet af tilfredse kunder, så har du uden tvivl fundet en mægler, der matcher dine forventninger.

Køb af bolig
Er den nuværende bolig blevet for lille, er haven for uoverskuelig eller er det bare tid til forandring? Uanset hvad din baggrund for at købe bolig er så kan vi hjælpe dig godt videre.
Ved at vælge danbolig som din rådgiver i en forestående købsproces, tilvælges fagligt opdaterede rådgivere, der udelukkende varetager dine interesser. Vores virksomhed varetager mere end ca. 1.200 handler om året, hvorfor vi har stor ekspertise i at hjælpe dig godt igennem købet af din nye bolig.

Har du endnu ikke fundet drømmeboligen, så kan du oprette en søgeprofil på danbolig.dk samt følge vores Facebook side for at se det nyeste udbud af alt fra 2-værelseslejligheder, hjørnelejligheder til studieboliger og meget mere.

Her er vi

 • Solgt

  Østerbrogade 147, 1. TH.

  Fantastisk service. Meget dygtige mæglere, der har fokus på hele processen. Alle arbejder godt og kompetent sammen.

 • Solgt

  Aldersrogade 11, 3. tv.

  Jeg fik en super behandling hos Danbolig, og især for en der er ny på køber/sælger markedet, fik jeg super rådgivning hele tiden og jeg altid velkommen til at ringe med spørgsmål til Danbolig. Der er stor ros herfra, der har været stor hjælp fra start til slut og er meget positiv overasket over serviceniveauet hos Danbolig, sammenlignet med Nybolig og Andelsbutikken på Østerbro vi brugte for to år siden da vi købte den lejlighed vi nu fik solgt på kun 3 dage!

 • Solgt

  Berggreensgade 42

  Helt igennem et godt forløb med reel behandling. Fornuftige og realistiske sagsbehandlere. Søren Severinsen er ligefrem, nem at kommunikere med og realistisk.

 • Solgt

  Heisesgade 6

  Vores ejendomsmægler Morten Johansen har simpelthen været fantastisk på alle måder, han er både meget professionel, sød og personlig i den helt rette blanding.

Forretningsoplysninger

danbolig Østerbro/Nordhavn
Nygårdsvej 2
2100 København Ø
CVR: 28884869

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring/Dansk Boligforsikring via Willis

Esoft System A/S, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg Forsikring/Dansk Boligforsikring via Willis

Diverse bladhuse, herunder Berlingske, Børsen, Østerbro Avis

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.