Ejendomsmægler Odense - Lejlighedsbutikken - Få gratis salgsvurdering hos danbolig

Er din bolig steget i værdi?

Få svaret til Vurderingsweekend d. 21.-22. sep.

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Odense - Lejlighedsbutikken

Jernbanegade 28
5000 Odense C
66 19 48 84-3
odensecity@danbolig.dk

Tore Wiben
Tore Wiben
Ejendomsmægler, MDE

Her hos danbolig Odense - Lejlighedsbutikken har vi meget travlt! Det vrimler med købeklare kunder, som vil investere i lejligheder! I uge 38 afholder vi vurderingsweekend, så hvis du går med tanken om at sælge så tilmeld dig vores vurderingsweekend, her på hjemmesiden.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 5000-5550)
Kilde: Boligsiden
Ejerlejlighed: 83%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Odense - Lejlighedsbutikken
Kilde: danbolig.dk
12

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Odense - Lejlighedsbutikken

Velkommen hos Lejlighedsbutikken
Det betaler sig at være grundig i sit valg af ejendomsmægler. Skal du sælge din bolig, bør du vælge en lokal ejendomsmægler i Odense, som kender dit lokalområde og kan give en realistisk vurdering af din bolig – Herved bliver salgstiden kortere og fortjenesten større.
danbolig Odense består af Lejlighedsbutikken og 4 andre danbolig butikker og vi står altid parat til at betjene dig og give dig den service du ønsker. Vi står til rådighed alle ugens syv dage - du kan ringe til os hver dag fra 8-22 og få svar på spørgsmål, aftale en vurdering eller en fremvisning og er der når du har behov for det.

Vores engagerede medarbejdere har mange års erfaring fra boligmarkedet i Odense og omegn og vi har stor ekspertise i formidling af fast ejendom. Til sammen har vi mere end en menneskealders expertise indenfor bolighandel.
Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering allerede i dag og find ud af, hvor meget din bolig er værd – og vi vil samtidig præsentere for dig, hvordan vi vil sikre det hurtigste salg, til den bedste pris, mens du betaler et fair salær.

Vi samarbejder alle for at få solgt din bolig til den bedste pris.
Alle medarbejdere i butikken har været ude at se din bolig og vi ved, hvor vigtig hver eneste telefonopkald, fremvisning samt kunde er og at ejendomsmæglerens indsats og viden kan gøre forskellen mellem et salg og endnu en fremvisning. Vi er din rådgiver og det sætter vi en ære i.
I danbolig Odense – Lejlighedsbutikken, har vi valgt at specialisere os i salg af ejerlejligheder, villalejligheder samt andelsboliger. Dette betyder, at vi har et helt specielt kendskab til byens ejerforeninger, andelsboligforeninger og en stor faglig kompetence, som kan blive afgørende for dit salg.
Vi har en stor synlighed og et meget stort køberkartotek fra vores 5 butikker i Odense, hvilket sikre dig et effektivt salg.

Et godt samarbejde er afgørende for et succesfuldt salg.
Vi sørger for, at du, som sælger, er med i alt, hvad vi foretager os. Det er dine ønsker og behov, der er afgørende for, hvordan vi tilrettelægger din handel – det er dig og din bolig, der er i fokus. Her kan bl.a. nævnes direkte og oprigtig tilbagemelding efter hver fremvisning og månedlige statusmøder. Du er altid i trygge hænder.


Vores tilgang er tilfredse kunder.
Vi hjælper dig med din bolighandel fra vores fem butikker i Odense, hvilket betyder, at vi giver dig en større synlighed, bredere kundeflade samt et mere effektivt salg.
Vi måler løbende på tilfredsheden blandt vores sælgere og rådgiver dig ikke kun før, men også undervejs og efter salget.

Kontakt danbolig Odense - Lejlighedsbutikken – Sammen med dig kan vi gøre en forskel i dit boligsalg, vi glæder os til at byde dig velkommen.

Lige nu har vi 12 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 8
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Ridderhatten 255

  "Hvad har du været mest tilfreds med hos danbolig": At mægleren virkelig kunne lide min bolig og kendte nærområdet. Det skabte den tryghed jeg havde behov for og tillid til at boligsalget ville forløbe sig godt.

 • Solgt
  Solgt

  Drewsensvej 26, 1. MF.

  Seriøs, venlig og kompetent behandling af Tore Wiben og co. Jeg kan varmt anbefale holdet ved DanBolig Odense Lejlighedsbutikken. De solgte min lejlighed til prisen på halvanden måned.

 • Solgt
  Solgt

  Guldbergsvej 12, 2. TV.

  En ualmenlig god service og orientering.

 • Solgt
  Solgt

  Nørrevoldgade 4D, st.

  Vi valgte danbolig og i særdeleshed Tore efter anbefaling fra en ven. Tore og resten af holdet har igennem hele forløbet altid været velforberedte og meget grundige. Det endte selvfølgelig med et salg af vores lejlighed. En sand fornøjelse at arbejde med så seriøs en mægler. De varmeste anbefalinger herfra.

 • Solgt
  Solgt

  Fengersvej 30, ST.

  Kan på alle måder anbefale danbolig Lejlighedsbutikken i Odense. Nicolai som var " min" mægler, har på meget professionel og personlig vis, hjulpet mig i alle processens dele; ligesom resten af "holdet" i danbolig har ageret med samme flotte kompetencer. Jeg er super glad for og taknemmelig over det hurtige gode forløb. Der gik kun godt en måned fra 1. Kontakt til min bolig var solgt. Tak

 • Solgt
  Solgt

  Buchwaldsgade 13B, 1. 4.

  Vi er enormt glade for at have valgt Danbolig til at sælge vores lejlighed. Tore, Martin og resten af teamet har været imødekommende og behjælpelige med alle vores spørgsmål og bekymringer under salgsprocessen. Vi kan kun anbefale Lejlighedsbutikken 😊

Forretningsoplysninger

danbolig Odense - Lejlighedsbutikken
Jernbanegade 28
5000 Odense C
CVR: 34220670
DB ODENSE CITY ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring

esoft A/S, Fynske Medier, Boligsiden.dk, Jysk Fynske Medier

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg Forsikring, Willis

Jyske Fynske Medier

esoft A/S

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Er din bolig steget i værdi?

Få svaret til Vurderingsweekend d. 21.-22. sep.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.