Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Gentofte

Gentoftegade 49
2820 Gentofte
39 40 80 90
gentofte@danbolig.dk

Andreas Jervelund Engel
Andreas Jervelund Engel
Ejendomsmægler, MDE

Hos danbolig Gentofte er vi ikke blot din lokale ejendomsmægler – vi er også rekordindehavere, når det kommer til salg af villaer og villalejligheder i vores område ifølge Boligsiden.dk. Den rekord er vi meget stolte af, og vi glæder os til også at hjælpe med dit boligsalg.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2820-2870)
Kilde: Boligsiden
Villa: 68%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Gentofte
Kilde: danbolig.dk
25

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Gentofte

Velkommen hos danbolig Gentofte
Lige siden vi hos danbolig Gentofte åbnede butikken i 2008, er vi gået efter at være de bedste og ikke nødvendigvis de største i området.

Den strategi har imidlertid givet os rekorden inden for salget af villaer og villalejligheder ifølge Boligsiden.dk – og vi forklarer successen med vores mange års erfaring som ejendomsmæglere i nærmiljøet, hvilket har givet os et enestående godt lokalkendskab.

Vi laver gerne en gratis og uforpligtende salgsvurdering, så kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt igennem dit boligsalg – du er selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi til en snak i butikken på Gentoftegade 49.

Lokalkendskab som speciale
På kontoret vil du møde et energisk team af lokalkendte ansigter, og vi står klar til at hjælpe dig trygt og effektivt igennem din salgsproces. Flere af os er vokset op her, så vi kender alle detaljer om området fra både vores professionelle virke og fritidslivet.

Vi er så godt inde i sagerne, når det kommer til beliggenheder i vores salgsområde, at vi kan prissætte din bolig præcist fra starten med alle hensyn taget i betragtning – for eksempel udsigten, de trafikale forbindelser til København og skoledistriktet, som vi ved, er afgørende faktorer for mange købere.

Vi har fingeren på pulsen i forhold til alt, hvad der er blevet solgt i området, og vi ved derfor, hvad der rører sig på boligmarkedet lige fra de attraktive villaveje ved Ermelunden til kvarterne omkring de populære skoler som Gentofte Skole og Tjørnegårdsskolen – samt alt derimellem og meget mere til.

Stærkt samarbejde og stor synlighed
Med os som din ejendomsmægler får du én personlig kontakt, som har det samlede overblik over din salgsproces. Desuden har vi et tæt samarbejde på kontoret, og dertil arbejder vi sammen med tre andre danbolig-butikker i området. For din mægler er der således altid et stort bagland at trække på, når det kommer til både faglig sparring og kundekontakter.

Vi hjælper køberne i retning af din bolig ved at være meget synlige i gadebilledet – for eksempel til fællesarrangementer i det lokale handelsmiljø i Gentofte og via annoncer i den lokale Villabyerne.

Da vi ved, at mange købere især dyrker boligjagten på nettet, sørger vi også for at være godt med, når det glæder online annoncering. Vi benytter os blandt andet flittigt af Facebook og danbolig clevr, som målretter annoncer direkte til potentielle købere, der tidligere har vist interesse for netop din boligtype.

Den helt rette handel
Mange af vores lokale sælgere er vores tidligere købere, og det giver os en rigtig god fornemmelse, da vi naturligvis altid går efter at sikre en god oplevelse for både vores købere og sælgere.

Vi vil glæde os til også at hjælpe dine boligdrømme på vej, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vores dybe lokalkendskab og den store synlighed kan sikre dig den helt rette bolighandel.

Kilde: www.boligsiden.dk/findmaegler d. 21.07.2017

Lige nu har vi 25 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 5
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Smakkekrogen 9

  Nogle gange kan jeg tage mig selv i at tænke, hvordan man som mæglere egentlig skal kunne differentiere sig, og åbenlyse det, i et marked, hvor der er mæglere på ethvert gadehjørne. Jeg synes at det er tankevækkende, at mulige kunder har svært ved at vide hvem der virkeligt kan sit kram, og hvem der ikke kan. Jeg ønsker hermed at give en lille hjælp, ved at give min uforbeholdne anbefaling, så fremtidige kunder tænker en ekstra gang, når der skal vælges mægler. De punkter jeg lægger vægt på, når jeg skal sælge en bolig er, ærlighed omkring prissætning, troværdigheden, opfølgning efter fremvisninger, opfølgninger hos mulige købere, at I oprigtigt har interesse, - og sætter en ære i, at tilfredstille jeres kunder, og ikke bare salæret, og at I som mæglere er "nede på jorden" I alle på DanBolig holdet har simpelthen hele pakken, hvorfor jeg kun kan give mine aller varmeste anbefalinger med på jeres vej. Endnu engang tak for jeres hjælp, som jeg kun har de positiveste tanker omkring, også ved eftersalget. Vi tales ved når der skal sælges igen. Med venlig hilsen/ kind regards Nicolas Dahl Wulf Adm. direktør/ CEO

 • Solgt
  Solgt

  Jægersborg Alle 247 3. TV

  Frederik Fausing og team har gennem hele forløbet ageret proaktivt og velforberedt. Danbolig's vedholdenhed var stærkt medvirkende til at vi opnåede en tilfredsstillende salgspris i et udfordrende marked. Frederik og team får mine bedste anbefalinger.Hans Urban Nielsen

 • Solgt
  Solgt

  Gyldenholm Allé 19

  Jeg må også sige, at samarbejdet med Pernille Termansen og danbolig Gentofte, har været en fornøjelse. Dels gik salget særdeles hurtigt, selv om køber ikke kom fra kartoteket som vi begge havde håbet på, men alligevel skete salget i løbet af nogle "åbne huse" og god opfølgning af jer hos Danbolig. Al kommunikation, mundtlig og pr. mail, med Pernille og kontoret har været særdeles god og konstruktiv så alt er forløbet til vores fulde tilfredshed.

 • Solgt
  Solgt

  Smakkegårdsvej 203, ST. TV.

  Salget var lige til UG! Andreas Engel udførte et 1.klasses arbejde. Dejligt hurtigt salg og et super informations niveau med hurtige tilbagemeldinger hver gang! Solgt til prisen og lidt mer'. Sælger af Smakkegårdsvej 203, st. tv.”

 • Solgt
  Solgt

  Kildeskovsvej 28

    "Da vi skulle sælge vores hus, kontaktede vi DanBolig i Gentofte. Vi havde bemærket, at forretningen ligger perfekt i forhold til det lokale købersegment og borgerne og besøgende i området. Desuden havde vi  bemærket, at DanBolig har stået for salget af en god del af de ejendomme, der hurtigt er blevet solgt i området. Under hele forløbet har vi modtaget hurtig og professionel rådgivning og er samtidig blevet mødt med stor venlighed og imødekommenhed fra alle i forretningen.  Og så det vigtigste af det hele: Vi fik opfyldt vores ønske om et hurtigt og fornuftigt salg. Stor tak til Frederik, Christel og kolleger.  " Sælgerne af Kildeskovsvej 28

 • Solgt
  Solgt

  Søgårdsvej 5A, 1. th

  Grunden til jeg valgte Danbolig til at sælge fars lejlighed, var at vi tidligere har brugt Danbolig i forbindelse med salg af vores hus tidligere. Vi har ikke fortrudt at vi valgte dem igen, da der er gjort et stor og professsionelt arbejde hele vejen igennem. Det var udefrakommende ting der gjorde at det tog den tid det tog, udtagelse fra regeringen om nedsættelse af skattefradraget hen over sommeren, samt finanskrisen. Jeg er hele tiden blevet orienteret hvordan det gik, omkring salgsforløbet. Jeg har kun på det varmeste anbefale at bruge Danbolig og Pernille Termansen som mægler, og har selvfølgelig anbefalet det til venner og bekendte. Kærlig hilsen Paul Christensen

Forretningsoplysninger

danbolig Gentofte
Gentoftegade 49
2820 Gentofte
CVR: 31176050
Boligcenter Gentofte ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

Tryg, ETU

Dansk Pantebrevsbørs, Advokaterne Ret & Råd, Advokat Tove Nielsen, Vilsøe Boligadvokater, Advokat Kristian Dreyer, Berlingske Tidende, Villabyerne

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordeakredit

Tryg, Dansk boligforsikring/Willis, ETU

Berlingske Tidende, Villabyerne

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.