Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Gentofte

Gentoftegade 49
2820 Gentofte
39 40 80 90
gentofte@danbolig.dk

Andreas Jervelund Engel
Andreas Jervelund Engel
Ejendomsmægler, MDE

Hos danbolig Gentofte er vi ikke blot din lokale ejendomsmægler – vi er også rekordindehavere, når det kommer til salg af villaer og villalejligheder i vores område ifølge Boligsiden.dk. Den rekord er vi meget stolte af, og vi glæder os til også at hjælpe med dit boligsalg.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2820-2870)
Kilde: Boligsiden
Villa: 82%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Gentofte
Kilde: danbolig.dk
22

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Gentofte

Velkommen hos danbolig Gentofte
Lige siden vi hos danbolig Gentofte åbnede butikken i 2008, er vi gået efter at være de bedste og ikke nødvendigvis de største i området.

Den strategi har imidlertid givet os rekorden inden for salget af villaer og villalejligheder ifølge Boligsiden.dk – og vi forklarer successen med vores mange års erfaring som ejendomsmæglere i nærmiljøet, hvilket har givet os et enestående godt lokalkendskab.

Vi laver gerne en gratis og uforpligtende salgsvurdering, så kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt igennem dit boligsalg – du er selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi til en snak i butikken på Gentoftegade 49.

Lokalkendskab som speciale
På kontoret vil du møde et energisk team af lokalkendte ansigter, og vi står klar til at hjælpe dig trygt og effektivt igennem din salgsproces. Flere af os er vokset op her, så vi kender alle detaljer om området fra både vores professionelle virke og fritidslivet.

Vi er så godt inde i sagerne, når det kommer til beliggenheder i vores salgsområde, at vi kan prissætte din bolig præcist fra starten med alle hensyn taget i betragtning – for eksempel udsigten, de trafikale forbindelser til København og skoledistriktet, som vi ved, er afgørende faktorer for mange købere.

Vi har fingeren på pulsen i forhold til alt, hvad der er blevet solgt i området, og vi ved derfor, hvad der rører sig på boligmarkedet lige fra de attraktive villaveje ved Ermelunden til kvarterne omkring de populære skoler som Gentofte Skole og Tjørnegårdsskolen – samt alt derimellem og meget mere til.

Stærkt samarbejde og stor synlighed
Med os som din ejendomsmægler får du én personlig kontakt, som har det samlede overblik over din salgsproces. Desuden har vi et tæt samarbejde på kontoret, og dertil arbejder vi sammen med tre andre danbolig-butikker i området. For din mægler er der således altid et stort bagland at trække på, når det kommer til både faglig sparring og kundekontakter.

Vi hjælper køberne i retning af din bolig ved at være meget synlige i gadebilledet – for eksempel til fællesarrangementer i det lokale handelsmiljø i Gentofte og via annoncer i den lokale Villabyerne.

Da vi ved, at mange købere især dyrker boligjagten på nettet, sørger vi også for at være godt med, når det glæder online annoncering. Vi benytter os blandt andet flittigt af Facebook og danbolig clevr, som målretter annoncer direkte til potentielle købere, der tidligere har vist interesse for netop din boligtype.

Den helt rette handel
Mange af vores lokale sælgere er vores tidligere købere, og det giver os en rigtig god fornemmelse, da vi naturligvis altid går efter at sikre en god oplevelse for både vores købere og sælgere.

Vi vil glæde os til også at hjælpe dine boligdrømme på vej, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vores dybe lokalkendskab og den store synlighed kan sikre dig den helt rette bolighandel.

Kilde: www.boligsiden.dk/findmaegler d. 21.07.2017

Lige nu har vi 22 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 5
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Springbanen 27, 3. 2.

  Springbanen 27, 3-2. Andreas Engel stor tak, for din måde, at være på samt din store dygtighed du har udvist ved salget af vores lejlighed Springbanen 27-3-2, 2820 Gentofte. Du har været helt eminent til, at briefe os hver gang du har haft fremvisning, og altid med et smil i telefonen, selvom vi ved, at det har været hårdt for dig med alle de fremvisninger, og meninger du har hørt. Vi giver dig som anbefaling alle de stjerner man har. Du har været den bedste ejendomsmægler, ud af de tre vi har været i kontakt med de sidste 4 år.:-) K.H. Michael og Merete Milting

 • Solgt
  Solgt

  Baunegårdsvej 6 2. TH

  Solgt på halvanden uge via køberkartotek. "Vi havde set os lune på et lille hus, men endnu ikke solgt vores egen andelsbolig. Vi følte, at det var naturligt at vælge DanBolig. De havde den mest professionelle tilgang i forhold til salgsoplæg, de var lokale, og så havde de vist, at de kunne sælge masser af andelsboliger. Det pralede vores mægler da også med - og tænk han havde faktisk ret, da han sagde, at de var eksperter i andelsboligsalg. På lidt over en uge havde de fundet køberen i køberkartoteket - og vi kunne få vores hus". Rikke og Michael, sælgere af Baunegårdsvej 6, 2. th.

 • Solgt
  Solgt

  Ærenprisvej 12

  TAK, Andreas J. Engel - I har været så dejlige at arbejde sammen med - dygtige til at følge op og give tilbagemeldinger. Vi er rigtig glade og super tilfredse og stort tillykke til Lasse også :-)) Vi anbefaler jer selvfølgelig til alle vi kender. Mange hilsner To glade sælgere af Ærenprisvej 12

 • Solgt
  Solgt

  Vilvordeparken 18

  Frederik Fausing er ganske enkelt den mest troværdige og behagelige mægler, jeg har mødet nogensinde. Og jeg har handlet mange boliger. Hans kollega Mark og Christel er også yderst venlige, imødekommende - og troværdige. Lisbeth, Vilvordeparken 18, 2920 Charlottenlund

 • Solgt
  Solgt

  Kildeskovsvej 38

  danbolig i Gentofte solgte min villa meget hurtigt og til en fornuftig pris set i lyset af et ekstremt negativt marked. Deres rådgivning var professionel og oplysende, og de var super til at forhandle med køber i forbindelse med de sidste detaljer i købsforløbet. Efter min mening er danbolig den bedste mægler i Gentofte og omegn. Bent Moltved Kildeskovsvej 38

 • Solgt
  Solgt

  Kirkebakken 12

  Vi valgte at bruge Frederik Fausing fra danbolig i Gentofte, fordi han helt fra den indledende fase i salgsprocessen fremstod dybt seriøs og ikke prøvede at oversælge vores bolig til en urealistisk pris. En mægler, der kunne finde den rigtige pris i et vanskeligt marked, var det vi ville have, og det fik vi. Alle udfordringer undervejs i salgsforløbet blev også håndteret troværdigt og professionelt. Jeg vil helt klart anbefale Frederik Fausing. Hornsberg, Kirkebakken 12.

Forretningsoplysninger

danbolig Gentofte
Gentoftegade 49
2820 Gentofte
CVR: 31176050
Boligcenter Gentofte ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

Tryg, ETU

Dansk Pantebrevsbørs, Advokaterne Ret & Råd, Advokat Tove Nielsen, Vilsøe Boligadvokater, Advokat Kristian Dreyer, Berlingske Tidende, Villabyerne

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordeakredit

Tryg, Dansk boligforsikring/Willis, ETU

Berlingske Tidende, Villabyerne

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.