0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Frederiksberg 2000

Godthåbsvej 17
2000 Frederiksberg
38 41 22 00
frb2000@danbolig.dk

Sebastian August Christensen
Sebastian August Christensen
Daglig Leder

Nysgerrig på hvad der gemmer sig af skønne steder i dit nye nabolag?

Unikt for danbolig har vi lanceret Vores Nabolag, når du leder efter bolig, så kender du de lokales favoritsteder fra starten.

Udforsk Frederiksberg på danbolig.dk/nabolag

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 1800-2000)
Kilde: Boligsiden
Ejerlejlighed: 87%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Frederiksberg 2000
Kilde: danbolig.dk
17

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Frederiksberg 2000


Gratis salgsvurdering
Går du i salgstanker? Med en salgsvurdering fra danbolig Frederiksberg 2000, kan du bedre tage stilling til, om du ønsker at sælge din bolig. Det er helt uforpligtende og gratis at få en salgsvurdering fra os. Vi foretager en grundig gennemgang af din ejendom, hvorefter du får vores professionelle vurdering af, hvad du kan forvente at få for din bolig i det aktuelle marked. Derudover rådgiver vi dig om, hvordan du får mest ud af et evt. kommende boligsalg.

Salg af bolig
Hos danbolig Frederiksberg 2000 lægger vi stor vægt på et højt serviceniveau, og prioriterer tiden til at rådgive hver enkelt kunde grundigt fra første møde til salget af din bolig er en realitet.
Vi er et team af kvalificerede og ambitiøse medarbejdere, der sælger Frederiksberg fra hele tre butikker beliggende på Godthåbsvej, Smallegade og Gl. Kongevej.

Alle mæglere fra vores tre butikker tager ud og ser de ejendomme, som vi får til salg. Det betyder, at vi har flere medarbejdere, der samtidig arbejder på at finde den helt rigtige køber til netop din bolig.

Med hele 20 medarbejdere på Godhåbsvej er vi Frederiksbergs største ejendomsmæglerkontor og med yderligere 12 butikker samt en projekt- og erhvervsafdeling under samme ejer (Niels Hald) har vi skabt et ekstraordinært stort kundegrundlag.
Hos danbolig Frederiksberg har vi mange års erfaring og stor ekspertise i formidling af fast ejendom (ejendomsmægler siden 1973 og butik på Frederiksberg siden 1999). Vi tager os af hele salgsprocessen fra a-z, hvad enten du skal sælge din ejerlejlighed, villa, rækkehus eller andelsbolig, hvilket sikre dig et overskueligt og effektivt boligsalg.

Vi arbejder hver dag på, at opnå det bedste boligsalg for vores kunder. Det resulterede bl.a. i, at vi (danbolig Niels Hald) i 2016 solgte ejerlejligheder til højeste gennemsnits kvadratmeter pris blandt alle mæglerkæder i Frederiksberg kommune*
Vi forstår vigtigheden af at markedsføre din bolig, så relevante købere i markedet ser din bolig. Ved hjælpe af vores markedsføring kan du få eksponeret din ejendom både lokalt og landsdækkende.

Køb af bolig
Ønsker du at købe bolig på Frederiksberg, så kan du bl.a. oprette en profil på danbolig.dk. ”Matchmaker” er din vej til drømmeboligen. En del boligejere sælger deres ejendomme uden om de officielle kanaler, men med vores køberkartotek bliver du gjort opmærksom på disse boliger. Med "Matchmaker" får du også automatisk adgang til Min danbolig, hvor du kan oprette boligønsker, afgive bud og meget mere. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig gerne med at finde dit næste hjem.

*Kilde: Boligsiden.dk/ find mægler/ adresse i området/ Frederiksberg kommune/ gns. m2 pris af alle solgte ejerlejligheder/ blandt alle mæglerkæder/ pr. 29.12.16

Her er vi

 • Solgt

  Holger Danskes Vej 45, 3. 33.

  Meget professionel håndtering af hele forløbet fra vurdering og til den afsluttende sags håndtering. Jeg vil bestemt anvende Danbolig Frederiksberg en anden gang, samt anbefale til andre der skal sælge.

 • Solgt

  C.F. Richs Vej 120, 1. TV.

  Anført af Sebastian har de et kanon team på Frederiksberg alt har været perfekt fra start til slut!

 • Solgt

  Sprogøvej 17, 2. TH.

  Sebastian August har været en fornøjelse at have med at gøre.

 • Solgt

  Jakob Dannefærds Vej 6B, ST. TV.

  It was a very smooth process!

Forretningsoplysninger

danbolig Frederiksberg 2000
Godthåbsvej 17
2000 Frederiksberg
CVR: 28884885

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring

esoft system A/S, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Diverse pantebrevsselskaber

Tryg Forsikring A/S, Willis Forsikring I/S

Diverse bladhuse, herunder Børsen, Berlingske Officin

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.