0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Aarhus City

M.P. Bruuns Gade 13
8000 Aarhus C
86 17 47 00
aarhus-city@danbolig.dk

Kristian Voldsgaard
Kristian Voldsgaard
Ansvarlig indehaver, Ejendomsmægler, MDE

"Det er igen blevet sæson for forældrekøb. Derfor efterspørger vi delelejligheder til vores store køberkartotek. Ring til danbolig Aarhus City i dag, og hør, om vi allerede har en køber til din lejlighed"

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 8000-8000)
Kilde: Boligsiden
Ejerlejlighed: 90%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Aarhus City
Kilde: danbolig.dk
103

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Aarhus City

Velkommen hos danbolig Aarhus City - din lokale ejendomsmægler i Århus C

Det betaler sig at være grundig i sit valg af ejendomsmægler. Men vælger du os som din lokale Aarhus-mægler, får du en topprofessionel håndtering af dit salg, mange års erfaring med bolighandel samt et stort lokalkendskab, der sikrer dig de bedste vilkår for et effektivt salg til den skarpeste pris. Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, så kontakt os allerede i dag for en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Som lokal ejendomsmægler dækker vi hele Aarhus C. Her er vi på forkant med salg af samtlige typer af boliger, men vi er især eksperter i salg af ejerlejligheder, andelsboliger, byhuse og villaer. Desuden er de fleste af vores medarbejdere bosat i Aarhus, hvilket betyder, at vi kender byen indefra - det gælder alt fra de små genveje gennem byen til de bedste caféer.

Dynamisk mæglerteam på tværs af to butikker
Sammen med vores forretning i Nørregade udgør vores dedikerede mæglerhold 13 medarbejdere, som alle arbejder for at give den bedst mulige oplevelse. Vi har over 100 års erfaring med bolighandel, og takket være vores stærke setup favner vi bredt, ligesom vi kan yde den kyndige rådgivning og det høje serviceniveau, vi mener, du har krav på i forbindelse med et boligsalg.

Vi skræddersyer et salgsforløb, som passer til dine behov, og vi sætter en ære i at give dig en ordentlig behandling og holde dig opdateret om nyt, så du kan føle dig tryg fra første håndtryk - til salgsaftalen er underskrevet.

En skarp markedsføringsindsats skaber resultater
Overlader du dit boligsalg til ejendomsmæglerne fra danbolig Aarhus City, garanterer vi dig et målrettet og effektivt markedsføringsprogram med bredest mulig eksponering af din bolig. Du får din egen side på vores prisvindende hjemmeside, danbolig.dk, hvor lækre billeder og professionel tekst præsenterer din bolig fra den bedste side.

Herudover er sociale medier et nyttigt element i markedsføringen, ligesom vores intelligente digitale værktøj, danbolig clevr, giver unik mulighed for at nå ud til potentielle købere i din prisklasse via bannerannoncering på nettet.

Vi udstiller naturligvis også din bolig i vores to butikker i hjertet af Aarhus, hvor mange hver dag passerer. Desuden samarbejder vi med Nordea, som kan hjælpe dig med den finansielle del.

Personlig betjening giver et optimalt salg
Den personlige håndtering af dit boligsalg skaber større tryghed, korte salgstider og hurtigere salgsforløb. Derfor er det en vigtig del at være kunde hos os - og det er blandt andet også her, vi forsøger at skille os ud fra øvrige mæglere.

Det har indtil videre givet gode resultater. I 2013, 2014, 2015 og 2016 var vi den mest sælgende ejendomsmægler i landet*. Vi har også nogle af Aarhus' korteste liggetider samt de laveste prisafslag**.

*Kilde: Boligsiden.dk:
Antal solgte boliger i alt for de enkelte ejendomsmæglere i Aarhus C, inkl. projektsalg
i de seneste 12 måneder pr. 31/12-2016, 31/12-2015, 31/12-2014 og 31/12-2013.
**Kilde: Boligsiden.dk:
Antal solgte boliger i alt for de enkelte ejendomsmæglere i Aarhus C, inkl. projektsalg

Her er vi

 • Solgt

  Assensgade 21, 2. TH.

  Jeg kan på det varmeste anbefale Danbolig, Aarhus City, som forestod salget af vor lejlighed. Et super professionelt teamwork fra start til slut, og som resulterede i et salg af vor lejlighed på mindre end en uge. Mange tak til Kasper Bøtcher for hans enestående og yderst effektive indsats i salgsprocessen. Et stort tak også til Kristian Voldsgaard, Kasper Holme, Line Franck, Maja Jørgensen og Bettina Møllerskov for en fremragende logistik, løbende orientering, stor venlighed og imødekommenhed."

 • Solgt

  Janus La Cours Gade 14, 1. TV.

  Jeg er blevet mødt af et ungt venligt, imødekommende og smilende team. Købet af ejendommen er gået problemfrit og jeg har mødt faglig kompetente medarbejdere. Rar atmosfære i salgslokalet og en yderst sød og hjælpsom mægler. Bettina M. Petersen har ydet et varmt og personligt arbejde. Hun har været imødekommende, hjælpsom og svaret prompte på alle stillede spørgsmål uanset tidspunkt. Kunne opnå telefonisk kontakt hver gang, selv på tider hvor det ikke var forventeligt at mægler skulle være tilgængelig.

 • Solgt

  Nordborggade 3, 1. TV.

  Topprofessionelt sælger team i DanBolig, Aarhus City, M.P. Bruuns Gade, 8000 Aarhus C. Fra allerførste tlf. kontakt - personligt møde - efterfølgende mail korrespondance - tlf. samtaler - synliggørelse af hele salgsprocessen - præsentationen af lejligheden på Nettet - hele dokument flowet, ja alt hvad sådan et salg rummer, har jeg hele tiden været opdateret på, uden at skulle spørge ind til hvordan det forløber. I hele forløbet med en meget venlig, imødekommende og letforståelig dialog og kommunikation, med et sprogbrug, der ikke behøver universitetsuddannelse for at forstå. At selve salget faktisk blev udmøntet frem til betinget skøde på 4-5 uger, ja, det understreger bare effektiviteten og professionalismen, og især, at DanBolig klart i dette forløb har været min,- sælgers-, partner og medspiller. Så ord som tillid - engagement - tryghed - ordentlighed, vil helt klart være en mærkat, med hvilken jeg uden tøven, gerne anbefaler Sælger-teamet DanBolig, M.P. Bruuns Gade, til enhver, der påtænker at sælge fast ejendom i Aarhus. Tak for godt og tillidsfuldt samarbejde. M.v.h. Holger E. Poulsen

 • Solgt

  Marselis Boulevard 38, 14. 1401.

  Det, jeg var mest tilfreds med hos danbolig Aarhus City forud for mit køb var, at jeg flere måneder i forvejen kunne fortælle dem, hvad vi søgte, og at jeg faktisk blev kontaktet af danbolig, da boligen var der.

 • Solgt

  Silkeborgvej 122, 2. TV.

  Tæt kontakt, engagement, effektivt og hurtigt salg. Da vi ønskede at sælge vores lejlighed på Silkeborgvej, blev vi anbefalet at kontakte danbolig Århus City, M. P. Bruuns Gade, som kort forinden havde solgt en anden lejlighed i ejendommen. Det har været en helt igennem positiv oplevelse og vi har følt os i trygge hænder - lige fra start til slut. Vi er løbende blevet informeret om aktiviteterne og rådgivningen har været helt i top. Sidst men ikke mindst er der udvist stor dømmekraft og forhandlingsevne i den afsluttende fase Vores kontaktpersoner i danbolig Århus City har været der, når vi havde brug for dem. Medarbejderne har udvist stor hjælpsomhed, indgående kendskab til markedet, en professionel indstilling og positivt engagement hele vejen igennem. Vi er ikke et sekund i tvivl om, at det har været medvirkende til et meget hurtigt og problemfrit salg. Vi kan på det varmeste anbefale danbolig Århus City som dit valg af partner når ejendommen skal sælges.

 • Solgt

  Ålborggade 28, 3. tv

  Danbolig har i hele processen omkring salget udvist stor professionalisme, engagement og imødekommenhed. Den løbende dialog i forbindelse med fremvisninger har været konstruktiv og altid ærlig og realistisk. På det tidspunkt en meget seriøst køber kom på banen, var det imponerende og meget til-lidsvækkende at se Kasper Holme forhandle på mine vegne. Han var skarp, hurtig og meget målbevidst. Alt i alt vil jeg sige, at Danbolig til fulde har indfriet mine forventninger og mere til. Jeg vil klart anbefale mine venner at bruge Danbolig i fremtiden!

Forretningsoplysninger

danbolig Aarhus City
M.P. Bruuns Gade 13
8000 Aarhus C
CVR: 29849722

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

Tryg og dansk boligforsikring

E-soft, Ejendomsavisen, Lokalavisen, Stiften

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea kredit og Nordea Bank

Tryg og dansk boligforsikring

Ejendomsavisen, Lokalavisen, Stiften

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig