Villavej 6
5580 Nørre Aaby

Sagsnummer 246M1568P13
Type Villa
Udbudsform Salg
Boligareal 220 m²
Rum 12
Plan 2
Grund 3.332 m²
Kontant 1.995.000
Udbetaling 100.000
Brutto / netto 10.567 / 10.826
Pris/m² 9.068
 

Stor og smuk arkitekttegnet villa med mulighed for hjemmeerhverv

Velkommen til denne flotte kvalitetsvilla, som er beliggende midt i det hyggelige Nr. Aaby. Villaen har en spændende indretning i forskudte plan og stor underetage. Hele herligheden ligger på en imponerende grund med en å, der løber nederst i haven. Grunden skaber i samspil med husets flotte arkitektur en helt enestående og romantisk helhed.

Villaen fremtræder indvendigt i oprindelig stand, og der må derfor påregnes en del istandsættelse. Har du visioner og blik for boligens gode indretningsmuligheder, får du til gengæld en fantastisk mulighed for at realisere boligdrømmen. Med 440 etagemeter får du desuden uendelige anvendelsesmuligheder - perfekt til den store børnefamilie, flere generationer under samme tag eller dig med behov for kombineret bolig og hjemmeerhverv.

I stueplan er der fra boligens hall udgang til terrassen og indgang til opholdsstuen med muret pejs og stor indbygget reolvæg. Herfra er der trappe ned til en skøn spisestue med to dobbelte fløjdøre ud mod terrassen. Spisestuen ligger desuden i åben forbindelse med spisekøkkenet. Herudover indeholder boligen et nyere badeværelse med gulvvarme, et soveværelse samt to værelser og et bryggers.

I boligens øvre plan er der indrettet hele otte værelser, hvoraf tre af disse er omdannet til kontor - det ene indeholder i øvrigt med tekøkken, ligesom der er egen indgang. Endelig er der et ældre badeværelse, et gæstetoilet og to garderoberum. Hertil kommer stor kælder med fyrrum samt fem disponible rum. Fra kælderen er der ligeledes udgang til haven.

Villaen ligger på en helt igennem fantastisk og ugenert grund. Herude får du naturen helt ind under huden, når du fx sidder og nyder roen på terrassen og udsigten til den tætte beplantning og åen, der løber nederst i haven. Over åen er der desuden etableret bro, som fører hen et større areal med frugttræer. Sidst, men ikke mindst hører der også en muret garage med til herligheden.

Ejendom er beliggende midt i Nr. Aaby med ganske kort afstand til indkøb, institutioner og skole. Hertil kommer, at der er gode bus- og togforbindelser lige ved hånden, ligesom turen i bil til Odense kun tager ca. 30 minutter.

Denne villa venter blot på dig, der tør at drømme stort - her får du kort fortalt mulighed for at skabe en drømmevilla af format.

Villa

Energimærke G
Byggeår 1950
Kælder 220 m²
Garage 24 m²
Kontant 1.995.000
Udbetaling 100.000
Brutto / netto 10.567 / 10.826
Pris/m² 9.068
Prisudvikling -15%
Alternativ finansiering
Type Rtpl.
Brutto / netto 9.574 / 10.455
Vis vej

Lokalområdet

danbolig Stokkendal og Rüsz

Det siger vores kunder

"Mælgeren havde utrolig stor kendskab til ejendommen, et fantastisk humør og en rigtig god måde at takle de problemer der var, samt at formidle kontakten mellem os og sælger. En rigtig god og professionel oplevelse at købe hos danbolig."

Jernbanegade 3A
5500 Middelfart
Tlf.: 6441 6171
Fax: 6441 6177
CVR: 31483492

Book en fremvisning Hent salgsopstilling Afgiv bud

Tak for din henvendelse. Vi vil vende tilbage snarest muligt.
Der opstod en fejl. Prøv venligst igen.

Vores kunders anbefaling

Alle købere og sælgere i danbolig bliver bedt om at evaluere deres kundeoplevelse efter handlen.


Tilfredshedsmåling er et vægtet gennemsnit af både køber og sælgers anbefaling af den pågældende danbolig-butik. Svarene omregnes til en mæglerrating som udgør fra 1 til 5 stjerner.


Undersøgelsen er uvildig og administreres af Boligsiden.dk.


Læs mere om ratingen her