Bolig sightseeing

Ulmusvej 1
8462 Harlev J

Åbent hus

Søndag d. 04/05 - kl. 11:30-12:00
Sagsnummer 03020131058
Type Villa
Udbudsform Salg
Boligareal 149 m²
Vægtet areal 154 m²
Rum 5
Plan 1
Kontant 1.895.000
Udbetaling 95.000
Brutto / netto 10.799 / 9.890
Pris/m² 12.305
 

Arkitekttegnet Friis og Moltke villa for enden af lukket vænge

danbolig Tilst har fornøjelsen af at udbyde denne arkitektonisk spændende Friis og Moltke villa fra 1963. Ejendommen fremstår som oprindeligt tænkt af arkitekterne med rig mulighed for at sætte sit personlige præg. Man ankommer via rummelig og præsentabel entre med flotte bornholmske ølandsklinker, her er der god plads til overtøjet. Fra entreen er der videre adgang til husets værelsesafdeling med 3 værelser, de 2 af dem med parketgulve og de store vinduespartier, der hører stilen til. Godt badeværelse med lyse marmor klinker, badekar og ovenlysvindue der giver et godt lysindfald. Der er endvidere viktualierum, der nemt kan laves til walk-in closet eller evt. til etablering af gæstetoilet. Rummelig stue med flotte lyse gulve, skønt kig til den lukkede og ugenerede have. Fra stuen er der bygget en ekstra stue til med klinker med gulvvarme. Her får man fornemmelsen af at sidde ude i naturen. Fra stuen er der adgang til husets køkken med malede elementer, plads til spisebord og adgang til rummeligt bryggers der er udstyret med vaskefaciliteter og fjernvarmeinstallation. Der er endvidere garage. Villaen ligger for enden af lukket villavej med gåafstand til indkøb, busforbindelser, skole og fritidsaktiviteter og blot 5 min. kørsel fra motorvejsnettet E45.

danbolig byder velkommen til arkitekttegnet villa!

Villa

Grund 938 m²
Energimærke E
Byggeår 1963 / 1968
Garage 18 m²
Liggetid 320
Samlet liggetid 320
Kontant 1.895.000
Udbetaling 95.000
Brutto / netto 10.799 / 9.890
Pris/m² 12.305
Prisudvikling -5%
Alternativ finansiering
Type Afdr.fri obl.
Brutto / netto 8.832 / 7.670
Vis vej

Lokalområdet - Harlev

Harlev er beliggende i Århus Kommune 13 km vest for Århus med kort afstand til motorvejsnettet. Her er gode indkøbsmuligheder, skole, børnehaver mv. Skolen i Harlev hedder Næshøjskolen og har klassetrin 0. - 10. Skolen har bl.a. hal, svømmehal og boldbaner. Der findes både børnehaver og vuggestue i Harlev. Bybus fra Århus med hyppige afgange og kun 1.500 meter til E45 mod nord & syd.Harlev har en stor og aktiv idrætsforening, HIK. Desuden er der tennisklub og kun få km. til 2 golfbaner beliggende i området. Af indkøbsmuligheder finder man blandt andet: SuperBest, Fakta og Netto. Derudover findes en bager, apotek, praktiserende læge og tandlæge og selvfølgelig pizzaria og blomsterbutik. Gåafstand til skov og grønne naturområder omkring byen og kort cykeltur til naturskønne Årslev Engsø.

Kommuneinformation Lokalplaner

Sælger siger

“Derfor flyttede vi hertil”

Ulmusvej 1 har siden 1963 været et trygt hjem for kun én familie. Det arkitekttegnede hus er praktisk og godt indrettet uden spildplads - dette er et hus hvor man trives. Ejerne flyttede i 1963 med deres seksårige datter fra et lejlighedskompleks i Viby J til nybyggeriet på Elmevej 1 i Harlev. Gadenavnene i kvarteret er senere ændret til deres tilsvarende latinske navne. Nybyggeriet var et projekt på 3 huse tegnet af arkitektfirmaet Friis & Moltke. I 1968 blev den store terrasse ved husets stue inddraget til vinterhave med varme i stengulvet. Vinterhaven blev herefter dét sted, man opholdt sig mest og har været ramme om hygge og fjernsynsaftener; det varme stengulv var altid børnenes foretrukne sted. Den simple planløsning betyder, at huset føles som en enhed og lige meget hvor man befinder sig i huset er man med i hvad der foregår.

“Her handler vi”

Byen Harlev har alt, hvad hjertet begærer – en god og stor skole, sportsmuligheder i den store sportshal, svømmehal, mange indkøbsmuligheder, bibliotek, lægehus, frisører, offentlig transport til Aarhus og Silkeborg. Med 2 minutters kørsel til motorvejskryds vest E15 og E45 ligger Harlev centralt for mange større byer i Øst- og Midtjylland.

“Sådan er kvarteret”

Den lukkede, uforstyrrede villavej og vejens haver har været midtpunkt for nabolagets børn med gemmeleg, boldspil, rulleskøjte- og cykelbaner tegnet med kridt.

“Det viser vi vores gæster”

Garagen blev brugt som festsal i forbindelse med den yngste datters barnedåb i 1964. Derefter har der i både hus og have været afholdt mange familiefester, juleaftener, spontane havefester for nabolaget, studenterfester, bryllup for den ældste datter, sølvbryllup, guldbryllup og runde fødselsdage med telt i haven. Der har været stor urtehave i baghaven. Blommetræer, kirsebærtræer og røn. Birketræet i den vestvendte forhave er gammelt, blev plantet af familiens mormor og har givet god skygge. Grantæet ud mod Gl. Stillingvej er hentet i de østrigske alper som et lille skud og trives. I foråret lyses haven op af mængder af erantis og vintergækker, og violer titter frem i solbeskinnede kroge. Aurikler er plantet i græsplænen og pynter i et rundt bed i hele maj måned.

“Her slapper vi af”

Huset har været vidne til megen aktivitet. Et flittigt brugt flygel i stuen indbød til musik og sang. Det gode lysindfald i køkken, stuer og værelser har skabt ideelle forhold for anden kreativitet.

danbolig Tilst

Det siger vores kunder

"Vi kan klart anbefale Nicoline Schmelling fra danbolig Tilst. Hun er både dygtig, serviceminded, har et stort overskud og tolerance for både køber og sælger."

Tilst Skolevej 23
8381 Tilst
Tlf.: 8624 5100
Fax: 8624 6497
CVR: 32450717

Book en fremvisning Hent salgsopstilling

Tak for din henvendelse. Vi vil vende tilbage snarest muligt.
Der opstod en fejl. Prøv venligst igen.

Vores kunders anbefaling

Alle købere og sælgere i danbolig bliver bedt om at evaluere deres kundeoplevelse efter handlen.


Tilfredshedsmåling er et vægtet gennemsnit af både køber og sælgers anbefaling af den pågældende danbolig-butik. Svarene omregnes til en mæglerrating som udgør fra 1 til 5 stjerner.


Undersøgelsen er uvildig og administreres af Boligsiden.dk.


Læs mere om ratingen her