Blomsterhaven 22
8462 Harlev J

Sagsnummer 050AA428713
Type Andelsbolig
Udbudsform Salg
Boligareal 105 m²
Vægtet areal 105 m²
Rum 4
Energimærke C
Købspris 984.000
Udbetaling 50.000
Brutto / netto 11.908 / 9.919
Pris/m² 9.371
 

Flot indflytningsklar andelsbolig med attraktiv beliggenhed

Virkelig flot og lækker andelsbolig beliggende i dejligt stille kvarter i Harlev by, men både indkøb og skole inden for gåafstand og kun 20 minutters kørsel fra Aarhus. Andelsforeningen består af 27 boliger, opført i 2004 som række-/klynge huse med tilhørende integereret carport og nem lille have. Foreningen har desuden fælles hyggeligt fællesareal med legeplads og skønt fælleshus.

Denne bolig er særdeles velplejet og står indflytningsklar med flotte lyse parketgulve og listelofter. Over alt hvide vægge og et dejligt lysindfald fra de store vinduer. Her er lys entré med indbygget garderobe og klinkegulv med flot sandfarvet klinke, der i øvrigt ses både i badeværelse og bryggers - hvilket giver harmoni og ro til boligen. Skydedør til lækkert køkken i hvidt, med stålgreb, og lys bordplade med alu-kant. Køkkenet ligger i åben forbindelse til stuen og tillader en naturlig opdeling med spisestue og opholdsstue. Stuen er meget lys og indbydende med et stort vinduesparti, der går fra gulv til loft, med udgang til til den dejlige terrasse og have. Lyst soveværelse med skabsvæg med skydelåger og 2 dejlige børneværelser, begge ligeledes med skabsvæg. Flot badeværelse med muret bruseniche, hvidt skabsarrangement med bordplade og håndvask i ét,
håndklædetørre. Fint bryggers med skabs- og bordarrangement, vaskesøjle og direkte udgang til til carport.

Til boligen hører en velanlagt have, nem at holde med flot flisebelægning og stor solrig terrasse omkranset af skønne prydpuske og bøgehæk og derfor dejlig ugeneret. Forhaven er ligeledes med flisebelægning, hvorfor her er et minimum af behov for vedligeholdelse og pleje.

Desuden integreret carport med stort redskabsrum. Alt i alt en skøn bolig, perfekt både for familien og som seniorbolig.

Andelsbolig

Byggeår 2004
Carport 33 m²
Liggetid 223
Samlet liggetid 487
Købspris 984.000
Udbetaling 50.000
Brutto / netto 11.908 / 9.919
Pris/m² 9.371
Boligydelse 4.668
Anvendelsesudgifter 1.042

Lokalområdet - Harlev

Harlev er beliggende i Århus Kommune 13 km vest for Århus med kort afstand til motorvejsnettet. Her er gode indkøbsmuligheder, skole, børnehaver mv. Skolen i Harlev hedder Næshøjskolen og har klassetrin 0. - 10. Skolen har bl.a. hal, svømmehal og boldbaner. Der findes både børnehaver og vuggestue i Harlev. Bybus fra Århus med hyppige afgange og kun 1.500 meter til E45 mod nord & syd.Harlev har en stor og aktiv idrætsforening, HIK. Desuden er der tennisklub og kun få km. til 2 golfbaner beliggende i området. Af indkøbsmuligheder finder man blandt andet: SuperBest, Fakta og Netto. Derudover findes en bager, apotek, praktiserende læge og tandlæge og selvfølgelig pizzaria og blomsterbutik. Gåafstand til skov og grønne naturområder omkring byen og kort cykeltur til naturskønne Årslev Engsø.

Kommuneinformation Lokalplaner

Allan Bante/Bolig Vest

Det siger vores kunder

"Efter at have haft mit dejlige hus til salg i et halvt år hos anden Åbyhøj-mægler, valgte jeg at sætte huset til salg hos Danbolig Åbyhøj. I løbet af ganske kort tid, havde Danbolig 5 fremvisninger, og der var nu, i modsætning til tidligere, pludselig meget stor interesse for ejendommen. I løbet af de næste par uger var der fremvisninger næsten hver dag, og..."

Anette

Silkeborgvej 245
8230 Åbyhøj
Tlf.: 8615 6811
Fax: 8675 3488
CVR: 21305804

Book en fremvisning Hent salgsopstilling Afgiv bud

Tak for din henvendelse. Vi vil vende tilbage snarest muligt.
Der opstod en fejl. Prøv venligst igen.

Vores kunders anbefaling

Alle købere og sælgere i danbolig bliver bedt om at evaluere deres kundeoplevelse efter handlen.


Tilfredshedsmåling er et vægtet gennemsnit af både køber og sælgers anbefaling af den pågældende danbolig-butik. Svarene omregnes til en mæglerrating som udgør fra 1 til 5 stjerner.


Undersøgelsen er uvildig og administreres af Boligsiden.dk.


Læs mere om ratingen her