Storegade 32

4780 Stege
Tlf.: 5581 5600
Fax: 5581 1739
CVR: 31886562

Åbningstider

 

Man-torsdag: 10.00-17.00
Fredag: 10.00-16.00
Lørdag: 10.00-12.00

I øvrigt efter aftale

Få en gratis salgsvurdering

danbolig Møn

Velkommen hos danbolig Møn

Danbolig Møn formidler alle typer ejendomme indenfor både helårshuse og sommerhuse. Vi kender boligmarkedet rigtig godt.

 

Vi er et ungt team med stort engagement og gejst – og med solid lokal forankring i området, så vi ved, hvad vi taler om, når vi rådgiver dig, hvad enten du er køber eller sælger.

 

Vi holder en løbende kontakt med dig som sælger, så du hele tiden ved hvordan situationen er for dit salg og for boligmarkedet i det hele taget. Vi har altid en plan klar, så vi sikre, at din ejendom bliver solgt.  Det betyder, vi sælger din ejendom hurtigt, sammenlignet med andre i området.

 

Vi har samme indehavere som fire andre sjællandske danboligbutikker. Det betyder en bredere markedsføring og derved en større mulighed for at få din bolig solgt. For eksempel kan vi præsentere liebhaverejendomme for kunder i hovedstadsområdet, hvor køberne til den type huse oftest findes.

 

Vi er i det hele taget meget bevidste om, hvordan din bolig bør præsenteres. Der er altid professionel fotograf på vores ejendomme til salg. Det betyder, du altid har de bedste billeder - der opdateres efter årstiden - til brug i annoncer i aviser og på internettet.

Kort

Vores kunders anbefaling

Alle købere og sælgere i danbolig bliver bedt om at evaluere deres kundeoplevelse efter handlen.


Tilfredshedsmåling er et vægtet gennemsnit af både køber og sælgers anbefaling af den pågældende danbolig-butik. Svarene omregnes til en mæglerrating som udgør fra 1 til 5 stjerner.


Undersøgelsen er uvildig og administreres af Boligsiden.dk.


Læs mere om ratingen her

Det siger vores kunder

 • Solgt

  Møllegade 10

  Imødekommende, hurtige - gode til at forstå vores behov/krav. +meget effektive med fremskaffelse af dokumenter, besvarelse af spørgsmål mm. Alt er til min fulde tilfredshed!

 • Solgt

  Friske mæglere med en rar tone at tale med god humor. Der var styr på det hele. Mægleren overholdt de aftaler I lavede til punkt og prikke.

 • Solgt

  Grevevej 3

  En rar og sympatisk mægler. Altid hjælpsom. Intet pres på nogen måder. Forløbet er sket utrolig hurtigt. Tak for det.

 • Solgt

  Smedestræde 31

  Mit boligkøb vil jeg betegne som en ret smertefri proces, selvom jeg endda bor i Grønland, og jeres mægler Nils har konsekvent været hurtig til at svare, let at komme i kontakt med, og yderst kvalificeret - og selvom I repræsenterer sælger i forløbet er vi særdeles godt tilfredse med jeres formidling til os !

 • Solgt

  Hårbøllevej 146

  Jeg har oplevet en superprofessionel håndtering af boligsalget. Stor ros til hele personalet i DanBolig, Møn. Sidst jeg solgte var i 2004, hvor huset blev afhændet på 1 md. efter budrunde. Denne gang tog det over 2 år og var til salg hos anden mægler før DanBolig tog over og fik det solgt. I dag hvor husene ikke længere sælger sig selv, stiller det større krav til en dygtig mægler, der gennem forhandling med både sælger og køber kan få parterne til at mødes, så en handel kan gennemføres. Den kunst mester de dygtige mæglere i DanBolig på Møn. Tak for det.

 • Solgt

  Storegade 96

  Udadvendt, åben, ærlig, imødekommende og positiv adfærd er nøgleordene for vores opfattelse af danboligs mægler. Papirgennemgangen var for os førstegangskøbere utrolig vigtig at forstå. Det at danboligs mægler nogenlunde matchede vores alder, gjorde at talte vi samme sprog og opnåede en bedre forståelse af de mange fremmede begreber. Vores mægler var meget effektiv og løste alle situationer der nu engang opstod inden, under og efter handlen. Stor tilfredshed.

 • Solgt

  Badevej 4

  Nils skal have 1000 tak for behandlingen igennem hele forløbet, det har virkelig været en fornøjelse at have dig som mægler. Alt mulig held og lykke til dig og vi skal nok kigge ind når vi kommer til Stege. Venlige hilsner. Mie og Flemming

Ingen boliger til salg

Indehavere

 • Kenneth Gregers Petersen
  Kenneth Gregers Petersen
  Ejendomsmægler, MDE
  Kontakt
  x

  Kenneth Gregers Petersen, Ejendomsmægler, MDE

  Kenneth Gregers Petersen Kontakt
 • Finn Schlott
  Finn Schlott
  Ejendomsmægler, MDE
  Kontakt
  x

  Finn Schlott, Ejendomsmægler, MDE

  Finn Schlott Kontakt

Daglig leder

 • Nils Kofod Egestad
  Nils Kofod Egestad
  Ejendomsmægler & Valuar Tlf.: 2424 5601
  Kontakt
  x

  Nils Kofod Egestad, Ejendomsmægler & Valuar

  Nils Kofod Egestad Tlf.: 2424 5601
  Kontakt

Medarbejdere

 • Anders Steffensen
  Anders Steffensen
  Salgstrainee Tlf.: 30569953
  Kontakt
  x

  Anders Steffensen, Salgstrainee

  Anders Steffensen Tlf.: 30569953
  Kontakt
 • Sanne Naur
  Sanne Naur
  Kontortrainee Tlf.: 29179141
  Kontakt
  x

  Sanne Naur, Kontortrainee

  Sanne Naur Tlf.: 29179141
  Kontakt

Vores butikker

Boliger til salg

Ingen boliger til salg