Hvidovrevej 59 B

2650 Hvidovre
Tlf.: 3635 0000
Fax: 3635 0005
CVR: 21759341

Åbningstider

 

Man-torsdag: 10.00-17.00
Fredag: 10.00-15.00
Søndag: 10.00-15.00


Husk: Fremvisning alle ugens 7 dage  

Eller kontakt os på
telefon 3635 0000
8.00 - 22.00 alle 
ugens dage.

Få en gratis salgsvurdering

danbolig Hvidovre

Velkommen hos danbolig Hvidovre

Hos danbolig Hvidovre er vi et yngre, dynamisk team med samlet set mere end 25 års erfaring på boligmarkedet.

 

Vores sælgere siger om os, at vi er ærlige, engagerede og optimistiske. Det er rigtigt; vi tror altid på, at vi kan sælge folks boliger – og vores erfaring fortæller os, at vi har ret.

 

Vi er ekstremt gode til at tilpasse os markedet, og samtidig har vi været herude en årrække efterhånden, så vi kender lokalområdet rigtig godt og ved, hvad den rigtige pris er for hver enkelt bolig.

 

Vi har et stort køberkartotek, som vi plejer flittigt. Fordi vi sætter de rigtige priser på boligerne, har vi mange fremvisninger, og ad den vej får vi kontakt til mange købere, som vi også kan vise andre boliger.

 

Hos os får du høj service, både fra mæglere og sagsbehandleres side – vores sagsbehandlere sidder i øvrigt hos os lokalt, og det betyder, at du som kunde ikke pludselig skal i kontakt med nye mennesker, der ikke kender din sag, når papirarbejdet skal laves. 

 

Vi er den mægler i området, der laver mest markedsføring – vi bruger flere medier og trykker større annoncer end vores konkurrenter.

 


Kort

Vores kunders anbefaling

Alle købere og sælgere i danbolig bliver bedt om at evaluere deres kundeoplevelse efter handlen.


Tilfredshedsmåling er et vægtet gennemsnit af både køber og sælgers anbefaling af den pågældende danbolig-butik. Svarene omregnes til en mæglerrating som udgør fra 1 til 5 stjerner.


Undersøgelsen er uvildig og administreres af Boligsiden.dk.


Læs mere om ratingen her

Det siger vores kunder

 • Solgt

  Guldbærvænget 3

  Vores mening om Danbolig, Hvidovre. Da vi kontaktede Danbolig (Hvidovre), havde vores hus på Guldbærvænget været til salg i ca. 14 måneder. To andre ejendomsmægler havde forgæves prøve at sælge huset, men ikke meget skete. Vi blev inviteret ned til deres kontor tæt ved Hvidovre Centret. Vi kunne allerede, da vi trådte ind i deres lokaler fornemme en god stemning. Selve salgsproceduren blev gennemgået grundigt. Vi var dog på det tidspunkt ”garvede” sælgere, da vi som sagt allerede havde haft to andre mæglere på banen. Vi blev lidt senere præsenteret for det beløb, vi skulle betale for at de solgte vores hus. Det var ikke specielt billigt, så vi spurgte selvfølgelig nysgerrigt til, hvad vi fik for vores penge. Mægleren (Lars) svarede prompte ”I får den bedste”- ”Jeg har solgt jeres hus inden jul (som faldt ca. to måneder senere), hvis ikke så giver jeg en flaske vin.” Vi (som er lidt ældre) trak lidt overbærende på smilebåndet over ungdommens optimisme og kådhed. Men det skulle vise sig, at han havde noget at have sin optimisme i, nemlig resultatet. Der blev allerede aftalt et opfølgningsmøde nogle uger senere, samt at nogle af hans kollegaer skulle komme og se huset, så de alle på kontoret viste, hvordan huset var. Vi følte virkelig, at vi var kommet i trygge og professionelle hænder. Der var dårlig nok gået nogle dage før han ringede om de første fremvisninger. Nu skete der endelig det, som vi havde håbet på. Det var ikke kun Lars, men lige så godt Allan og Asbjørn fra kontoret, som stod for fremvisningerne. Man fornemmede virkelig, at de virkede som et fantastisk team. Vores optimisme voksede, men julen nærmede sig faretruende. Fire dage efter jul ringede Lars ”om vi var hjemme – han havde en ”julegave” med til os”. Vi tænkte, at det nok var den vin han havde stillet på højkant. Rigtig nok havde han vin med, men endnu bedre - han havde også et købstilbud som med et par dage senere faldt på plads. Det kan nok være, at året sluttede lidt sjovere. Vi havde så stor tillid til Danbolig, Hvidovre, at de også kom til at så for købet af vores nye ejendom. Det blev ligeledes klaret til vores store tilfredshed. Det var dog Trine Kragelund, som stod for denne del af handlen. I bagklogskabens ulidelige klare skær kan vi se, at vi ikke skulle have valgt Danbolig (Hvidovre) som vores tredje valg, men som valg nummer ET. Der var desværre ingen, der delte ud af deres bagklogskab, MEN DET GØR VI GERNE – SÅ SKAL DU/I VÆLGE MÆGLER, SÅ KAN VI PÅ DET VARMESTE ANBEFALE DANBOLIG (HVIDOVRE) Annie og Per Sørensen Hvidovre PS: - vi har ikke fået rabat eller anden særbehandling, for at skrive dette indlæg

 • Solgt

  Hvidovrevej 414

  Vi kunne ikke have valgt en bedre ejendomsmægler til salget af vores hus. Danbolig i Hvidovre har været professionelle, dedikerede og enormt imødekommende HELE vejen igennem. Samtlige medarbejdere troppede op og så huset, så de kunne beskrive det til potentielle kunder. Når vi henvendte os med telefoniske spørgsmål fik vi ALTID svaret inden for 3 minutter med en effektiv administration. Selve salgsarbejdet på huset var i top- det må siges at være det vigtigste. Fremvisninger, opfølgning på besøg og den efterfølgende dialog med os og potentielle købere, gav selvfølgelig også pote: Huset blev solgt på 5 uger. Selv da aftalen var underskrevet, blev der ikke slækket på servicen, opkaldene og informationen. Det var bare i orden! Vi vil anbefale Danbolig Hvidovre til alle der skal sælge hus i det område. Alexandra Svarre og Martin Couët

Ingen boliger til salg

Indehavere

 • Kenneth Gregers
  Kenneth Gregers
  Statsaut. ejendomsmægler, MDE Tlf.: 22 61 59 74
  Kontakt
  x

  Kenneth Gregers, Statsaut. ejendomsmægler, MDE

  Kenneth Gregers Tlf.: 22 61 59 74
  Kontakt
 • Finn Schlott
  Finn Schlott
  Statsaut. ejendomsmægler, MDE
  Kontakt
  x

  Finn Schlott, Statsaut. ejendomsmægler, MDE

  Finn Schlott Kontakt

Daglig leder

 • Nicolai Pedersen
  Nicolai Pedersen
  Daglig leder, Statsaut. ejendomsmægler, MDE Tlf.: 61 55 03 00
  Kontakt
  x

  Nicolai Pedersen, Daglig leder, Statsaut. ejendomsmægler, MDE

  Nicolai Pedersen Tlf.: 61 55 03 00
  Kontakt

Medarbejdere

 • Peter Jæger
  Peter Jæger
  Statsaut. ejendomsmægler & Valuar, MDE Tlf.: 26 700 100
  Kontakt
  x

  Peter Jæger, Statsaut. ejendomsmægler & Valuar, MDE

  Peter Jæger Tlf.: 26 700 100
  Kontakt
 • Rune Rhode
  Rune Rhode
  Salg & vurdering Tlf.: 61 60 25 36
  Kontakt
  x

  Rune Rhode, Salg & vurdering

  Rune Rhode Tlf.: 61 60 25 36
  Kontakt
 • Micha Hansen
  Micha Hansen
  Kontortrainee
  Kontakt
  x

  Micha Hansen, Kontortrainee

  Micha Hansen Kontakt
 • Ditte Hovgaard
  Ditte Hovgaard
  Sagskoordinator Tlf.: 36 35 00 00
  Kontakt
  x

  Ditte Hovgaard, Sagskoordinator

  Ditte Hovgaard Tlf.: 36 35 00 00
  Kontakt
 • Mette Njor
  Mette Njor
  Sagskoordinator
  Kontakt
  x

  Mette Njor, Sagskoordinator

  Mette Njor Kontakt

Vores butikker

Boliger til salg

Ingen boliger til salg