Ahlgade 24

4300 Holbæk
Tlf.: 5944 1112
Fax: 5944 0400
CVR: 15199806

Åbningstider:
Mandag:  10.00 - 17.00
Tirs-fre:    9.30 - 17.00
Lørdag:   10.00 - 15.00
Søndag:  10.00 - 13.00

Få en gratis salgsvurdering

danbolig Holbæk - Henrik Larsen A/S

Velkommen hos danbolig Holbæk

Hos danbolig Holbæk - Henrik Larsen sælger vi alle former for fast ejendom. Vi er et stærkt team på 16 engagerede medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig.

 

Vi har mange års erfaring på boligmarkedet og et højt fagligt niveau, så når du handler bolig hos os, er du sikret en professionel behandling fra start til slut.

 

Vores boligbutik er beliggende midt i Holbæk med god synlighed og flotte udstillingsvinduer mod Ahlgade. Her har vi alt samlet under èt tag, og vi slipper ikke din sag, før handlen er endeligt afsluttet og boligen overdraget.

 

Vores mål er at yde en service, der gør dig så tilfreds, at du har lyst til at anbefale os til andre, der skal handle bolig.

 

Vi samarbejder med Nordea, men respekterer selvfølgelig din ret til selv at vælge bank og rådgiver.

 

Vi glæder os til at handle bolig med dig.


Kort

Vores kunders anbefaling

Alle købere og sælgere i danbolig bliver bedt om at evaluere deres kundeoplevelse efter handlen.


Tilfredshedsmåling er et vægtet gennemsnit af både køber og sælgers anbefaling af den pågældende danbolig-butik. Svarene omregnes til en mæglerrating som udgør fra 1 til 5 stjerner.


Undersøgelsen er uvildig og administreres af Boligsiden.dk.


Læs mere om ratingen her

Det siger vores kunder

 • Solgt

  Vestervangen 108

  Solveig Kristensen siger:
  Jeg har sat stor pris på Jesper Nielsens hjælp med salget af mit hus på Vestervangen 108 og kan varmt anbefale andre at vælge danbolig holbæk.

 • Solgt

  Stenhusvej 8

  Vi har været rigtig glade for købsforløbet hos Kim fra danbolig holbæk og vi glæder os til at flytte ind i vores drømmebolig.

 • Solgt

  Høedvej 75

  Stor vilje til at indhente manglende oplysninger hurtigt. Generelt venlig og imødekommende betjening pr. telefon og email.

 • Solgt

  Hjortevænget 29

  Ekstremt hurtig sagsbehandling. Yderst professionelt - er meget tilfreds.

 • Solgt

  Syvstjernen 9

  Arne Odgaard-Hansen siger:
  Søde og rare mennesker, der gjorde et godt stykke arbejde og ordnede alt det praktiske

 • Solgt

  Risbjergvej 21

  George Alexander Münster siger:
  Jeg vil varmt anbefale danbolig holbæk til andre.

 • Solgt

  Skolegade 33

  Mikkel Sørensen siger:
  Jeg har kun ros tilovers for sådan et veldrevet firma og jeg vil klart anbefale danbolig Holbæk til andre, som skal købe eller sælge

 • Solgt

  Ringstedvej 202

  Tak til Danbolig Holbæk, for et professionelt samarbejde med mægler og back office. Jeg er blevet fulgt trygt hele vejen igennem salget. -Og jeg kan varmt anbefale Danbolig Holbæk til andre som ønsker at sælge deres bolig.

 • Solgt

  Rugmarken 2

  God omgangstone og fleksibilitet. Rare mennesker.

 • Solgt

  Baggesens Have 61

  Der har været en rigtig god kommunikation mellem mægler og mig, ikke mindst jævnlig opfølgning fra mæglers side - god kemi

 • Solgt

  Vimmelskaftet 15

  Vi fik både i forbindelse med salg og køb en helt igennem pofessionel behandling. Vi oplevede at alle medarbejdere var meget imødekommende og der blev fulgt hurtigt op på alle de spørgsmål vi havde undervejs.

 • Solgt

  Vestervangen 71

  Vil gerne takke for meget professionelt arbejde lige meget hvem jeg har talt med over hele salgstiden. Super at I arbejder sammen med Nordea. Takker danbolig mange gange.

 • Solgt

  Risvænget 15

  Vi har været rigtig tilfredse med Danbolig i forbindelse med salg af ejendom. Det er et rart sted at komme hos Danbolig. Medarbejderne har altid tid til at tale med sine kunder, man modtages altid positivt. Man fornemmer et behageligt arbejdsklima, og vi har oplevet et rigtigt godt samarbejde. Danbolig har tillige formået at sælge ejendommen på meget, meget kort tid. Vi kan varmt anbefale Danbolig til andre, som skal sælge ejendom, og dermed vælge en ejendomsmægler.

 • Solgt

  Nøddeskellet 8

  Jeg er meget tilfreds med danbolig holbæks salg af mit sommerhus og vil til enhver tid anbefale danbolig til andre, der ønsker at sælge en ejendom.

 • Solgt

  Tranekær 62

  danbolig virkede meget professionelle igennem hele processen

 • Solgt

  Søndermarksvej 4

  Christian Mosegaard Larsen siger:
  Jeg blev anbefalet til at bruge danbolig Holbæk og det har jeg absolut ikke fortrudt. Jeg har også sagt det videre til en god ven som også vil bruge danbolig holbæk.

 • Solgt

  Strandmøllevej 70

  Helle Brandt siger:
  Det bliver tomt uden danbolig, det er altid rart og til tider ligefrem sjovt at være kunde hos danbolig holbæk.

 • Solgt

  Studiestræde 7D

  Claus Vognsen siger:
  Da jeg besluttede at sætte mit hus til salg, var mit valg af mægler ikke svært, jeg havde undersøgt markedet i og omkring Holbæk og kunne hurtigt konstatere at Danbolig Holbæk var den mægler der virkede mest troværdige på markedet. Dette kombineret med mit kendskab til flere af de ansatte gjorde ikke valget svært. Jeg må sige, at jeg bestemt ikke er blevet skuffet over den service jeg har modtaget af Danbolig. Hele teamet virker kompetente og imødekommende overfor kunderne. Jeg må sige at jeg fra første samtale med Jesper Nielsen har følt at vi ville det samme. Den strategi der blev valgt for mit hussalg viste sig også at være den helt rigtige, idet der ikke gik mere end en god uge inden salget var gennemført. I en tid hvor markedet ikke kører på højtryk syntes jeg det er utroligt vigtigt, at en mægler kommer med realistiske muligheder/strategier for et salg, og det kræver et godt kendskab til markedet samt gode kompetencer indenfor blandt andet forhandlingsstrategi og det må jeg sige at Danbolig besidder. De er realistiske om markedet, men de er også i stand til at lukke en handel. Jeg syntes den rådgivning jeg har modtaget fra Danbolig har været meget tilfredsstillende og jeg kan varmt anbefale andre at benytte sig af Danbolig Holbæk.

 • Solgt

  Bakkekammen 24

  Jens Kittelmann siger:
  Når vi vurderer indsatsen som god, skyldes det i realiteten først og fremmest at huset fra starten blev vurderet realistisk. Der er leveret et fint arbejde, som levede op til forventningerne.

 • Solgt

  Berit Thougaard siger:
  I har kæmpet super godt!

 • Solgt

  Tølløsevej 192

  Anette Kyed siger:
  En stor fornøjelse at handle med Danbolig Holbæk. Jeg har både solgt og købt min ejendom gennem Danbolig. De kæmper med næb og klør uanset om det er dag/aften. Så endnu engang en super oplevelse med Danbolig.

 • Solgt

  Nordgårdsvej 2

  Stine Heede Klausen siger:
  Da mit hus skulle sælges brugte jeg danbolig Holbæk og det har jeg ikke fortrudt! De gjorde alt hvad der stod i deres magt for at jeg fik solgt hurtigt. Alle deres mæglere kendte mit hu, så der var intet problem med fremvisningerne. danbolig Holbæk var altid til rådighed hvis jeg var i tvivl om noget. jeg synes, at de er meget professionelle og deres personale er virkelig søde. En særlig tak til deres mægler Christian Carlsen som gjorde et rigtig stort stykke arbejde.

 • Solgt

  Gærdet 12

  Jimmy Jørgensen siger:
  Danbolig har gjort det igen. Jeg skylder Danbolig en stor tak og megen ros for hurtig og behagelig proces ved salg af min bolig på Gærdet 12 i Holbæk. Gik med tanken om at sælge min bolig, da boligmarkedet har meget at byde på i disse tider, men også med tanken om at det nok ikke ville blive let eller forekomme i nærmeste fremtid grundet markedet. Jeg kontaktede Danbolig, og vi nåede aldrig at annoncere huset før der efter ca 20 dage var fremvisning nr 2 som efter 2 dages prisforhandling resulterede i underskrevet købskontrakt og huset var solgt. Jeg har før gjort forretning med Danbolig med stor succes og vil til en hver tid gøre det igen og anbefale andre at gøre det samme. En hurtig ukompliceret behagelig proces. En stor Tak til Danbolig

 • Solgt

  Skolevej 24

  Efter at have brugt danbolig som mægler vedr. salg af min bolig, må jeg udtrykke min tilfredshed vedrørende salget. Både forløbet med indledningen, orientering under salget samt efter salget. Skulle jeg igen få brug for en mægler vil jeg aldrig betænke mig på igen at ringe til danbolig og spørge efter Kim. Ps. Der skal to tilfredse parter til en god handel, det er jeg overbevist om er tilfældet her!

 • Solgt

  Jagtvej 7

  Malene og Carsten siger:
  Danbolig har gjort det igen! De har for anden gang solgt en bolig for os på rekord tid. Forløbet har været hurtigt, effektivt og behageligt. Der har under hele forløbet været en god kommunikation mellem mægleren og os og i den efterfølgende sagsbehandling, har vi følt os rigtigt godt informeret. En rigtig god oplevelse hele vejen igennem.

 • Solgt

  Jagtvej 7

  Sebastian Schou siger:
  Danbolig Holbæk virker som et seriøst foretagende med veluddannede medarbejdere. Hvis vi engang skal sælge vil vi bruge Danbolig igen.

 • Solgt

  Baggesens Have 5B

  Søren Monberg siger:
  Rigtig godt salgsarbejde! Christian Carlsen har virkelig gjort sit for at få salget til at lykkedes og finde interesserede købere og tak til Jesper, som fik handlen i hus da Christian holdt ferie. Super godt arbejde!

 • Solgt

  Brostræde 5, 4. tv

  danbolig holbæk er bare et fantastisk team. Kompetente, hurtige tilbagemeldiger, får tingene til at ske - super godt gået! Ingen tvivl om hvem jeg skal handle hos næste gang :)

 • Solgt

  Fenrisvej 10

  Vi vil til enhver tid anbefale ”pakken” hos danbolig. Vores mægler får de varmeste anbefalinger – god stil – ikke for sælgende, men meget serviceminded, til at træffe og overholder vores aftaler.

 • Solgt

  Sønderstrupvej 5H

  Alt i alt en god oplevelse. Meget imødekommende behandling.

 • Solgt

  Skolegade 18

  Michael Nimb siger:
  Super service fra danbolig holbæk - oplevelsen har været rigtig god.

 • Solgt

  Kalundborgvej 170

  Inge og Peter Jensen siger:
  Samarbejdet med danbolig holbæk har for os været yderst tilfredsstillende. Efter at vi fik tilpasset prisen, har der været en del interesse, især her den sidste måned, hvor det var ved at blive lidt hektiskt med flere seriøse købere. Forløbet med det endelige salg har danbolig klaret helt perfekt, så vi har været meget glade for samarbejdet og kan anbefale andre at vælge danbolig holbæk, når de skal enten sælge eller købe hus/lejlighed.

 • Solgt

  Stenhusvænget 9

  Dorthe Buskbjerg siger:
  "Den gode og kompetente behandling af vores hussag gjorde, at vi var trygge ved forløbet. Mægleren var på hårdt arbejde, grundet krav m.v. fra advokaten, hvilket vi synes mægleren mestrede fint. I disse tider skal vi være rigtig godt tilfredse med salgsforløbet."

 • Solgt

  Baggesens Have 1A

  "Dejlig og afslappet stemning og altid god stemning når man kommer ind i danbolig. Har KUN selv brugt danbolig gennem tiden og vil fortsat gøre det."

 • Solgt

  Thorskær 46

  Eva Kragh Jensen siger:
  "Sammen med Danbolig Holbæk fik vi solgt vores hus på Thorskær 46 til den fastsatte pris og på rimelig tid, på trods af, at boligmarkedet var og er vel stadig nærmest dybfrossent. Vi fik en glimrende og professionel service under hele forløbet."

 • Solgt

  Ejler Urnesvej 3

  Karim siger:
  "Der er mange ansatte i danbolig holbæk og det har fungeret godt at der var flere der kendte vores hus. Jeg kan kun anbefale danbolig holbæk videre, I er bare fantastiske."

 • Solgt

  Rolighedsvej 7

  Tim Henriksen siger:
  "Vores ejendomsmægler har helt klart været i topklasse"

 • Solgt

  Brostræde 9, 3. th

  Birgit og Bjarne Jørgensen siger:
  Tak for samarbejdet til alle, I har bare været fantastisk at samarbejde med.

 • Solgt

  Solvej 61D

  "Ord er vel nærmest overflødige. At sælge vores bolig på praktisk talt mindre end en måned taler vel for sig selv. Danbolig Holbæk gør tingene på en anderledes og forfriskende måde. Samtidig fik jeg indtryk af, at de gør ALT hvad der er muligt for at sælge ens bolig - bravo..." René Friis Kusk(sælger af Solvej 61D)

 • Solgt

  Rødkælkevej 37

  Birgit og Bjarne siger:
  "danbolig holbæk har været meget imødekommende når vi var ihærdige med kontakt på telefonen eller bare kom forbi"

 • Solgt

  Bygvænget 26

  Betina & Jakob Nors siger:
  "Vi har oplevet rigtig god service og stor hjælpsomhed gennem hele forløbet"

 • Solgt

  Fenrisvej 26

  Hanne Povlsen siger:
  "Det har været en stor fornøjelse at have vores bolig til salg hos jer - altid venlige og imødekommende med hurtige tilbagemeldinger og et rigtig godt samarbejde, som har ført til et hurtigt salg. Vores mægler har været meget forberedt, haft styr på tingene og været meget samarbejdsvillig."

Ingen boliger til salg

Indehaver

 • Henrik Larsen
  Henrik Larsen
  Ejendomsmægler & valuar
  Kontakt
  x

  Henrik Larsen, Ejendomsmægler & valuar

  Henrik Larsen Kontakt

Medarbejdere

 • Jesper Jensen
  Jesper Jensen
  Erhverv Tlf.: 6122 5050
  Kontakt
  x

  Jesper Jensen, Erhverv

  Jesper Jensen Tlf.: 6122 5050
  Kontakt
 • Lars Olesen
  Lars Olesen
  Salg og vurdering Tlf.: 4027 7112
  Kontakt
  x

  Lars Olesen, Salg og vurdering

  Lars Olesen Tlf.: 4027 7112
  Kontakt
 • Jesper Nielsen
  Jesper Nielsen
  Salg og vurdering Tlf.: 5122 5544
  Kontakt
  x

  Jesper Nielsen, Salg og vurdering

  Jesper Nielsen Tlf.: 5122 5544
  Kontakt
 • Kim Vesterdal
  Kim Vesterdal
  Ejendomsmægler Tlf.: 6161 1512
  Kontakt
  x

  Kim Vesterdal, Ejendomsmægler

  Kim Vesterdal Tlf.: 6161 1512
  Kontakt
 • Christian Torp Carlsen
  Christian Torp Carlsen
  Salg og vurdering Tlf.: 2030 0912
  Kontakt
  x

  Christian Torp Carlsen, Salg og vurdering

  Christian Torp Carlsen Tlf.: 2030 0912
  Kontakt
 • Lasse Grønbæk Mathiassen
  Lasse Grønbæk Mathiassen
  Salgstrainee Tlf.: 3153 5382
  Kontakt
  x

  Lasse Grønbæk Mathiassen, Salgstrainee

  Lasse Grønbæk Mathiassen Tlf.: 3153 5382
  Kontakt
 • Bodil Holmgård
  Bodil Holmgård
  Ejendomsmægler Tlf.: 5948 0335
  Kontakt
  x

  Bodil Holmgård, Ejendomsmægler

  Bodil Holmgård Tlf.: 5948 0335
  Kontakt
 • Susanne Hansen
  Susanne Hansen
  Ejendomsmægler & valuar Tlf.: 5948 2333
  Kontakt
  x

  Susanne Hansen, Ejendomsmægler & valuar

  Susanne Hansen Tlf.: 5948 2333
  Kontakt
 • Sanne Petersen
  Sanne Petersen
  Sagskoordinator Tlf.: 5948 0308
  Kontakt
  x

  Sanne Petersen , Sagskoordinator

  Sanne Petersen Tlf.: 5948 0308
  Kontakt
 • Birgitte Vind
  Birgitte Vind
  Ejendomsmægler Tlf.: 5948 0307
  Kontakt
  x

  Birgitte Vind, Ejendomsmægler

  Birgitte Vind Tlf.: 5948 0307
  Kontakt
 • Annette Nymark
  Annette Nymark
  Ejendomsmægler Tlf.: 5948 2332
  Kontakt
  x

  Annette Nymark, Ejendomsmægler

  Annette Nymark Tlf.: 5948 2332
  Kontakt
 • Sara Maarfelt Wich
  Sara Maarfelt Wich
  Salgskoordinator Tlf.: 5948 0306
  Kontakt
  x

  Sara Maarfelt Wich, Salgskoordinator

  Sara Maarfelt Wich Tlf.: 5948 0306
  Kontakt
 • Susan Mortensen
  Susan Mortensen
  Salgskoordinator Tlf.: 5944 0300
  Kontakt
  x

  Susan Mortensen, Salgskoordinator

  Susan Mortensen Tlf.: 5944 0300
  Kontakt
 • Trine Tøttrup
  Trine Tøttrup
  Kontortrainee Tlf.: 5948 2335
  Kontakt
  x

  Trine Tøttrup, Kontortrainee

  Trine Tøttrup Tlf.: 5948 2335
  Kontakt

Boliger til salg

Ingen boliger til salg