Jernbanegade 5

8400 Ebeltoft
Tlf.: 8634 4611
CVR: 25604873

Vi træffes hele ugen fra 8-20 på tel 8634 4611 eller ebeltoft@danbolig.dk eller på vores dejlige kontor lige midt i Ebeltoft (over for Fregatten Jylland).

 

Få en gratis salgsvurdering

danbolig Ebeltoft

Velkommen hos danbolig Ebeltoft

Jeg vil gerne byde jer velkommen som kunde hos danbolig Ebeltoft og vores markedsområde i Syddjurs Kommune.

 

Vi beskæftiger os primært med salg af villaer, fritidshuse, ejerlejligheder, andelsboliger og nedlagte samt mindre landbrug.

 

Vi vil gerne gøre din oplevelse med en ejendomsmægler til en positiv dialog, hvor kommunikation og faglig kompetence er en væsentlig del af vores tilgang til en ejendomshandel.

 

Virksomhedens grundidealer er flid, etik og godt købmandsskab og disse elementer indgår i vores beslutninger overfor dig som kunde. Det kalder vi åben og ærlig kommunikation.

 

Vi vil være de bedste ejendomsmæglere og tilbyde jer et kompetent salg eller køb. Det betyder, at vi vil være de dygtigste på vores felt og præsentere vores kunder for de bedste løsninger.

 

Hos os kan du starte forløbet med en gratis salgsvurdering og sidenhen kan vores aftale eksempelvis omfatte solgt eller gratis. Lad os høre dine ønsker - herefter kan vi lave en løsning, der passer til dine behov.

 

Vores butik ligger tæt på gågaden og havnen og som kunde er du altid velkommen til af komme forbi til en boligsnak. Vi har gratis parkering.

 

Velkommen som kunde i hos danbolig Ebeltoft.

 

Lars Blach, indehaver

Kort

Vores kunders anbefaling

Alle købere og sælgere i danbolig bliver bedt om at evaluere deres kundeoplevelse efter handlen.


Tilfredshedsmåling er et vægtet gennemsnit af både køber og sælgers anbefaling af den pågældende danbolig-butik. Svarene omregnes til en mæglerrating som udgør fra 1 til 5 stjerner.


Undersøgelsen er uvildig og administreres af Boligsiden.dk.


Læs mere om ratingen her

Det siger vores kunder

 • Solgt

  Skovskadevej 45

  Nu har vi både solgt og købt gennem danbolig - supergod rådgivning. Anni og Louise klare det til perfektion.

 • Solgt

  Arielvej 20

  Lars Rasmussen siger:
  Tak for god rådgivning og god behandling.

 • Solgt

  En solid og prof indsats af Maegleren. Trods vi bor i Udlandet og tidsforskellen er 7timer, var Maegleren altid paa "forkant" med problemerne og navnlig loesningerne.

 • Solgt

  Skovskadevej 45

  Da jeg er blind kræver det stor tillid til sin ejendomsmæger. Danbolig har være rigtig gode - de forklarede hele tiden alt hvad skete i forbindelse med handlen. Perfekt.

 • Solgt

  Vi har været ramt af sygdom, og haft svært ved at overskue handlen. Mægleren har været super - "presset" os lidt en gang i mellem når det har været nødvendigt. Mine varmeste anbefalinger.

 • Solgt

  Jeg vil have sat mit mærke i 7 i alle spørgsmålene hvis den var solgt til prisen men jeg er meget tilfreds med salget jeg er sikker på at i har fundet køber til huset.

 • Solgt

  Fin og hurtig indsats af Louise, for at få en hurtig overtagelse af sommerhuset.

 • Solgt

  Vi er helt igennem meget tilfreds med DAnbolig Ebeltoft, vi havde 2 sommerhuse som kunne være interessante, det andet hos EDC. Vi havde hjemmefra aftalt priser vi ville give for husene, så Anni var hurtig og ringede til sælger med det samme, så vi nåede aldrig videre.

 • Solgt

  Vi har været meget tilfredse med samarbejdet, og at det hele kunne gå op i én enhed med køb og salg pr. 01.04.2010 - ja det må jo siges at være fantastisk.

Ingen boliger til salg

Indehaver

 • Lars Blach
  Lars Blach
  Statsaut. ejendomsmægler & valuar, MDE, HD (f) Tlf.: 8634 4611
  Kontakt
  x

  Lars Blach, Statsaut. ejendomsmægler & valuar, MDE, HD (f)

  Lars Blach Tlf.: 8634 4611
  Kontakt

Vores butikker

Boliger til salg

Ingen boliger til salg