Hovedgaden 17

4140 Borup
Tlf.: 5752 1160
CVR: 29633673

Åbningstider

Mandag

10 – 17

Tirsdag

11 – 17

Onsdag

10 – 17

Torsdag

10 – 17

Fredag

10 – 15

Søndag

10 - 14

Få en gratis salgsvurdering

danbolig Helle Lynge

Velkommen hos danbolig Borup

Hos danbolig Helle Lynge i Borup kender vi alle området som vores egen bukselomme – vi bor her nemlig selv, og vores lokalkendskab er altafgørende, når vi rådgiver om køb og salg af boliger. Vi er fire dynamiske medarbejdere, der byder dig velkommen indenfor til en god snak om boligmarkedet. 

Vi er den ejendomsmægler, der sælger flest boliger i området, og det skyldes blandt andet, at vi er i stand til at sætte den rigtige pris og til at levere synlige resultater. Vi sælger især mange villaer, men også andelsboligmarkedet har vi rigtig godt fat i. 

 

Vi gør meget ud af, at hele processen ved både køb og salg skal være god for begge parter, og vi er der, når sælgere og købere har brug for os. Vi er altid med på overtagelsesdagen, så vi sikrer, at alle føler sig trygge ved overdragelsen.  

 

Danbolig Helle Lynge i Borup er den mæglerbutik med bedst beliggenhed i byen – på hovedstrøget med masser af forbipasserende. Vi annoncerer hver uge i den lokale avis Midtsjællands avis, og vores annoncer er altid af høj kvalitet, blandt andet med brug af billeder taget af vores professionelle fotografer.

Kort

Vores kunders anbefaling

Alle købere og sælgere i danbolig bliver bedt om at evaluere deres kundeoplevelse efter handlen.


Tilfredshedsmåling er et vægtet gennemsnit af både køber og sælgers anbefaling af den pågældende danbolig-butik. Svarene omregnes til en mæglerrating som udgør fra 1 til 5 stjerner.


Undersøgelsen er uvildig og administreres af Boligsiden.dk.


Læs mere om ratingen her

Det siger vores kunder

 • Solgt

  Rødkælkevej 8

  I forbindelse med salget af min bolig, er jeg blevet behandlet så godt af danbolig Helle Lynge. Var man i tvivl om noget, blev man altid modtaget med et smil og et svar. danbolig Helle Lynge har gjort en god indsats for salget af min bolig! Ruth - sælger af Rødkælkevej 8

 • Solgt

  Lammestrupvej 2A

  danbolig Helle Lynge solgte min dejlige villa på næsten ingen tid. Jeg var positiv overrasket over danbolig Helle Lynges store lokalkendskab, og ikke mindst deres professionelle håndtering af salget af min bolig. Jeg vil klart anbefale danbolig Helle Lynge. Marie - sælger af, Lammestrupvej 2A

 • Solgt

  Duehusvej 125

  Salget af min bolig, har været en positiv oplevelse hele vejen igennem. Ved at vælge lokale ejendomsmæglere, der har styr på området, bliv min bolig solgt utrolig hurtigt. Det kan klart anbefales at vælge danbolig Helle Lynge. Tino - sælger af, Duehusvej 125

 • Solgt

  Mølleskrænten 4

  Alt var perfekt! danbolig Helle Lynge solgte mit dejlige rækkehus på Mølleskrænten. Det tog ikke mange uger før der var fundet en køber. Og jeg har været mere end tilfreds med hele forløbet - både før og efter køberen var fundet. Jeg følte mig altid velkommen i butikken, og der var altid kaffe på kanden... Hanne - sælger af, Mølleskrænten 4

 • Solgt

  Ringstedvej 677A

  Grunden til at mit skønne hus blev solgt, var på grund af den fantastiske indsats der blev gjort, fra teamet hos danbolig Helle Lynge.

 • Solgt

  Dalstrøget 76

  Hvis man vil have en mægler der har styr på tingene. Som er præcis og altid er villig til at svare på spørgsmål. Så kan jeg kun anbefale danbolig Helle Lynge, som også er utrolig kendt i området

Ingen boliger til salg

Indehaver

 • Helle Lynge
  Helle Lynge
  Statsaut. Ejendomsmægler MDE Tlf.: 57 52 11 60
  Kontakt
  x

  Helle Lynge, Statsaut. Ejendomsmægler MDE

  Helle Lynge Tlf.: 57 52 11 60
  Kontakt
  Helle Lynge har arbejdet i mæglerbranchen siden 1997, og blev i 1999 ansat som daglig leder af danbolig-butikken i Borup. Helle er uddannet Akademiøkonom i Ejendomshandel. Siden fuldt til dørs med eksamen og registrering som Statsaut. Ejendomsmægler MDE. Helle Lynge er nu indehaver af danbolig Helle Lynge - der dækker hele gammel Skovbo-kommune samt dele af såvel Ringsted - med hovedsæde midt på Hovedgaden i Borup. Og nu tillige Viby, Havdrup og Gadstrup-området via butikken i Viby. Helle er født, opvokset - og fortsat bosiddende - i Borup, og kender derfor lokalområdet "som sin egen bukselomme". Det giver sikkerhed for, at du altid kan få svar på dine lokale spørgsmål. Samtidig er Helle vurderingssagkyndig for Nordea Kredit.

Medarbejdere

 • Stine Kristoffersen
  Stine Kristoffersen
  Salgskoordinator Tlf.: 57 52 11 60
  Kontakt
  x

  Stine Kristoffersen, Salgskoordinator

  Stine Kristoffersen Tlf.: 57 52 11 60
  Kontakt
  Stine Kristoffersen startede i foråret 2011 hos danbolig Helle Lynge, og fungerer i dag som salgskoordinator.Stine er født og opvokset i Borup - bor i Ll. Skensved - og kender derfor hele vores område rigtig godt.Stine sørger primært for, at alle vores boliger kommer "godt fra start" - og sikrer billeder, dokumenter, rapporter og alle øvrige oplysninger - og flotte salgsopstillinger.
 • Maria Davidsen
  Maria Davidsen
  Salg & vurdering Tlf.: 57 52 11 60
  Kontakt
  x

  Maria Davidsen, Salg & vurdering

  Maria Davidsen Tlf.: 57 52 11 60
  Kontakt
  Maria Davidsen er uddannet finansøkonom i ejendomshandel i sommeren 2012 og startede derefter hos danbolig Helle Lynge som salgstrainee. Maria er nu under oplæring i alt det praktiske vedrørende alt papirarbejde med tilhørende lovgivning vedrørende køb og salg af alle typer fast ejendom. Marias mål er nemlig, at blive registreret som ejendomsmægler om et par år. Maria sørger både for "alt det papirmæssige" når boliger sættes til salg - og dernæst tager Maria ud og fremviser boligerne. Samtidig tager Maria sig af det meste af vores markedsføring.
 • Sussi Nielsen
  Sussi Nielsen
  Kontor-medhjælper Tlf.: 57 52 11 60
  Kontakt
  x

  Sussi Nielsen, Kontor-medhjælper

  Sussi Nielsen Tlf.: 57 52 11 60
  Kontakt
 • Line Joy Rudbæk
  Line Joy Rudbæk
  Kontor-medhjælper Tlf.: 57 52 11 60
  Kontakt
  x

  Line Joy Rudbæk, Kontor-medhjælper

  Line Joy Rudbæk Tlf.: 57 52 11 60
  Kontakt

Vores butikker

Boliger til salg

Ingen boliger til salg