• Giv feedback til det nye danbolig.dk

 • 0

  Find købere

  Tjek salgsprisen

  Kvalitet, seriøsitet og høj forretningsetik

  Kort om danbolig

  danbolig er en kæde af selvstændige ejendomsmæglere med mere end 140 butikker og godt 700 medarbejdere. Kæden, der blev stiftet i 1989, samarbejder om udvikling af it, markedsføring, uddannelse og kvalitetsstyring.

  danbolig samarbejder med Nordea og fungerer som vurderingssagkyndig for Nordea Kredit.

  Nøgleordene i danboligs vision er kvalitet, kompetence, seriøsitet og høj forretningsetik. danbolig har som mål at skabe markedets højeste kundetilfredshed, bekræfte kunderne i deres mæglervalg og dermed tiltrække nye kunder.

   

  Titel, ansvar og garanti

  "Ejendomsmægler" er en beskyttet titel, som kun må benyttes af personer, der er registrerede i Erhvervs- og Byggestyrelsens ejendomsmæglerregister.
  Erhvervs- og Byggestyrelsen er ressortmyndighed for ejendomsmæglerbranchen.

  danboligs ejendomsmæglere har tegnet ansvars- og garantiforsikring, der gælder ved formidling af fast ejendom.

  Størstedelen af vores mæglere har tegnet forsikringen ved Tryg via ejendomsmæglerens faglige organisation Dansk Ejendomsmæglerforening.

  Enkelte mæglere er medlem af Ejendomsmæglernes Landsorganisation og har tegnet forsikringen ved Nassau Forsikring.

  Forretningsidé

  VI ER OS SELV i samarbejde med Nordea. danbolig mæglere er selvstændige lokale ejendomsmæglere, der er gået sammen i et landsdækkende samarbejde. Det giver os stordriftsfordele og sætter os i stand til at yde kvalificeret hjælp og rådgivning, hvis du f.eks. flytter til en anden landsdel (du skifter job, du bliver gift ... eller du vil slå dig ned et helt andet sted).

  Vi samarbejder med Nordea, så vi kan tilbyde realkredit på ordentlige vilkår og formidle kvalificeret økonomisk rådgivning. Dette er et tilbud - ikke tvang. Det er altid op til køber at vælge, hvor og hvordan boligkøbet skal finansieres.

  Vi har forstand på boligmarkedet og giver en meget personlig og individuel behandling af hver eneste boligsag og menneskene bag den. For os er det den bedste og dermed også mest professionelle måde at arbejde på.

  Værdier

  TROVÆRDIG betyder, at vi skal respektere den tillid kunderne viser os. Vi skal gennem at være troværdige levere stabilitet, tryghed og overblik, så både køber og sælger bagefter tænker tilbage på bolighandelen som en rigtig god oplevelse, og gerne vil anbefale os til andre.

  KOMPETENT betyder, at vi sætter os grundigt ind i hver enkelt boligsag, så vi kan prissætte, sælge og rådgive på den mest optimale og professionelle måde. Vi sørger hele tiden for at opdatere vores faglige viden og deler know-how i hele DanBolig-kæden.

  DYNAMISK betyder, at vi yder det mest effektive salgsarbejde, og at vi aktivt sørger for at informere og opdatere vores kunder i hele salgsforløbet. Vi skal som kæde være smidige, forandringsvillige og parat til at hjælpe hinanden.

  EMPATISK betyder, at vi lægger vægt på at  forstå, hvad der rører sig i hovedet og hjerterne hos de mennesker, der køber og sælger boliger. Vi skal have respekt for den situation, der udløser behov for salg eller køb. Hvad enten omstændighederne er lykkelige eller måske lidt mere triste.

  Kundetilfredshed

  Hjælp os med at blive bedre. I danbolig lever vi af tilfredse kunder. Så når du køber eller sælger bolig gennem os, vil vi gerne have, at du evaluerer os i et spørgeskema. På den måde kan vi lytte til dig og sørge for, at du får en god bolighandel. Samtidig samler vi viden fra hele landet, om hvor godt vi gør det og bruger den til at blive endnu bedre.

  Målet er, at du skal være så tilfreds, at du vil anbefale os til andre, når du har købt eller solgt igennem danbolig.

  Pressebilleder

  Adm. dir Per Bie

  Adm. dir. Per Bie
  Format: JPG

  danbolig logo

  danbolig logo
  Format: PDF

  danbolig - boligsøgende

  Boligsøgende
  Format: JPG

  danbolig - nøgleoverdragelse

  Nøgleoverdragelse
  Format: JPG

  danbolig - forældrekøb

  Forældrekøb
  Format: JPG

  danbolig - åbent hus

  Åbent hus
  Format: JPG

  danbolig - aftale underskrives

  Aftale underskrives
  Format: JPG

  danbolig - bolig til salg

  Bolig til salg
  Format: JPG

  danbolig - bolig solgt

  Bolig solgt
  Format: JPG

  danbolig - til salg-skilt

  Til salg-skilt
  Format: JPG

  danbolig - aftale

  Aftale
  Format: JPG

  danbolig nøgleoverdragelse

  Nøgleoverdragelse
  Format: JPG

  danbolig - til salg-skilt

  Til salg-skilt
  Format: JPG

  danbolig - åbent hus

  Åbent hus
  Format: JPG