• Giv feedback til det nye danbolig.dk

 • 0

  Find købere

  Tjek salgsprisen

  danbolig Andersen & Partnere

  Vestergade 13
  6500 Vojens
  Tlf.: 74542300
  Fax.: 74542200
  CVR: 31499925

  Velkommen hos danbolig Vojens

  Danbolig Vojens formidler køb og salg af ejendomme i Vojens, Sommersted, Gram, Toftlund, Agerskov og Branderup J.

   

  Vi lægger vægt på altid at have en professionel og engageret kontakt til vores kunder, og som sælger vil du derfor opleve et godt og frugtbart samarbejde omkring salget af dit hus.

   

  Vi har stort kendskab til Vojens og omegn, og vi har stor erfaring indenfor ejendomshandel. Da vi desuden løbende udfører kreditvurderinger for Nordea, har vi altid fingeren på pulsen med hensyn til prissætning og udviklingen på boligmarkedet.

   

  Vores samarbejde med Nordea betyder i øvrigt, at vi kan give dig rådgivning i alle aspekter af både boligsalg og køb - dette er et gratis og uforpligtende tilbud til alle vores kunder.

   

  Vores butik er centralt beliggende i Vojens med store udstillingsvinduer ud til Vestergade, og vores annoncering – i Haderslev Ugeavis, Vojens ugeavis, på internettet samt lokalt hos Nordea i Vojens og Toftlund og hos Guldbageren i Vojens – er med til at sikre den optimale markedsføring af netop din bolig.

  Grundlaget for en god bolighandel er en god salgsvurdering

  Med en salgsvurdering hos danbolig får du vores professionelle vurdering af hvor meget du kan forvente at få for din bolig. Vi tilbyder en grundig gennemgang af din bolig samt en kompetent og seriøs rådgivning om det bedste salg. Hos danbolig kender vi netop dit kvarter og ved derfor hvad der tæller. Bestil en salgsvurdering i dag - det er gratis og helt uforpligtende.

  Kontakt mægler

  danbolig Andersen & Partnere
  Vestergade 13
  6500 Vojens

  Telefon 74542300

  danbolig Andersen & Partnere

  Vestergade 13
  6500 Vojens
  Tlf.: 74542300
  Fax.: 74542200
  CVR: 31499925

  Ansatte

  • Indehaver

   Bent Dall

   Ejendomsmægler, MDE / Daglig leder

   Tlf: 27598844

  • Medarbejder

   Marianne Søberg

   Ejendomsmægler, MDE

   Tlf: 74542300

  Kontakt

  Marianne Søberg

  Om Marianne Søberg

  Ejendomsmægler, MDE

  74542300

  marianne.soeberg@danbolig.dk

  Marianne startede som praktikant i forbindelse med finansøkonomuddannelsen, som hun færdiggjorde i januar 2014. Efter endt uddannelse er Marianne blevet fastansat i butikken som ejendomsmægler. Marianne er født og vokset op i området og har derfor et godt lokalkendskab.

  Kontakt

  Bent Dall

  Om Bent Dall

  Ejendomsmægler, MDE / Daglig leder

  27598844

  bent.dall@danbolig.dk

  Statsautoriseret ejendomsmægler MDE. Bent Dall har været i branchen siden 1993 og beskæftiger sig med salgsvurdering og salg. Han er opvokset i lokalområdet og blev ansat som daglig leder hos DanBolig Vojens 1. marts 2005. Fritiden går med sport, fiskeri, god mad og musik, teater, familie og venner.

  Det siger vores kunder

  • Solgt

   Svinget 4,

   Fuld tryghed! "Vi har følt os helt trygge i hænderne på Bent Dall. Han har, såfremt vi haft spørgsmål, altid kontakte os hurtigst muligt, for at svare på disse. Vi vil til enhver tid anbefale dem til familie og venner." Laila & Dan, Styding

  • Solgt

   Knagsledvej 10,

   Menneskelig forståelse! "Ualmindelig god behandling, service og menneskelig forståelse", Mariann, Knagsledvej

  • Solgt

   Skjoldsvænge 80

   God service! "Vi har været meget glade for at have skiftet mægler til Danbolig. vi har fået god service hos jer", Anne & Kim, Vojens

  • Solgt

   Tørning Banke 2C,

   Meget behagelige! "Jeg synes Carsten har været meget behagelig og samarbejde med." Thomas, Hammelev

  • Solgt

   Tøndervej 50

   Vil vælge DanBolig igen! "Tak for en god handel og vi vil vælge jer igen hvis vi på et senere tidspunkt skal sælge igen", Sanne & Frank, Tøndervej

  Vores butikker

  310 boliger til salg i vores butikker
  310 boliger til salg i vores butikker