• Giv feedback til det nye danbolig.dk

 • 0

  Find købere

  Tjek salgsprisen

  danbolig Taastrup / Hedehusene A/S

  Taastrup Hovedgade 103
  2630 Taastrup
  Tlf.: 4371 0029
  Fax.: 4371 8806
  CVR: 30541413

  Åbningstider

  Mandag   9.00 - 17.30
  Tirsdag 11.00 - 17.30
  Onsdag   9.00 - 17.30
  Torsdag   9.00 - 17.30
  Fredag   9.00 - 16.00
  Lørdag Lukket
  Søndag 10.00 - 16.00

  Velkommen hos danbolig Taastrup / Hedehusene

  Vi sælger flest boliger i Høje Taastrup kommune, skal vi også sælge din?

   

  Hos din lokale ejendomsmægler danbolig Taastrup / Hedehusene får du altid en seriøs og reel rådgivning – derfor har vi branchens mest tilfredse kunder.

   

  Vi kender lokalområdet bedst og har en rigtig god strøgbeliggenhed tæt på station og indkøb.

   

  danbolig Taastrup / Hedehusene er synlig i lokalsamfundet og støtter blandt andet idrætslivet i Taastrup.

   

  Vi lægger vægt på at holde en tæt kontakt til vores sælgere – vi afholder blandt andet månedlige statusmøder, hvor vi gennemgår den overordnede udvikling på markedet og dit konkrete salgsforløb, og vi sørger for at melde hurtigt tilbage, hver gang vi har holdt en fremvisning eller et åbent hus-arrangement for dig.

   

  Vi sælger ejerlejligheder, villaer og rækkehuse samt fritidshuse, og vi har en stor markedsandel her i området. Vi er den mægler i byen, der annoncerer allermest – og det betyder et hurtigere salg til en bedre pris.

   

  Kig forbi os, hvis du har behov for en uforpligtende boligsnak om køb og salg, eller hvis du blot har spørgsmål omkring lokalområdet.


  Grundlaget for en god bolighandel er en god salgsvurdering

  Med en salgsvurdering hos danbolig får du vores professionelle vurdering af hvor meget du kan forvente at få for din bolig. Vi tilbyder en grundig gennemgang af din bolig samt en kompetent og seriøs rådgivning om det bedste salg. Hos danbolig kender vi netop dit kvarter og ved derfor hvad der tæller. Bestil en salgsvurdering i dag - det er gratis og helt uforpligtende.

  Kontakt mægler

  danbolig Taastrup / Hedehusene A/S
  Taastrup Hovedgade 103
  2630 Taastrup

  Telefon 4371 0029

  danbolig Taastrup / Hedehusene A/S

  Taastrup Hovedgade 103
  2630 Taastrup
  Tlf.: 4371 0029
  Fax.: 4371 8806
  CVR: 30541413

  Åbningstider

  Mandag   9.00 - 17.30
  Tirsdag 11.00 - 17.30
  Onsdag   9.00 - 17.30
  Torsdag   9.00 - 17.30
  Fredag   9.00 - 16.00
  Lørdag Lukket
  Søndag 10.00 - 16.00

  Ansatte

  • Indehavere

   Kenneth Thiemke

   Ejendomsmægler MDE

  • Claus Ernsø

   Ejendomsmægler MDE

   Tlf: 4040 5656

  • Kenneth Rachlitz

   Ejendomsmægler MDE HD FR

   Tlf: 2323 9292

  • Medarbejdere

   Jakob Harder

   Daglig leder, Ejendomsmægler MDE

   Tlf: 2323 9696

  • Mogens Daugaard

   Salg & vurdering

   Tlf: 2424 5500

  • Christina Molina

   Advokatsekretær

  • Charlotte Berner Pihl

   Sagskoordinator, Ejendomsmægler, MDE

  • Ali Kayhan

   Ejendomsmægler, MDE

   Tlf: 6161 4300

  • Teddy Schiewitz

   Salg & vurdering

   Tlf: 2323 6161

  • Mai-Britt Fischer

   Salg & vurdering

   Tlf: 2323 4700

  Kontakt

  Kenneth Thiemke

  Om Kenneth Thiemke

  Ejendomsmægler MDE

  kenneth.thiemke@danbolig.dk

  Kenneth er uddannet statsautoriseret ejendomsmægler og har siden 2001 været medejer af danbolig Ernsø og Thiemke. Kenneth har stor erfaring og har været i branchen siden 1990 bl.a. som kommissioneringsmægler, daglig leder og nu som medejer af danbolig Ernsø og Thiemke. Kenneth er personen, som har det overordnede administrative ansvar hos os, deltager i flere interne udvalg med det formål at præge udviklingen i danbolig a/s, IT-udviklingen og meget mere – alt med henblik på at skabe en endnu højere kvalitet i virksomheden danbolig Ernsø & Thiemke og for danbolig a/s generelt.

  Kontakt

  Claus Ernsø

  Om Claus Ernsø

  Ejendomsmægler MDE

  4040 5656

  claus.ernsoe@danbolig.dk

  Claus er bosiddende i Taastrup. Claus er opvokset i Hedehusene, har gået på Charlotte Skolen og Høje-Taastrup Amts Gymnasium. Claus har været ejendomsmægler siden 1987 og startede selvstændig virksomhed i 1993. Claus er - udover i sit virke i ejendomsmæglerbranchen - en aktiv del af livet i Taastrup gennem sit formandsskab for handelsforeningen Taastrup Bymidte samt sin rolle i bestyrelsen for områdets største fodboldklub Taastrup FC. Herudover har Claus gennem en lang årrække været med i Nordeas lokale bankråd.

  Kontakt

  Jakob Harder

  Om Jakob Harder

  Daglig leder, Ejendomsmægler MDE

  2323 9696

  jakob.harder@danbolig.dk

  Jakob er født og opvokset i Lyngby og har tidligere været ansat i Nordea. Siden 2008 har han arbejdet med salg og vurdering af boliger i Tåstrup, og har som følge heraf et lokalt kendskab der er helt i top. Jakob blev 2010 stataut. ejendomsmægler og står primært for vurderingen af din bolig. Kundeservicen er i højsædet, og man kan altid regne med en seriøs og professionel behandling.

  Kontakt

  Mogens Daugaard

  Om Mogens Daugaard

  Salg & vurdering

  2424 5500

  mogens.daugaard@danbolig.dk

  Mogens er bosiddende i Taastrup. Han er født og opvokset i Taastrup. Mogens vurderer ejendomme. Han har hele sit liv været inde for den finansielle sektor og har derfor stor rutine. Hans mange relationer i Taastrup gør ham til en LOKAL mægler. Mogens er din sikkerhed for venlig og behagelig kunderservice.

  Kontakt

  Kenneth Rachlitz

  Om Kenneth Rachlitz

  Ejendomsmægler MDE HD FR

  2323 9292

  kenneth.rachlitz@danbolig.dk

  Kenneth er bosiddende på Kirkebakken i Fløng. Han er født og opvokset i Hedehusene men også har boet på Vestervej i Taastrup. Derfor kender Kenneth til mange af de specielle muligheder Høje Taastrup Kommune tilbyder deres indbyggere lige fra børnepasning, skoler, fritidsaktiviteter til job, indkøbsmuligheder og offentligt transport. Kenneth har selv gået på Hedehusene Skole og Klub Inn, Høje Taastrup Amtsgymnasium. Kenneth har været i branchen i ca. 10 år og er stats autoriseret Ejendomsmægler, MDE, Syn & Skønsmand samt HD FR. Hvis du har behov for en god lokal og faglig rådgivning i forbindelse med dit boligsalg eller boligkøb, så er Kenneth den rette for dig.

  Kontakt

  Christina Molina

  Om Christina Molina

  Advokatsekretær

  Christina.Molina@DanBolig.dk

  Jeg er uddannet advokatsekretær og har selvstændigt berigtiget ejendomshandler i mange år. Jeg har altid fundet ejendomsmæglerbranchen meget spændende, og i sommeren 2011 var jeg klar til nye udfordringer og blev ansat hos danbolig Servicecenter, hvor jeg primært sidder med berigtigelsesdelen, herunder tinglysning mv. Jeg er opvokset og bosiddende i Taastrup.

  Min fritid bruger jeg på familien, venner og løb.

  Jeg ser frem til at tage godt og professionel imod alle de glade kunder.    

  Kontakt

  Charlotte Berner Pihl

  Om Charlotte Berner Pihl

  Sagskoordinator, Ejendomsmægler, MDE

  charlotte.berner@danbolig.dk

  Charlotte er oprindeligt uddannet HA(jur.), hvorefter hun har uddannet sig til statsaut. ejendomsmægler, MDE. Hun har været ansat hos danbolig Ernsø & Thiemke siden 2005, tidligere som mægler, nu som administrativ medarbejder.Gennem sit arbejde med salg og vurdering af ejendomme i både Taastrup, Hedehusene og Rødovre, har hun fået et indgående kendskab til disse områder.

  I Servicecenteret varetager hun forskellige opgaver, herunder sagsbehandling og administrative opgaver, og ligger stor vægt på god service og et højt kvalitetsniveau. 

  Hun er født og opvokset i Roskilde Kommune, og bor der stadig i dag med sin mand, datter og hund i sine bedsteforældres gamle hus. Hendes svigerfamilie er bosiddende i Taastrup, hvorfor hun også herigennem kender området særdeles godt.

  Det meste af fritiden bruges på familie, venner og på at nyde hverdagens små glæder.

  Kontakt

  Ali Kayhan

  Om Ali Kayhan

  Ejendomsmægler, MDE

  6161 4300

  ali.kayhan@danbolig.dk

  Kontakt

  Teddy Schiewitz

  Om Teddy Schiewitz

  Salg & vurdering

  2323 6161

  teddy.schiewitz@danbolig.dk

  Teddy har stor erfaring med salg. Tidligere har han arbejdet med salg af forsikringer til privatkunder og har siden 2010 været lokal mægler med stor succes. Teddy er ansat i vores Taastrup/Hedehusene afdeling, hvor I vil møde ham smilende, imødekommende og utrolig engageret. Han vil altid være klar med en hjælpende hånd, hvis der skulle være brug for dette. Teddy kommer fra Køge-området, og er i dag bosat i Haslev med hans kæreste Mette.

  Går du/I med tanker om at sælge eller at købe bolig – så ring til Teddy og få en snak om boligmarkedet

  Kontakt

  Mai-Britt Fischer

  Om Mai-Britt Fischer

  Salg & vurdering

  2323 4700

  mai-britt.fischer@danbolig.dk

  Det siger vores kunder

  • Solgt

   Kalleruphaven 64

   Fantastisk oplevelse!!! Jeg synes at hele købsforløbet, har været en utrolig positiv oplevelse. Danboligs service har været udover det sædvanlige. Teddy Bøgholm Schiewitz gav en mig en meget professionel behandling . Han lyttede til mine behov, forsøgte at finde fremvisninger derefter, og da det rigtige tilbud dukkede op, var der hurtig respons og hurtig handel. En rigtig god oplevelse som førstegangskøber. Tak til danbolig..¨ Mvh Nichlas Madsen

  • Solgt

   Kildebo 1

   "Da vi var på udkig efter et rækkehus til vores datter havde vi kig på nogle forskellige huse. Danbolig Taastrup var super hjælpsomme, og vores forældrekøb blev gjort meget overskueligt! Tak for hjælpen." Mvh Marianne Friis. Køber af Kildebo 1

  • Solgt

   H P Olsens Vænge 10

   ”Første gang vi var ude at kigge på boligen, lod danbolig Taastrup, og i særdeleshed Matias os vide, at det var en helt speciel sag at købe lige denne bolig. Jeg må sige at både Matias, og hans søde kolleger i servicecentret har stået på pinde for os, og det lykkedes dem at sørge for at vi fik huset. Vi kan sagtens anbefale danbolig Taastrup, til andre købere” Mvh Birthe Jensen

  Vores butikker

  84 boliger til salg i vores butikker
  84 boliger til salg i vores butikker