• Giv feedback til det nye danbolig.dk

 • 0

  Find købere

  Tjek salgsprisen

  Ejendomsmæglere & Valuar Ole & Martin W. Kok-Hansen

  Nørregade 6
  3700 Rønne
  Tlf.: 5695 1995
  Fax.: 5695 6595
  CVR: 27503802

  Åbningstider

  Mandag: 09.00-17.00
  Tirs-onsdag: 10.00-17.00
  Torsdag: 09.00-17.00
  Fredag: 09.00-16.00
  Lørdag: 10.00-13.00

  Velkommen hos danbolig Rønne

  Danbolig Bornholm er Bornholms ældste og største ejendomsfirma, grundlagt i 1976. Vi arbejder tæt sammen med danbolig i Nexø, og sammen formidler vi i dag omkring hver tredje ejendomshandel på Bornholm.

   

  Vores ni medarbejdere bor alle i lokalområdet, og mange af os er født her, så vi kender hver eneste hjørne som vores egen bukselomme. Samtidig har vi mange års erfaring på boligmarkedet og kan derfor give dig den bedste service.

   

  Hos danbolig Bornholm sætter vi en realistisk pris på din bolig fra begyndelsen. Vi "overvurderer" ikke salgsprisen bare for at få ejendommen til salg, for så senere give køberne et stort prisnedslag - og sælger en skuffelse på grund af forkerte forventninger. Vi tager i stedet en ærlig snak om den realistiske pris fra begyndelsen – det er alle bedst tjent med.

   

  Danbolig Bornholm er erhvervspartner for Røde Kors, vi støtter Kræftens bekæmpelse, det lokale idrætsliv, Destination Bornholm og mange flere gode formål.

   

  Kig forbi os, hvis du har behov for en uforpligtende boligsnak om køb og salg – eller hvis du blot har lyst til at møde os.

  Grundlaget for en god bolighandel er en god salgsvurdering

  Med en salgsvurdering hos danbolig får du vores professionelle vurdering af hvor meget du kan forvente at få for din bolig. Vi tilbyder en grundig gennemgang af din bolig samt en kompetent og seriøs rådgivning om det bedste salg. Hos danbolig kender vi netop dit kvarter og ved derfor hvad der tæller. Bestil en salgsvurdering i dag - det er gratis og helt uforpligtende.

  Kontakt mægler

  Ejendomsmæglere & Valuar Ole & Martin W. Kok-Hansen
  Nørregade 6
  3700 Rønne

  Telefon 5695 1995

  Ejendomsmæglere & Valuar Ole & Martin W. Kok-Hansen

  Nørregade 6
  3700 Rønne
  Tlf.: 5695 1995
  Fax.: 5695 6595
  CVR: 27503802

  Åbningstider

  Mandag: 09.00-17.00
  Tirs-onsdag: 10.00-17.00
  Torsdag: 09.00-17.00
  Fredag: 09.00-16.00
  Lørdag: 10.00-13.00

  Ansatte

  • Indehavere

   Ole W. Kok-Hansen

   Statsaut. ejendomsmægler MDE

  • Martin W. Kok-Hansen

   Statsaut. ejendomsmægler MDE

  • Medarbejdere

   Frank Dick-Nielsen

   Statsaut. Ejendomsmægler MDE

  • Jan Haagensen

   Salg og Vurdering

  • Jane Hannibal

   Salg og Vurdering

  • Janne Andersen

   Sagskoordinator

  • Rikke Andersen

   Sagskoordinator

  • Knud Erik Pedersen

   Salg og Vurdering

  Kontakt

  Ole W. Kok-Hansen

  Om Ole W. Kok-Hansen

  Statsaut. ejendomsmægler MDE

  Ole.Kok-Hansen@danbolig.dk

  Ole er den som grundlagde firmaet i 1976. Firmaet blev startet som et enkeltmandsfirma som dengang hed Ejendomsbørsen. Firmaet har siden hen fået vokseværk og er i dag Bornholms ældste og største ejendomsmæglerfirma. Ole er uddannet statsaut. ejendomsmægler og var blandt de 10 første i Danmark som tog valuaruddannelsen. Sandsynligheden for at han på eet eller andet tidspunkt har solgt din bolig er meget stor, da firmaet siden begyndelsen har gennemført over 7.000 handler. Ole har ansvaret for kvaliteten i din bolighandel og at du som kunde hos os bliver 100% tilfreds.   

  Kontakt

  Martin W. Kok-Hansen

  Om Martin W. Kok-Hansen

  Statsaut. ejendomsmægler MDE

  Martin.Kok-Hansen@danbolig.dk

  Martin er uddannet statsaut. ejendomsmægler og bor i Rønne med sin samlever og deres knægt. Martin er oprindelig bankuddannet og har været at finde hos DanBolig Bornholm siden 1993 hvor han har beskæftiget sig med alt inden for ejendomsmæglerbranchen. Kendetegnet på Martin er at han altid har fingeren på pulsen og ved hvad der bevæger sig i markedet og derfor kan give dig den optimale rådgivning. Martin står for salg og vurdering af alt som har et matrikel nr. og er samtidig vurderingsmand for Nordeakredit privat og erhverv.

  Kontakt

  Frank Dick-Nielsen

  Om Frank Dick-Nielsen

  Statsaut. Ejendomsmægler MDE

  frank.dick-nielsen@danbolig.dk

  Frank er uddannet statsaut. ejendomsmægler og bor i Rønne med sin kone og 2 børn. Frank har været ansat i danbolig siden 1999. Frank er altid i godt humør og er med til at trække smilene frem hos os alle. Frank beskæftiger sig med salg og vurdering - og er helt inde i alt det mæglerfaglige. Han er ligeledes vores tekniske geni - når vi har lidt edb-problemer og den slags.

  Kontakt

  Jan Haagensen

  Om Jan Haagensen

  Salg og Vurdering

  jan.haagensen@danbolig.dk

  Jan er opvokset og bosiddende i Hasle. Her bor han sammen med sine 2 børn. Jan har været ansat hos danbolig siden 2003 og beskæftiger sig med salg og vurdering af ejendomme. Jan er meget vellidt blandt sine kunder og kolleger med sin venlige og behagelige måde at være på. Kundeservice er i højsædet og man kan altid regne med en professionel og seriøs behandling fra Jan. Jan hjælper og vejleder sælgerne fra start til slut. Desuden er Jan er en rigtig "sælger" - på den gode måde - han hjælper mange købere helt i mål. Og så har han for øvrigt været Bornholmsmester i bordtennis 25 gange.

  Kontakt

  Jane Hannibal

  Om Jane Hannibal

  Salg og Vurdering

  jane.hannibal@danbolig.dk

  Jane er erhvervskonsulent og har været ansat i danbolig siden 1998. Jane bor sammen med Ole i Rønne. Før Jane bevægede sig ind i ejendomsmæglerbranchen var hun i en del år ansat som konsulent i Arbejdsmarkedsstyrelsen. Janes primære arbejdsopgaver er salg og vurdering herunder erhverv, udlejning samt liebhaverejendomme. Endvidere står hun for indkøb af tryksager og reklameartikler og den slags. Vil du risikere at blive udsat for en superservice - second to none - så skal du bare snakke med Jane.

  Kontakt

  Janne Andersen

  Om Janne Andersen

  Sagskoordinator

  janne.andersen@danbolig.dk

  Janne er bosiddende i Allinge med sin mand og 3 børn. Janne er sagskoordinator og har været ansat i danbolig siden 2004 og har styr på dine sager. Derudover er det også Janne som står for regnskabet og bogholderiet og sørger for at alt går rigtigt til og at kommaet og punktummet er sat rigtigt. Janne er altid frisk på en kvik bemærkning.

  Kontakt

  Rikke Andersen

  Om Rikke Andersen

  Sagskoordinator

  rikke.h.andersen@danbolig.dk

  Rikke har været ansat i danbolig siden 1998 og er bosiddende i Rønne. Rikke er sagskoordinator og er den som har styr på det hele og som elsker at sætte sig ind i nye programmer og ændringer. Rikke styrer en meget stor del af vores markedsføring - herunder hele annonce- og internetsiden. Rikke er altid smilende og imødekommende - og parat til at hjælpe - kunder og kolleger.

  Kontakt

  Knud Erik Pedersen

  Om Knud Erik Pedersen

  Salg og Vurdering

  knud.e.pedersen@danbolig.dk

  Det siger vores kunder

  • Kløverløkken 10

   Jeg kan varmt anbefale danbolig når der skal sælges hus. Der kom en meget professionel mægler med begge ben på jorden og gennemgik huset, og vi gennemgik sammen med ham vores forventninger om salg og ikke mindst prisen på huset, Mægleren lavede en fremragende salgsopstilling, og vi kunne følge med hvad der skete i salget ved at gå ind på "Min danbolig", det var meget nyttigt. Vi blev godt orienteret, hvis der var noget nyt om salget og vi havde hele tiden en god dialog med mægler. Vi fik hurtigt solgt vores hus til den fastsatte pris, så det gik perfekt for os med en meget dygtig mægler. Mvh. Preben.

  • Gottegade 13

   Tusinde tak for et dejligt samarbejde. Frank har altid været sød, venlig og tålmodig. Jeg kan kun give ham de bedste anbefalinger til andre, der skal købe/sælge hus. Mange hilsner fra Kirsten og Jan

  • Smedegade 21

   Jeg har solgt hus i Rønne gennem danbolig og kan kun anbefale andre at bruge firmaet. Jeg har gennem hele forløbet følt mig rigtigt godt behandlet og er løbende blevet orienteret om salgsforløbet. danbolig kunne ikke have gjort det bedre. Huset blev flot præsenteret med gode billeder og annoncer. Knud Erik Pedersen fra danbolig deltog i overdragelsen til ny ejer og gav os en god og relevant afsluttende orientering.

  • Bredgade 3

   Alle i Danbolig har været til meget stor hjælp. Alt er foregået meget professionelt og behageligt, venligt og let forstående. Hvis alle var lige gode til at orientere deres kunder som danbolig, så ville alle være lykkelige. Jeg vil aldrig være i tvivl om, at det er danbolig der skal anbefales, når resten af min familie på Bornholm skal sælge deres bolig. Så en stor TAK her fra mig.

  • Ydunsvej 15

   Med en ejendomsmægler der tænkte ud af boxen lykkedes det at sælge vores hus på 6 måneder, flot. Et ejendoms marked der er svært er det rigtig flot. Helt igennem en god oplevelse at handle med Danbolig ;)