• Giv feedback til det nye danbolig.dk

 • 0

  Find købere

  Tjek salgsprisen

  Ejendomsmæglere & Valuar Ole & Martin W. Kok-Hansen

  Torvet 13
  3730 Nexø
  Tlf.: 5649 1295
  Fax.: 5649 1395
  CVR: 27503802

  Åbningstider

  Åbningstider:  
  Mandag: 09.00-17.00
  Tirsdag: 10.00-17.00
  Ons-torsdag: 09.00-17.00
  Fredag: 09.00-16.00
  Lørdag: Efter aftale

  Velkommen hos danbolig Nexø

  danbolig Nexø sælger byhuse, parcelhuse og sommerhuse, og både vores to mæglere og vores sagsbehandler er meget lokalkendte her i området.

  Vi er en del af danbolig Bornholm - som også omfatter danbolig Rønne - og sammen står vi for omkring hver tredje villasalg på Bornholm.

  Vi gør meget ud af en præcis prissætning. Vi lader os ikke lokke til at love højere priser, end vi kan stå inde for, og det betyder nok en gang imellem, at vi mister en kunde i første omgang. Men vi vil hellere være lidt mere fornuftige og sætte en realistisk pris – det er jo både i din og vores interesse, at boligen bliver solgt inden for en overskuelig tidshorisont.

   

  Vores kundetilfredshed er meget høj, og vi har mange gengangere blandt vores kunder. Det er vi stolte af, for det betyder, at vi gør noget rigtigt. Men vi hviler ikke på laurbærrene – vi forsøger hele tiden at blive bedre.

   

  Som sælger hos os får du løbende opfølgning på din sag. Vi holder dig blandt andet opdateret om antallet af besøgende på din annonce på nettet, vi giver dig tilbagemeldinger efter åbent hus-arrangementer og vi informerer dig om situationen på boligmarkedet.

   

  Vores kunder fremhæver, at vores præsentationer af ejendommene er rigtig gode – hjemmesiden er nem og informativ, og de professionelle fotos og plantegninger er indbydende.

   

  Vi involverer os meget lokalt, når der sker noget i byen. Vi deltager på messer, holder konkurrencer, lægger lokaler til arrangementer og sørger i det hele taget for at lave en lidt anderledes markedsføring. Vi er også synlige som sponsorer i forskellige sammenhænge, og vi har busreklamer og skiltebokse.

  Grundlaget for en god bolighandel er en god salgsvurdering

  Med en salgsvurdering hos danbolig får du vores professionelle vurdering af hvor meget du kan forvente at få for din bolig. Vi tilbyder en grundig gennemgang af din bolig samt en kompetent og seriøs rådgivning om det bedste salg. Hos danbolig kender vi netop dit kvarter og ved derfor hvad der tæller. Bestil en salgsvurdering i dag - det er gratis og helt uforpligtende.

  Kontakt mægler

  Ejendomsmæglere & Valuar Ole & Martin W. Kok-Hansen
  Torvet 13
  3730 Nexø

  Telefon 5649 1295

  Ejendomsmæglere & Valuar Ole & Martin W. Kok-Hansen

  Torvet 13
  3730 Nexø
  Tlf.: 5649 1295
  Fax.: 5649 1395
  CVR: 27503802

  Åbningstider

  Åbningstider:  
  Mandag: 09.00-17.00
  Tirsdag: 10.00-17.00
  Ons-torsdag: 09.00-17.00
  Fredag: 09.00-16.00
  Lørdag: Efter aftale

  Ansatte

  • Indehavere

   Ole W. Kok-Hansen

   Statsaut. ejendomsmægler MDE

  • Martin W. Kok-Hansen

   Statsaut. ejendomsmægler MDE

  • Daglig leder

   Peter Jensen

   Statsaut. ejendomsmægler MDE

  • Medarbejdere

   Peer Vesterberg

   Statsaut. ejendomsmægler MDE

  • Anne Bertelsen

   Sagskoordinator

  Kontakt

  Peer Vesterberg

  Om Peer Vesterberg

  Statsaut. ejendomsmægler MDE

  peer.vesterberg@danbolig.dk

  Peer er uddannet statsaut. ejendomsmægler og har været i ejendomsmæglerbranchen siden 1986 - kun afbrudt af 7 år i Nykredit som distrikschef for Bornholm i perioden 1996 til 2004. Peer har stor erfaring og har således været her i firmaet i 2 omgange. Peer er vores juraekspert som sætter sig ind i alle de nye love som har betydning for dig. Peers kendetegn er seriøs kunderådgivning og høj faglig viden. Peer bor i Rønne sammen med sin kone.

  Kontakt

  Peter Jensen

  Om Peter Jensen

  Statsaut. ejendomsmægler MDE

  peter.jensen@danbolig.dk

  Peter er uddannet statsaut. ejendomsmægler og har været ansat i danbolig siden 2003. Peter er oprindelig uddannet indenfor tøj- og sportsbranchen, hvorfra han blev headhunted til danbolig p.g.a. hans servicemindede optræden. Peter står for salg og vurdering af bolig- og fritidsejendomme og  har gennem årene opbygget en stor og tilfreds kundekreds på vores kontor i Nexø. Peter er din sikkerhed for en venlig, kompetent og behagelig kundeservice. Peter bor sammen med sin kone og datter i Nexø.

  Kontakt

  Anne Bertelsen

  Om Anne Bertelsen

  Sagskoordinator

  anne.bertelsen@danbolig.dk

  Anne er vores sagskoordinator som har styr på det hele. Anne bor i Nexø og har 2 børn. Anne har været hos danbolig siden 1999. Hun holder styr på dine sager og ved altid hvad Peter og Peer har gang i. Er Peter eller Peer ikke tilstede kan Anne med stor sandsynlighed fortælle dig hvad der sker netop med din sag. Hos Anne er der altid kaffe på kanden!

  Kontakt

  Ole W. Kok-Hansen

  Om Ole W. Kok-Hansen

  Statsaut. ejendomsmægler MDE

  Ole.Kok-Hansen@danbolig.dk

  Ole er den som grundlagde firmaet i 1976. Firmaet blev startet som et enkeltmandsfirma som dengang hed Ejendomsbørsen. Firmaet har siden hen fået vokseværk og er i dag Bornholms ældste og største ejendomsmæglerfirma. Ole er uddannet statsaut. ejendomsmægler og var blandt de 10 første i Danmark som tog valuaruddannelsen. Sandsynligheden for at han på eet eller andet tidspunkt har solgt din bolig er meget stor, da firmaet siden begyndelsen har gennemført over 7.000 handler. Ole har ansvaret for kvaliteten i din bolighandel og at du som kunde hos os bliver 100% tilfreds.   

  Kontakt

  Martin W. Kok-Hansen

  Om Martin W. Kok-Hansen

  Statsaut. ejendomsmægler MDE

  Martin.Kok-Hansen@danbolig.dk

  Martin er uddannet statsaut. ejendomsmægler og bor i Rønne med sin samlever og deres knægt. Martin er oprindelig bankuddannet og har været at finde hos DanBolig Bornholm siden 1993 hvor han har beskæftiget sig med alt inden for ejendomsmæglerbranchen. Kendetegnet på Martin er at han altid har fingeren på pulsen og ved hvad der bevæger sig i markedet og derfor kan give dig den optimale rådgivning. Martin står for salg og vurdering af alt som har et matrikel nr. og er samtidig vurderingsmand for Nordeakredit privat og erhverv.

  Det siger vores kunder

  • Solgt

   Skolekrogen 8

   Vi havde flere mæglere ude men valgte Danbolig da vi synes de havde den bedste markeds-føring. Vi fortrød bestemt ikke vores valg og det viste sig også at der var en del fremvisninger og det blev solgt rimeligt hurtigt. Danbolig var meget aktive og opfølgende på potentielle kø-bere. Vi fik god vejledning og vi synes i det hele taget at de var meget professionelle. Pernille Svane

  Vores butikker