• Giv feedback til det nye danbolig.dk

 • 0

  Find købere

  Tjek salgsprisen

  danbolig Helle Lynge

  Hovedgaden 17
  4140 Borup
  Tlf.: 5752 1160
  CVR: 29633673

  Åbningstider

  Mandag

  10 – 17

  Tirsdag

  11 – 17

  Onsdag

  10 – 17

  Torsdag

  10 – 17

  Fredag

  10 – 15

  Søndag

  10 - 14

  Velkommen hos danbolig Borup

  Hos danbolig Helle Lynge i Borup kender vi alle området som vores egen bukselomme – vi bor her nemlig selv, og vores lokalkendskab er altafgørende, når vi rådgiver om køb og salg af boliger. Vi er fire dynamiske medarbejdere, der byder dig velkommen indenfor til en god snak om boligmarkedet. 

  Vi er den ejendomsmægler, der sælger flest boliger i området, og det skyldes blandt andet, at vi er i stand til at sætte den rigtige pris og til at levere synlige resultater. Vi sælger især mange villaer, men også andelsboligmarkedet har vi rigtig godt fat i. 

   

  Vi gør meget ud af, at hele processen ved både køb og salg skal være god for begge parter, og vi er der, når sælgere og købere har brug for os. Vi er altid med på overtagelsesdagen, så vi sikrer, at alle føler sig trygge ved overdragelsen.  

   

  danbolig Helle Lynge i Borup er den mæglerbutik med bedst beliggenhed i byen – på hovedstrøget med masser af forbipasserende. Vi annoncerer hver uge i den lokale avis Midtsjællands avis, og vores annoncer er altid af høj kvalitet, blandt andet med brug af billeder taget af vores professionelle fotografer.

  Grundlaget for en god bolighandel er en god salgsvurdering

  Med en salgsvurdering hos danbolig får du vores professionelle vurdering af hvor meget du kan forvente at få for din bolig. Vi tilbyder en grundig gennemgang af din bolig samt en kompetent og seriøs rådgivning om det bedste salg. Hos danbolig kender vi netop dit kvarter og ved derfor hvad der tæller. Bestil en salgsvurdering i dag - det er gratis og helt uforpligtende.

  Kontakt mægler

  danbolig Helle Lynge
  Hovedgaden 17
  4140 Borup

  Telefon 5752 1160

  danbolig Helle Lynge

  Hovedgaden 17
  4140 Borup
  Tlf.: 5752 1160
  CVR: 29633673

  Åbningstider

  Mandag

  10 – 17

  Tirsdag

  11 – 17

  Onsdag

  10 – 17

  Torsdag

  10 – 17

  Fredag

  10 – 15

  Søndag

  10 - 14

  Ansatte

  • Indehaver

   Helle Lynge

   Ejendomsmægler MDE

   Tlf: 57 52 11 60

  • Daglig leder

   Katherina Cramon

   Ejendomsmægler MDE

   Tlf: 46193900

  • Medarbejdere

   Nanna Nikolajsen

   Kontor-medhjælper

   Tlf: 46193900

  • Line Rudbæk

   Kontor-medhjælper

   Tlf: 57 52 11 60

  • Sussi Nielsen

   Kontor-elev

   Tlf: 57 52 11 60

  • Maria Davidsen

   Salgstrainee

   Tlf: 46193900

  Kontakt

  Helle Lynge

  Om Helle Lynge

  Ejendomsmægler MDE

  57 52 11 60

  Helle.Lynge@DanBolig.dk

  Helle Lynge har arbejdet i mæglerbranchen siden 1997, og blev i 1999 ansat som daglig leder af danbolig-butikken i Borup.

  Helle er uddannet Akademiøkonom i Ejendomshandel. Siden fuldt til dørs med eksamen og registrering som Statsaut. Ejendomsmægler MDE.

  Helle Lynge er nu indehaver af danbolig Helle Lynge - der dækker hele gammel Skovbo-kommune samt dele af såvel Ringsted - med hovedsæde midt på Hovedgaden i Borup. Og nu tillige Viby, Havdrup og Gadstrup-området via butikken i Viby.

  Helle er født, opvokset - og fortsat bosiddende - i Borup, og kender derfor lokalområdet "som sin egen bukselomme". Det giver sikkerhed for, at du altid kan få svar på dine lokale spørgsmål.

  Samtidig er Helle vurderingssagkyndig for Nordea Kredit.

  Kontakt

  Katherina Cramon

  Om Katherina Cramon

  Ejendomsmægler MDE

  46193900

  katherina.cramon@danbolig.dk

  Katherina Cramon har arbejdet i mæglerbranchen siden 2001 og har været ansat som daglig leder af danbolig-butikken i Viby siden den 1. januar 2012. Katherina er uddannet og registreret statsaut. ejendomsmægler MDE.

  Katherina er bosiddende i Ringsted, men har tidligere arbejdet i både Borup, Ejby, Køge og Roskilde og har dermed et bredt kendskab til området i og omkring Viby - set både med de brede og de mere lokale briller.

  Katherina er en stærk faglig kapacitet med flair for at forklare, hvad "alt det der juridiske" i en ejendomshandel går ud på - så både købere og sælgere forstår det.

  Katherina sælger boligerne i Viby sammen med Helle og Maria, og er desuden vurderingssagkyndig for Nordea Kredit.

  Kontakt

  Nanna Nikolajsen

  Om Nanna Nikolajsen

  Kontor-medhjælper

  46193900

  Nanna.Nikolajsen@danbolig.dk

  Kontakt

  Line Rudbæk

  Om Line Rudbæk

  Kontor-medhjælper

  57 52 11 60

  line.rudbaek@danbolig.dk

  Line har været kontor-medhjælper hos danbolig Helle Lynge siden sommeren 2013. Line er igang med at uddanne sig som Finansøkonom med ejendomshandel som speciale, og supplerer skolegangen og lektielæsningen med at tage sig af vores markedsføring, annoncering, udstilling og sæsonopdateringer.

  Line er født og opvokset i Ll. Dalby - mellem Borup og Bjæverskov. Nu bosiddende i Kværkeby.

  Kontakt

  Sussi Nielsen

  Om Sussi Nielsen

  Kontor-elev

  57 52 11 60

  sussi.nielsen@danbolig.dk

  Sussi startede hos danbolig Helle Lynge i et 3 måneders praktikforløb over vinteren 2014, som et led i uddannelsen som Finansøkonom med ejendomshandel som speciale. Og vi blev så glade for Sussi's tilgang til arbejdet, papirgangene og håndteringen af vores kunder, at Sussi den 1. juli i år begyndte som kontor-elev.

  Sussi bor i Borup sammen med sin kæreste og deres lille hund.

  Kontakt

  Maria Davidsen

  Om Maria Davidsen

  Salgstrainee

  46193900

  Maria.Davidsen@danbolig.dk

  Det siger vores kunder

  • Rødkælkevej 8

   I forbindelse med salget af min bolig, er jeg blevet behandlet så godt af danbolig Helle Lynge. Var man i tvivl om noget, blev man altid modtaget med et smil og et svar. danbolig Helle Lynge har gjort en god indsats for salget af min bolig! Ruth - sælger af Rødkælkevej 8

  • Lammestrupvej 2A

   danbolig Helle Lynge solgte min dejlige villa på næsten ingen tid. Jeg var positiv overrasket over danbolig Helle Lynges store lokalkendskab, og ikke mindst deres professionelle håndtering af salget af min bolig. Jeg vil klart anbefale danbolig Helle Lynge. Marie - sælger af, Lammestrupvej 2A

  • Duehusvej 125

   Salget af min bolig, har været en positiv oplevelse hele vejen igennem. Ved at vælge lokale ejendomsmæglere, der har styr på området, bliv min bolig solgt utrolig hurtigt. Det kan klart anbefales at vælge danbolig Helle Lynge. Tino - sælger af, Duehusvej 125

  • Mølleskrænten 4

   Alt var perfekt! danbolig Helle Lynge solgte mit dejlige rækkehus på Mølleskrænten. Det tog ikke mange uger før der var fundet en køber. Og jeg har været mere end tilfreds med hele forløbet - både før og efter køberen var fundet. Jeg følte mig altid velkommen i butikken, og der var altid kaffe på kanden... Hanne - sælger af, Mølleskrænten 4

  • Ringstedvej 677A

   Grunden til at mit skønne hus blev solgt, var på grund af den fantastiske indsats der blev gjort, fra teamet hos danbolig Helle Lynge.