Villa

Koldingvej 117, Søndermarken
7100 Vejle

  • Kontantpris 4.765.000 kr.
  • Ejerudgift 2.943 kr.
  • Boligareal 217 m²
  • Grundareal 656 m²
  • Rum 10
  • Energimærke
Villa

Koldingvej 117, Søndermarken
7100 Vejle

  • 4.765.000 kr. 217 m² 10 rum

Smuk og nænsomt renoveret patriciervilla i hjertet af Vejle

Med lige korte afstande til Sønderskoven og Vejle centrums brede sortiment af butikker, caféer, restauranter og kulturelle oplevelser har I en helt fantastisk beliggenhed i vente. Selve ejendommen matcher flot med sit klassiske, romantiske udtryk, der efter en grundig og omfattende renovering i perioden 2018-2023 inde såvel som ude står helt skarpt og indbydende. Detaljegraden er høj, og kvaliteten er kompromisløs.   Allerede udefra ses det store arbejde, der er lagt i den smukke villa. Facaden er grundigt renoveret af to omgange, og også tagbelægningen er skiftet i 2018. I samme ombæring blev hele førstesalen istandsat, og i 2023 stod kælderen færdig, efter kun ydermurene stod tilbage. Ornamenter i murværket, sildebensparket, badekaret på løvefødder og den arkitekttegnede trappe er blandt boligens elegante højdepunkter. Stueplanet er dedikeret til et stort, lækkert badeværelse, et køkken/alrum og en stue en suite, hvilket giver et dejligt sted at samles. Bemærk her karnappen, der giver et særligt godt lysindfald. Førstesalen er allokeret til fire værelser, en ekstra stue og en hyggelig hems, mens den højtliggende og virkelig fine kælder rummer et bryggers, endnu et badeværelse, tre værelser og et disponibelt rum. Udenfor venter et herligt udeareal. Villaen ligger tilbagetrukket på grunden, hvilket har resulteret i en stor, flot forhave med gamle træer, der indhegnes af et hegn med løvestatuer, der markerer indgangen til matriklen. I baghaven er der en hævet terrasse samt en fliseterrasse og et mindre stykke med græs. I bosætter jer helt suverænt som børnefamilie, da I får kort afstand til skole, daginstitutioner, sportshal og fodboldbaner samt indkøbsmuligheder og ikke mindst gågaden i Vejle, der har noget for enhver smag. Endelig er Sønderskoven nærmest i jeres baghave, hvor I kan bruge timevis ad de snoede stier, langs vandløbet eller på den fremragende naturlegeplads.
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke C
Varmekilde Fjernvarme
Byggeår 1922
Rum 10
Bad 2
Toilet 2
Plan 3
Boligareal 217 m²
Kælder 79 m²
Garage 37 m²
Garage 35 m²
Grundareal 656 m²
Økonomi
Kontantpris 4.765.000 kr.
Ejerudgift 2.943 kr.

Skal vi også sælge din bolig?

Find ud af, hvad din bolig er værd

I børnefamiliens favør

I bosætter jer helt suverænt som børnefamilie, da I får kort afstand til skole, daginstitutioner, sportshal og fodboldbaner samt indkøbsmuligheder og ikke mindst gågaden i Vejle, der har noget for enhver smag. Endelig er Sønderskoven nærmest i jeres baghave, hvor I kan bruge timevis ad de snoede stier, langs vandløbet eller på den fremragende naturlegeplads.

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 121.696
Skatteprocent 23,4%
Grundskyld 10,5‰
Kirkeskat 0,89%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Søndermarken og Centrum

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Søndermarken og Centrum
Skøn natur
Gode indkøbsmuligheder
Godt for børnefamilier
Film
Virtuel rundvisning
Film
Her slapper vi af

"Børnene på hemsen på børneværelserne med udsigt ud over Vejle by eller under de gamle frugttræer i haven. De voksne på den store høje terrasse i baghaven i pejsestuen ellers i TV stuen med udsigt ud over byen. Køkkenet og spisestuen hænger også sammen så man kan hygge med gæsterog lave mad samtidig "

Derfor flyttede vi hertil

"Vi faldt for denne smukke villa og blev betaget af hvor meget man kunne få for pengene her i Vejle. Og fandt efterfølgende ud af hvor fantastisk en by Vejle er. Vi faldt for villaens romantisk udtryk, mange m2 og mange muligheder. Tæt på alt en børnefamilie skal bruge i sin hverdag. "

Sådan er kvarteret

"Vi bor i et meget familie venlig kvarter med gå afstand til alt hvad en børnefamilie skal bruge. Indkøbsmuligheder, butikker, børnefaciliteter, pasningsordninger, skole, nybygget sportshal, fodboldbaner og meget mere. Ydermere har vi Søndermarksskoven lige omme bag ved med en stor naturlegeplads. "

Det viser vi vores gæster

"Vejle har Så meget at byde på i forhold til når vi får gæster på besøg og det meste i gåafstand. I boligen er vi særlig stolte af husets mange detaljer, hyggelige hemse, smukke trapper, højt til loftet og synlige bjælker. Vores store høje terrasse. Hyggelige stuer med smuk udsigt og mange frugttræer"

Her handler vi

"Vi har 365 lige rundt om hjørnet. Men vi har også rema1000 og Netto lige i nærheden og ellers har Vejle både en Bilka, Føtex og Kvickly hvor vi også gerne handler. "

Hvorfor flytter vi herfra

"Vores familie er vokset ud af vores hus, så vi må finde noget der kan rumme en familie på 9 😉."

Har du råd til denne bolig? Med en gratis vurdering kender du bedre dine muligheder.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Har du fundet din drømmebolig?

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme.

Seneste solgte boliger i danbolig Vejle

Solgt maj 2024
Villa
Solgt

Ribevej 5, Ødsted, 7100 Vejle

138 m² 4 rum
Solgt maj 2024
Villa
Solgt

Chr Hansensvej 11, Grejsdalen, 7100 Vejle

81 m² 2 rum
Solgt maj 2024
Villa
Solgt

Bovænget 12, Smidstrup, 7000 Fredericia

130 m² 4 rum
Solgt maj 2024
Villa
Solgt

Koldingvej 107, 7100 Vejle

107 m² 5 rum