Villa

Søndre Boulevard 22A
4930 Maribo

  • Kontantpris 5.495.000 kr.
  • Ejerudgift 3.246 kr.
  • Boligareal 194 m²
  • Grundareal 1.379 m²
  • Rum 6
  • Energimærke
Villa

Søndre Boulevard 22A
4930 Maribo

  • 5.495.000 kr. 194 m² 6 rum

Charmerende og unik 1-plans villa med en fantastisk beliggenhed midt i naturen og med udsigt til Søndersø i Maribo

Velkommen til denne moderne flotte arkitekttegnede villa, hvor hver morgen begynder med en betagende udsigt til det skønneste naturområde og Søndersø.
 
Ejendommen byder ikke kun på en dejlig udsigt, men også på en perfekt kombination af en rolig, ugenert beliggenhed trukket væk fra vejen og nær byens centrum. I har kort afstand til alle byens gøremål såsom skole, gymnasium, indkøb, sportshal, svømmehal, tennisbaner, padeltennis baner, caféer, togstation mm. Samtidig har I den skønneste natur lige uden for døren, med mulighed for lange gåture omkring søen, som bl.a. tager jer forbi Maribo Domkirke.
 
Boligen byder på en gennemført arkitektur med sans for detaljerne, hvor især loft til kip i alle rum og lysindfald, som strømmer ind fra alle sider i boligen, er værd at nævne. Boligen har adskillelige gulv-til-loft vinduer og ovenlysvinduer, som efterlader et indtryk af, at man befinder sig midt i naturen. Huset er enestående med en beliggenhed midt i Naturparken Maribosøerne.
 
Boligen rummer hele 194 kvm og har en perfekt planløsning, som vil passe de fleste.
 
Ved jeres ankomst træder I ind i entréen med adgang til et gæstetoilet. Herfra træder I ind i spisestuen, hvor der er plads til, at familien kan samles om middagen. Fra spisestuen er der direkte udgang til en stor fliseterrasse, som breder sig langs hele sydsiden af huset, og som kan tilgås fra alle sydvendte rum. Grundet husets unikke form er der stort set altid læ på terrassen. Dagligstuen er oplagt som familiens samlingssted, hvor I kan sidde og nyde udsigten over haven gennem de store gulv-til-loft vinduer. I vintermånederne kan I tænde op i brændeovnen for at skabe lidt ekstra hyggelig varme.
 
Fra spisestuen er der åben forbindelse til et rummeligt og særdeles velindrettet køkken med god opbevaringsplads.
 
Den nydelige fordelingsgang leder jer først til 2 sydvendte værelser med udgang til den store terrasse, et kontor og et æstetisk tiltalende badeværelse med bruseniche og vaskesøjle, som elegant er gemt væk bag skabslåge. I enden af fordelingsgangen har I forældreafdelingen med walk-in garderobe, eget badeværelse med moderne indretning og ovenlysvindue samt et stort soveværelse, ligeledes med direkte udgang til terrassen.
 
Udenfor venter jer et fantastisk uderum med poolområde og flere hyggelige terrassemiljøer, der inviterer til afslapning og udendørs aktiviteter i haven.
 
Søndre Boulevard 22A er en ejendom, som skal opleves!
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke C
Varmekilde Fjernvarme/blokvarme
Byggeår 1991
Ombygget 1997
Rum 6
Bad 2
Toilet 3
Plan 1
Boligareal 194 m²
Carport 30 m²
Grundareal 1.379 m²
Økonomi
Kontantpris 5.495.000 kr.
Ejerudgift 3.246 kr.
Finansiering
Udbetaling 275.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 31.574 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 24.877 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Skal vi også sælge din bolig?

Find ud af, hvad din bolig er værd

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 39.632
Skatteprocent 26,3%
Grundskyld 17,4‰
Kirkeskat 1,23%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Maribo Domsogn

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Maribo Domsogn
Skøn natur
Historiske bygninger
Godt for børnefamilier
Her slapper vi af

"Vi slapper af i haven og huset, som ligger fuldkomment ugenert i et meget roligt naturområde. Når vi sidder i stuen er der panoramaudsigt til naturen, hvorfra vi observerer et herligt dyreliv. Der er i øvrigt altid læ på terrassen, og der er direkte udgang fra alle værelserne til terrassen/haven. "

Derfor flyttede vi hertil

"Vi flyttede til Maribo, fordi vi gerne ville bo i et et-plans hus i en velfungerende by omgivet af en skøn natur tæt på Maribo Søerne. "

Sådan er kvarteret

"Vi har nogle fantastisk søde, rolige og hjælpsomme naboer, og der er en god stemning i kvarteret blandt naboerne. Der er desuden mange fantastiske events centreret om Maribo Handelstandsforening og Maribo Hallerne."

Det viser vi vores gæster

"Vi viser som regel vores gæster Maribo Søerne, Kajakklubben, Domkirken, Skovtrolden "Frie Vilje" af Thomas Dambo, Frilandsmuseet og det hyggelige Torv i Maribo. Der er i øvrigt Torvedage i Maribo om onsdagen og lørdagen, og Torvet er meget smukt pyntet ved juletid."

Her handler vi

"Vi handler dagligvarer i Netto, som ligger i Lollandscentret, og i Rema 1000, som ligger tæt på biblioteket. Hvis vi skal have mad af en særlig god kvalitet køber vi ind hos Meny eller SuperBrugsen. "

Hvorfor flytter vi herfra

"Vi flytter fra Maribo, fordi vores voksne børn er flyttet til København. Vi kommer til at savne naturen, dyrelivet, roen og naboerne. Det skønne et-plans-hus ligger desuden trukket væk fra vejen, så vi hører aldrig støj fra vejen. "

Har du råd til denne bolig? Med en gratis vurdering kender du bedre dine muligheder.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Har du fundet din drømmebolig?

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme.

Seneste solgte boliger i danbolig Maribo

Solgt maj 2024
Villa
Solgt

Vestre Landevej 84, 4951 Nørreballe

135 m² 4 rum
Solgt maj 2024
Villa
Solgt

Søvænget 42, 4930 Maribo

101 m² 4 rum
Solgt maj 2024
Lejlighed
Solgt

Sønderparken 16, st.. th., 4930 Maribo

61 m² 2 rum
Solgt maj 2024
Villa
Solgt

Maglemose 56, 4960 Holeby

113 m² 4 rum