Imponerende lysindfald i 2. række til havet
Villa

Poppelvej 60
2791 Dragør

  • Kontantpris 8.695.000 kr.
  • Ejerudgift 4.213 kr.
  • Boligareal 237 m²
  • Grundareal 885 m²
  • Rum 7
  • Energimærke
Villa

Poppelvej 60
2791 Dragør

  • 8.695.000 kr. 237 m² 7 rum

Villa med imponerende lysindfald i 2. række til havet

I anden række til vandet og med udsigt til skoven kan vi nu præsentere denne imponerende villa, hvor alt bare spiller! Fra husets VELUX-altaner på førstesalen kan I nyde en smuk udsigt over vandet, samtidig med at placeringen i anden række sikrer de optimale betingelser for privatlivets fred. Huset er totalrenoveret i 2022-2023, hvor der blandt andet er indlagt nyt el og vand, alle døre og vinduer er udskiftet, der er installeret luft-til-vand varmepumpe, blødgøringsanlæg, gulvvarme og lysdæmpere i alle husets 237 m2. Det tager blot et minut, før I står på stranden ved Dragør Sandrev, hvor I oplagt kan snuppe en dukkert fra Søvangs private badebro, spadsere langs kysten eller gå en tur gennem skoven og det fredede naturområde ved Fugletårnet, som i øvrigt er en del af den populære vandrerute Amarminoen. I vil blive naboer til både golfbane, et top rated kitesurfing spot og Thomas Dambo trolden Bjarke Cirkelsten. I Søvang er der desuden et rigt fællesskab, hvor de lokale arrangerer loppemarkeder, fastelavn, sportsklubber med egne tennisbaner og udendørs fitness om onsdagen - mulighederne for at blive en del af fællesskabet er mange! Huset er ligesom omgivelserne helt enestående. Den charmerende bygning er opført i 1944, men fremstår i dag som ny efter gennemgribende modernisering i 2022-2023, hvor huset fik en helt ny planløsning med et nyt, stort køkken, to badeværelser og hele tre toiletter. Her blev også lagt lyse plankegulve i sildebensmønster i værelser og opholdsrum, som erstattes af flotte italienske klinker på badeværelserne. Lysindfaldet er et af de mest imponerende træk i huset. Idylliske sprossede vinduer i stueplan samt smarte VELUX Cabrio-altaner og gulv til loft vinduer på førstesalen, bidrager til et fantastisk naturligt lys i boligen. De unikke altaner kan nemt omdannes til ovenlysvinduer. Stueplan er indrettet som primært opholdsmiljø med køkkenalrum og en stor stue, hvor der både er barområde og gæstetoilet. Boligen fuldendes af et værelse og badeværelse i stueplan, der suppleres af tre værelser, endnu et badeværelse og en hyggelig opholdsstue på førstesalen. Om sommeren kan I skabe en skøn balance mellem ude- og indearealer med hele seks terrassedøre i stueplan. Huset er placeret meget ugeneret, så haven vil I opleve som jeres egen lille oase. Den er anlagt med en solrig fliseterrasse, havedam og masser af skøn beplantning med æble-, blomme- og pæretræer samt rabarberbede og vinranker. Værd at nævne er også, at huset ligger på en rolig, lukket vej. Derudover er der pasningstilbud for de helt små i Søvang, mens nærmeste skole og indkøbsmuligheder er i St. Magleby, som ligger lidt over fire kilometer fra adressen. Denne ejendom skal opleves!
Boligfakta
Type Villa
Udbudsform Salg
Energimærke B
Varmekilde Elvarme
Byggeår 1944
Ombygget 1987
Rum 7
Bad 2
Toilet 3
Plan 2
Boligareal 237 m²
Grundareal 885 m²
Økonomi
Kontantpris 8.695.000 kr.
Ejerudgift 4.213 kr.
Finansiering
Udbetaling 435.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 52.987 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 41.946 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån

Skal vi også sælge din bolig?

Find ud af, hvad din bolig er værd

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 14.569
Skatteprocent 24,8%
Grundskyld 8,1‰
Kirkeskat 0,61%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Store Magleby

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Store Magleby
Fred og ro
Skøn natur
Godt for børnefamilier
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Virtuel rundvisning
Her slapper vi af

"Vi elsker at sidde ved dammen i forhaven og kigge på alle fiskene og iagttage frøen. Vi nyder vores meget private baghave med plads til spil, hygge og bålfad uanset årstid. Idendørs rummer huset alle muligheder for at vi kan slappe af både sammen og hver for sig. "

Derfor flyttede vi hertil

"En gang om året cykler vi Amager rundt og hver gang vi kom til Søvang, var vi enige om at det her var Amagers perle og her skulle vi bo en dag. Da vi steg ud af bilen for at se huset, var der den vildeste ro, det eneste vi kunne høre var havet og fuglene, og vi vidste det var vores nye hjem. "

Sådan er kvarteret

"Her er så utrolig roligt, trygt og familiært. Alle hilser på og hjælper hinanden, man kan altid løbe til naboerne hvis man mangler løg eller sukker. Her er mange gratis fælles aktiviteter. Bla en løbeklub og fælles udendørs træning hver onsdag aften. Man møder altid naboer i skoven og ved havet."

Det viser vi vores gæster

"Vi elsker at vise vores gæster den magiske natur i området. Fugleudkigstårnet og trolden Bjarke Cirkelsten. De små stier og vandhul, al den vilde frugt og blomster, køerne, de mange fugle og de flotte sommerfugle, samt det smukke lys på engen ved solop og nedgang."

Her handler vi

"Vi kører meget ud og ind af Dragør og møder derfor både Rema, Lidl og 365 på daglig basis. Netto ligger dog tættest hvis vi lige skal hente noget og ellers låner vi af naboerne:)"

Hvorfor flytter vi herfra

"Vi kommer fra Amager Strand hvor vores teenage døtre stadig har deres omgangskreds, skolegang og fritidsinteresser. Vi var indstillet på at køre meget og det generer os ikke, men for vores piger er det for ufleksibelt. De føler sig låst og afhængige, derfor flytter vi."

Har du råd til denne bolig? Med en gratis vurdering kender du bedre dine muligheder.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Har du fundet din drømmebolig?

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme.

2 lignende villaer i nærheden til 7.400.000-10.000.000 kr. på omkring 237 m2

Opret søgeagent Se lignende boliger
Villa

Vejlands Allé 124, 2300 København S

7.895.000 kr. 216 m² 9 rum
Stor, lys villa fra 2017 på Amager
Villa

Oxford Allé 59, 2300 København S

8.900.000 kr. 205 m² 6 rum
Opret søgeagent Se lignende boliger Se flere villaer i Store Magleby

Seneste solgte boliger i danbolig Kastrup, Tårnby og Dragør

Solgt maj 2024
Villa
Solgt

Hyben Alle 19, 2770 Kastrup

118 m² 5 rum
Solgt maj 2024
Fritidsbolig
Solgt

Hf. Maglebylund 295, 2791 Dragør

43 m² 2 rum
Solgt maj 2024
Villa
Solgt

Gemmas Alle 32, 2770 Kastrup

106 m² 4 rum
Solgt maj 2024
Villa
Solgt

Suezvej 40, 2770 Kastrup

111 m² 3 rum