Hvad gør mægleren

Det første, din mægler gør, er at søge i danboligs eget kartotek efter købere, der på forhånd kunne være interesserede i din bolig. En del handler kommer i stand på denne måde. 

 

Forarbejdet 

Med mindre der findes en køber via vores kartotek, er næste skridt at udarbejde en præsentation og en salgsopstilling. I den forbindelse er der en lang række praktiske og tekniske forhold, der skal på plads, og som mægleren tager sig af. Mægleren indhenter oplysninger hos ejer-/grundejerforeninger; vurderer, om der er om behovet for byggeteknisk gennemgang af boligen; undersøger muligheden for at få et tilbud på en ejerskifteforsikring mod skjulte fejl og mangler og sørger for, at boligen energimærkes.

 

Præsentation og annoncer

Du og mægleren aftaler, hvilke aviser din bolig skal annonceres i, samt hvordan annoncerne skal se ud. Mægleren sørger for, at der bliver taget billeder, og at der bliver udarbejdet en tekst, men du kan selv være med til at beslutte, hvordan både tekst og billedside skal se ud. På danbolig.dk præsenteres din bolig med store flotte billeder, plantegning og et stort interaktivt kort med bl.a. satellitfotos, rejseplanlægning, angivelser af indkøbsmuligheder, skoler, fritidstilbud m.m.

 

Vi giver dig også mulighed for på hjemmesiden selv at fortælle køberne om din bolig i ord og billeder. Denne mulighed kalder vi Sælger siger. Når vi annoncerer din bolig på danbolig.dk, annoncerer vi den samtidig på boligsiden.dk og andre store landsdækkende boligportaler.

 

Udstilling af din bolig

For at markedsføre din bolig bedst muligt vil ejendomsmægleren udstille boligen i sin egen salgsudstilling. Desuden kan der være mulighed for, at din bolig udstilles forskellige steder i lokalområdet, fx i de lokale filialer af Nordea. Ejendomsmæglerens "Til salg"-skilt kan også være med til at markedsføre din ejendom overfor potentielle købere.

Den bedste løsning kan være en kombination af flere ting. Det endelige valg afhænger af, hvilke købere man ønsker at henvende sig til. Du er selv med til at bestemme, hvordan din bolig bliver markedsført bedst.


Fremvisning af boligen

Fremvisningen er noget af det vigtigste i boligsalget. Det er her, at boligen skal præsenteres bedst muligt over for potentielle købere.Det er bedst at lade mægleren foretage fremvisningen. Eventuel kritik fra købers side kan ofte være mindre ting, som ejendomsmægleren kan forklare og løse. Det vil være lettest for alle parter, hvis ejendomsmægleren har en nøgle til boligen, så der også er mulighed for at vise boligen frem, når du ikke er hjemme. Du får altid besked om, hvornår ejendomsmægleren kommer. 


Når køberen er fundet

Når den rigtige køber er fundet, undersøger mægleren købers økonomiske forhold, så handlen kan gennemføres problemfrit.

 

Hvorfor vælge os? 

Danbolig vil være den mæglerkæde, du vælger, hvis du vil have fat i nogen, der virkelig har forstand på boligmarkedet. Vi vil være dem, der har overblik over boligpriser og -tendenser både lokalt og nationalt. Vi vil kende til de nyeste love og regler og deres betydning for dig. Vi skal være så erfarne og professionelle, at vi kan give dig en personlig og skræddersyet løsning. Der er nemlig ikke to bolighandler, som er ens. Derfor har vi ingen færdigpakkede løsninger og ingen "det er bare rutine"-sager.

 

Vi knokler for at få tilfredse kunder

Vi vil også være den ejendomsmæglerkæde, som har den højeste kundetilfredshed. Intet er vigtigere, end at vores kunder er tilfredse med vores arbejde og vil anbefale os til andre.

 

Derfor udsender vi elektroniske spørgeskemaer via email flere gange i salgsforløbet, hvor vi spørger ind til, hvordan du føler dig behandlet af din ejendomsmægler og om din generelle tilfredshed med salgsforløbet.Vi spørger også ind til din tilfredshed med specifikke elementer i boligsalget, fx annonceringen af din bolig. På den måde kan vi sikre, at du får den bedst mulige oplevelse som kunde hos danbolig gennem hele salgsforløbet.

Find din mægler