Bestil en gratis og uforpligtende
salgsvurdering og få professionel rådgivning
hos danbolig

Grundlaget for en god bolighandel er en god salgsvurdering

Med en salgsvurdering hos danbolig får du vores professionelle vurdering af hvor meget du kan forvente at få for din bolig. Vi tilbyder en grundig gennemgang af din bolig samt en kompetent og seriøs rådgivning om det bedste salg. Hos danbolig kender vi netop dit kvarter og ved derfor hvad der tæller. Bestil en salgsvurdering i dag - det er gratis og helt uforpligtende. 

 

Din kontaktinfo


Vi har måske en køber til din bolig – tag et tjek

Hos danbolig har vi mange købere der står i kø til at købe din bolig. I boksen til venstre kan du indtaste oplysningerne om din bolig. Du vil med det samme kunne se, om din gamle bolig, er drømmeboligen for en eller flere af vores købere.

 

Du kan også tjekke hvad gennemsnitsprisen på din vej er.

Find købere

SalgsPlan:
Overblik over salgsforløbet

Vores nye grundværktøj, danbolig SalgsPlan, sikrer dig et grundigt overblik før, under og efter salget af din bolig. Før salgsprocessen sættes i gang, aftaler vi en pris og salær.

 

Sammen med dig, lægger vi en udførlig kampagneplan for salget af din bolig. Kampagnen består af annoncering, åbent hus arrangementer og lignende, og du vil under hele forløbet være i tæt dialog med din mægler.

 

Læs mere om SalgsPlan

Sådan sælger vi din bolig

Når markedsføringen er i gang, kan du udover mundtlige tilbagemeldinger fra os løbende logge på hjemmesiden og kigge på Interessebarometeret, vores elektroniske hjælpeværktøj.

 

Hvis interessen for boligen ikke bevæger sig i den rigtige retning, taler vi med dig om, hvad der kan gøres. Det kan være alt fra, at fatte malerrullen og male væggene i køkkenet til at overveje Facebook-annoncering. Pointen er at holde fokus på, hvad vi kan gøre i fællesskab.

 

Læs mere om salgsprocessen

Det kan mægleren hjælpe til med

Vi kender de nyeste love og regler og deres betydning for dig. Vi er erfarne og professionelle, og vi giver dig en personlig og skræddersyet løsning. Der er nemlig ikke to bolighandler, som er ens. Derfor har vi ingen færdigpakkede løsninger og ingen "det er bare rutine"-sager.

 

Vi knokler for at du får den bedst mulige oplevelse som kunde hos danbolig gennem hele salgsforløbet.

 

Find din mægler