Københavnsvej 28

4000 Roskilde
Tlf.: 4633 2020
Fax: 4633 2021
CVR: 27554946

Åbningstider

Mandag: 09.00-17.00
Tirsdag 10.30-17.00
Onsdag-Torsdag 09.00-17.00
Fredag: 09.00-17.00
Lørdag-Søndag: 10.00-14.00

V/ sagsbehandling kontakt:

boligsupport.hald@danbolig.dk

Tlf.: 32 83 06 08

Dokument-login

Få en gratis salgsvurdering

danbolig Roskilde - Københavnsvej

Velkommen hos danbolig Roskilde - Københavnsvej

Hos danbolig Roskilde - Københavnsvej sælger vi så godt som alle slags ejendomme: Lejligheder, andelsboliger, liebhaverboliger, rækkehuse, nedlagte landbrug, sommerhuse, byggegrunde, sommerhusgrunde og erhverv.

 

Vores otte medarbejdere har et rigtig godt kendskab til Roskilde og de nærliggende områder. Butikken ligger lige over for Ro’s Torv og ses af rigtig mange mennesker, da Københavnsvej er gennemkørselsvej for alle, der skal ind og ud af byen.

 

Vi samarbejder med 12 andre danbolig butikker, og det betyder, at du som sælger har adgang til områdets langt største køberkartotek, fordi de andre 12 butikker også præsenterer din bolig for interesserede købere i deres lokalområde.

 

Samtidig giver det store netværk os mulighed for krydssalg; når en af vores butikker i København for eksempel har fået solgt en bolig for en kunde, der leder efter bolig i Roskilde, sender mægleren kunden videre til os.

 

Vores sælgere fremhæver, at vi er troværdige, og at vi er gode til at ramme den rigtige udbudspris og dermed hurtigt får solgt boligerne.

 

Som kunde hos os er du sikret en proffessionel rådgivning hele vejen igennem forløbet, indtil vi har solgt din bolig. Vi gennemgår hele processen fra a til z, når vi går i gang, og vi holder dig løbende ajour, på både din egen sag og på boligmarkedet generelt. Vi giver feedback efter hver enkelt fremvisning, og vi gennemgår statistikkerne på boligen (hvor mange salgsopstillinger har vi sendt ud, hvor mange gange er der klikket på præsentationen), billederne og teksten, så vi hele tiden tilpasser og optimerer præsentationen.

 

Også vores købere får en professionel og serviceorienteret behandling. Vi laver altid en grundig behovsafdækning hos vores købere, hvor vi kortlægger deres behov og ønsker, og det sparer køberne tid, fordi vi hurtigere og mere effektivt kan finde de rigtige boliger at præsentere for dem.

 

Vi sørger for god og professionel markedsføring. Vi tager mange medier i brug og er i det hele taget den mægler i området, der markedsfører vores boliger mest – flest steder og på mest plads.

Kort

Vores kunders anbefaling

Alle købere og sælgere i danbolig bliver bedt om at evaluere deres kundeoplevelse efter handlen.


Tilfredshedsmåling er et vægtet gennemsnit af både køber og sælgers anbefaling af den pågældende danbolig-butik. Svarene omregnes til en mæglerrating som udgør fra 1 til 5 stjerner.


Undersøgelsen er uvildig og administreres af Boligsiden.dk.


Læs mere om ratingen her

Det siger vores kunder

 • Solgt

  Lindevej 44

  Solgt til prisen på 21 dage! "Vi besluttede os for at få en mindre bolig og kontaktede derfor nogle ejendomsmæglere med henblik på vurdering og salg af vores hus. Vurderingen af vores hus var ens hos de forskellige mæglere, men hos DanBolig Københavnsvej mødte vi en stille, men meget troværdig og tillidsfuld mæglerstil der tiltalte os, og derfor valgte vi DanBolig Københavnsvej.Netop troværdigheden i at fastsætte et realistisk niveau, og gennemføre et salg på bare 21 dage til den fastsatte pris, taler for en attraktiv ejendom, men også et professionelt team, der i alle henseender har holdt, hvad de lovede. Vi er glade for, at der igen kommer børn og liv i huset og ønsker den nye familie alt godt." Marianne & Keld

 • Solgt

  Oldvejsparken 32

  Solgt på kun 2 dage ! "Da jeg stod og skulle sælge mit rækkehus i Gevninge, havde jeg to ejendomsmæglere fra Roskilde ude for at vurdere ejendommen - den ene var Danbolig Københavnsvej. I vurderingen fra de 2 mæglere var der ca. kr. 100.000 i forskel på salgsprisen, så jeg var meget i tvivl om, hvem jeg skulle vælge. Men jeg valgte DanBolig, da de på én eller anden måde virkede meget sikre i deres sag - at de kunne sælge min ejendom, på trods af den højere pris. Jeg må sige, at det var helt utroligt, at de solgte mit rækkehus på kun 2 dage." Gisser, Oldvejsparken 32

 • Solgt

  Hedegade 42

  Seriøst koncept "Vi havde fået til opgave at varetage vores Farmors hussalg og det var derfor vigtigt for os, at vælge en ejendomsmægler, der kunne varetage hussalget på bedste vis. Efter at have haft forskellige ejendomsmæglere til at besigtige huset, var vi ikke i tvivl. DanBolig Københavnsvej havde det mest seriøse koncept og mæglerne Nicolai Karhof og Jess Høeg passede godt til vores mentalitet. Derudover matchede deres tilgang og strategi, til at sælge dette lille hus med stor affektionsværdi vores forventninger. Efter enorm markedsføring, stor ihærdighed, rekord mange åbent hus-arrangementer og fremvisninger kunne vi underskrive en købsaftale. Trods mange bemærkninger i tilstandsrapporten fik vi handlet huset til en tilfredsstillende pris, til de rette købere, som vil passe på huset fremover. Vi er sikre på, at processen forløb så tilfredsstillende, fordi de på Københavnsvej har den rette indsigt og stor indlevelse i at handle bolig. Vi kan på det varmeste anbefale DanBolig Københavnsvej - de solgte vores bolig til fuld tilfredshed." De bedste hilsner, Mikael & Winnie

 • Solgt

  Ægirsvej 11

  Hvorfor DanBolig? "Vi valgte DanBolig, da de er samarbjedspartner med Nordea, som er vores daglige bank, men hvor jeg også sidder i bankrådet. Derfor ville vi gerne give dem chancen for at sælge vores hus. Salget startede på det værst tænkelige tidsunkt, i slutningen af januar måned, hvor der var hård vinter og det fortsatte i 2½ måned. I denne periode gjorde DanBolig hvad der var muligt, med de betingelser. Under hele forløbet, fremvisninger etc., var der en person der altid dukkede op i horisonten, det var Simone. Det var primært hende som fremviste vores bolig. Alle var meget positive og ikke mindst os selv. Vi er overbevist om, at Simones måde at behandle køberne på har gjort en forskel. Hun kunne sætte sig ind i deres situation, og set gjorde, at de ikke følte sig som "kunder, men som den vigtigste brik i spillet, for det hele kunne gå op i en højere enhed. Da vi tog på sommerferie, var vi sikre på, at huset ikke ville blive solgt, men NEJ, slutningen blev lykkelig, idet huset blev solgt mens vi var på sommerferie." Kim og Laila Asmussen Danbolig Roskilde Københavnsvej har gjort købet af vores drømmehus til en positiv opevelse. "Efter at have været på udkig efter en ny bolig i over et år, fandt vi Ægirsvej 11 i Roskilde. Vi havde en positiv fremvisning og DanBolig Roskilde Københavnsvej var hele vejen igennem meget imødekommende. Vihavde brug for at se boligen flere gange, og hver gang stillede de sig til rådighed og var klar til at besvare spørgsmål. Vi har følt os trygge hele vejen igennem forløbet og har fået en yderst professionel behandling. Vi er glade for, at DanBolig Roskilde Københavnsvej har gjort købet af vores drømmehus til en positiv oplevelse. Vi kan på det varmeste anbefale DanBolig RoskildeKøbenhavnsvej til alle der ønsker at købe og sælge bolig." Peter og Karen

 • Solgt

  Bausager 44

  Chr. Søegaard siger:
  Mine forældre på 90 og 93 år er ikke stærke mere og var nødt til at sælge Deres kæreste eje – parcelhuset i Gevninge. Derfor henvendte vi os til danbolig Roskilde Københavnsvej. Peter Karlsen tog sig god tid til, at forklare mine forældre om hvorledes salgsforløbet, prisansættelse og reglerne for salget af ejendommen ville være. I min familie har vi haft en god oplevelse ved salget af ejendommen, vi har følt at være med – hele tiden god orientering. Peter Karlsen har været en god sælger og har haft en forståelse for, at tage os med i de beslutninger der skulle tages. Huset blev solgt på første fremvisning d. 15. august og overtaget af de nye ejere d. 14. oktober. Vi kan kun anbefale andre, at sælge igennem danbolig Roskilde Københavnsvej. Bent Søegaard, (søn), Bausager 44, Gevninge

 • Solgt

  Himmelevgårdsvej 1

  Martin Kjær siger:
  ”På trods af et svingende boligmarked har danbolig Roskilde Københavnsvej lokket mange interesserede købere til at se netop vores bolig. Vi er gennem hele salgsprocessen blevet mødt med venlighed, professionalisme, ansvarlighed og grundighed, så vi som sælger har kunnet føle os rigtig trygge. Det hele kulminerede selvfølgelig i at ejendommen blev solgt og vi kunne komme videre med vores nye drømmebolig.” Mange hilsner fra Louise og Martin, sælgere af Himmelevgårdsvej 1

 • Solgt

  Østergade 46, st.

  Niels Erik og Pia Bjergaarde siger:
  ”Danbolig Roskilde Københavnsvej har "hele vejen" været super dygtige ved salget af vores bolig på Østergade. Den rigtige pris blev sat af Peter, Nina solgte boligen og papirarbejdet har forløbet på skinner. Alt er sket super professionelt, men samtidig med et smil på læben. Vi kan varmt anbefale hele "danbolig-holdet" på Københavnsvej!” En sommer hilsen fra Pia og Niels Erik, sælgere af Østergade 46, st.

 • Solgt

  Vindingevej 61D, st. th

  Birgit Hansen siger:
  Jeg har besvaret ud fra salget af min mors lejlighed, Vindingevej 61.D.st.th, 4000 Roskilde. Der har i været rigtig gode til at orientere via mail om forløbet af boligsalget.

 • Solgt

  Roskildevænget 64, 1. th

  Alexandra Thuesen siger:
  Vi var rigtig glade da vi fik hjælp fra Peter, istedet for den mægler som først var på. Kristian kender vi som mægler fra en anden lejlighed som han var mægler på( da han var i bredgade ) Efter snak med Peter og vores rigtig gode erfaring med Kristian, kunne vi dog godt overveje at bruge danbolig, den da vi evt. Skal sælge.

 • Solgt

  ”Vi har netop fået solgt vores dejlige hus på Magnoliavej - skønt. Vi har haft 20 skønne år her. danbolig har gennem hele salgsforløbet arbejdet meget seriøst med salget! Der er ofte blevet afholdt åbent hus. Vi er jævnligt blevet orienteret om hvordan salget gik, og det har været dejligt. Vi giver danbolig Københavnsvej vores bedste anbefaling, og takker for en god indsats.”

 • Solgt

  Bøgevej 44

  ”Det er vigtigt, at man vælger den rigtige mægler fra starten af, til at sælge ens hus. Vi valgte den forkerte mægler og der var 2 fremvisninger på åbent hus i det halve år som boligen var kommet i kommision. Efter et halvt år valgte vi en ny mægler - danbolig Københavnsvej - og her kom der skred i sagen med over 30 fremvisninger og åbne huse og boligen blev solgt. ”

 • Solgt

  Bygmarken 9

  Jette Blicher Steensen siger:
  danbolig p� k�benhavnsvej er super gode de er im�dekommendene og smilene

 • Solgt

  Åkandevej 3

  Kim Karhof siger:
  Fra start var i meget bevidst omkring pris og udbud, i fulgte op på salgsemnerne og alt fungerede meget tilfredsstillende. Da salget var på plads var jeres tilgang til både køber og sælger igen meget proffesionel og de spørgsmål der var blev besvaret rettidigt.Alt i alt et meget flot forløb og jeres procedurer fungerer upåklageligt.Det virker gennemarbejdet og efterlader et impornerende indryk af en ejendomsmægler der bare fungerer rigtigt godt. Jeg anbefaler jer gerne til andre der står og skal sælge.Stor ros til jer alle.VhKim

 • Solgt

  Knudsvej 30

  kirsten brok siger:
  ”Vi har været utroligt glade for at samarbejde med DanBolig Niels Hald med Nikolaj Karhof ”i front”. Hele forløbet har været håndteret med professionalisme, kombineret med at Nikolaj har kunnet forklare tingene i et hverdagssprog som er til at forstå, for ”læg-folk” som os, som bestemt ikke handler med huse til hverdag. Han har været klar og tydelig både i sin måde at forklare og skabe mening i tingene, og i sin rådgivning og vurderinger, når eksempelvis prisen har skullet tilpasses. Vi har en klar fornemmelse af at være blevet behandlet meget reelt. Nikolaj får top-karakter og en varm anbefaling med herfra!” Venligst KIRSTEN BROK, Knudsvej 30, Roskilde

 • Solgt

  Asylgade 24

  Mette Udengaard siger:
  I har ikke alene arbejdet professionelt med salget af mine to boliger, men også støttet personligt. Når man skal sælge bolig pga. skilsmisse, så er det vigtig med den form for støtte, som Danbolig på Københavnsvej har ydet. En stor tak til alle på kontoret!!!

 • Solgt

  Mørbjergparken 36

  Aase Ellehammer siger:
  Vi har grundet helbreddet, desværre set os nødsaget til at sælge vores dejlige hus gennem 40 år, men vi er takket være Nicolai Karhof kommet godt og trygt igennem både salg og køb af bolig. Rådgivningen undervejs i salgsforløbet har været perfekt og vi har altid kunne ringe til Nicolai, hvis vi blev i tvivl om noget. Samarbejdet har været en rigtig god oplevelse. Vi kan varmt anbefale danbolig Københavnsvej. Mange hilsner Aase og Erik Ellehammer, sælger af Mørbjergparken 36, Vindinge, 4000 Roskilde

 • Solgt

  Roskildevænget 29, st. tv

  Lars Skjoldby siger:
  Da vi satte vores lejlighed til salg i Roskildevænget, var vi meget bevidste om den store konkurrence der var i området. Danbolig Københavnsvej har været meget dygtige til at eksponere lejligheden og I købers marked har de også vist, at de har is i maven. Det har beroliget os som sælgere og resultatet kom, da lejligheden blev solgt til prisen, blot 5 måneder efter vi indgik aftalen. Mvh. Pia & Lars, sælgere af Roskildevænget 29, st. tv.

 • Solgt

  Ringstedvej 71A st

  Vi havde brug for et hurtigt salg "Efter som vi havde fået mulighed for at overtage et hus efter et familiemedlem, havde vi brug for et hurtigt salg og en realistisk vurderigspris. Vi havde fra første mødet et godt indtryk af DanBolig Roskilde Københavnsvej og var ikke i tvivl om, at det var dem der skulle varetage opgaven. Sammen med DanBolig lagde vi en plan for, hvordan huset skulle sælges. Der blev planlagt opfølgningsmøder med vores ejendomsmægler, så der hele tiden var fokus på vores hussalg. Efter hver fremvisning og åbent hus fik vi tilbagemeldning med det samme. Allerede efter 1½ måned, havde Simone Dalsgaard køberen til vores ejendom - og vi fik næsten prisen for den. Vi har hele vejen igennem følt os i trygge hænder hos DanBolig og har fået en god og professionel rådgivning. Vi tøver ikke med, at anbefale alle der skal sælge deres bolig, til at bruge DanBolig Roskilde Københavnsvej. Jeppe og Stine   Jeg har igennem hele processen været super tilfreds med DanBolig "Som førstegangskøber har det været vigtigt for mig, at jeg følte mig tryg og at tingene ikke gik for hurtigt. Simone har været meget imødekommende, hjælpsom og tålmodig, god til at møde mig lige præcis der hvor jeg var i processen, uanset hvor mange gange jeg spurgte om de samme ting. Jeg havde brug for at se huset flere gange undervejs og hun var altid parat til at træde til. Jeg har været i gode hænder - det hele er gået super hurtigt og smertefrit, ingen tvivl og uro. Tænk at det ku' være så let at blive husejer." Dorthe 

 • Solgt

  Bygmarken 9

  Jeg vik solgt på kun 1½ uge "Jeg stod med en stor udfoordring da jeg mistede min mand, og for første gang stod alene og skulle sælge min bolig. Efter at have haft flere ejendomsmæglere til at besigte min ejendom, faldt valget naturligt på DanBOlig Roskilde Københavnsvej. Her var jeg mest tryg. I DanBolig er deres væremåde utrolig behagelig og jeg fik alle de informationer jeg havde behov for. De var gode til at ringe hver gang der var blevet fremvist og holde mig opdateret hele vejen igennem. Jeg følte fra start at DanBolig Roskilde Københavnsvej var utrolig fagligt kompetente. Jeg kan på det varmeste anbefale alle der skal sælge, at sælge igennem DanBolig Roskilde Københavnsvej, de gør en forskel" Jette   Professionel og troværdig behandling "Efter vi havde besluttet at skifte vores andelsbolig ud med en større bolig, gik den store boligjagt ind. Vi kontakte DanBolig Københavnsvej med henblik på fremvisning af en konkret bolig. Simone Dalsgaard foreslog, at vi også skulle se en anden bolig, hun mente kunne være noget for os. Den bolig Simone foreslog, viste sig at være lige det hus, som vi havde ledt efter. KOrt tid efter havde vi skrevet under på en købsaftale og boligen blev vores. Vi har hele vejen igennemforløbet fået en professionel og troværdig behandling. Vi kan nu glæde os til at overtage vores nye hus til foråret. Vi vil på det kraftigeste rose Simone for hendes tilgang til salget og kan kun anbefale DanBolig Roskilde Københavnsvej" Bjarne og Sanne - Køber

 • Solgt

  Holbækvej 225

  DanBolig Roskilde Københavnsvej bliver ved til den bitre ende "Efter seks måneder var vi i tvivl om vi skulle fortsætte med salget eller blive boende. Nicolai Karhof havde lagt en plan for fremtidig markedsføring, ny kontakt gennem nye kunder i køberkartotek og en ny opsætning af billeder via internettet. Vi afholdte åbnet hus den efterfølgende weekend md 3 besøgende hold. Det endte med at det ene hold købte ejendommen. Vi er utrolig glade for at have solgt. Der var forkus på vore ejendom gennem hele forløbet. Vi kan på det varmeste anbefale DanBolig Roskilde Københavnsvej, de gjorde en forskel hos os." Erik og Inge

 • Solgt

  Terrasserne 51

  Hurtigt solgt "Efter dødsfald i familien var der pludselig et ekstra hus at skulle tilse og vedligeholde - og måske snerydning til vinter. Ønsket fra familien var derfor et hurtigt salg... Efter et positivt indledende møde med Simone Dalsgaard faldt valget af ejendomsmægler på DanBolig Københavnsvej. Der blev lavet en vurdering af huset, hvor der både blev taget højde for ønsket om et hurtigt salg og husets tilstand. Samtidig var familien af den opfattelse at der ikkek skulle handles yderligere med prisen. Vores ønske blev opfyldt - allerede 2 dage efter første åbent hus var en køber klar til underskrift og salget var til prisen. Godt arbejde Simone." Jan

 • Solgt

  Vindingevej 33

  Vi anbefaler DanBolig Roskilde Københavnsvej "Med en stor udfordring foran os, valgte vi at sælge vores bolig gennem DanBolig Roskilde Københavnsvej... Vi havde fundet vores drømmehus og skulle have solgt før vi kunne købe. Efter diverse møder med forskellige mæglere i byen, valgte vi DanBolig Roskilde Københavnsvej, fordi deres koncept var det mest gennemarbejdet. Nicolai Karhof var meget venlig og yderst imødekommende, med en god plan for et hurtigt salg. Markedsføring og engagement var også klart overlegent. Med 2 grafikere siddende, som udarbejder alt deres markedsføringsmateriale kunne det ikke gå galt. De arbejder enormt og og vi kunne ringe på alle tider af døgnet. Nicolai var fantastisk engageret og var enomt god til at melde tilbageefter fremvisninger, bestilte salgsopstillinger og hvad der ellers var oppe og vende. Derudover var rådgivning og service helt i top. Vi kan og har allerede på det varmeste anbefalet DanBolig Roskilde Københavnsvej. De gør en forskel" Laura og Keld

 • Solgt

  Gartnervang 39 3. MF

  "Salget af min ejerlejlighed blev varetaget 110% professionelt af DanBolig på Københavnsvej Det var Kim Nordahl Poulsen der vurderede min lejlighed og kun 14 dage senere havde han fundet køberebn og solgt min lejlighed - hans vurdering af salgsprisen viste sig derfor at være den helt rigtige, idet der var flere lignende boliger tilsalg på samme tid. Jeg har gennem helt forløbet følt mig meget tryg. Der har været en rigtig god dialog mellem DanBolig og mig og de har fra første dag været yderst professionelle og oprigtige med rådgivning og tilbagemeldninger, hurtigst muligt, hvilke har været særdeles tilfredsstillende for mig. Jeg har fået den vejledning og opbakning som jeg havde behov for under salget, og takker DanBolig for det gode samarbejde samt den service der er ydet under salget. Jeg kan varmt anbefale DanBolig på Københavnsvej til kommende sælgere og købere."  Alex Berg

 • Solgt

  Dalengen 6

  Et forløb til UG med kryds og slange "I forbindelse med salget af vores hus, er der blevet taget utrolig godt imod os af hele teamet på Københavnsvej. Fra første dag, hvor vi sendte bud efter DanBolig på Københavnsvej og under hele det velorganiserede forløb - har vi fornemmet, at netop salget af vores hus har været DanBolig på Københavnsvejs mærkesag. Der har været action hele tiden - ping pong frem og tilbage - hurtige tilbagemeldinger efter fremvisninger - alt til UG med kryds og slange. Vi kan kun anbefale at bruge DanBolig på Københavnsvej, hvis I skal sælge hus." - Ellen Margrethe og Henning

 • Solgt

  Søvang 7

  Solgt på 6 dage "Hvad er det de kan hos DanBolig på Københavnsvej? De kan sælge - og det er endda så hurtigt, at man bliver helt rundt på gulvet. Takket være deres aktive køberkartotek, havde de allerede dagen efter vi havde underskrevet salgskontrakten, fat i et interesseret par. 6 dage efter var alle papirer underskrevet og huset solgt! Hurtigere kan det vist næsten ikke gøres. Vi takker for et rigtig godt samarbejde, med ærlig og god feedback. Et særdeles godt samarbejdende team med kompetente medarbejdere. De varmeste anbefalinger til DanBolig på Københavnsvej - de holder hvad de lover!" - Karina og Peter

 • Solgt

  Hvalsøvej 29

  Stor ros "I var nr. 3 ejendomsmægler og I var klart bedre. Meget informerende og den bedste markedsføring. I skal have stor ros og ikke kun fordi i fik solgt." - Berit Hansen

 • Solgt

  Hyrdehøj Bygade 8

  Alle ansatte ser alle ejendommene "Det vil sige, at alle indgår i salgsarbejdet. Dette oplever vi som sælger, som et meget stort PLUS." - Jette og Mogens Hartmann

 • Solgt

  Fjortenskæppevej 12

  DanBolig Roskilde Københavnsvej llevede op til alle mine forventninger "Da jeg skulle sælge mit hus i Roskilde tog jeg indledningsvis kontakt til 3 forskellige ejendomsmæglere i Roskilde. Inden jeg tog møder med de pågældende mæglere overvejede jeg, hvad der var vigtigt for mig hos en ejendomsmægler. 1. At personen der kommer ud er sympatiak.Hvis han giver et positivt og tillidsvækkende indtryk overfor mig som sælger, er der en vis sandsynlighed for, at dette også vil være indtrykket hos en evt. kommende køber. 2. At mægleren giver et realistisk bud og forklaring på prisen på huset. Jeg øsnker ikke at få stukket blår i øjenene med en jubelpris, som alligevel skal sættes ned efter 2 måneder, men jeg vil omvendt heller ikke sælge til så lav en pris, at jeg efterfølgende ender med at føle at jeg har solgt for billigt. 3. Der er ikke noget der er mere trættendei en travl hverdag, hvis man skal følge op på andres arbejde. Når man betaler nogen for at gøre et stykke arbejde, er det rimeligt at forvente at aftaler og tidspunkter for tilbagemeldninger bliver overholdt. 4. Selvfølgelig en rimelig pris på mæglersalæret. Ud fra de 4 ønsker til en ejendomsmægler synes jeg at DanBolig gjorde det klart bedst. Jeg synes at DanBolig har levet op til disse 4 ting ik hele forløbet. Min ejendomsmægler René har været super god til hele tiden at melde tilbage hver gangder har væreten fremvisning på huset og vi har løbende holldt opdateringsmøder om strategien for salg af huset. Under hele forløbet har den administrative del af DanBolig holdt styr på, at indhente diverse papirer og holdt mig opdateret løbende. Det er virkelig rart, at der bliver kommunikeret løbende, så man ikke er i tvivl om at der er styr på sagerne, både hvad det administrative angår, såvel som opfølgning overfor interesserede købere. Jeg er 100% sikker på at jeg vil tage DanBolig med i en budrunde, hvis jeg en anden gang skal sælge bolig og vil også gerne anbefale DsnBolig i Roskillde til både venner og familie og vide, at de er i trygge og ikke mindst ærlige hænder. Max 

 • Solgt

  Nystedvej 14

  En mægler der holder hvad de lover "Vi havde en rigtig god oplevelse af Danbolig Roskilde Københavnsvej. Vi blev enige om prisen og fik solgt til prisen. Det er vi meget tilfredse med. De solgte vores hus på 14 dage. For os var det vigtigt at føle sig tryg fra start til slut. Det har vi gjort. De er alle meget hjælpsomme og holder hvad de lover. Tak til DanBolig Roskilde Købehavnsvej" - Mogens og Hanne

 • Solgt

  Kærvej 27

  Sabine Levin siger:
  For nogle måneder siden gik vi forbi et hus i Vindinge med et til salg skilt fra danbolig Roskilde Københavnsvej. Vi besluttede os for at bestille en fremvisning hos Jess Høeg. Da vi var førstegangskøbere og ikke havde planlagt at købe hus, havde vi brug for at se huset en del gange. Vi havde generelt mange spørgsmål – både til huset og hele forløbet omkring det at købe hus. Jess Høeg og hele danbolig teamet har hele vejen igennem været enormt hjælpsomme og altid været lette at komme i kontakt med. Vi har følt os i meget trygge hænder gennem hele forløbet hos danbolig og kan sagtens anbefale danbolig Roskilde Københavnsvej til andre. Hilsen Jonas & Sabine, købere af Kærvej 27, 4000 Roskilde

 • Solgt

  Store Valbyvej 242A

  Troværdig ejendomsmægler "Jeg satte mit hus til salg hos DanBolig Københavnsvej for 1 måned siden. Efter det første åbne hus fortalte Nicolai, at der var en interesseret køber til mit lille hus. Jeg blev meget overrasket og glad. DanBolig har været meget troværdige og det har været rigtig vigtigt for mig. Nicolai har været meget tillidsfuld og holdt mig orienteret gennem hele forløbet. Det er første gang jeg har skulle sælge et hus, så derfor har det været vigtigt at jeg kunne stole på Nicolai gennem hele forløbet.Jeg kan selvfølgelig varmt anbefale DanBolig på københavnsvej - de er meget troværdige." Jutta Rasmussen

 • Solgt

  Bistrupvang 13

  Gode tilbagemeldinger "Jeg er imponeret over at DanBolig Københavnsvej har solgt mit hus på kun 3 uger.Både Jess Høeg og Nicolai Karhof har været gode til at melde tilbage, når der havde været køberbesøg.Jeg har i det hele taget været godt tilfreds med det samlede forløb." Tak! Christina A. Hagedorn

 • Solgt

  Roskildevænget 25, 2. th

  Venlige og rigtig god service "Som førstegangskøber kan der være mange udfordringer ved et boligkøb, men DanBolig Københavnsvej var yderst professionelle og hjælpsomme fra dag 1 af. Under hele forløbet var de gode til at ringe og skrive opdateringsmails, så man altid kunne se hvad der manglede og hvor langt handlen var. Jess Høeg var allerede på første fremvisning godt opdateret mht. oplysninger på boligen og efterfølgende i hele forløbet god til at følge op på aftaler. DanBoligs hjemmeside, hvor der bl.a. er mulighed for 720˚ panoramavisning af boligen, virker rigtig godt og er med til, at man som køber får et bedre indtryk af boligen, når man ser den på nettet. Alt i alt kan jeg kun være tilfreds med den måde jeg er blevet behandlet på og er ikke ét sekund i tvivl om, at jeg varmt kan anbefale DanBolig Københavnsvej til andre." Ricky Nielsen

 • Solgt

  Gartnervang 12, 3. tv

  DanBolig Københavnsvej har styr på tingene! "Da jeg overvejede at skulle sælge min lejlighed, var det den reklame fra DanBolig Københavnsvej der dumpede ind i min postkasse, som fangende min opmærksomhed mest. Derfor blev det DanBolig Københavnsvej, jeg kontaktede. Jeg aftalte en dag med Peter Karlsen, hvor han kunne se lejligheden igennem og vurdere denne. Jeg må sige, at der har været styr på tingene lige fra start og salget gik hurtigt og gnidningløst igennem. Lejligheden var solgt på bare 45 dage til prisen - så tusind tak for et godt samarbejde! Jeg vil hermed varmt anbefale andre at henvende sig til DanBolig Københavnsvej, hvis I går i salgstanker, og selvfølgelig også dem der ønsker at købe en bolig." Mange hilsner, Jørgen Luplau Gliese DanBolig Københavnsvej har gjort vores drøm til virkelighed! "For nylig fandt vi vores drømmelejlighed i Roskilde. Vi har haft en positiv oplevelse med DanBolig Københavnsvej og ikke mindst vores ejendomsmægler Jess Høeg. Allerede ved første fremvisning var det imødekommenhed og professionalisme der mødte os. Vi ønskede at se lejligheden et par gange inden vi besluttede os, og der har de være meget fleksible og prioriteret vores behov. Vi har oplevet at være i gode og trygge hænder igennem hele forløbet. Derfor kan vi varmt anbefale DanBolig Københavnsvej - vi vil helt sikkert benytte os af dem igen." Camilla og Martin

 • Solgt

  Tofthøjvej 4E

  Hurtig og effektiv ejendomsmægler "Efter 6 måneder hos en anden mægler, skulle jeg overveje, hvordan min bolig bedst kunne sælges. Jeg kontaktede flere forskellige mæglere, men blev hurtigt overbevist om, at DanBolig Roskilde Københavnsvej var det rigtige valg for mig. Under hele forløbet blev jeg godt og hurtigt informeret både mht. vejledning og opfølgning på fremvisninger. En meget imødekommende og professionel fotograf tog nogle gode billeder til hurtig markedsføring, og salget var en realitet på kun 4 uger. Jeg kan anbefale DanBolig Roskilde Københavnsvej til alle, der ønsker personlig og god vejledning samt en engageret og effektiv ejendomsmægler." Med venlig hilsen Dorte Hansen.

 • Solgt

  Rughaven 7

  Et køberkartotek der virker! "En stor tak til DanBolig Roskilde Københavnsvej for deres indsats og gode støtte vedr. salget af Rughaven 7 i Roskilde. Det blev 11 raske dage med fremvisninger, samtaler, planlægning og ikke mindst spændning. Her er hvad vi vil fremhæve: Sloganet "Københavnsvejs stærkeste team" er ikke kun ord. Vi har mødt en parathed, et engagement og et indbyrdes samarbejde, der blev givende for et hurtigt og godt salg. Tak for det. Køberkartotek er det noget der bare ligger gemt i skuffen? - Nej ikke her. Vi oplevede aktivitet og interesse lige fra start, med fokus på vores bolig. Køberkartoteket har bestemt været meget anvendeligt og har været medvirkende til, at vi fik solgt vores bolig på kun 11 dage. Et meget målrettet salg. Mange tak for hjælpen - Kurt og Anne Margrethe 

 • Solgt

  Bellisvej 9

  Vi fik solgt på 18 dage i overbud "Efter mødet med Rene Vinderslev fra DanBolig Roskilde Københavnsvej, var vi ikke i tvivl om, at det var DanBolig der skulle sælge vores bolig. Det var tydeligt at se, at deres koncept var gennemført og de kunne tilbyde den bedste markedsføringspakke. Så snart vi havde skrevet under, gik DanBolig i gang med deres køberkartotek. Inden vores bolig overhovedet kom på Internettet, havde DanBolig 2 hold købere der gerne ville se ejendommen. Det viste sig, at begge hold ville købe. DanBolig arbejdede intenst med begge købere og det resulterede i, at vi fik solgt vores hus til en højere pris end udbudsprisen. Vi er enormt glade for, at vi valgte DanBolig til salget af vores ejendom. Hele vejen igennem har vi været i gode hænder, fået en super service og en professionel behandling. Vi vil ikke tøve med at anbefale DanBolig til alle der skal sælge deres bolig. Her bliver der virkelig taget hånd om kunderne og gjort en indsats for at få boligen solgt." Jan og Bente Terkilsen   DanBolig Roskilde Københavnsvej hjalp os med at finde vores drømmebolig "I forbindelse med vores søgning på flere kvadratmeter, til vores lille nye familie på 3, kontaktede vi DanBolig Københavnsvej med henblik på fremvisning af et interessant hus. Omstændigheder gjorde dog, at huset ikke var relevant alligevel, og vi fik tilbuddet om at blive oprettet i DanBoligs Køberkartotek med henblik på at blive kontaktet, såfremt det rette hus skulle dukke op. Efter blot et par dage blev vi kontaktet omkring et hus der matchede vores ønsker, og efter yderligere ganske få dage var købskontrakt underskrevet på det hus, som vi håber vil danne rammerne for vores familie de næste mange år. Vi oplevede fra første kontakt med DanBolig Københavnsvej en meget professionel tilgang til vores sitiuation og fokus på netop vores ønsker til bolig, og modtager stadig yderst kompetent service ved eventuelle forespørgelser omkring vores køb. Vi kan klart anbefale DanBolig ved køb af bolig, da man føler sig tryg og velinformeret i en situation, der er af både personlig og økonomisk stor betydning." Amalie, Sussi & Michael

Ingen boliger til salg

Indehavere

 • Nicolai Karhof
  Nicolai Karhof
  Direktør og Partner Tlf.: 2037 6023
  Kontakt
  x

  Nicolai Karhof, Direktør og Partner

  Nicolai Karhof Tlf.: 2037 6023
  Kontakt
 • Torben Hald
  Torben Hald
  CEO. Ejendomsmægler og Valuar, MDE Tlf.: Tlf.: 2538 1450
  Kontakt
  x

  Torben Hald, CEO. Ejendomsmægler og Valuar, MDE

  Torben Hald Tlf.: Tlf.: 2538 1450
  Kontakt
 • Niels Hald
  Niels Hald
  Stifter, Ejendomsmægler og Valuar, MDE Tlf.: 3259 1407
  Kontakt
  x

  Niels Hald, Stifter, Ejendomsmægler og Valuar, MDE

  Niels Hald Tlf.: 3259 1407
  Kontakt

Daglig leder

 • Ellen Johnsrud
  Ellen Johnsrud
  Ejendomsmægler og Valuar, MDE Tlf.: 3175 8279
  Kontakt
  x

  Ellen Johnsrud, Ejendomsmægler og Valuar, MDE

  Ellen Johnsrud Tlf.: 3175 8279
  Kontakt

Medarbejdere

 • Kenneth Elsborg
  Kenneth Elsborg
  Salgschef Tlf.: 3150 7750
  Kontakt
  x

  Kenneth Elsborg, Salgschef

  Kenneth Elsborg Tlf.: 3150 7750
  Kontakt
 • Peter Karlsen
  Peter Karlsen
  Salg og Vurdering Tlf.: 6161 2150
  Kontakt
  x

  Peter Karlsen, Salg og Vurdering

  Peter Karlsen Tlf.: 6161 2150
  Kontakt
 • Mikkel Torp
  Mikkel Torp
  Salg og Vurdering Tlf.: 6161 2191
  Kontakt
  x

  Mikkel Torp , Salg og Vurdering

  Mikkel Torp Tlf.: 6161 2191
  Kontakt
 • Andreas Elkjær
  Andreas Elkjær
  Salg og Vurdering Tlf.: 6122 4182
  Kontakt
  x

  Andreas Elkjær, Salg og Vurdering

  Andreas Elkjær Tlf.: 6122 4182
  Kontakt
 • Line Hansen
  Line Hansen
  Sagskoordinator Tlf.: 4633 2020
  Kontakt
  x

  Line Hansen, Sagskoordinator

  Line Hansen Tlf.: 4633 2020
  Kontakt
 • Karina Mølgaard Jørgensen
  Karina Mølgaard Jørgensen
  Salgskoordinator Tlf.: 4633 2020
  Kontakt
  x

  Karina Mølgaard Jørgensen, Salgskoordinator

  Karina Mølgaard Jørgensen Tlf.: 4633 2020
  Kontakt
 • Benny Nielsen
  Benny Nielsen
  Administrationschef
  Kontakt
  x

  Benny Nielsen, Administrationschef

  Benny Nielsen Kontakt

Vores butikker

Boliger til salg

Ingen boliger til salg