Nørregade 6

3700 Rønne
Tlf.: 5695 1995
Fax: 5695 6595
CVR: 27503802

Åbningstider

Mandag: 09.00-17.00
Tirs-onsdag: 10.00-17.00
Torsdag: 09.00-17.00
Fredag: 09.00-16.00
Lørdag: 10.00-13.00
Få en gratis salgsvurdering

Ejendomsmæglere & Valuar Ole & Martin W. Kok-Hansen

Velkommen hos danbolig Rønne

Danbolig Bornholm er Bornholms ældste og største ejendomsfirma, grundlagt i 1976. Vi arbejder tæt sammen med danbolig i Nexø, og sammen formidler vi i dag omkring hver tredje ejendomshandel på Bornholm.

 

Vores ni medarbejdere bor alle i lokalområdet, og mange af os er født her, så vi kender hver eneste hjørne som vores egen bukselomme. Samtidig har vi mange års erfaring på boligmarkedet og kan derfor give dig den bedste service.

 

Hos danbolig Bornholm sætter vi en realistisk pris på din bolig fra begyndelsen. Vi "overvurderer" ikke salgsprisen bare for at få ejendommen til salg, for så senere give køberne et stort prisnedslag - og sælger en skuffelse på grund af forkerte forventninger. Vi tager i stedet en ærlig snak om den realistiske pris fra begyndelsen – det er alle bedst tjent med.

 

Danbolig Bornholm er erhvervspartner for Røde Kors, vi støtter Kræftens bekæmpelse, det lokale idrætsliv, Destination Bornholm og mange flere gode formål.

 

Kig forbi os, hvis du har behov for en uforpligtende boligsnak om køb og salg – eller hvis du blot har lyst til at møde os.

Kort

Vores kunders anbefaling

Alle købere og sælgere i danbolig bliver bedt om at evaluere deres kundeoplevelse efter handlen.


Tilfredshedsmåling er et vægtet gennemsnit af både køber og sælgers anbefaling af den pågældende danbolig-butik. Svarene omregnes til en mæglerrating som udgør fra 1 til 5 stjerner.


Undersøgelsen er uvildig og administreres af Boligsiden.dk.


Læs mere om ratingen her

Det siger vores kunder

 • Solgt

  Gottegade 13

  Tusinde tak for et dejligt samarbejde. Frank har altid været sød, venlig og tålmodig. Jeg kan kun give ham de bedste anbefalinger til andre, der skal købe/sælge hus. Mange hilsner fra Kirsten og Jan

 • Solgt

  Smedegade 21

  Jeg har solgt hus i Rønne gennem danbolig og kan kun anbefale andre at bruge firmaet. Jeg har gennem hele forløbet følt mig rigtigt godt behandlet og er løbende blevet orienteret om salgsforløbet. danbolig kunne ikke have gjort det bedre. Huset blev flot præsenteret med gode billeder og annoncer. Knud Erik Pedersen fra danbolig deltog i overdragelsen til ny ejer og gav os en god og relevant afsluttende orientering.

 • Solgt

  Alle i Danbolig har været til meget stor hjælp. Alt er foregået meget professionelt og behageligt, venligt og let forstående. Hvis alle var lige gode til at orientere deres kunder som danbolig, så ville alle være lykkelige. Jeg vil aldrig være i tvivl om, at det er danbolig der skal anbefales, når resten af min familie på Bornholm skal sælge deres bolig. Så en stor TAK her fra mig.

 • Solgt

  Ydunsvej 15

  Flemming Mortensen siger:
  Med en ejendomsmægler der tænkte ud af boxen lykkedes det at sælge vores hus på 6 måneder, flot. Et ejendoms marked der er svært er det rigtig flot. Helt igennem en god oplevelse at handle med Danbolig ;)

 • Solgt

  Storegade 60

  Jeg har været meget tilfreds med mit boligkøb hos danbolig. Der var en meget fin opfølgning på sagen og efterfølgende service med aflæsning og aflevering af nøgler. Knud Erik fra danbolig har udvist en venlig og professionel tilgang til hele handlen. Jeg vil helt sikkert anbefale danbolig til folk der overvejer at sælge deres ejendom. Karsten

 • Solgt

  Borgmester Nielsens Vej 125

  Marcus Villumsen siger:
  Jeg har været særdeles glad for den behandling jeg har fået hos danbolig. Martins gennemgang af papirerne var super god og det hele kørte bare som det skulle. "Min danbolig" var et rigtigt godt værktøj til at følge med i salget undervejs. Jeg er meget tilfreds med hele salgsforløbet og bruger meget gerne DANBOLIG igen :)

 • Solgt

  Fælledvej 6

  Jeg har været meget tilfreds med mit boligkøb gennem danbolig. Jeg følte mig godt behandlet og Knud Erik var meget venlig og imødekommende. Jeg kan helt sikkert anbefale danbolig, hvis du skal købe eller sælge din bolig. Helle

 • Solgt

  Åvej 8

  Vi har været meget glade for den måde I har været over for os på. Dejligt at møde en imødekommende ejendomsmægler som ikke kun var til for sælges skyld. Han var meget grundig og god til at forklare sig, da vi er førstegangs købere. Der har været tid til os, ellers har I været hurtige til at putte os ind i kalenderen, da vi kun havde 3 dage til at beslutte os i. Tak for en rigtig god handel, vi et meget glade for vores hus :-)

 • Solgt

  Myregade 1

  Kære Martin og resten af danbolig...... Tusinde tak for et godt samarbejde – Vi følte virkelig Martin var vores mand og arbejdede hårdt for at få huset solgt og gav os altid tilbagemeldingen på hvad der skete med de fremvisninger vi havde på ejendommen. Vi kan på det varmeste anbefale danbolig i Rønne.

 • Solgt

  Paradiset 1

  Alt gik som det skulle ved salget af vores sommerhus. Vi følte os godt orienteret af Jan Haagensen i hele sagsforløbet og det lagte budget var relevant. Vi vil meget gerne anbefale danbolig til andre sælgere af boliger. Med Venlig Hilsen Gitte og Tom Andersen

 • Solgt

  Hallebakken 3

  Tror ikke at der findes et venligere boligteam, ikke mindst skal nævnes kontor personalet som altid er hurtige på telefonen og er utroligt videndende om den enkelte sag og alle perspektiver i forbindelse med en handel, super professionelle, venlige og imødekommende og yder en kæmpe indsats for at få tingene til at glide igennem på bedst tænkelige måde ligesom mæglerne. Jeg har tidligere handlet via Danbolig Rønne og samme billede hver gang, perfekt til mindste detalje. Særlig tak til Jan Haagensen og ikke mindst Rikke Holm Andersen.

 • Solgt

  Lobbæk Hovedgade 4

  Martin virkede meget behagelig og ærlig,så man følte sig i gode hænder under handelen. Det vil jo nok være ham man henvender sig til, såfremt man ønsker at købe eller sælge på et andet tidspunkt. Jeg tror Martin har et godt bagland på kontoret,som sørger for det praktiske. Ellers ville det ikke gå så glat. Med venlig hilsen Anette og Egon

 • Solgt

  Strandvejen 59

  Martin W.Kok-Hansen er en yderst kompetent og professionel mægler med empati. Han fandt stille og sikkert frem til vores behov på en sober måde. Han foreslog selv at jeg skulle se boligen og han gav sig god tid, både til at fremvise huset samt fortælle om lokalområdet. Jeg følte at der var en god kemi kunde og mægler imellem. Jeg kan som det ses erklære mig fuldt tilfreds med danboligs mægler.

 • Solgt

  Det var rart, at blive vist rundt af en mægler, som tydeligvis var velforberedt og kendte huset og området. Der var intet hastværk. Mægleren overholdt vores aftaler til punkt og prikke og vigtigst af alt - kom til tiden! Da vi er førstegangskøbere blev vi lidt overvældet af de mange informationer. Men efter at have gennemgået købsaftalen med Jan var vi mere rolige. danbolig har hele tiden guidet os igennem købet et skridt af gangen. Ganske fint. Vi er yderst tilfredse og vil sige tak til Jan - og danbolig som helhed. Tak for god service. Søde og imødekommende mennesker.

 • Solgt

  Smallesund 35

  Mæglerens indsats for at få solgt boligen var helt unik, boligen blev solgt på kun 21 dage. Rådgivningen var første klasses - og den realistiske pris sparede os mange penge. Selvom det at sælge en bolig, kræver mange udgifter, er det knapt så ærgerlige penge, når man føler at man får noget service, ekspertise og adgang til en erfaring man ikke selv har. Kommunikation er meget vigtig, når man skal sælge en bolig på Bornholm og selv befinder sig i "restdanmark". Informationen har været hurtig, kompetent og fyldestgørende. Næste gang jeg skal bruge en ejendomsmægler på Bornholm vil jeg bruge danbolig/Kok-Hansen. Tak for denne gang.

 • Solgt

  Lærkevej 8

  Martin Kok-Hansen har været ualmindelig pro-aktiv og hjælpsom. Han har hele tiden svaret hurtigt og fyldestgørende på e-mails, selv da vi bare var interesserede købere. Han har også f.eks. koordineret aftale med håndværker for os, da vi pt. er i USA, og han har (efter at salget var lukket) på egen hånd kigget efter i vores kælder efter et stort regnskyl, så vi kunne få en affugter ud. Vi har virkelig følt, at vi har haft (eller fået) en ny ven i branchen og er ikke bare tilfredse, men imponerede, over Martin's engagement. Jeg vil uden tvivl anbefale Martin til andre og også benytte ham, når vi en dag skal sælge vores hus igen. Vi kunne ikke have haft en bedre mægler.

 • Solgt

  Søndre Landevej 74

  Frank Dick-Nielsen har gjort en stor indsats for at sælge boligen, og det gav pote. Vi fik besked i god tid inden fremvisning, hvilket gjorde at vi kunne planlægge efter det. Vi vil gerne takke for den gode behandling, og håber meget at vi på et senere tidspunkt kan arbejde sammen igen, evt. ved huskøb.

 • Solgt

  danbolig er et virkeligt godt firma - og Jan Haagensen er en fremragende hussælger. Jeg har tidligere fravalgt danbolig ved salg af hus, da de var lidt dyrere. Men efter at de var i stand til at sælge et hus på Strandvejen i Rønne på få dage, som havde stået til salg hos anden mægler i over et år - og nu sælger mig et fint hus - så har jeg ændret mening. I er simpelthen de bedste!

 • Solgt

  Frank Dick-Nielsen havde et indgående kendskab til ejendommen og var 100% ærlig om boligens fordele og mangler. Vi havde igennem hele forløbet 100% tillid til mægleren. Tak for god vejledning og godt samarbejde.

 • Solgt

  Vi har købt hus gennem danbolig. Det var Martin selv der kontaktede os, da vi stod i deres køberkartotek, og sagde at han havde fundet et hus der matchede vores ønsker. Vi er glade for Martins ihærdighed og tålmodighed og hans forståelse for vores ønsker. Havde Martin ikke kontaktet os havde vi nok ikke købt.

 • Solgt

  Gulbakkevejen 11

  Jeg har solgt mit sommerhus gennem danbolig og har sjældent været udsat for en, i sådan grad, menneskelig professionalisme. Tak for det. Charlotte Reerslev

 • Solgt

  Storegade 72

  Jeg har købt og solgt gennem danbolig. Jeg er blevet guidet igennem på en rigtig god måde. Jan Haagensen er fantastisk venlig og imødekommende. Der er virkelig gjort en indsats for at få solgt boligen og jeg kan kun anbefale danbolig til andre. Anette Funch Jensen

 • Solgt

  Lille Madsegade 13

  martin kofod siger:
  Tak for en god indsats fra alle de involverede. Vil klart bruge jer hvis jeg kommer i samme situation. Martin Kofod

 • Solgt

  Strandvejen 117

  Der har været tale om en utrolig imødekommende indsats fra danboligs side lige fra mægleren til øvrige ansatte på kontoret. Det tog kun nogle få dage at få huset solgt, så vi kan kun være tilfredse, da det er svært at tiltrække købere i det bornholmske boligmarked i dag. Vi er godt tilfredse med hele forløbet og udgangen. Vi takker!

 • Solgt

  Kirkestræde 16

  "Vi har været utrolig glade og tilfredse med DanBolig. Martin har været utrolig informativ og hele tiden givet os tilbagemeldinger om hvad der nu skulle ske og hvad der var sket efter fremvisningerne (man er jo spændt som sælger, om hvordan det går og hvad de mulige købere siger om ejendommen). Ejendommen blev præsenteret på bedste måde med billeder taget af professionel fotograf. Der gik heller ikke lang tid før Martin kunne fortælle at ejendommen var solgt – faktisk kun en lille uge og endda til prisen. Vi takker for det gode samarbejde og kan kun anbefale DanBolig Rønnes salgsmetoder." Ole & Lizzie Christiansen

 • Solgt

  Søndre Villavej 1

  "Grunden til vi valgte DanBolig og ikke spurgte andre mæglere, var at prisen var rigtig i forhold til boligmarkedet og ejendommens stand, samt at vi har gode erfaringer fra tidligere handler med DanBolig. Det var overraskende hvor hurtigt det gik med salget - og så blev det solgt til prisen. Hele forløbet var virkelig professionelt og i en dejlig rolig atmosfære. Jeg var nervøs for alt det jeg skulle igennem, men er positivt overrasket, for I tog Jer jo af det hele. Ejendommen blev solgt på 5 dage - helt fantastisk og vi vil helt klart anbefale DanBolig til kommende sælgere/købere. Jeg håber vi kan blive boende her på vores dejlige ejendom i mange år, men vi ved hvor vi skal henvende os, når vi en dag skal sælge." Vibeke Kofoed

 • Solgt

  Frødingsvej 8

  Vi har følt os meget trygge "Vi har både købt og solgt vores hus gennem DanBolig og har været meget tilfredse med hele sagsforløbet. Mægleren var overordentlig omhyggelig med rådgivningen og håndteringen af både vores eget salg og vores køb af nyt hus. Vi har følt os meget trygge under hele forhandlingsforløbet". Lone Thrane

 • Solgt

  Stengade 40

  110% tilfreds med DanBolig "Da jeg skulle flytte til øen fandt jeg min bolig via internettet - og kom i denne forbindelse i kontakt med Martin, som var meget behjælpelig og tog mig med ud og se på ejendomme. Martin er en meget rar og venlig person, når han fremviser ejendomme - og snakker i et sprog vi alle kan forstå. Martin var behjælpelig med alle spørgsmål om boligen, lige til hvilke håndværkere som kunne udbedre fejl og mangler. Alle aftaler blev overholdt og ved alle møderne var der kaffe på kanden. Jeg har haft en 110% god oplevelse og skulle jeg købe eller sælge hus igen ville jeg vælge DanBolig" Kent Sonne

 • Solgt

  Sigynsvej 43

  Solgt på præcis 1 uge "Vi har været yderst tilfredse med den seriøse behandling vi fik af Martin Kok-Hansen, da vi valgte at sætte huset til salg hos DanBolig. Martin har orienteret os under hele forløbet og været hurtig med tilbagemeldinger, om hvordan det gik med fremvisningerne og hvad næste skridt var. Vi havde valgt at starte med at holde åbent hus i samråd med Martin. Det viste sig at være en rigtig god ide, idet der kom 15 mulige købere til vores åbent hus arrangement og ikke mindst slutresultatet, som betød at ejendommen var solgt dagen efter - til prisen." Ejvind & Karin Hansen

 • Solgt

  Voldgade 30

  Solgt på 1. fremvisning "Jeg satte hus til salg gennem DanBolig - og det blev solgt på 1. fremvisning. Jeg er blevet godt informeret både før, under og efter salget. Jeg har følt mig rigtig godt behandlet af Jan Haagensen - han er et stort aktiv for DanBolig i Rønne" Erik Sjøberg

 • Solgt

  Gefionsvej 5

  En god oplevelse "Vi har både købt og solgt gennem DanBolig og har været yderst tilfreds med begge hushandler. Mægleren foreslog, at vi skulle se boligen og han havde sat god tid af til fremvisningen, da vi kom "ovrefra" kun for at kigge på dette hus. Mægleren svarede hurtigt både på email og telefon og vi følte, at der blev taget speciel hensyn til os. Mægleren var en meget behagelig person". Steven og Maria Løvenstrøm

 • Solgt

  Paradisgade 7

  Tak på rim "Hvem skulle vi vælge? vi havde et hus vi sku' sælge.. Til DanBolig vi ringer Jan os en køber bringer Alt falder hurtigt i hak for det skal du ha' tak" Allan og Jette

 • Solgt

  Almegade 22B

  Solgt på 3 dage  "Liggetid, hvad er det? Jeg satte mit hus til salg hos Jan Haagensen, DanBolig, mandag, det var på Bornholm.nu tirsdag - og onsdag var det solgt ...... til prisen" Det er det der sker, når rådgivning, salgsstrategi og pris går op i en højere enhed." Peter Hviid

 • Solgt

  Rønnevej 82

  De varmeste anbefalinger "Vi har kun ros til Danbolig i forbindelse med salget af vores hus. Mægleren har været yderst imødekommende, åben og ærlig, og helt nede på jorden. Vi har på intet tidspunkt følt os usikre på forløbet, og har der været spørgsmål, har han været hurtig og præcis med svar. Det har været en meget tryg og behagelig oplevelse! Huset blev i øvrigt solgt på 10 dage, til lidt over den forventede salgspris, så vores konklusion er, at Danbolig har klaret opgaven fantastisk helt igennem, lige fra en realistisk vurdering, til den endelige handel. Vi vil absolut give de varmeste anbefalinger af Danbolig til andre der overvejer at sælge deres bolig. Vi er i hvert fald ikke i tvivl om, hvem vi vil henvende os til næste gang" Torben og Marie-Louise Ager

 • Solgt

  Kirkemøllevejen 1, Vestermarie

     Solgt på 4 "yker" "At sælge et hus på 4 "yker" - det takker 2 mennesker for i Nyker. En tak til Jan, som kunne os råde, med lune og humor på sin høflige måde. Papirarbejdet blev lavet til punkt og prikke, derfor vi takker Rikke. Og har vi nogensinde kendt mage, endda med kaffe og hjemmebagt kage. Vil I købe eller sælge, så skal I DanBolig vælge!" Lis og Svend Jensen

 • Solgt

  Louisenhøj 2

  Vi har følt os godt behandlet. "Jeg vil blot takke for rigtig god behandling i forbindelse med salget af min afdøde fars hus. Fra starten var vi besluttede på at kontakte 2 mæglere, før vi tog stilling til, hvem vi ville benytte. Mødet med Jan Haagensen var imidlertid så positivt og seriøst, at vi med det samme bestemte os for DanBolig. At huset så blev solgt efter blot én fremvisning var over al forventning ikke mindst i disse tider. Vi har kun ros til firmaet. Det er rart som kunde, at fornemme, at I arbejder som et team. Var Jan ikke lige til stede, tog en anden straks over. Når jeg har ringet, har jeg haft en fornemmelse af, at I vidste, hvad sagen drejede sig om. Rart at I på den måde tager over for hinanden, så man som kunde føler sig "taget hånd om". Ikke noget stift bureakrati hos jer. Tak for det. Men som sagt, alt i alt har vi følt os godt behandlet - venligt - hurtigt og effektivt." Hanne Elving

 • Solgt

  Nordskovvej 9A

  Grundige og imødekommende "DanBolig har været meget imødekommende og informative vedr. mit huskøb, men også m.h.t. mit eget hussalg. DanBoligs fremvisning var grundig og med en venlig og imødekommende fremtoning, så jeg følte mig tryg hele vejen igennem, både ved køb og salg". Kirsten Ethelberg

 • Solgt

  Lindevej 19

  Super professionel håndtering "DanBolig har haft en super professionel håndtering af mit køb af bolig - og som førstegangskøber følte jeg mig fuldstændig tryg. Medarbejderen hos DanBolig var god til at forklare, når man som jeg, havde mange spørgsmål om alt muligt. Han gav sig god tid til nøje at gennemgå diverse papirer - og det føltes meget trygt!" Camilla Cordua

 • Solgt

  Kapelvej 35

  Solgt på 4 uger "DanBolig har gjort et fantastisk grundigt arbejde hele vejen igennem salgsforløbet. Vi er meget tilfredse med at huset blev solgt på 4 uger, den løbende vejledning, hurtige tilbagemeldinger på fremvisningerne og den gode imødekommende service vi har fået fra start til slut. Vi anbefaler derfor DanBolig Bornholm til enhver bornholmer." Jane og Brian Sejberg

Ingen boliger til salg

Indehavere

 • Martin W. Kok-Hansen
  Martin W. Kok-Hansen
  Statsaut. ejendomsmægler MDE
  Kontakt
  x

  Martin W. Kok-Hansen, Statsaut. ejendomsmægler MDE

  Martin W. Kok-Hansen Kontakt
  Martin er uddannet statsaut. ejendomsmægler og bor i Rønne med sin samlever og deres knægt. Martin er oprindelig bankuddannet og har været at finde hos danbolig Bornholm siden 1993 hvor han har beskæftiget sig med alt inden for ejendomsmæglerbranchen. Kendetegnet på Martin er at han altid har fingeren på pulsen og ved hvad der bevæger sig i markedet og derfor kan give dig den optimale rådgivning. Martin står for salg og vurdering af alt som har et matrikel nr. og er samtidig vurderingsmand for Nordeakredit privat og erhverv.
 • Ole W. Kok-Hansen
  Ole W. Kok-Hansen
  Statsaut. ejendomsmægler MDE
  Kontakt
  x

  Ole W. Kok-Hansen, Statsaut. ejendomsmægler MDE

  Ole W. Kok-Hansen Kontakt
  Ole er den som grundlagde firmaet i 1976. Firmaet blev startet som et enkeltmandsfirma som dengang hed Ejendomsbørsen. Firmaet har sidenhen fået vokseværk og er i dag Bornholms ældste og største ejendomsmæglerfirma. Ole er uddannet statsaut. ejendomsmægler og var blandt de 10 første i Danmark som tog valuaruddannelsen. Sandsynligheden for at han på eet eller andet tidspunkt har solgt din bolig er meget stor, da firmaet siden begyndelsen har gennemført over 7.000 handler. Ole har ansvaret for kvaliteten i din bolighandel og at du som kunde hos os bliver 100% tilfreds.   

Medarbejdere

 • Frank Dick-Nielsen
  Frank Dick-Nielsen
  Statsaut. Ejendomsmægler MDE
  Kontakt
  x

  Frank Dick-Nielsen, Statsaut. Ejendomsmægler MDE

  Frank Dick-Nielsen Kontakt
  Frank er uddannet statsaut. ejendomsmægler og bor i Rønne med sin kone og 2 børn. Frank har været ansat i danbolig siden 1999. Frank er altid i godt humør og er med til at trække smilene frem hos os alle. Frank beskæftiger sig med salg og vurdering - og er helt inde i alt det mæglerfaglige. Han er ligeledes vores tekniske geni - når vi har lidt edb-problemer og den slags.
 • Jan Haagensen
  Jan Haagensen
  Salg og Vurdering
  Kontakt
  x

  Jan Haagensen, Salg og Vurdering

  Jan Haagensen Kontakt
  Jan er opvokset og bosiddende i Hasle. Her bor han sammen med sine 2 børn. Jan har været ansat hos danbolig siden 2003 og beskæftiger sig med salg og vurdering af ejendomme. Jan er meget vellidt blandt sine kunder og kolleger med sin venlige og behagelige måde at være på. Kundeservice er i højsædet og man kan altid regne med en professionel og seriøs behandling fra Jan. Jan hjælper og vejleder sælgerne fra start til slut. Desuden er Jan er en rigtig "sælger" - på den gode måde - han hjælper mange købere helt i mål. Og så har han for øvrigt været Bornholmsmester i bordtennis 25 gange.
 • Karina Borgenholt
  Karina Borgenholt
  Sagskoordinator
  Kontakt
  x

  Karina Borgenholt, Sagskoordinator

  Karina Borgenholt Kontakt
  Karina er sagskoordinator og bor i Nexø med sin mand og deres 2 små piger. Karina har været i danbolig siden 2006. Karina står for at oprette boligsagerne og udfærdige købsaftalerne. Karina ringer og aftaler tid med kunderne til vores aftaler og har du et hus som skal vurderes for kreditforeningen - er det med stor sandsynlighed hende som du har snakket med. Karina er altid frisk med et smil på læben.
 • Jane Hannibal
  Jane Hannibal
  Salg og Vurdering
  Kontakt
  x

  Jane Hannibal, Salg og Vurdering

  Jane Hannibal Kontakt
  Jane er erhvervskonsulent og har været ansat i danbolig siden 1998. Jane bor sammen med Ole i Rønne. Før Jane bevægede sig ind i ejendomsmæglerbranchen var hun i en del år ansat som konsulent i Arbejdsmarkedsstyrelsen. Janes primære arbejdsopgaver er salg og vurdering herunder erhverv, udlejning samt liebhaverejendomme. Endvidere står hun for indkøb af tryksager og reklameartikler og den slags. Vil du risikere at blive udsat for en superservice - second to none - så skal du bare snakke med Jane.
 • Janne Andersen
  Janne Andersen
  Sagskoordinator
  Kontakt
  x

  Janne Andersen, Sagskoordinator

  Janne Andersen Kontakt
  Janne er bosiddende i Allinge med sin mand og 3 børn. Janne er sagskoordinator og har været ansat i danbolig siden 2004 og har styr på dine sager. Derudover er det også Janne som står for regnskabet og bogholderiet og sørger for at alt går rigtigt til og at kommaet og punktummet er sat rigtigt. Janne er altid frisk på en kvik bemærkning.
 • Rikke Andersen
  Rikke Andersen
  Sagskoordinator
  Kontakt
  x

  Rikke Andersen, Sagskoordinator

  Rikke Andersen Kontakt
  Rikke har været ansat i danbolig siden 1998 og er bosiddende i Rønne. Rikke er sagskoordinator og er den som har styr på det hele og som elsker at sætte sig ind i nye programmer og ændringer. Rikke styrer en meget stor del af vores markedsføring - herunder hele annonce- og internetsiden. Rikke er altid smilende og imødekommende - og parat til at hjælpe - kunder og kolleger.
 • Knud Erik Pedersen
  Knud Erik Pedersen
  Salg og Vurdering
  Kontakt
  x

  Knud Erik Pedersen, Salg og Vurdering

  Knud Erik Pedersen Kontakt

Vores butikker

Boliger til salg

Ingen boliger til salg