Strandvejen 1

4600 Køge
Tlf.: 5666 2000
Fax: 5665 4840
CVR: 23295685

Åbningstider

 

Man-onsdag: 10.00-17.00
Torsdag: 12.00-18.00
Fredag: 10.00-15.00
Søndag: 10.00-14.00
Få en gratis salgsvurdering

danbolig Søren Jagd Lauritsen

Velkommen hos danbolig Køge

Hos danbolig Køge sælger vi alle typer ejendomme, og vi ved, hvad vi har med at gøre, for vores mæglere har mange års erfaring på boligmarkedet. Vi bor næsten alle i Køge og omegn, og de fleste af os har gjort det længe. 

 

Vi er grundige, fleksible og til at regne med. Mange af vores kunder kommer til os, fordi de har handlet med os før eller har fået at vide af familie eller venner, at man er i gode hænder hos os. Det er vores mæglere personligt, de vælger os for – vores pålidelighed, lokalkendskab og erfaring.

 

Vores mæglere arbejder tæt sammen og trækker på hinandens erfaringer hver eneste gang, de vurderer en ejendom. Vi diskuterer alle sager grundigt igennem, for det er vores erfaring, at vi betjener vores kunder bedst ved at hjælpe hinanden og agere som et samlet team.

 

Det betyder også, at samtlige af vores medarbejdere ser de boliger, vi har til salg – det er nødvendigt, hvis vi alle sammen skal kunne svare grundigt og præcist på spørgsmål fra interesserede købere.

 

Vores butik er hyggeligt og centralt beliggende i en idyllisk gammel ejendom på Strandvejen 1 – i krydset ved Brogade, lige ved åen. Kom ind og mød os, hvis du skal sælge din bolig. Så fortæller vi, hvad vi kan gøre for dig.

Kort

Vores kunders anbefaling

Alle købere og sælgere i danbolig bliver bedt om at evaluere deres kundeoplevelse efter handlen.


Tilfredshedsmåling er et vægtet gennemsnit af både køber og sælgers anbefaling af den pågældende danbolig-butik. Svarene omregnes til en mæglerrating som udgør fra 1 til 5 stjerner.


Undersøgelsen er uvildig og administreres af Boligsiden.dk.


Læs mere om ratingen her

Det siger vores kunder

 • Solgt

  Det er noget meget specielt at skulle sælge sit hjem. Vi valgte danbolig i Køge og det har vi bestemt ikke fortrudt. Vi fik professionel og meget venlig hjælp under hele forløbet, men vi bestemte selv farten. Da de satte huset til salg på internettet gik der 5 dage så var vores bolig solgt. Vi vil varmt anbefale danbolig i Køge og give vores varmeste anbefalinger til de der står over for salg af deres bolig.

 • Solgt

  Stevnsvej 45

  Vi havde en fantastisk dialog med mægleren inden vi overhovedet havde set huset :-) meget behagelig dialog over telefonen, og da vi fik fremvist huset, fik vi en rigtig god feedback på de spørgsmål vi nu havde, samt vi fik lov at danne vores egne indtryk før vi fik en masse input fra mægleren :-) Selv handlen og overlevering kan jeg og konen kun give super karakter for, bare selve gennemgangen af købskontrakten var super, alt blev gennemgået til punkt og prikke. Nu sidder vi i et fantastisk hus og nyder det. Hvis vi skulle sætte huset til salg, så ville danbolig Køge helt sikkert komme i betragtning som en mulig mægler :-)

 • Solgt

  3 ord er rammende. - Ærlighed - Kompetence - Professionalisme - Total ærlighed omkring prisen. Kompetente medarbejder, altid glade, smilende og hurtige klare svar. Professionel fremvisning af bolig og håndtering af papirer.

 • Solgt

  Salbyvej 148

  Køber af Salbyvej 148 siger:
  Vores oplevelse med boligkøb gennem Danbolig har været god. Vi er på en tryg og behagelig måde blevet vejledet fra første fremvisning. Vi havde kik på et bestemt hus som havde stået tomt i lang tid, vi var ude og se det 3 gange over en længere periode før vi besluttede os og derefter gik det hurtigt. Vi har virkelig oplevet Danbolig, som en værdig repræsentant for både sælger og køber – og vi har modtaget god rådgivning og megen hjælp til almindelige spørgsmål. Vi afgav et bud som vi skrev under på i en købsaftale som så blev fremlagt sælger, dette synes jeg var en meget betrykkende måde at gøre det på, da buddet jo så var gældende fra os, og sælger da hun accepterede bare kunne skrive under. Ved henvendelser med spørgsmål fik vi hurtigt svar tilbage enten besvaret med det samme eller med oplysning om, at de ville undersøge det og vende tilbage. Svaret har altid været fyldestgørende og er kommet hurtigt. Vi har løbende fået en opsamling på, hvor langt handlen nu var kommet samt hvem der skulle gøre hvad og hvornår. Vi fik også hjælp til at finde en ”billigere” advokat til at udfærdige skøde og refusions opgørelse. Da handlen var gået igennem, men endnu ikke havde nået overtagelses tidspunktet, fik vi flere gange adgang til huset så vi kunne tage håndværkere med derud hvilket har fremskyndet vores renovering af huset. Så vi har været meget glade for samarbejdet.

 • Solgt

  Folehaven 4

  Køber af Folehaven 4 siger:
  Vi har købt vores drømmehus hos danbolig i Køge. Anders var mægler på boligen. Han er meget diplomatisk og kyndig. Vi har været meget glade for den hjælp og rådgivning vi fik undervejs, idet der jo er mange spørgsmål, når man køber landejendom for første gang. Altid i god tone, super fleksibelt og ikke mindst hyggeligt, og personalet bag Anders har ligeledes været meget venlige og dygtige. Forløbet på og efter overtagelsesdagen har også fungeret upåklageligt. Vi har kun ros til Anders og danbolig Køge. Bedste hilsner Ghita & Alex

 • Solgt

  Hjortekærvej 18

  Rikke Andersen siger:
  Henrik er meget dygtig og meget behagelig at samarbejde med. Randi har været rigtig god hele vejen igennem.

 • Solgt

  Skovmærkevej 2

  Frederik Gustafsen siger:
  Vi har været meget tilfredse med forløbet af vores køb. Henrik Nielsen er meget kompetent og troværdig. Han havde et godt kendskab til ejendommen, området og de forskellige muligheder og var meget villig til at undersøge nærmere hvis man ikke lige havde svaret. Selvom mægleren er sælgers mand følte vi at han på en elegant måde kunne finde et kompromis som både vi som købere og sælger til meget tilfredse med. Henrik var næsten altid til rådighed hvis man ringede eller ringede hurtigt tilbage hvis ikke, man følte virkelig han gjorde en indsats for at få ejendommen solgt på en god måde. Vi vil til hver en tid anbefale Henrik og Danbolig til andre. Med venlig hilsen Bodil Skogstad & Frederik Gustafsen

 • Solgt

  Moseskrænten 8

  Pia Wittrock siger:
  Sælger af MOSESKRÆNTEN 8 udtaler efter salget af deres ejendom: ”Det gode ved forløbet var bl.a. mæglerens meget grundige salgsarbejde. Jeg sammenligner det med salget af biler: man kan ekspedere eller man kan sælge. Hos Danbolig sælger man! Der har også været gode tilbagemeldinger både på alle fremvisninger og på status på forløbet. Vi vidste hele tiden, hvor vi var henne, vi var fuldt opdaterede hele processen igennem. Mest imponerende var Henrik Nielsen’s salgsarbejde, hvor man mærkede, hvor meget han nærmest higede efter at sælge. DanBolig’s tilbud var ikke det billigste, men det bedste! Henrik Nielsen præsenterede os for nogle meget seriøse salgsargumenter. Der blev handlet fornuftigt og vi følte os ikke presset på noget tidspunkt, selv om der blev givet et lille afslag i prisen, var det med vores fulde accept. Hvis vi havde valgt et billigere tilbud end DanBolig’s, havde vi uden tvivl ikke fået prisen vi fik og slet ikke fået solgt ejendommen så hurtigt!

 • Solgt

  Danbolig gjorde et fantastisk salgsarbejde. Vores ejendom blev solgt på blot 6 dage til prisen og der blev præsenteret flere købere til vores ejendom. Vi kan ikke være mere tilfredse med danbolig Køge's indsats.

 • Solgt

  Cypresvej 14

  Cypresvej 14, solgt på 4 måneder og 10 dage. Da jeg i sin tid satte min ejendom til salg havde jeg først valgt en anden mægler, men havde en oplevelse inden underskrift af formidlingsaftalen, der fik mig til at skifte mening. Det var helt klart den ærlighed jeg blev mødt med i DanBolig samt en god mavefornemmelse, der betød at jeg skiftede med hensyn til valg af mægler. I selve salgsperioden oplevede jeg da også at der blev gjort et vældig godt benarbejde fra sælgerens side. Han havde en meget fin fornemmelse for hvilke kunder, der kunne være interesserede i min type ejendom. Ejendommen blev da også solgt til prisen. Udtaler Palle Døssing Lyngsø, sælger af Cypresvej

 • Solgt

  Bambusvej 9

  Hans arvidsen siger:
  Danbolig Køge har altid tid til en snak når man kommer forbi. Man bliver altid mødt med søde smil, og man føler aldrig man kommer ubelejligt. Det har været en dejlig positiv oplevelse. Sælger af Bambusvej

 • Solgt

  Plougsvej 20

  Lars Hansen siger:
  Vi valgte Danbolig Køge ud fra anbefalinger fra venner og de levede fuldt ud op til vores forventninger. Vi har fået en reel og ærlig rådgivning og følte os fra starten af i gode hænder. Alt personalet hos Danbolig Køge var ude at se vores hus inden det blev sat til salg, hvilket gjorde at alle kendte boligen når interesserede boligkøbere henvendte sig. Inden huset blev annonceret til salg var de allerede ude og vise huset frem første gang og derfra gik det slag i slag. Vores hus blev solgt på 23 dage og i det forløb havde vi en rigtig god dialog med Danbolig, som var kvikke med tilbagemeldingerne, når der havde været fremvisninger. Alt i alt en rigtig god oplevelse. Vi kan varmt anbefale Danbolig Køge til andre.

 • Solgt

  Bambusvej 9

  Tina Hansen siger:
  Vi har været yderst tilfredse med danbolig, I har været så hjælpsomme og tålmodige og vi skylder jer stor tak for så flot samarbejde...mange hilsener Tina og Thomas købere af Bambusvej

 • Solgt

  Acacievej 31

  Svend E. Petersen siger:
  Energisk mægler og effektiv administration

 • Solgt

  Solvænget 8

  Mælger har været til rådighed næsten 24-7. Han har været god til at lyttet og har igennem hele købsfasen været forstående og yderest tålmodig. Han har udvist engagement samt handlekraft på de helt rigtige tidspunkter, og vi har på intet tidspunkt følt at vi har været til Gene med alle vores "Dumme" spørgsmål som førstegangskøbere. Ud af de 8 forskellige mæglere vi har haft snakket med - Ville jeg ønske at vi havde haft startet hos ham. Randi fra Danbolig Køge fortjener en guldmedalje. En mere tillidsfuld, rar, stædig og engageret medarbejder skal man lede LÆNGE efter :) . Har virkelig følt at der har været styr på det hele fra dag 1. 10 / 7 stjerner herfra.

Ingen boliger til salg

Indehaver

 • Søren Jagd Lauritsen
  Søren Jagd Lauritsen
  Ejendomsmægler MDE, Indehaver Tlf.: 6120 0023
  Kontakt
  x

  Søren Jagd Lauritsen, Ejendomsmægler MDE, Indehaver

  Søren Jagd Lauritsen Tlf.: 6120 0023
  Kontakt
  Jeg er uddannet statsautoriseret ejendomsmægler og har siden starten af 1998 været ejer af DanBolig Søren Jagd Lauritsen. Jeg er tidligere realkredituddannet, men har været i ejendomsmæglerbranchen siden 1986. Jeg er opvokset i Køge og kender derfor hver krog af Køge og omegn. I fritiden bruger jeg tid på min familie og vores hunde, samt en lang løbetur i ny og næ. Til dagligt tager jeg mig af salg og vurdering af alle slags ejendomme, herunder har jeg ansvar for erhvervsejendomme og projektsalg, jeg står også for den daglige drift/ledelse af butikken her på Strandvejen og er ligeledes vurderingssagkyndig for Nordea Kredit. Jeg går meget op i at mine kunder får en god oplevelse og seriøs rådgivning, som giver værdi.

Medarbejdere

 • Dorthe Thomsen
  Dorthe Thomsen
  Ejendomsmægler MDE, Daglig leder Tlf.: 2427 2241
  Kontakt
  x

  Dorthe Thomsen, Ejendomsmægler MDE, Daglig leder

  Dorthe Thomsen Tlf.: 2427 2241
  Kontakt
  Jeg er tidligere uddannet i Sparekassen SDS, nu Nordea, og har været ansat der i perioden 1978 – 1986. Jeg har været i ejendomsmæglerbranchen siden 1986. I 1997 blev jeg uddannet Statsautoriseret Ejendomsmægler og til dagligt tager jeg mig af salgsvurderinger, Nordea Kredit vurderinger samt fremvisninger.   Jeg er bosiddende i Strøby Egede og har boet der i 21 år. Min fritid bruger jeg sammen med min familie, vores hund Frida, venner og lange løbeture.
 • Henrik Nielsen
  Henrik Nielsen
  Salg & vurdering Tlf.: 2482 0223
  Kontakt
  x

  Henrik Nielsen, Salg & vurdering

  Henrik Nielsen Tlf.: 2482 0223
  Kontakt
  Jeg er oprindelig uddannet indefor banksektoren, men har de sidste 26 år været beskæftiget med omsætning af fast ejendom langs Køge Bugt.  
 • Louise Meldgaard
  Louise Meldgaard
  Ejendomsmægler MDE Tlf.: 56 64 32 08
  Kontakt
  x

  Louise Meldgaard, Ejendomsmægler MDE

  Louise Meldgaard Tlf.: 56 64 32 08
  Kontakt
 • Matias Møller Larsen
  Matias Møller Larsen
  Salgstrainee Tlf.: 56 64 32 06
  Kontakt
  x

  Matias Møller Larsen, Salgstrainee

  Matias Møller Larsen Tlf.: 56 64 32 06
  Kontakt
 • Line Bentzon Chortzen
  Line Bentzon Chortzen
  Sagskoordinator Tlf.: 56 64 32 07
  Kontakt
  x

  Line Bentzon Chortzen, Sagskoordinator

  Line Bentzon Chortzen Tlf.: 56 64 32 07
  Kontakt
 • Randi Lorentzen
  Randi Lorentzen
  Sagskoordinator Tlf.: 56 64 32 10
  Kontakt
  x

  Randi Lorentzen, Sagskoordinator

  Randi Lorentzen Tlf.: 56 64 32 10
  Kontakt
 • Pernille Thrane
  Pernille Thrane
  Kontorelev Tlf.: 56 64 32 09
  Kontakt
  x

  Pernille Thrane, Kontorelev

  Pernille Thrane Tlf.: 56 64 32 09
  Kontakt
 • Linda Michaelsen
  Linda Michaelsen
  Regnskabsmedarbejder Tlf.: 56 64 32 12
  Kontakt
  x

  Linda Michaelsen, Regnskabsmedarbejder

  Linda Michaelsen Tlf.: 56 64 32 12
  Kontakt
  Jeg er bosiddende i Greve og blev ansat hos DanBolig Søren Jagd Lauritsen i 2005. Jeg har siden 1996 arbejdet med regnskab for ejendomsmæglere og varetager økonomifunktionerne for både DanBolig Køge, DanBolig St. Heddinge og DanBolig Faxe. Min fritid bruger jeg sammen med min mand Per, vores familie og dejlige børnebørn samt gode ferier til Egypten.

Vores butikker

Boliger til salg

Ingen boliger til salg